top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

ODOMKNUTIE KOZMICKÝCH ENERGIÍ: PORTÁL HVIEZDNEJ BRÁNY SÍRIUS /5.-6. JÚLA 2024/ + TIPY & INŠPIRÁCIE

Updated: Jul 5

Pripravte sa na nebeskú jazdu, pretože od 5. do 6. júla 2024 sa otvorí portál Hviezdnej brány Sírius. Táto silná astronomická a astrologická udalosť ponúka jedinečnú príležitosť spojiť sa s kozmickými energiami hviezdneho systému Sírius, jednej z najjasnejších hviezd na našej nočnej oblohe. Sírius, známy ako "duchovné Slnko", bol dlho uctievaný starovekými civilizáciami pre svoj hlboký duchovný význam. Počas otvorenia Hviezdnej brány Síria sa vďaka zarovnaniu medzi Zemou, Slnkom a Síriom vytvorí portál zosilnenej energie. Toto zarovnanie posilňuje naše spojenie s vyššími sférami a ponúka nám možnosť prijímať duchovné stiahnutia, prehlbovať intuíciu a urýchľovať náš osobný a duchovný rast. Portál Hviezdnej brány Síria je časom zvýšenej energie a transformácie. Je to výzva na uvoľnenie starých vzorcov, presvedčení a obmedzení, ktoré nám už neslúžia. Tým, že sa vedome naladíme na energie Síria, môžeme využiť jeho múdrosť, vedenie a hlboké duchovné vhľady. Aby sme z tejto nebeskej udalosti vyťažili čo najviac, je vhodné počas tohto obdobia vykonávať duchovné praktiky, ktoré sú v súlade s energiami Síria. Meditácia, písanie denníka, energetické liečenie a spojenie s prírodou sú mocné spôsoby, ako sa naladiť na frekvencie tejto vesmírnej brány. Stanovenie zámerov, vizualizácia našich želaných výsledkov a práca s krištálmi alebo posvätnými nástrojmi môžu ešte viac posilniť tento energetický zážitok. Počas tohto obdobia môžeme zažiť zvýšenú intuíciu, živé sny a synchronicity, ktoré slúžia ako naše božské vedenie. Venujte pozornosť týmto znameniam a posolstvám z Vesmíru, pretože vám môžu poskytnúť cenné poznatky a usmernenia pre vašu duchovnú cestu. Portál Hvieznej brány Sírius je nielen časom osobnej transformácie, ale aj časom kolektívneho prebudenia. Keď sa spojíme vo vedomom uvedomení, môžeme prispieť ku kolektívnemu energetickému posunu a rozšíreniu Vedomia v globálnom meradle. Zapojte sa do skupinových meditácií, pripojte sa k duchovným spoločenstvám alebo sa zúčastnite na podujatiach venovaných tejto nebeskej udalosti, aby ste zosilnili jej energetický vplyv. Nezabudnite, že energie portálovej brány Síria presahujú konkrétne dátumy. Dni, ktoré predchádzajú a nasledujú po portáli, sú tiež silné na duchovnú prácu a integráciu. Doprajte si čas na sebareflexiu, starostlivosť o seba a integráciu poznatkov a skúseností získaných počas tohto posvätného obdobia. Pokračujte ďalej v čítaní a dozviete sa všetko potrebné...

ODOMKNUTIE KOZMICKÝCH ENERGIÍ: PORTÁL HVIEZDNEJ BRÁNY SÍRIUS /5.-6. JÚLA 2024/ + TIPY & INŠPIRÁCIE

Art by Emilia Nora Elina


Od Letného Slnovratu prechádzame všetci zrýchleným prechodom transformácie a uvoľnenia starých, nefunkčných vzorcov a paradigiem. Pasáž, ktorá sa rozprestiera až k Levej bráne v auguste 2024, a ktorá nám pomôže spojiť sa s našou hlbokou vnútornou múdrosťou a liečivými frekvenciami, ako nikdy predtým na našej Ceste vzostupu. Ale ešte predtým prejdeme jednou bránou... portálom Hviezdnej brány Sírius, nášho duchovného Slnka.


