top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
PLEJÁDSKY PORTÁL (16.-24.5.): OTVORENIE BRÁNY SVETLA, LÁSKY & HOJNOSTI ~ MYTOLÓGIA A SPIRITUÁLNY VÝZNAM
© Copyright

AKTIVUJTE SVOJ DUCHOVNÝ TÍM, PREBUĎTE SVOJ NAJVYŠŠÍ POTENCIÁL & MANIFESTUJTE ŽIVOT SVOJICH SNOV

Updated: Feb 8

Základným princípom étosu manifestácie je "pronoja", viera, že Osud sa sprisahá vo váš najvyšší prospech. Manifestácia je teda akt spolutvorby, zosúladenie vašej vôle s mocným prúdom Zdroja všetkého čo bolo, je a bude. Ak ste pripravení akceptovať to, že niekto – v skutočnosti veľa bytostí z duchovného sveta – nielenže počúva vaše priania, ale neustále vás podporuje s bezpodmienečnou láskou, tak prečo nespoznať a aktivovať tento svoj duchovný tím? Ako sa dostanete do kontaktu so sprievodcami, predkami, "minulými životmi", svojimi najhlbšími vnútornými časťami, anjelmi, vyššími silami a archetypmi, ktorí sú na vašej strane, vo vašom ringu? V tomto príspevku nájdete návod, ako nadviazať spojenie s vašimi duchovnými sprievodcami a požiadať o podporu či pomoc pri manifestácii najhlbších túžob vášho srdca.. nikdy neviete, kto započuje vaše volanie a odpovie mu...


AKTIVUJTE SVOJ DUCHOVNÝ TÍM, PREBUĎTE SVOJ NAJVYŠŠÍ POTENCIÁL & MANIFESTUJTE ŽIVOT SVOJICH SNOV www.jove.sk
Digital Collage by Emilia Nora Elina

ČO SÚ TO DUCHOVNÍ SPRIEVODCOVIA?

Či už sa snažíte prejaviť / manifestovať svoje najvyššie a najdokonalejšie Ja – naplniť svoj najvyšší účel, možno slúžiť a pomáhať svetu okolo vás, nájsť spriaznené duše, ktoré rozšíria vaše obzory, cítiť sa bezpečne a slobodne vo svojom tele, stať sa nádobou pre božský zážitok – vedzte, že o vaše prebudenie sa do svojho skutočného, autentického Ja, majú záujem aj mnohé svetelné bytosti okolo vás.


Ak sa naozaj chystáte naplniť svoj najvyšší osud, potom už nepracujete sami (nie že by ste niekedy boli na to sami). Pomyslite na tých najväčších mentorov a spirituálnych majstrov súčasnej doby, ktorí sa rozhodli pomôcť každému "hrdinovi" dosiahnuť svoju veľkosť prostredníctvom aktivácie svojej jedinečnosti a prebudiť sa do svojich najväčších darov, od Wayna Dyera, cez Dr. Joea Dispenzu až po Eckharta Tolleho či Dolores Cannon a mnohých ďalších, a vezmite na vedomie, že aj vy máte neustále k dispozícii celý parlament bytostí a živlov, ktorí majú záujem o vaše najvyššie dobro, o váš duchovný rast a dary, ktoré ste dostali do vienka, aby slúžili vo váš najvyšší prospech a prospech všetkých navôkol. Ste súčasťou niečoho oveľa, oveľa väčšieho... ako je vaše fyzické Ja.


Duchovní prievodcovia môžu mať podobu vašich predkov a dokonca aj domoviny, spájajú vás s vaším Zdrojom a prepájajú vás s vašou rodinou a účelom / poslaním, s ktorým ste prišli na Zem. Môžu to byť rôzne božstvá, svätci alebo mýtické archetypy, s ktorými rezonujete. Môžu to byť anjeli alebo jednoducho vaše najvyššie Ja, ktoré na vás dohliada. Nemusíte ich vedieť presne identifikovať, aby ste vedeli, že vám neustále pomáhajú a že sú vždy k dispozícii, aby vás presmerovali na váš najvyšší účel.


