top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
Názov príspevku
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

MANIFESTAČNÝ RITUÁL PRE NOV MESIACA V LEVOVI 2024: PODROBNÝ NÁVOD NA VYTVORENIE OSOBNEJ SIGILY

Updated: Aug 3

Augustový Nov Mesiaca v Levovi, ktorý nastáva 4. augusta 2024 vás vyzýva, aby ste si úprimne uvedomili, po čom vo svojom živote túžite. Nie je čas na to, aby ste sa hrali na malého alebo skrývali svoje ambície. Je to čas, aby ste sa zaviazali k takej vízii svojho života, ktorá zodpovedá vášmu najvyššiemu potenciálu. Levovi vládne Slnko, ktoré je stredom našej slnečnej sústavy. Slnko nás môže naučiť mnoho vecí o tomto znamení zverokruhu. Slnko je stále prítomné, tak ako nás Lev učí byť prítomní so svojím srdcom. Slnko vzbudzuje rešpekt svojimi silnými lúčmi tak, ako nás Lev učí vzbudzovať rešpekt svojou energiou. Slnko sa ukazuje deň čo deň, bez ohľadu na to, čo sa deje, tak ako nás Lev učí odvážne sa ukázať tvárou v tvár aj našim najväčším strachom. Slnko sa tiež nezaujíma o to, čo si o ňom myslia ostatní. Jednoducho svieti ďalej a je si isté svojou žiarou. Počas Sezóny Leva sa všetci učíme precítiť svoje vnútorné Slnko a rozhodnúť sa, čo je pripravené zažiariť napriek akémukoľvek strachu, pochybnostiam o sebe alebo neistote. Je to čas, keď môžeme žiť z miesta svojho srdca a nechať ho otvorené, čo inšpiruje k hlbšiemu spojeniu so sebou samým a všetkými okolo vás. Zamyslite sa nad tým, čo by ste chceli vo svojom živote expandovať a udržujte túto myšlienku spolu s emóciami, ktoré vo vás vyvoláva predstava naplnenia tejto túžby, vo svojom srdci počas tohto Novu Mesiaca. Nechajte vibrácie svojej túžby vznášať sa do Vesmíru, kde môžu byť prijaté s otvorenou náručou. Čím viac sa odovzdávame dôvere vo svoje schopnosti, ako i podpore Vesmíru, tým viac sa nalaďujeme so samotným Zdrojom tvorenia, a tým vyššie a ďalej budú naše vibrácie cestovať. Vizualizujte si jednu vec či udalosť, po ktorej najviac túžite, alebo dokonalý výsledok na projekte, na ktorom pracujete, a využite svoje tvorivé sily pod mocnou manifestačnou energiou tohto Levieho Novu Mesiaca. V tomto príspevku nájdete manifestačný rituál pre Nov Mesiaca v Levovi 2024, ktorý vás tým efektívne prevedie, nakoľko je v ňom skombinovaná magická sila Mesiaca spolu so silou starobylých symbolov, tzv. sigíl...

MANIFESTAČNÝ RITUÁL PRE NOV MESIACA V LEVOVI 2024: PODROBNÝ NÁVOD NA VYTVORENIE OSOBNEJ SIGILY

Art by Emilia Nora Elina


Toto obdobie je časom, aby ste si položili otázku, o čo ste pripravení podeliť sa so svetom. Možno to nevyjde ako hlasný rev zvnútra, ale je dôležité, aby ste si uctili svoje vnútorné posolstvá a vysielali von do sveta tie, ktoré sú pripravené na publikum. Takéto odhaľovanie svojich najtajnejších túžob vonkajšiemu svetu môže spôsobiť, že sa budete cítiť odhalení. Touto zraniteľnosťou si však budujete odvahu. Stane sa to vtedy, keď si zložíte pancier a necháte sa vidieť takí, akí ste a ako sa cítite.


Novolunie v Levovi je časom, keď môžete Vesmíru nahlas vysloviť svoje zámery a to, kto ste, a vedzte, že vám odpovie s láskou. Žiada po vás, aby ste zo svojich zámerov vylúčili strach a zúfalstvo. Namiesto toho dôverujte procesu ich vývoja...


Ctiť, rešpektovať a žiť z miesta svojho srdca si vyžaduje odvahu. Žiť týmto spôsobom znamená naučiť sa byť zraniteľný. Keď žijete z miesta svojho srdca, hlboko milujete a idete do života naplno. Milujete seba aj druhých napriek neistote. Ste úprimní vo svojich emóciách, neskrývate ich, ale nosíte ich "na rukáve" ako hrdý lev. Keď potrebujete niečo vyjadriť, urobíte to.


Keď žijete z miesta svojho srdca, neignorujete ostatných. Namiesto toho ich počúvate so zvedavosťou a otvorenosťou, pričom zostávate na ceste, o ktorej viete, že je vaša. Môžete integrovať niektoré názory druhých, ale nedovolíte, aby vás strach z odmietnutia presvedčil zmeniť smer...