Každý rok počas prvého júlového týždňa sa medzi Zemou a hviezdou Sírius aktivuje posvätná Brána energie, ktorá umožňuje vysokofrekvenčným energiám prúdiť k nám dole na Zem. Táto vysokoenegetická brána sa aktivuje, keď sa Slnko dostane do konjunkcie s hviezdou Sírius, ktorá sa nachádza na 14 stupňoch zverokruhu Raka.


V rámci konjunkcie Slnka a hviezdy Sírius, ktorá vyvrcholí v dňoch 5. až 6. júla 2024 (vrchol nastáva 5. júla 2024 cca o 15.hod.), máme všetci prístup k tejto vysokofrekvenčnej energii a príležitosť využiť ju na tvorivú inšpiráciu, technologické inovácie či zvýšenie našej intuície.


Sírius je stálou hviezdou, ktorá je považovaná za portál do vyšších sfér. Je údajne tiež domovom vyspelých Bytostí, ktoré sú známe svojim technologickým pokrokom a vysoko rozvinutými psychickými schopnosťami...


V modernej astrológii predstavuje Sírius aj slobodu. Celá táto energia robí z otvorenia tejto Hviezdnej brány Sírius nádherný čas na intuitívny rozvoj, prehlbovanie duchovnej praxe, prácu na rozvoji vedomého biznisu, technologických projektov a slobodu vo vyjadrovaní. Čítajte ďalej a dozviete sa všetko potrebné o tom, ako využiť tento mocný čas k svojmu najvyššiemu prospechu...


Možno už viete, možno nie, ale naše centrálne Slnko je považované za akési záchranné lano tejto planéty. Slnko v sebe obsahuje energiu zrodenia, poskytuje nám životadárne teplo, výživu a svetlo. Slnko je to, čo nás udržuje pri živote a prítomnosti v tejto pozemskej realite.


Sírius, ktorý žiari 23-krát jasnejšie ako naše vlastné Slnko, je naším „duchovným Slnkom“ a pomáha nám aktivovať naše dary a posúvať nás k vyšším úrovniam duchovného vedomia.


Ak naše centrálne Slnko, okolo ktorého obieha naša Zem, ohrieva naše telo, Sírius, umiestnené v hlbinách našej galaxie, ohrieva našu dušu.


Napriek tomu, že je hviezda Sírius tak ďaleko od našej planéty, zdá sa, že má dôležité miesto v mytologických príbehoch mnohých starovekých kultúr z celého sveta. Mnoho starovekých miest bolo postavených v zosúladení s hviezdou Sírius, pretože sa verilo, že vibrácie tejto obrovskej hviezdy nám môžu poskytovať príval vysokých frekvencí, aby pomohli napredovaniu života na Zemi.


Napríklad v starovekom Egypte bol Sírius považovaný za hviezdu Bohyne Isis, ktorá vládne kolobehom smrti a znovuzrodenia, a Anubisa, boha s hlavou šakala, ktorý dokázal prechádzať medzi svetom živých a svetom mŕtvy...


V starovekých šamanských kultúrach sa verilo, že Sírius je portálom k Bohom a rituálny prechod cez bránu Sírius údajne prinášal božské posolstvá ľuďom na Zem. Tiež sa verilo, že Sírius bol bránou do Neba a bolo to miesto, kde naše duše museli cestovať, aby mohli opustiť túto pozemskú ríšu a vstúpiť do ďalšej.


Zdá sa, že pre mnohé staroveké kultúry sa Sírius zhoduje s myšlienkou duchovného prebudenia a nevyhnutných cyklov transformácie, ku ktorým dochádza, keď prechádzame touto pozemskou cestou... a ďalej.