Pravdepodobne ste už počuli ten vnútorný hlas vo svojej hlave, ktorý vás nabádal k tomu, aby ste prišli na to správne miesto a v správny čas, čím ste boli svedkami "náhodného" stretnutia, ktoré všetko zmenilo. Ako píše Liz Greene v knihe Astrológia Osudu /The Astrology of Fate/, „tieto ‚zmysluplné‘ zhody okolností vyvolávajú presvedčenie, že za týmto zdanlivým fyzickým svetom leží iný svet, a pri vhodných príležitostiach či podmienkach preniká skúsenosťou osudovej usporiadanosti. Čo ak by ste na takéto "náhody" nemuseli čakať, ale mohli ich aktívne uviesť do pohybu vo svojom každodennom živote?



NADVÄZOVANIE KONTAKTU S DUCHOVNÝMI SPRIEVODCAMI

Prvým krokom pri meditácii, modlitbe, stanovovaní zámerov, nalaďovaní sa na vyššie svety alebo dokonca pri umývaní riadu je teda vystrčiť von tykadlá / zmyslové antény. Kto môže počúvať? Koho by ste chceli požiadať o pomoc, múdrosť a vedenie? Kde sa cítite dostatočne bezpečne na to, aby ste nielen zavolali, ale aj aktívne počúvali? Kedy sa cítite najviac odpojení od hluku okolitého sveta a najviac v kontakte s nejakým vnútorným kompasom?


Mnohí, ktorí sa zapájajú do dialógu s vyššími silami, si vo svojej mysli vytvárajú akési pamäťové paláce alebo hraničné priestory vlastnej predstavivosti, kde sa cítia bezpečne, kam sa môžu vrátiť, a kde stanovujú svoje vlastné hranice a limity kontaktu. V podstate si stanovujú akýsi psychický foyer, vstupnú halu, kde prijímajú svojich „návštevníkov“. Iní volia konkrétnu dennú dobu a/alebo fyzickú polohu, ktorá rozprúdi ich spojenie: možno je to prechádzke v susedstve pri západe slnka, alebo posedenie si v tichosti pri jazere, kedy sa cítia obzvlášť pohodlne a môžu otvoriť svoje "kanály". Čokoľvek vo vás vyvoláva hlboký pokoj, náboj alebo iskru, choďte do toho, investujte do toho svoj čas, svoju pozornosť, svoj záujem, a neustále sa k tomu vracajte. Váš duchovný tím je pripravený naskočiť na vašu vlnu...


TIP: Ak ste už na duchovnej ceste a radi by ste pokročili ďalej, a hlbšie, začnite pracovať s mocnými tarotovými archetypmi, ktoré sú úzko prepojené s kabbalistickým Stromov života a našou Cestou duše, aktivujte ich silu prostredníctvom magických formúl, ktoré pochádzajú zo starobylých mystérijných škôl. Staňte sa súčasťou nášho STRIEBORNÉHO ČI ZLATÉHO ČLENSTVA a udomknite prístup k jednotlivým archetypom /každý mesiac pracujeme do hĺbky s novým tarotovým archetypom/.



PREDKOVIA A BLÍZKI

Rôzni sprievodcovia sa môžu zobrazovať rôznymi spôsobmi. Mnohí z nás sa už stretli so svojimi spirituálnymi sprievodcami vo fyzickom tele, len aby sme ich znova stratili. Keď pracujeme s manifestáciou, môžeme zavolať týchto zosnulých milovaných, ktorých sme dôverne poznali, aby obnovili v nás pomohli obnoviť určitý pocit celistvosti a presmerovali nás na tú najvyššiu cestu osudu.


