top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

VENUŠA "MIMO HRANÍC" (18.5-23.6.2021) ~ REBÉLIA & ROMANTICKÁ NESPÚTANOSŤ LÁSKY

Planéty sú "mimo hraníc", keď je ich deklinácia viac ako 23⁰26’22 “severne alebo južne od rovníka. Planéta "mimo hraníc" je teda planéta, ktorá sa nachádza za hranicami Slnka, takže koná trochu inak. Planéta mimo hraníc "porušuje" pravidlá a „uniká“ z fyzického priestoru, v ktorom dominuje gravitácia Slnka, nehrá podľa "pravidiel" a miluje dobrodružstvo na nezmapovaných územiach. Venuša zriedka vyjde z hraníc, a keď sa to stane, veci nemusia ísť „očakávanou“ Venušinou cestou. Planéta Venuša vyšla z rozhrania 18. mája 2021 a zostáva mimo hraníc Slnka až do 23. júna 2021, takže nám zostáva mesiac na preskúmanie a vychutnanie si „rebelskej strany Venuše“.


Poďme však po poriadku. Čo to znamená, keď je planéta "mimo hraníc"?


Planéty sú "mimo hraníc", keď je ich deklinácia viac ako 23⁰26’22 “severne alebo južne od rovníka. Planéta "mimo hraníc" je teda planéta, ktorá sa nachádza za hranicami Slnka, takže koná trochu inak.


Predstavte si napríklad plavecký bazén. Ak niekto pláva vo svojom pruhu, v rámci vopred určeného obvodu, hovoríme, že je v medziach. Ale ak niekto pláva tak, že prechádza cez pruhy, je to „mimo hranice“. Keď je planéta za hranicami, je to mimo normy. Je to nepredvídateľné a prchavé.


Planéta mimo hraníc "porušuje" pravidlá a „uniká“ z fyzického priestoru, v ktorom dominuje gravitácia Slnka. Planéta mimo hraníc nehrá podľa pravidiel a miluje dobrodružstvo na nezmapovaných územiach.


Planéta mimo hraníc je „REBEL“. Je výstredná, nezávislá, spontánna a tvorivá. Ľudia, ktorí majú planéty mimo hraníc, vždy posúvajú hranice toho, čo v spoločnosti prijímame ako normu.


Nie všetky planéty idú mimo hranice a tie, ktoré áno, nevychádzajú z hraníc veľmi často. Planéty, ktoré vychádzajú z hraníc Slnka, sú Mesiac, Mars, Merkúr, Venuša, Pluto a Urán a veľmi zriedka aj Jupiter.


Hovorí sa, že približne polovica populácie na Zemi má vo svojom astrologickom rozbore planétu mimo hranice, ale iba 1% ľudí má 3 a viac planét "mimo hranice".


Ľudia s planétou "mimo hranice" nepoznajú hranice a neprijímajú žiadne limity. V závislosti na tom, ako je táto neobvyklá energia nasmerovaná, môže to viesť k tomu, že bude v rozpore so svetom, akýmsi "vyvrheľom" spoločnosti, alebo na druhej strane môže byť vstupenkou k nekonečnej tvorivosti a úspechu.


Na človeku, ktorý má planétu mimo hranice, sa vždy nájde niečo mimoriadne, jedinečné a nezabudnuteľné.


VENUŠA "MIMO HRANÍC"


Mimo hranice Venuša dodáva romantickú povahu, charizmu, umelecké vlohy a popularitu, ale tiež extravaganciu a pôžitkárstvo.


Známymi ľuďmi, ktorí majú Venušu mimo hraníc, sú Charlie Chaplin, Cher, Tina Turner, Larry King, Liberace, Josephine Baker, Rudolph Valentino, Osho, Bjork, Britney Spears, Miley Cyrus a Caitlyn Jenner (bývalý Bruce Jenner).


Ľudia, ktorí majú Venušu mimo hraníc, majú obvykle búrlivé alebo neobvyklé vzťahy. Nezaujímajú ich konvencie a tabu, a jednoducho si ‚idú za svojim srdcom‘. Môžu mať viacnásobné manželstvá alebo neobvyklých partnerov.


Mnoho ľudí, ktorí majú Venušu mimo hraníc, má „normálne“ monogamné vzťahy, pretože to je ich voľba, NIE preto, že sa to od nich očakáva.


Venuša je tiež planétou osobného štýlu, čo sa nám páči a nepáči. Venuša ukazuje, čo radi vlastníme a čo najradšej nosíme.


Venuša mimo hraníc „upravuje“ kvality znamenia alebo ich privádza do extrému.


Napríklad Venuša v Rakovi je dosť plachá. Typickým príkladom bol Valentino Liberace a jeho štýl obliekania, ktorý nebol ničim iným ako plachým.


O Venuši v Býkovi je známe, že je pri zemi. Charlie Chaplin mal Venušu "mimo hraníc" v Býkovi. Povedzme, že jeho štýl bol istým spôsobom „pri zemi“.


Osho sa nepodobal žiadnemu inému duchovnému guru. Nosil drahé šperky a švajčiarske hodinky a mal pôsobivú zbierku 100 automobilov luxusnej značky Rolls Royce.



Venuša mimo hraníc - čo môžeme čakať

V mesiaci máj 2021 máme rekordný počet planét mimo hraníc: Merkúr, Mars, Venuša a Mesiac (písala som o tom v článku TU >>)


Je to veľmi jedinečná vesmírna udalosť, a keď sa tieto planéty "mimo hraníc" spoja, nastávajú neobvyklé veci. Merkúr a Mars už boli za hranicami a teraz sa k divokému večierku pripojila Venuša. Dva týždne, do 2. júna 2021, máme rekordný počet 3 planét "mimo hranice".


29. máj 2021 by mal byť obzvlášť zaujímavým dňom, pretože Merkúr a Venuša (obe mimo hraníc) sú spolu v Blížencoch.


Keď je Venuša mimo hraníc (ako je to teraz), všetci si akoby máme chuť dopriať veci "mimo hranice", ako sú nadmerné výdavky alebo nadmerné romantizovanie ... alebo možno budeme tiež kreatívnejší a originálnejší ako obvykle.


Ak máte zvyčajne ťažkosti s prijatím vašej Venuše napr. neviete, čo chcete, máte ťažkosti so spracovaním svojich pocitov, máte problémy so vzťahmi, finančne obmedzujúce presvedčenia alebo nízku sebahodnotu, to sa teraz môže zmeniť, pretože Venuša nefunguje tak, ako zvyčajne.


Tento tranzit prichádza s veľkými príležitosťami, musíme si však tiež uvedomiť tiež dôležitý aspekt Venuše "mimo hraníc", a tým je ľahkomyselnosť. Keď Tom Cruise v máji 2005 preskočil Oprahin gauč, Venuša bola mimo hraníc;)


Krásny a požehnaný víkend Vám všetkým prajem.


S Láskou,




UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie celého obsahu článku, resp. jeho častí, bez predošlého súhlasu nie je dovolené. Článok je možné zdielať prostredníctvom sociálnych sietí len v celom rozsahu aj s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem♥



Hozzászólások

0 csillagot kapott az 5-ből.
Még nincsenek értékelések

Értékelés hozzáadása
bottom of page