Ako som už spomenula vyššie, v modernej astrológii nesie hviezda Sírius vibráciu slobody. Jeho energia nám môže pomôcť uvoľniť sa z obmedzení a slobodne prejaviť svoje pravé Ja. Táto energia slobody sa môže prejaviť aj ako inšpirácia, pomáha nám vystúpiť z našich vlastných obmedzení a premeniť naše ciele a sny na skutočnosť.


Tiež sa verí, že Sírius je domovom mimozemskej rasy, vysoko vyspelých bytostí, ktoré majú prístup k silným intuitívnym a psychickým schopnostiam, ako aj k radikálne pokročilým technológiám. Mnoho ľudí našej planéty cíti zvláštne spojenie so Síriom alebo veria, že táto hviezda mohla byť kedysi ich domovom v predchádzajúcom alebo paralelnom živote.




Zatiaľ čo existuje veľa hviezdnych semien inkarnovaných tuto na Zemi, ktoré sa už cítia byť hlboko spojené so Síriom, v čase tejto aktivovanej brány môže byť pre všetkých výrazne jednoduchšie prijímať správy od vyspelých svetelných bytostí Síria alebo sa možno rozpamätať na naše minulé alebo paralelné životy na tejto hviezde.


Všetka táto energetická vysokofrekvenčná energia robí z prvého júlového týždňa veľmi silný čas na Zemi, v rámci ktorého môžeme otvoriť a posunúť svoje duchovné Vedomie na vyššiu úroveň, prijímať nové posolstvá a inšpirácie zhora, či nájsť nový pocit slobody v sebe a vo svojom živote.


Je to tiež čas, kedy sa môžeme ocitnúť viac otvorenejší pre spojenie s vyššími bytosťami a uctiť si naše vlastné cykly smrti a znovuzrodenia, a ako nám pomohli duchovne napredovať.


Aby ste prijali a ukotvili túto mocnú duchovnú energiu vo svojom vlastnom živote, prvý júlový týždeň by bol ideálny čas na meditáciu, aktiváciu vášho tretieho oka a oslovenie vašich duchovných sprievodcov, anjelov strážnych alebo vyššieho Ja, aby vás týmto transformačným procesom previedli.


Je to tiež ideálny čas na dôkladné čistenie vašej aury a prácu na nájdení väčšej slobody vo vašich kreatívnych alebo podnikateľských projektoch. Ak pracujete v oblasti technológií, môžete sa cítiť mimoriadne podporovaní akýmikoľvek inováciami, na ktorých pracujete, alebo môžete vás môže zasiahnuť náhly výbuch inšpirácie.


Počas 5. – 6. júla máme všetci prístup k týmto svetelným energiám Síria, a ak sa tomu otvoríme, môžeme byť dokonca schopní prijímať sťahovanie a správy, ktoré nám pomôžu ďalej prebúdzať naše vedomie...




DENNÍKOVÉ VÝZVY PRE PORTÁL HVIEZNEJ BRÁNY SÍRIUS

Zamyslite sa nad svojou doterajšou duchovnou cestou. Ako sa vyvíjalo vaše spojenie s Vesmírom a vyššími sférami? Aké lekcie ste sa na tejto ceste naučili?


Aké obmedzujúce presvedčenia alebo vzorce ste pripravení uvoľniť počas Brány Sírius? Ako môžete aktívne opustiť tieto staré vzorce a vytvoriť priestor pre nový rast a expanziu?


Zvážte vlastnosti Síria, "duchovného Slnka". Ako môžete tieto vlastnosti stelesniť a integrovať do svojho života? Ako by mohli podporiť váš duchovný vývoj a osobnú transformáciu?


Spojte sa so svojou intuíciou a požiadajte počas tejto Brány o vedenie z vyšších sfér. Aké posolstvá alebo vhľady dostávate? Ako môžete toto vedenie začleniť do svojho každodenného života?


