top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SVIEČKOVÁ MÁGIA: RITUÁL UVOĽNENIA MINULOSTI, MANIFESTÁCIE & ZOSÚLADENIA SA SO ŽIADANOU REALITOU

Updated: Oct 19, 2023

Trauma, bolesť alebo nečakané zvraty v živote môžu zahmlieť naše vnímanie a znížiť našu schopnosť radostného tvorenia života, po akom tak hlboko v srdci túžime. Keď je pre nás ťažké zosúladiť našu minulosť a súčasnosť, môžeme mať pocit, že sa neustále presúvame medzi spomienkami, ako keby sme naháňali ducha toho, kým sme bývali – alebo akoby sme sa neustále pozerali zahmlene a s obavami dopredu, ale nikde nenachádzali našu prítomnosť. Občas sa v nás zablisne pocit, že konečne dokážeme nájsť cestu, cestu von, zmysel pre budúcnosť – ale častokrát sme tak pripútaní k minulosti, žijeme svoj život stále v tej istej rutine, a nedokážeme sa pohnúť vpred. Snažíme sa opustiť alebo integrovať to svoje staré Ja do toho, kým sme teraz. No vedzte, že sú časti v nás, s ktorými sa potrebujeme raz a navždy rozlúčiť, aby sme sa dokázali oslobodiť od starých, nefunkčných vzorcov, ktoré nás držia v minulosti a začať vytvárať vo svojom živote niečo užitočnejšie a prospešnejšie. Niečo, čo je viac v súlade s tým, kým chceme byť /alebo kým v skutočnosti ste/– ale chce to čas, trpezlivosť a súcit so sebou samým, a energiu, kým sa cez to prepracujeme. Niekedy, keď sme tak sústredení na bolesť alebo hanbu pochádzajúcu z minulých zážitkov – alebo sa tak zameriavame na budúcnosť - zabúdame ctiť si to, o čom je prítomný okamih. A pritom práve vo vedomej prítomnosti sa nachádza naša najmocnejšia tvorivá sila. V tomto jednoduchom rituále budete pracovať so svojimi mnohými Ja, aby ste našli súlad so svojou minulosťou, súčasnosťou a budúcnosťou. /I keď v skutočnosti existuje len prítomnosť, no naše mysle ešte stále fungujú lineárnym spôsobom, takže s tým budeme ešte chvíľu pracovať, kým sa pripravíme na prácu s kvantovým poľom./ Doprajte si dostatočný priestor, pauzu, hlboký nádych a výdych, chvíľku na modlitbu či meditáciu, ktorá vám prinesie novú nádej a odkryje to množstvo vrstiev, ktoré nosíte so sebou...

SVIEČKOVÁ MÁGIA: RITUÁL MANIFESTÁCIE & UVOĽNENIA MINULOSTI  www.jove.sk

Rituál uvoľnenia minulosti a zladenia sa so svojimi túžbami je spirituálnou praxou v rámci sviečkovej mágie, takže budeme potrebovať tri sviečky, niekoľko kúskov papiera (malých ako vaša ruka) a nejaký povrázok (najlepšie prírodný ako lyko, nastrihaný na 3 cca 10-15cm dlhé povrázky).


Poznámka:

To, čo chcete uvoľniť, uctiť si a následne privolať do svojho života, je len na vás. Môžete uvoľniť napríklad bolesť či hanbu, uctiť si možno svoju odolnosť a nadhľad v týchto náročných časoch či podporu rodiny, a pritiahnuť väčšiu hojnosť, ale aj kreativitu, či osobnú silu. To znamená, že môže to byť niečo materiálne, ale aj emocionálne či mentálne.


Buďte však pri tomto rituále ohľaduplní a nezasahujte do slobodnej vôle ostatných.


Váš zámer potrebuje byť následne vyživovaný vašimi podporujúcimi myšlienkami a konaním.


Sviečky, ktoré pri tomto rituále použijete, môžu mať akúkoľvek farbu, ktorá k vám aktuálne prehovára, t.z. ktorá vás v tomto období najviac priťahuje. Môžete sa tiež inšpirovať magickou korešpondenciou farieb s jednotlivými energiami alebo zámermi (ako napríklad žltá pre kreativitu, fialová pre duchovnú silu, ružová pre lásku a zelená pre novú príležitosť). Podrobný zoznam magického významu farieb sviečok nájdete v príspevku SVIEČKOVÁ MÁGIA: PRAKTICKÝ SPRIEVODCA SVIEČKOVÝM RITUÁLOM ZA ÚČELOM OČISTY, LIEČENIA & MANIFESTÁCIE.


Pohodlne sa usaďte, uvoľnite ramená, zavrite oči a upokojte svoju myseľ desiatimi hlbokými nádychmi a výdychmi. Najoptimálnejšie bude, ak si predtým vyčistíte priestor bielou šalviou a lebo palo santom /nájdete na našom eShope/. Keď sa budete cítiť uvoľnene, začnite premýšľať o svojej minulosti, súčasnosti a budúcnosti. Čo zo svojej minulosti by ste chceli uvoľniť, čo vás najviac ťaží? Čo by ste si chceli uctiť vo svojej súčasnosti, za čo ste skutočne vďační vo svojom živote, a nakoniec, čo by ste chceli manifestovať do svojej žiadanej "budúcnosti".



PRÁCA S MINULOSŤOU

Zapáľte prvú sviečku so zámerom v mysli, čo chcete pustiť / nechať odísť zo svojho života.


Vyslovte pri tom nahlas: „S týmto svetlom minulosti, prepúšťam ..."


