top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
SPLN MESIACA V ŠKORPIÓNOVI APRÍL 2024: TRANSFORMÁCIA PODVEDOMÝCH VZORCOV & OSVETLENIE TIEŇOV + DENNÍKOVÉ VÝZVY A KRIŠTÁLOVÝ TIP
© Copyright

RITUÁL PRE ÚPLNÉ ZATMENIA MESIACA V SPLNE V ŠKORPIÓNOVI MÁJ 2022

Updated: May 16, 2022

Zatmenie Krvavého Mesiaca vrcholí 16. mája 2022 vo vodnom znamení Škorpióna. V rámci tohto Zatmenia sa môžeme ocitnúť v dosiahnutí bodu ukončenia, možno sa budeme cítiť byť povolaní zviazať voľné konce alebo skoncovať s vecami, ktoré už neslúžia nášmu najvyššiemu dobru. Keďže energie Zatmenia sú vskutku silno transformačné, je zrejmé, že udalosti v našich životoch nebudú úplne pod našou kontrolou, ale povedie ich ruka Vesmíru. Bez ohľadu na to, kde sa v živote nachádzame, stojí za to si uvedomiť, že Zatmenia nás vždy umiestnia tam, kde potrebujeme byť, aby sme dosiahli najvyšší vývoj svojej duše. Pri Zatmeniach sa môžeme cítiť mimoriadne citlivo, preto je dôležité chrániť našu energiu. V tomto rituáli budete jemne vedení k práci s energiami májového Zatmenia Mesiaca, aby ste do svojho života vniesli viac harmónie, liečenia a pokoja. Pripravení?

RITUÁL PRE ZATMENIE MESIACA V ŠKORPIÓNOVI

Úplnú astrologickú predpoveď pre májové Zatmenie Mesiaca & jeho spirituálny odkaz nájdete v príspevku KVETINOVÝ SPLN & MOCNÉ ZATMENIE KRVAVÉHO MESIACA V ŠKORPIÓNOVI /16.5.2022/ A JEHO SPIRITUÁLNY VÝZNAM.


RITUÁL PRE ZATMENIE KRVAVÉHO MESIACA NA UPOKOJENIE A HARMONIZÁCIU SRDCA MÁJ 2022

Tento rituál je vhodné urobiť v bdobí medzi 13.-20.5.2022. Nakoľko je v tomto silnom transformačnom období Merkúr vo svojom retrográde, prečítajte si viac o tom, čo so sebou prináša tento dôležitý tranzit, s akými výzvami sa môžete v tomto období tiež potýkať. Nájdete v príspevku RETROGRÁDNY MERKÚR MÁJ 2022: ČAS NA ODPOJENIE SA & RETROSPEKTÍVU.


Budete potrebovať:

TIP: Prečítajte si aj príspevok o jednom z najsilnejších krištálov na Zemi, ktorý bude vašim skvelým pomocníkom v tejto dobe transformácie 👉 SELENIT: KAMEŇ JASNOZRIVOSTI & SPOJENIA S VYŠŠÍMI SVETMI ~ PÔVOD A VYUŽITIE V SPIRITUÁLNEJ PRAXI


Magická zmes na pomazanie srdcovej čakry:

nosný olej podľa výberu

6 kvapiek neroli oleja


Do fľaše pridajte nosný olej podľa vlastného výberu. Potom pridajte všetky esenciálne oleje. Fľašu uzavrite a dobre pretrepte.


Ružový olej je klasický esenciálny olej pre lásku. Povzbudzuje lásku k sebe a k druhým, súcit a jemnosť, túžbu pracovať k osvieteniu cestou srdca.


„Toto je cesta plná milosti, ktorá učí sile v jemnosti, čo vedie k harmonickému konaniu,“


Borovicový olej (Pinus sylvestris) napomáha pri obnove srdca a pomôže vám uvoľniť staré rany, ísť ďalej a napredovať, zjemniť srdce srdce po bolestivých emóciách.


„Prináša možnosť zažiť svoje emócie vo veršoch v reálnom čase, ktoré prehrávajú ozveny z minulosti.“


Neroli olej, ktorý sa dnes široko používa v aromaterapii, zmierňuje napätie a stres, pomáha uvoľniť myseľ, telo a ducha. Esenciálny olej Neroli sa používa v magickej aromaterapii na kúzla a rituály sebaočistenia, odvahy, lásky a šťastia.


Postup:


1.) Tento rituál je najlepšie vykonať tesne pred spaním. Pripravte si svoju zmes esenciálneho oleja a nosného oleja alebo vašu magickú zmes olejov či hotovú PREMIUM zmes olejov, aby ste to mali po ruke. Na tento rituál budete potrebovať len pár kvapiek.