Zaznamenajte si všetky synchronicity, živé sny alebo intuitívne zážitky, ktoré ste počas brány portálu Sírius zažili. Čo máte pocit, že sa vám snažia odovzdať? Ako môžete tieto zážitky začleniť do svojej duchovnej praxe?


Preskúmajte svoje túžby a zámery do budúcnosti. Čo si želáte manifestovať a vytvoriť vo svojom živote? Ako môžete zosúladiť svoje zámery s kozmickými energiami portálovej Brány Síria, aby ste zosilnili ich manifestačný potenciál?


Zamyslite sa nad svojím spojením s kolektívnym vedomím. Ako môžete počas tejto Brány prispieť ku globálnemu prebudeniu a rozšíreniu Vedomia? Aké činnosti alebo zámery si môžete stanoviť na podporu posunu kolektívnej energie?


Nájdite si počas tohto obdobia brány čas na spojenie s prírodou. Ako pobyt v prírode posilňuje vaše spojenie s Vesmírom? Aké posolstvá alebo vhľady dostávate od okolitej prírody?


Zapíšte si do denníka akékoľvek spojenia alebo skúsenosti z minulých životov, ktoré máte so Síriom alebo hviezdnym systémom. Aké spomienky alebo pocity sa vám vynárajú? Ako môžete tieto spojenia z minulých životov integrovať do svojej súčasnej duchovnej cesty?


Využite svoj denník ako priestor na sebareflexiu a integráciu po absolvovaní Brány Sírius. Ako táto nebeská udalosť ovplyvnila váš duchovný rast a osobnú transformáciu? Aké sú vaše kľúčové poznatky a ako ich plánujete integrovať do svojho života v budúcnosti?


Nezabudnite, že tieto podnety do denníka majú podporiť vaše osobné skúmanie a reflexiu počas otvorenia portálu Hviezdnej Brány Sírius. Nebojte sa ich prispôsobiť a upraviť podľa svojich individuálnych potrieb a duchovnej cesty.




AFIRMÁCIE PRE PORTÁL HVIEZDNEJ BRÁNY SÍRIUS

Som otvorený/á a vnímavý/á voči hlbokým energiám Brány Síria, dovoľujem im, aby ma prebudili a transformovali na hlbokej úrovni.


Zosúlaďujem svoje zámery s božskou múdrosťou Síria a prijímam jeho transformačnú silu, aby som prejavil/a svoj najvyšší potenciál.


Uvoľňujem všetky obmedzujúce presvedčenia a vzorce, ktoré už neslúžia môjmu rastu a vývoju, a vytváram priestor pre hojné požehnania Brány Síria.


Kozmické energie Síria prúdia cezo mňa a osvetľujú moju Cestu väčšou jasnosťou, vedením a duchovnými vhľadmi.


Som hlboko prepojený/á s univerzálnym vedomím a počas Brány Síria prijímam božské vedenie.


Dôverujem nekonečným možnostiam, ktoré Brána Síria prináša, a viem, že v mojom živote sa odohrávajú zázraky a pozitívne premeny.


Som sprievodcom kozmickej lásky a svetla, vyžarujem frekvencie Síria, aby som pozdvihol/la a inšpiroval/a ľudí okolo seba.


Energie Brány Síria mi umožňujú zhmotňovať svoje sny a túžby s pôvabom, ľahkosťou a božským zosúladením.


Prijímam expanziu a rast, ktoré Brána Síria prináša, vstupujem do svojej skutočnej sily a prijímam zámer svojej duše.


Som božská bytosť svetla a počas Brány Síria sa rozpamätávam na svoju vrodenú múdrosť, silu a duchovné dary a znovu sa s nimi spájam.


Vedzte, že afirmácie majú najväčšiu silu, keď sú vyslovené s presvedčením a vierou. Vyberte si tie, ktoré s vami najviac rezonujú, a počas Brány Síria ich pravidelne opakujte, aby ste zosúladili svoju energiu a zámery s transformačnými energiami Síria.




