top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
Názov príspevku
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

UPDATE PRE PORTÁL VZOSTUPU 2/2: CHANNELING PROSTREDNÍCTVOM NATALIE ALBY

So vstupom do 2/2 portálu (2. február 2023), energie budú mať veľký vplyv na naše emocionálne telo, pretože už prekračujeme prah do viac osvetlenej dimenzie, v ktorej žiadna nižšia frekvencia, ktorú stále nosíme, nemôže koexistovať s tým, kam smerujeme. Preto rozpustenie nižších a starých pocitov, energií a iných spomienok na minulé duše, keď prechádzame týmto portálom, je v tomto čase kľúčové. Všetko, čo sme nevyniesli na povrch a neprijali, má tendenciu spôsobiť veľa utrpenia, pretože telo nie je schopné uvoľniť emocionálnu záťaž a nižšie frekvencie, ktoré stále zostávajú v našich srdciach. Plač, púšťanie toho starého svojim jedinečným spôsobom, bez toho, aby sme zabudli na to, aké dôležité je nestratiť sa v tomto procese a starať sa o seba, je veľmi dôležité, pretože potrebujeme odstrániť všetky nižšie emócie, ktoré uviazli v našom emocionálnom teele predtým ako budeme môcť pokračovať v vzostupe v rámci našej novej časovej osi.

PORTÁL VZOSTUPU 2/2: CHANNELING NATALIE ALBY

Toto je čas, aby sme pracovali na integrácii prostredníctvom spojenia sa s dušou, pretože len vtedy, keď znovu spojíme to, čo bolo vo vnútri roztrieštené, môžeme začať prijímať radosť, ktorá leží v našich srdciach, a to je náš prirodzený stav bytia.


Počas tohto procesu sa k sebe správajte s maximálnym rešpektom, súcitom a bezpodmienečnou láskou, pretože staré programy ako vina, obviňovanie a iné podobné vás budú udržiavať na nízkej frekvencii. Odpustenie, lepšie pochopenie toho, kde ste boli a kde ste teraz, pretože už nie ste viac tá istá osoba ako predtým, a spirituálne techniky, s ktorými sa cítite byť vedení pracovať, budú kľúčom k tomu, aby vám pomohli prejsť z nižšieho stavu bytia do stavu osvietenejšieho a radostnejšieho.


V tomto procese nás bude podporovať aj Venuša, ktorá 27. januára vstúpila do znamenia Rýb, aby nás podporila v syntéze polarít. Planéta harmónie a lásky v intuitívnych a romantických Rybách nám pomôže pracovať na sebaláske, ktorá je prvým krokom k integrácii, ako aj k dôvere, že sa začneme vnímať ako suverénne bytosti, ktoré plne prijímajú svoju autentickú silu a pravú povahu. /Viac o astrológii mesiaca sa dozviete v príspevku ASTROLÓGIA PRE FEBRUÁR 2023: ČAS NADÝCHNUŤ SA ČERSTVÉHO VZDUCHU & HOROSKOP PRE JEDNOTLIVÉ ZNAMENIA./


Tí, ktorí už zvládli tento počiatočný krok, môžu ísť ďalej a začať integračnú prácu so svojimi partnermi, pretože Venuša v Rybách pre nás organizuje stretnutia našich spriaznených duší za účelom vytvorenia priestoru pre zvládnutie osvietených a vyvážených vzťahov založených na rovnosti, keďže obe bytosti sú teraz samé v dokonalej rovnováhe a pripravené vytvoriť niečo, čo bude prospešné pre všetkých.


Táto energia nás uvádza do 2/2 portálu, ktorý bude veľkým zdrojom lásky a podpory pre tých, ktorí otvárajú svoje vlastné portály, a zároveň zjednotí ich 12D šablónu, pretože Jednota bude vytvorená na všetkých úrovniach nás samých, nielen vnútorne, a portály našich tiel, ktoré sú dokonalo zladené s posvätnou ženskou a posvätnou mužskou esenciou, zažijú počas tohto 2/2 portálu obrovský posun.


Dualita, posudzovanie a všetko, čo vytvára oddelenie od Zdroja, potrebuje byť čo najskôr odstránené z našich mentálnych a emocionálnych tiel, inak sa toto oddelenie prejaví v našich fyzických telách, čo môže spôsobiť viac bolesti, chorôb alebo akejkoľvek inej formy, akou sa táto energia rozhodne prejaviť na úrovni tela.


Je to tiež veľmi kreatívny čas, pretože sa budeme cítiť oveľa viac citlivejšie, intuitívnejšie a so spaľujúcou potrebou spojiť sa s Univerzálnou Láskou, ktorá je stelesnením a ukotvením tejto nekonečnej láskyplnej esencie vo vnútri nás a na našej planéte, pretože aj my sme tu na globálnej misii, aby sme poskytli pomoc, ktorá prináša viac uzdravenia a obnovy našej Matke Zemi.


Naša globálna misia nie je nikdy oddelená od našej osobnej vedomej evolúcie a osobného liečenia, pretože práve prostredníctvom sebaliečenia pomáhame aj všetkým a všetkému navôkol.


Teraz potrebujeme byť viac zjednotení ako kedykoľvek predtým, v tomto planetárnom prechode. Aktivovaním našich svetelných tiel a prijatím vyšších Právd budeme schopní ukotviť viac Svetla v našich telách aj na planéte Zem.


V rámci nekonečnej Lásky,

Natália Alba


Preklad Emilia Nora Elina



TIP: Pozrite si aj nasledovné príspevky, ktoré vás môžu inšpirovať, či pomôcť pri navigácii v rámci prechodu transformačným portálom...


Prechádzate aktuálne náročným transformačným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, KTO V SKUTOČNOSTI STE, PREČO STE SEM PRIŠLI, ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k POSLANIU SVOJEJ DUŠE a objavili svoj povestný BOD ŠŤASTIA? Objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE, môže to byť váš darček, ktorým potešíte svoju dušu, aby ste maximalizovali svoj vstup do vibrácii NOVÉHO ROKA 2023 tou "správnou nohou >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY


Σχόλια

Βαθμολογήθηκε με 0 από 5 αστέρια.
Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες

Προσθέστε μια βαθμολογία
bottom of page