2.) Začnite čistením svojej aury pomocou nástroja na čistenie energie podľa vlastného výberu. (Vždy začnite najprv svojou aurou a potom priestorom.) Ak len začínate s energetickou prácou, prečítajte si príspevok, ako na to, napr. TU a TU/. Keď si čistíte auru, pokojne recitujte nasledovné:


„Keď sa čistím, chránim a obnovujem svoje energetické pole. Dovoľujem si vrátiť sa do celistvosti a očistiť všetko, čo už neslúži môjmu najvyššiemu dobru. Som obnovený/-á. Som plný/-á energie. Moje energetické pole je vyčistené, celistvé a perfektné.“


Potom vyčistite svoj rituálny priestor vrátane vašej zmesi nosného a esenciálneho oleja. Keď to robíte, pokojne si trikrát zarecitujte nasledovné:


"Čistím tento priestor a tento olej svetlom a láskyplnou energiou."


2.) Urobte si pohodlie a začnite s niekoľkými hlbokými nádychmi a výdychmi, odporúča sa v 5s intervaloch /plus môžete medzi nádychmi a výdychmi zadržať dych na 5s/. Keď cítite, že vaša myseľ je upokojená, presuňte svoje vedomie do miesta v srdci a urobte niekoľko hlbokých nádychov a výdychov z tohto miesta v srdci. Môžete si pritom polžiť be ruky na srdce, ľahšie sa vám bude udržiavať vedomie v tejto časti srdca. Vyjadrite vďačnosť za svoj život, za to všetko krásne, čo vám bolo umožnené zažiť, za svojho partnera či deti /môžu to byť aj úplne "triviálne" veci ako jedlo na stole každý deň, strecha nad hlavou, posteľ, na ktorej spíte.../. Ak chcete, urobte si aj nejakú vedenú meditáciu pre obnovenie harmónie vo svojom srdci, tele a mysli. Na Youtube nájdete veľké množstvo inšpirácii.


Ak je vám blízka angličtina, ponúkam vám k dispozícii jednu z mojich obľúbených, ktorá pracuje s vedomým dychom...


3.) Po dokončení meditácie ponorte prst vašej dominantnej ruky do zmesi oleja a jemným pohybom si začnite trieť srdcové centrum. Keď to robíte, požiadajte Vesmír o pomoc alebo o vedenie v jednej konkrétnej oblasti vášho života, ktorá vás práve teraz najviac trápi. Môžete použiť nasledovné slová alebo môžete jednoducho hovoriť zo srdca to, čo práve cítite:


„Drahý Vesmír, prosím, preveď ma (vaša situácia, ktorá vám aktuálne najviac spôsobuje strach, bolesť či smútok). Pomôž mi opustiť všetko, čo nie je moje. Pomôž mi cítiť mier s tým, ako sa veci majú a aké môžu byť. Pomôž mi cítiť sa uvoľnene a v pohode. Daj mi silu a odvahu nechať veci plynúť tak, ako sú, a nájsť vieru, že čoskoro sa objaví riešenie.“


Dovoľte, aby sa objavili akékoľvek myšlienky alebo pocity.


4.) Keď budete pripravení, vezmite si ďalšiu dávku oleja a tentoraz si začnite jemne trieť čakru tretieho oka (v strede čela). Ako to robíte, recitujte si milujúcu modlitbu súcitu. Predstavte si, že hovoríte so svojím vnútorným dieťaťom alebo že ste v tejto chvíli sami sebe duchovným sprievodcom. Môžete povedať, čo práve cítite, alebo použiť nasledujúce slová pre inšpiráciu:


"Milujem ťa. Odvádzaš skvelú prácu. Viem, že ti to nehovorím často, ale som na teba skutočne hrdý/-á za všetko, čo si dosiahol. Uvedomujem si, že veci neboli práve najľahšie, najmä.... ale zvládli sme to dobre a veľa sme sa pri tom spolu naučili. Ide nám to naozaj skvele, tak nebuď na seba tak prísny/-a a náročný/-á. Ako sa posúvame ďalej z tejto situácie, smerom vpred, mali by sme sa teraz sústrediť na… /pozitívne očakávanie vývoja udalosti/.”


5.) Vezmite si poslednú dávku oleja a tentoraz si ním potrite brucho spôsobom, ktorý vám najviac vyhovuje. Počas toho si 22-krát zarecitujte nasledujúcu mantru alebo si vytvorte vlastnú:


"Som upokojený/-á a vyživený/-á."


6.) Nalejte si horúci upokojujúci nápoj a po dúškoch popíjajte. Zamyslite sa nad všetkými správami, ktoré sa vám objavili. Neváhajte a zapíšte si ich do denníka alebo jednoducho ukončite s vďakou v srdci tento rituál.


Požehnané Zatmenie Mesiaca v Škorpiónovi všetkým prajem!


Chcete sa dozvedieť viac, čo významné ešte so sebou prináša mesiac MÁJ 2022, aké výzvy i požehnania? Čítajte v príspevku ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE MÁJ 2022: VŠETKO SA MENÍ...


S Láskou,




P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora! Ďakujem❤️♀🙌🏼!


Prechádzate náročným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, v akých VIBRAČNÝCH ENERGIÁCH SA AKTUÁLNE NACHÁDZATE, a ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k poslaniu svojej Duše a objavili svoj povestný BOD ŠŤASTIA? Objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY


bottom of page