A pokiaľ ide o prácu s vašou pokrvnou líniou, ktorá ďaleko presahuje starých rodičov, ktorých ste poznali, čo ak by ste akceptovali fakt, že každý z nás v sebe, vo svojej DNA, nesie odkazy a múdrosť celej našej rodovej línie, ktorá siaha tisíce a tisíce rokov späť? Čo ak by ste sa teraz dozvedeli, že máte prístup k celej histórii, sile a najvčším darom vekov starších, dokonca aj tých, ktorí boli dávno stratení v dôsledku útlaku, genocídy, otroctva, migrácie či zubu času? Ak by ste sa mohli stretnúť so svojimi predkami ako celkom alebo dokonca s jednotlivými entitami na vašej Ceste životom, ako by to rozšírilo vaše poznanie, vašu perspektívu?


Daniel Foor v knihe Medicína Predkov /Ancestral Medicine/ vysvetľuje, že pri týchto stretnutiach sa budete „v ideálnom prípade cítiť milovaní a podporovaní vašimi staršími predkami; prístup k ich podpore však môže najprv vyžadovať uzdravenie a nápravu so žijúcou rodinou a nedávnymi predkami.“ Keď pracujete na tom, aby ste prejavili svoj najvyšší potenciál a aby ste sa spojili s vašou biologickou karmou, zistíte, že nielen žiadate o pomoc svojich rodinných sprievodcov, ale zároveň si ctíte a prijímate aj ich výzvy na vyliečenie pokrvnej línie ako celku. Zvážte, ako by váš osobný "príspevok" mohol uctiť, vyliečiť alebo zmeniť príbeh vašej rodiny. Keď je v stávke tak veľa, môžete sa spoľahnúť na množstvo predkov, ktorí vám pomôžu uspieť vo vašej misii.




KRAJINA A ELEMENTY

Možno máte vnútorný silný vzťah k svojmu rodisku, vlasti alebo konkrétnemu miestu, či už je to Olivová hora v Jeruzaleme, Avalon v Glastonbury alebo vaše malé rodné mesto na Orave. Návštevou vami vybranej krajiny alebo dokonca už len naladením sa na ňu z diaľky sa môžete dotknúť jej sily, koreňov a histórie, aby vás poháňala vpred. A tým, že si uctíte aj pôvodných obyvateľov krajiny, v ktorej sa nachádzate, môžete zabezpečiť, že to, čo manifestujete, bude rešpektovať ich práva a dôstojnosť, takže to, čo vzývate do svojho života, bude mať tvorivú a obnovujúcu hodnotu a nebude poháňané len vašimi prázdnymi vlastnými záujmami.


Choďte za krajinu, v ktorej sa nachádzate, a dotknite sa samotnej Zeme, jej koreňov, púčikov a konárov, siete stromov. Jazdite v prúde vĺn a vôd alebo privolajte kreatívnu zúrivosť ohňa. Zakomponujte do svojho oltára kvety, minerály a bylinky; urobte si čas na kúpeš v jazere, mori alebo vo vani na otvorenie kanálu; zapáľte sviečky alebo vatru s posvätným úmyslom. Ako každý "ohýbač reality" vie, prvky sa cez nás neustále pohybujú. Odovzdaním sa ich sile (a tvárou v tvár akýmkoľvek vedomým blokom spojenia) zo seba robíte vozidlo a plavidlo pre svetelné sily nesmrteľného majestátu.


TIP: Ako môže návšteva starobylých posvätných miest aktivovať váš najvyšší tvorivý potenciál? Viac info 👉🏼 MYSTIC AVALON


BOŽSTVÁ, SVÄTÍ, IKONY A MÝTICKÉ ARCHETYPY

Priznajme si to: veľká časť manifestačných rituálov je len akýmsi novodobým prebalením starodávnych modlitieb. Každá kultúra a náboženstvo je hostiteľom množstva mýtických archetypov a postáv, ktoré s vami rezonujú, a s ktorými môžete efektívne pracovať. Prečo pri hľadaní lásky nevyvolať Venušu, Bohyňu lásky, prostredníctvom jej hinduistickej inkarnácie Lakshmi alebo jej prastarej semitskej predchodkyni Asherah? Prečo nezačať napríklad každú stredu, Miercoles, Merkúrov deň, čítaním jeho orfickej modlitby a manifestovať hojnosť peňazí a produktivity?