Tipy ako efektívne využiť Hviezdnu Bránu Sírius pre svoj duchovný rast

Tu je niekoľko ďalších spôsobov, ako môžeme efektívne využiť prístup k energii júlovej brány Sírius:


1.) AKTIVUJTE SVOJE TRETIE OKO

Vaše tretie oko, ktoré sa nachádza v strede vášho čela, je sídlom vašej duše a rodiskom vašej intuície a psychických schopností. Ak chcete aktivovať svoje tretie oko, podržte ruku niekoľko centimetrov nad stredom tretieho oka a začnite pohybovať rukou proti smeru hodinových ručičiek. Robte to 1-2 minúty. Potom si vytraste ruku a začnite ňou pohybovať v smere hodinových ručičiek ďalšie 1-2 minúty. Pohyb proti smeru hodinových ručičiek čistí vaše tretie oko, zatiaľ čo pohyb v smere hodinových ručičiek ho otvára a aktivuje. Keď to urobíte, strávte nejaký čas meditáciou, písaním denníka alebo v prírode, aby ste sa mohli otvoriť akýmkoľvek vhľadom alebo stiahnutiam z Vesmíru, vašich sprievodcov alebo vyššieho Ja. Ak chcete podporiť harmonizáciu a aktiváciu tretieho oka, použite jeden z nasledovných esenciálnych olejov: palo santo, cédrové drevo, levanduľa, šalvia, kadidlo...


2.) AUTOMATICKÉ PÍSANIE

Skvelý spôsob, ako sa naladiť na vyššie sféry a prijať inšpirácie či "uploady" zhora, je automatické písanie. Ak chcete začať, začnite najprv s písaním do denníka 10-20 minút. Počas tejto doby zapíšte všetko, na čo myslíte, na papier, aby ste vyčistili svoju myseľ. Keď už cítite, že nemáte viac čo písať, položte otázku Duchu, Vesmíru alebo svojmu Vyššiemu Ja. Napíšte otázku a potom začnite písať odpoveď. Nebojte sa, ak sa na prvý pohľad zdá, že odpoveď prichádza od vás, čím viac budete písať a necháte cez seba prúdiť prúd Vedomia, tým väčšia je šanca, že dostanete nejaké božské vedenie.


3.) MEDITÁCIA

Meditácia je jedným z najlepších spôsobov, ako otvoriť svoje srdce a myseľ prijímaniu týchto vysoko vibračných energií z hviezdy Sírius. Ak máte problém urobiť si meditáci sami, skúste nejakú vedenú meditáciu /môžete sa inšpirovať YouTube alebo Spotify/. Môžete tiež meditovať pomocou dychu. Zhlboka sa nadýchnite po dobu 4 sekúnd, zadržte dych na 4 sekundy a vydýchnite po dobu 8 sekúnd. Na začiatok to zopakujte 10-krát a zistite, či to pomôže upokojiť a vyčistiť vašu myseľ.


4.) POUŽITE KRIŠTÁLY

Krištály sú skvelým spôsobom, ako zachytiť túto energiu a ukotviť ju v našich životoch. Nabite svoje krištály energiami brány Sírius tak, že ich chvíľu podržíte vo svojich dlaniach, mysľou do nich vložíte svoj stanovený zámer a necháte ich cez noc von pod energiami hviezdnej brány. Využite svoju intuíciu, aby vás priviedla k tomu, ktorý krištál je pre vás v danom období najlepší. Ak chcete, môžete na papier napísať zámer a pri nabíjaní ho umiestniť pod krištál. Ráno si vezmite svoj krištál a začnite s ním meditovať alebo ho jednoducho držte v rukách /môžete na úrovni srdca/. Snažte sa ho mať pri sebe celý deň, aby na vás mohol preniesť energiu. Ak chcete, môžete to opakovať každú noc, keď je brána Sírius aktívna (5. – 6. júla).