Stanoviť si zámery je jedna vec, ale skutočne sa k nim citovo zaviazať je vec druhá. Toto Novolunie v Levovi 2024 od vás žiada, aby ste sa svojim zámerom venovali celým srdcom, aj keď sa cítite neisto a nemáte istotu, že sa prejavia. Aby sa vaše vízie začali napĺňať, potrebuejete im emocionálne odovzdať svoju energiu. Verte, že vaše zámery sa objavia, pretože ste ich hodní a patria vám...


Stanovenie a odovzdanie sa zámerom si vyžaduje otverenie sa zraniteľnosti. Tento proces môže vyvolať obavy, že sa vaše vízie nesplnia alebo prídu v zmenenej podobe. Môže vás to prinútiť pochybovať o svojej schopnosti zhmotniť ich. Môže to vo vás tiež vyvolať pocit neistoty, či si svoje vízie zaslúžite. Môžete sa dokonca pýtať sami seba: "Ak sa nesplnia, znamená to, že si ich nezaslúžim? Alebo som urobil niečo zle?"


Lev nás učí, že odvaha prichádza vtedy, keď čelíme svojej zraniteľnosti a milujeme sa cez ne. Pripomína nám, že odvaha a sebadôvera sa formujú vtedy, keď sa ukážeme a odhodláme sa k niečomu, aj keď máme strach. Odvaha neznamená, že sa nebojíte.


Znamená to, že idete ďalej napriek strachu. Znamená, že do svojich zámerov vkladáte celé svoje srdce, aj keď nepoznáte ich výsledok. To je tá energia, ktorá vysiela správu Vesmíru, že ste na svoje zámery pripravení, a to je to, čo vytvára rezonanciu vo vašej energii, a vaše sny a zámery sa začínajú manifestovať...


Pri práci s týmto Novom Mesiaca v Levovi 2024 si všímajte, aké emócie sa vyplavujú na povrch, keď si stanovujete svoje zámery. Brzdíte sa? Neoddávate sa naplno? Cítite sa pri plnom odhodlaní zraniteľní?


Milujte život, ktorý zo svojich zámerov vytvárate, a dovoľte si ich precítiť. Keď cítite svoje zámery, posielate svoju energiu na miesto, kde už existujú. Odtiaľ vaša energia posiela späť do vášho tela a mysle vibrácie, ktoré začínajú zhmotňovať vaše vízie. Celá vaša bytosť začne žiť tak, akoby sa vaše vízie uskutočňovali, a to privolá energiu potrebnú na podporu ich manifestácie. Všetko sa začína pocitom...



MANIFESTAČNÝ RITUÁL PRE NOV MESIACA V LEVOVI 2024: PRÁCA SO SIGÍLIAMI

Sigílie sú výsledkom procesu vytvárania veľmi osobného symbolu alebo obrazu, ktorý privádza vaše túžby k naplneniu do fyzickej reality prostredníctvom vášho podvedomia.


Začlenenie sigilovej mágie do vašej duchovnej praxe môže posunúť vaše vedomé tvorenie na ďalšiu úroveň. Existuje mnoho rôznych spôsobov, ako vytvoriť sigílie, čo je úplne skvelé, keďže to vytvára široký priestor ku kreativite, pretože si môžete prispôsobiť techniku, ktorá vám najlepšie vyhovuje!


Čo je to Sigila /Sigília?

Termín sigila je odvodený z latinského slova sigillum, čo by sa dalo jednoducho preložiť ako pečať.


Sigila je teda symbol alebo nejaký dizajn, ktorý sami vytvárate na základe spojenia sa s vaším nevedomým Ja, aby vám pomohol preniesť vaše ciele a sny do reality. Sigilová mágia vám umožňuje lepšie sa sústrediť a objasniť vaše zámery.


Samotné sigílie neobsahujú magické schopnosti, ale fungujú skôr ako nosiče energie medzi vami a vašim nevedomím, preto by ste si mali vždy vytvárať svoje vlastné sigílie! Používanie sigílií navrhnutých niekým iným môžu narúšať toto spojenie a môžu zabraňovať tomu, aby sa sigília umiestnila do vašej nevedomej mysle.


Sigílie a ich mnohé funkcie a dary vysvetlil už v minulosti nemecký polyhistorik zo 16. storočia a lekár Henry Cornelius Agrippa v jednej zo svojich kníh, kde podrobne písal o rôznych aspektoch Okultnej filozofie.


Táto práca, opísaná ako „Magická encyklopédia renesancie“, spojila grécky a rímsky okultizmus čerpaný z klasických zdrojov so stredovekou židovskou kabalou s cieľom poskytnúť technické vysvetlenia a postupy pre praktickú mágiu.