Samozrejme, monoteistické náboženstvá ponúkajú nekonečné tvorivé Cesty k najvyššiemu Zdroju, od islamskej posvätnej geometrie až po katolíckych svätých. A ak ste niekto, kto vidí v kultúre /literárnej, hudobnej, filmovej a pod.../, ktorá vás obklopuje, to posvätné a božské, nie je dôvod, aby ste nemohli naverbovať svojich najobľúbenejších hrdinov ako Zdroj svojej sily. Možno pri nástupe do novej práce využijete dôvtip a húževnatosť Jane Eyrovej...


Tieto archetypy, či už staroveké alebo postmoderné, ponúkajú jednoduchý prístup k vašej tvorivej vizualizácii a veľmi osobnú, špecifickú dynamiku vzťahov. Nezabudnite preskúmať tradičné ponuky (alebo si navrhnúť vlastné), aby ste mohli prehĺbiť záväzok a spojenie. Koniec-koncov ste to vy, kto je najväčšou Silou pri manifestácii... všetko ostatné sú len barličky, vaši pomocníci a sprievodcovia. Veľkým pomocníkom pre vás bezpochyby budú aj vedené meditácie (vyskúšajte tiež Solfeggio frekvencie pre manifestáciu, zadajte "solfeggio frequency for manifestation" do Googlu), inšpirácie nájdete napríklad na Youtube či Spotify.


MULTIDIMENZIÓNALNE BYTOSTI

Možno ste hviezdnym semenom /Starseed/a z nejakého "neznámeho" dôvodu vás priťahujú legendy a mýty o Andromede, hviezdnom zoskupení Sírius alebo Arcturus. Pozvite ich do svojich meditácii, požiadajte o radu či vedenie. /Ak je v rámci astrológie aktívne spojenie s niektorým hviezdnym zoskupením, to znamená, že sa otvára tzv. svetelný portál, ktorý nám umožňuje ľahšie spojenie a nasávanie informácii či svetelných kódov, informácie o tom nájdete na mojom Blogu/.


Arkturiáni, svetelné bytosti z Arcturus, sú napríklad úžasní majstri liečitelia. Môžu nám pomôcť vyliečiť naše traumy, geneticky zdedené vzorce, ktoré často spôsobujú epigenetickú nerovnováhu, a mnohé ďalšie dôležité problémy súvisiacich s našou 3D existenciou. Arkturiáni nám taktiež pripomínajú našu silu bezpodmienečnej lásky k sebe samým, ktorá nám môže pomôcť odstrániť staré programy, pretože nám bolo implantovaných mnoho deštruktívnych programov, ako je sebanenávisť, vina, obviňovanie atď., ktoré nám bránia vidieť samých seba ako čisté božské bytosti.


Láska začína rozpoznaním seba samého ako aspektu samotného Stvoriteľa, zažívajúceho pozemskú skúsenosť. Keď prechovávame bezpodmienečnú lásku k sebe, znamená to, že môžeme začať našu planetárnu misiu ako liečitelia, ktorí pomáhajú Zemi získať späť jej čistotu a stratené spojenia.