Napíšte na papier, čo chcete uvoľniť, akýmikoľvek slovami, aké vám napadnú. Ztočte papier do ruličky / zvitku a priviažte okolo spodnej časti sviečky. Nechajte to to zhorieť.


PRÁCA SO SÚČASNOSŤOU

Zapáľte druhú sviečku so zámerom v mysli ohľadom toho, čo si ctíte a za čo cítite v súčasnosti veľkú vďaku.


Vyslovte pri tom nahlas: „S týmto svetlom súčasnosti, vyjadrujem vďaku ... "


Napíšte na svoj papier, čo si ctíte vo svojom súčasnom živote, akýmikoľvek slovami, ktoré vám napadnú. Ztočte papier do ruličky / zvitku a priviažte okolo spodnej časti sviečky. Nechajte to to zhorieť.


PRÁCA S BUDÚCNOSŤOU

Zapáľte tretiu sviečku so zámerom, keď myslíte na to, čo privolávate do svojho života. Skúste precítiť tú emóciu, ako by to, po čom tak veľmi túžite, už bolo prítomné vo vašom živote.


Vyslovte pri tom nahlas: "S týmto svetlom budúcnosti, manifestujem ..."


Napíšte si na papier, čo chcete manifestovať vo svojom živote. Napíšte to v prítomnom čase, ako keby ste to už mali. Ztočte papier do ruličky / zvitku a priviažte okolo spodnej časti sviečky.


Nechajte to to zhorieť.


ODPORÚČANIA NA ZÁVER

Pri práci s manifestáciou je dôležité dodržiavať niekoľko nasledovných krokov...


Vedieť, ako sa chcete cítiť, a nájsť spôsoby, ako sa tak začať cítiť práve teraz, je rovnako dôležité ako vedieť, čo chcete. Teraz, keď máte jasnú predstavu o tom, ako vyzerá váš vysnívaný život, potrebujete uveriť tomu, že je to naozaj možné, a cítiť, že ho už máte. Nestačí len požiadať.


Všetko vo Vesmíre je vytvorené z energie a vibruje na svojej vlastnej frekvencii. Keď chcete niečo manifestovať na vyššej frekvencii, potrebujete zmeniť aj svoju vlastnú frekvenciu, aby tomu zodpovedala.


Požiadať o to, čo chcete, je dôležité, ale aby ste sa dostali na túto novú frekvenciu, potrebujete zmeniť svoju vibráciu prostredníctvom svojich myšlienok, pocitov a presvedčení.

Keď sedíte a vizualizujete si svoje túžby, vtiahnite tieto pozitívne pocity do svojej prítomnosti a noste ich so sebou po celý deň. Zákon príťažlivosti uvádza podobné sa navzájom priťahuje, takže váš dobrý pocit vám pomáha prejaviť to, čo chcete.


Mnohí majú tendenciu si myslieť, že sa nemôžu cítiť skutočne šťastní, kým nemanifestujú ten svoj „dokonalý“ život, po ktorom tak túžia. No pritom zabúdajú na to, že zamerať sa na pocit šťastia tu a teraz je základnou súčasťou manifestácie väčšej radosti a hojnosti v "budúcnosti". Keď zažívate pocit naplnenia a šťastia v prítomnosti, ešte predtým ako sa vaše túžby prejavia vo fyzickom svete, vtedy sa začínajú veci vo vašom živote diať a meniť.


Vďačnosť je fantastický spôsob, ako dosiahnuť frekvenciu toho, čo chcete. Ak chcete nový domov, buďte vďační za ten, ktorý teraz máte, aj keď má možno svoje nedostatky. Ak chcete viac peňazí, buďte vďační za peniaze, ktoré teraz máte, aj keď ich nie je toľko, koľko by ste chceli.


Verte, že vec, ktorú chcete prejaviť, je už vaša, nakoľko Vesmír nefunguje lineárnym spôsobom, všetko sa deje naraz. Verte, že ste už manifestovali ten nádherný vzťah, po ktorom tak túžite. Verte, že peniaze môžete manifestovať bez námahy, pretože sú už vaše v energetickom priestore nazývanom vortex. Nikto vám ich nemôže zobrať, sú už vaše! Verte, že ste už zrealizovali dom svojich snov. Verte tomu zo srdca a žite tak, ako keby sa to už stalo.


Potrebujete sa identifikovať s tou osobou /svojim "budúcim" šťastným" Ja/, ktorá už má to, čo chcete, aby ste to na základe ákona rezonancie a príťažlivosti pritiahli do svojej fyzickej reality, a to si vyžaduje odhodlanie a silnú vieru.


Následne urobte inšpirovanú akciu /podnety k akcii, ktoré sa objavia akoby z ničoho nič/!


Niekedy si ľudia myslia, že manifestácia je len o vytvorení rituálov alebo vizualizácii, ale ak sa tam zastavíte, pravdepodobne neuvidíte výsledky, po ktorých túžite. Manifestácia našich snov nie je hra na počkanie. Je to naozaj všetko o podniknutí ďalších krokov /obzvlásť, ak je to niečo úplne nové, čo ste doteraz nerobili!/, ktoré sú inšpirované vašim zámerom a udržiavaní nepretržitej pozitívnej vízie, ktoré vás k tomu nakoniec dovedú...


Manifestácia je o spolupráci s Vesmírom. Vesmír je spolutvorca, nie zázračný džin z fľaše. Potrebujete s ním spolupracovať, aby ste vytvorili to, čo chcete. Máte v sebe moc samotného Stvoriteľa, tak na to nezabúdajte. Jediné obmedzenia, ktoré existujú sú tie, ktoré si sami vytvoríte.



S Láskou,




P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora. Ďakujem❤️♀🙌🏼!




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page