top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

ASTROLÓGIA PRE FEBRUÁR 2023: ČAS NADÝCHNUŤ SA ČERSTVÉHO VZDUCHU & HOROSKOP PRE JEDNOTLIVÉ ZNAMENIA

Mohla by to Pravda? Odvážime sa to povedať? Áno, je to tu: prvýkrát, čo sa zdalo byť ako celá večnosť, začíname mesiac bez retrográdu veľkých planét či dramatických planetárnych "výbuchov". To neznamená, že všetko zrazu stíchne a bude úplne v pohode, i keď by sme si všetci určite priali, aby všetky tie prebiehajúce globálne konflikty a ľudské utrpenie bolo už mimo nášho stola, no február 2023 prináša minimálne prísľub podporujúcej energie pre zotavenia sa a reštart. Januárová astrológia začala rok trocha zdrsna, keďže planéty Merkúr, Mars a Urán boli retrográdne. No teraz, keď je všetko o niečo jasnejšie, kam chcete ísť? Kým sa chcete stať? Mesiac s nulovým počtom veľkých planét v retrográde je našim znamením Vesmíru, že je čas vytvárať nové Cesty. Nemôžeme zostať stáť tam, kde sme boli, potrebujeme sa pohnúť; potrebujeme neustále napredovať; potrebujeme skočiť s dôverou v srdci do veľkého Neznáma, ktoré čaká pred nami, vpred do ďalšej fázy našej Cesty. Či už budú naše kroky veľké alebo malé, počas celého februára je to téma, v ktorej je potrebné pokročiť a pripraviť sa na nasledujúci mesiac marec, ktorý bude jedným z najväčších a možno najvýznamnejších mesiacov v roku. V marci zrejme všetci pocítime rachot veľkých kozmických udalostí, či už podvedome alebo vedome, takže je potrebné sa na to pripraviť, a to tak, že "uviažame voľné konce" a ujasníme si, kde presne aktuálne stojíme. Chcete vedieť viac o tom, čo prináša mesiac február z hľadiska astrológie, ale aj to, s akými spirituálnymi lekciami a výzvami sa budeme potrebovať vysporiadať ako celok, ale aj jednotlvé znamenia zverokruhu? Pokračujte ďalej v čítaní tohto príspevku. /Poznámka: Tento príspevok je v celom znení k dispozícii len pre predplatiteľov členských plánov, aby bola zachovaná spravodlivá výmena energie medzi dávaním a prijímaním. Ak sa vás inšpiruje moja práca a prajete si ju podporiť, môžete to urobiť zakúpením členstva, ktoré začína už od symbolickej ceny kávy. Ako prejav vďačnosti za vašu loajalitu získate navyše ďalšie užitočné, milé benefity v podobe členských zliav a pod./...

ASTROLÓGIA PRE FEBRUÁR 2023 & HOROSKOP PRE JEDNOTLIVÉ ZNAMENIA

Art by Emilia Nora Elina


Februárová energia pôsobí ako otvárač Ciest, inšpiruje nás, aby sme sa pohli vpred a začali hýbať udalosťami, ktoré sú potrebné pre náš posun a vývoj. Táto dopredná hybná sila bude pokračovať až do polovice apríla 2023.


Tendencia fantastickej sebaprojekcie v štýle „nesnívaj, aleb buď tým“ je tento mesiac celkom lákavá. Spln Mesiaca 5. febrára v znamení Leva nás pozve vyjsť z našej jaskyne do magického a žiarivého svetla sebauznania. Medzitým sa Venuša, Bohyňa hojnosti a krásy, kúpe v intuitívnych a magických vodách Rýb až do 20. /následne vstúpi do znamenia Barana/, no predtým sa ešte spojí v nádhernej konjukcii s Neptúnom 15. februára. Čas ponoriť sa do toho naplno, Priatelia, nechať prejaviť svojho vnútorného umelca a využiť energiu veľkolepých až psychedelických možností.