PLANÉTY

Richard Tarnas vo svojom majstrovskom diele Cosmos & Psyche píše: „Apriori predpokladať, že celý Vesmír je v konečnom dôsledku len bezduchou prázdnotou, v ktorej je naše multidimenzionálne Vedomie anomálnou nehodou, a tento účel, význam, vedomá inteligencia, morálna ašpirácia a duchovné hĺbky sú výlučne atribútmi ľudskej bytosti, odráža dlho neviditeľnú infláciu zo strany moderného Ja.“ Astrológia skutočne funguje na primárnom princípe „ako hore, tak dole“, že každý z nás funguje v mikrokozmickej synchronizácii s pohybom Vesmíru okolo nás. Tak prečo nevyužiť tento mocný vplyv planét v náš najvyšší prospech?


Vaše telo a váš život sú teda modelovými dráhami celého hviezdneho systému. Pozrite sa na planéty, ich význam a pohyby, aby ste nasmerovali svoju Cestu. Napríklad, ako sa Mars, planéta ambícií, objavuje vo vašom osobnom horoskope? Ktoré planéty ich challenge-ujú a akým blokom sa potrebujete naučiť čeliť, keď sa pokúšate prebudiť ich silu? Kde je v tejto chvíli Mars na nebesiach a ako môžete spojiť svoje sny a túžby s jeho súčasnou trajektóriou? Astrológia je umenie času, trpezlivosti a rozsahu. Keď budete venovať pozornosť kozmickému príbehu okolo vás, môžete jasnejšie umiestniť svoje zámery do väčšej perspektívy.


O najdôležitejších astrologických tranzitoch aktuálneho mesiaca, ich najväčších výziev a darov, sa vždy dozviete prostredníctvom pravidelných príspevkov na Blogu. Ak ste tak ešte neurobili, zaregistrujte sa k odberu Newslettera a dostávajte info o novom príspevku ihneď do vášho mailu, formulár nájdete hneď úvode pri prihlásení sa na web alebo v spodnej časti webu /ako bonus dostanete tiež ebook POSVÄTNÉ SYMBOLY A STAROBYLÉ RITUÁLY/. K dispozícii k stiahnutiu je aj naša mobilná aplikácia, takže odteraz budete mať všetko naozaj hneď po ruke (aj s aktuálnymi novinkami a ponukami, či forom na zdieľanie vašich otázok, nápadov či myšlienok. Stiahnite si ju zDARma mobilom 👉🏼 prostredníctvom tohto linku.


VNÚTORNÉ ČASTI

Za posledných pár rokov pojem IFS, alebo Internal Family Systems (Systém Vnútornej Rodiny), prudko vzrástol na popularite a presadzoval novú definíciu nášho jedinečného Ja ako hostiteľa niekoľkých rozdielnych častí /ide o silne transformatívny model psychoterapie/. V každom z nás môžu byť deti, zvieratá, bojovníci, všetko ovplyvnené našimi skúsenosťami a uhlom pohľadu, s rôznymi nutkaniami a túžbami.


Pestovaním aktívneho dialógu so svojimi vnútornými časťami – či už je to vaše vnútorné osemročné dieťa, ktoré sa chce celý deň hrať na PlayStation, alebo váš sexuálne nenásytný vlkolak. Pre každú oblasť života, v ktorej chcete niečo manifestovať, od lásky až po prácu, existuje vo vnútri vás pravdepodobne niekoľko častí /aspektov vás so súborom zručností, ktoré vás naštartujú vpred. Spoznajte ich; sú špecifické len pre vás. Nesúďte ich. Nechajte ich na slobode (v rámci stanovených hraníc). Vytvorte si kanál pre týchto vnútorných sprievodcov a možno zistíte, že väčšinu mágie zvládnu za vás.


S Láskou,




P.S.: Tento príspevok je autorským článkom, preto ak sa vám pačil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora. Ďakujem❤️♀🙌🏼


Prechádzate náročným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, v akých VIBRAČNÝCH ENERGIÁCH SA AKTUÁLNE NACHÁDZATE, a ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k poslaniu svojej Duše a objavili svoj povestný BOD ŠŤASTIA? Objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE



bottom of page