Okultná filozofia podrobne vysvetľuje, ako možno mágiu prakticky využiť, odkrýva tajomstvá prírodného sveta vrátane kameňov, bylín, stromov a kovov, nebeského a matematického sveta zahŕňajúceho vplyv planét, hviezd a čísel, a intelektuálneho sveta duchov, anjelov a ostatných nadpozemských bytostí.


Ako fungujú sigílie?

Keď začínate pracovať so sigíliami, je dôležité si uvedomiť, že sa snažíte prejsť okolo svojej vedomej mysle a spojiť sa so svojím nevedomým Ja. Podrobnejšie o tom sa dozviete v  príspevku AKO SI VYROBIŤ SIGILY A VIAZANÉ RUNY PRE PRITIAHNITE KÚSKA MÁGIE DO ŽIVOTA.


Verte tomu, že vaša vedomá myseľ vám bude intezívne klásť pri tom do cesty rôzne prekážky a bariéry, poddnecovať skepticizmus alebo sa snažiť obmedzovať vaše zámery, takže možno začnete mať pocit, že je takmer "nemožné" zhmotniť vaše túžby. Ak sa vám však podarí priamo spojiť so svojím podvedomím, vaša duchovná sila nebude ničím viac obmedzená!


Nie sú k tomu potrebné žiadne slová, keďže tento symbol založený na vašom osobnom zámere komunikuje priamo s vaším podvedomím. Sigily fungujú tak, že do vášho podvedomia vložia myšlienku, s ktorou začnú pracovať na vašom zámere, kým sa vy budete venovať svojmu každodennému životu. Táto vizualizácia vyzve vaše podvedomie, aby začalo hľadať spôsoby, ako môže pomôcť prejaviť vašu túžbu alebo vytúžený cieľ.


Keď dokončíte svoju prácu so sigíliou, vypustite ju z mysle a nezdržujte sa ňou príliš, pretože chceme dosiahnuť to, aby vaša sigília opustila vašu vedomú myseľ a zachytila sa vo vašej nevedomej mysli.


Ako vytvoriť sigily?

Pri vytváraní sigílií neváhajte začleniť akékoľvek farby, osobné symboly alebo písmená podľa vlastného výberu, ktoré s vami v danom období najviac rezonujú. Nedovoľte, aby vás tieto typy a techniky akýmkoľvek spôsobom obmedzovali. Pamätajte, že neexistuje žiaden nesprávny spôsob, ako vytvoriť sigilu! Vytvorte to, čo sa vám zdá najviac prirodzené, a nechajte svoju intuíciu, aby vás pri tom viedla.


Na začiatku je dôležité pripomenúť, aby ste svoj zámer stanovovali v pozitívnom prejave, tzv. čo si prajete, nie čoho sa snažíte zbaviť. Taktiež je dôležité písať naše ciele, tážby či zámery v prítomnom čase, ako keby sa už naplnili. Takto totiž funguje práca s kvantovým poľom, ale o tom snáď niekedy nabudúce, nakoľko je to veľmi obšírna a hlboká téma.


Obrazové sigílie

Existuje niekoľko techník vytvárania sigílií, napr. pomocou slov /podrobnejšie som o tejto technik písala v príspevku AKO SI VYROBIŤ SIGILY A VIAZANÉ RUNY PRE PRITIAHNITE KÚSKA MÁGIE DO ŽIVOTA. Ďalšou technikou sú magické štvorce či obrazové sigílie. Verí sa, že používanie obrazov na vyjadrenie zámeru namiesto slov pomáha uľahčiť spojenie sigília s našim podvedomím.


Tu je niekoľko príkladov symbolov, ktoré môžete použiť pri vytváraní obrazových sigílii:

  • Štetec, ak by ste chceli zlepšiť svoje maliarske schopnosti

  • Plameň pri práci s elementom oheň

  • Srdce pre lásku

  • Vlna, kvapka vody alebo snehová vločka, ak pracujete s elementom vody

  • Znak Eura pre prosperitu

  • Štít alebo parohy na ochranu a pod.


Výber je, samozrejme, úplne na vás. Môžete sa tiež inšpirovať astrlogickými či magickými symbolmo, ale severskými runami /význam jednotlivých rún nájdete v príspevku RUNY ~ PÔVOD, HISTÓRIA & ICH VÝZNAM PRI VEŠTENÍ/.


Nezabudnite používať pozitívne slová a vyhýbajte sa negatívnym komentárom ako nie, nechcem alebo nemôžem. Používajte veľkolepé a silné slová, ktoré chcete, aby reprezentovalo vaše sigílium.


Neváhajte pridať niekoľko kreatívnych dotykov do vášho symbolu alebo umiestnite kruh okolo vášho konečného obrázka, aby udržal jeho energiu.


Bežnou frustráciou pri vytváraní sigílií je estetika. Nenechajte sa zdržiavať umeleckým prejavom, ale nechajte sa viesť svojou intuíciou. Aby ste si vedeli predstaviť, ako taká obrazová sigília pre rôzne zámery môže vyzerať, pripájam niekoľko inšpirácii.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page