KRIŠTÁLY PRE PRÁCU S PORTÁLOM HVIEZDNEJ BRÁNY SÍRIUS

Počas otvorenia Hviezdnej Brány Síria môže práca s krištálmi pomôcť zosilniť a naladiť vašu energiu na kozmické frekvencie Síria. Tu sú niektoré z najlepších krištálov, s ktorými môžete počas tejto nebeskej udalosti pracovať:


  • Lapis Lazuli: Lapis Lazuli, známy ako "kameň múdrosti", posilňuje duchovný vhľad, intuíciu a spojenie s vyššími sférami. Môže pomôcť pri prehlbovaní vašej duchovnej praxe a pri prístupe k hlbokej múdrosti energií Síria.

  • Selenit: Selenit je vysoko vibračný krištál, ktorý môže pomôcť očistiť a vyčistiť vaše energetické pole, čím umožní jasné a otvorené spojenie s kozmickými energiami. Pomáha pri prijímaní duchovného vedenia a môže zlepšiť meditačné a energetické liečebné postupy počas Brány Síria.

  • Labradorit: Labradorit je kameň mágie a transformácie. Pomáha pri rozširovaní vášho Vedomia, zvyšovaní intuície a prepojení s duchovnými sférami. Labradorit môže byť mocným spojencom pri práci s energiami Brány Síria.

  • Číry kremeň: Číry kremeň je všestranný krištál, ktorý zosilňuje energiu a zámery. Môže posilniť vaše spojenie s vyššími sférami, pomôcť pri prijímaní vedenia a zosilniť účinky iných krištálov používaných počas Brány Síria.

  • Celestit: Celestit je známy ako kameň anjelskej komunikácie a počas Brány Síria môže podporiť spojenie s nebeskými sférami. Podporuje vnútorný pokoj, harmóniu a božské vyrovnanie.

  • Modrý kyanit: Modrý kyanit je krištálom duchovnej komunikácie a vyrovnania. Môže pomôcť otvoriť a aktivovať hrdlovú čakru, uľahčiť jasné vyjadrovanie a prijímanie vedenia z vyšších sfér počas tejto kozmickej udalosti.

  • Ametyst: Ametyst je krištál duchovného prebudenia a vyššieho Vedomia. Môže vám pomôcť pri prehlbovaní meditačnej praxe, posilňovaní intuície a prepojení s transformačnými energiami brány Síria.


Nezabudnite svoje krištály pred a po práci s nimi počas Brány Síria očistiť a nabiť. Pri výbere krištálov dôverujte svojej intuícii, pretože s každým jednotlivcom môžu rezonovať iné kamene. Vytvorte si posvätný priestor, umiestnite krištály okolo seba alebo ich držte v rukách počas meditácie, aby ste zosilnili ich energetický vplyv. Dovoľte krištálom, aby počas tejto nebeskej udalosti podporili a posilnili vašu duchovnú cestu.


Zoznam metafyzických vlastností jednotlivých vzácnych polodrahokamov a drahokamov nájdete tiež v časti webu >> VLASTNOSTI KAMEŇOV.


Ako uznáte sami, brána Sírius je vskutku mocným magickým časom, takže sa otvorte týmto vysokovibračným energiám, nasledujte svoju intuíciu a uvidíte, aké duchovné prebudenia a vhľady sa objavia!


Tento príspevok je k dispozícii zDARma pre všetkých, preto ak sa vám páčil, prípadne vás inšpiroval a radi by ste prispeli do kolesa Dharmy, môžete ma symbolicky POZVAŤ NA KÁVU ⤵️


S Láskou,

ODOMKNUTIE KOZMICKÝCH ENERGIÍ: PORTÁL HVIEZDNEJ BRÁNY SÍRIUS /5.-6. JÚLA 2024/ + TIPY & INŠPIRÁCIE




Prechádzate náročným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, v akých VIBRAČNÝCH ENERGIÁCH SA AKTUÁLNE NACHÁDZATE, a ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k poslaniu svojej Duše? Objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY



留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
bottom of page