Akú novú a vylepšenú verziu samého seba chcete vytvoriť? Použite hlavné nástroje Sezóny Vodnára – menovite štruktúru, formu a technológiu – na zdokonaľovanie svojich darov. Pozrite si návody na líčenie či formovanie postavy na YouTube, kúpte si nový softvér na písanie scenárov či eBookov, do ktorých vložíte svoje dlhoročné skúsenosti, kreativitu a svoje jedinečné poznanie, absolvujte kurz o psychickom channelingu: čokoľvek, čo vytvorí skvelú nádobu pre vaše novovznikajúce Ja, ktoré sa odhalí pred celým svetom pri začatí Sezóny Rýb 18. februára a následne po Nove Mesiaca v znamení Rýb o dva dni neskôr /20. februára/.


Mesiac februárje prísľubom toho, že to bude Sezóna Vodnára, na ktorú tak skoro nezabudneme, posledná so Saturnom v doméne Vodnára na ďalších tridsať rokov. Od decembra 2020 nás Saturn podrobil vyčerpávajúcemu kultúrnemu preskúmaniu, ktoré prinieslo pokrok a protireakciu v takmer každej aréne komunálnej angažovanosti. Predtým, ako Saturn v marci zamieri k Rybám, budeme mať zrejme plné ruky práce s hasením štrukturálnych kríz všade navôkol: zákazy alternatívnych informácii, zvyšovanie životných nákladov; byrokracia; korupcia; a dúfame, že to bude poslednýkrát, čo o tom budeme musieť hovoriť v histórii ľudstva.


Saturn v Rybách bude mať celkom inú atmosféru ako vo Vodnárovi. Keď je Saturn vo svojich znameniach: Kozorožec a Vodnár, robí to, čo vie najlepšie: tvrdo pracuje. Saturn v Rybách prináša väčšiu ľahkosť do našich životov. A taktiež znamená, že sme oficiálne „hotoví“ s vyčerpávajúcim, konfliktným, 2-ročnou kavdratúrou Saturn-Urán. To je určite dôvod na oslavu!


V Rybách sa Saturn nezaoberá systémovou zmenou (ktorá si, samozrejme, vyžaduje veľa práce), ale prejavením našich vnútorných fantázií skrze mystické znamenie Rýb. Saturn v Rybách je naša šanca objasniť si naše najhlbšie sny, ako aj tie oblasti nášho života, ktoré sa prirodzene končia.


Ryby sú posledným znamením zverokruhu, a hoci Ryby nie sú končiacou energiou pre každého, napriek tomu sa očakáva, že niektoré projekty, na ktorých pracujeme už desaťročia, sa prenesú do najvyššieho stupňa manifestácie. Viac o tomto významnom astrologickom tranzite roka 2023 si podrobne napíšeme už čoskoro, zostaňte naladení...


TIP: Ak ste si ešte nestiahli našu bezplatnú mobilnú aplikáciu, môžete tak urobiť jednoducho kliknutím na tento link z vášho mobilného telefónu. Takto budete mať všetky informácie o nových príspevkoch na Blogu, ako aj novinkách, akciách či zľavách ihneď po ruke. S touto mobilnou aplikáciou môžete u nás komfortne nakupovať, čítať príspevku, komunikvoať na fóre či kontaktovať nás jednoduchým stlačením "gombíka".


Tak či onak, čas nových začiatkov sa nazadržateľne blíži. Ako som už spomenula vyššie, Venuša opúšťa znameni Rýby a vstupuje do Barana 20. februára a spojí sa s Jupiterom a asteroidmi Cheirón, Juno a Vesta. Naša tvorivá sila prudko stúpa, no nie vždy je so sebou pokojná. Sezóna Rýb otvára zátarasy, ktoré sme stavali na reguláciu a udržiavania hladiny. Planéty sú mimo retrográdnosti. Neexistuje žiadna výhovorka, aby ste nezačali naplno prejavovať svoj najvyšší tvorivý potenciál, a to, kým v skutočne ste... mocnými tvorivými Bytosťami!!! Pripravení skočiť rovnými nohami do nového dobrodružstva?


Poďme si teraz podrobne rozobrať najdôležitejšie dátumy jednotlivých astrologických tranzitov mesiaca február 2023 a ich spirituálny význam pre nás...




NAJDÔLEŽITEJŠIE TRANZITY MESIACA FEBRUÁR 2023

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page