top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
SEZÓNA BÝKA 2024: STABILITA A NÁDEJ UPROSTRED CHAOSU + HOROSKOP PRE JEDNOTLIVÉ ZNAMENIA ZVEROKRUHU
© Copyright

DOMÁCA ČARODEJNICA: JEDNODUCHÉ SVIEČKOVÉ KÚZLO PRE PRITIAHNUTIE POZITÍVNEJ ZMENY DO ŽIVOTA

Updated: Feb 28, 2022

Toto kúzlo je možné upraviť podľa vlastných jedinečných potrieb. Najlepšie sa používa v situáciách, kde máte pocit, že sa zdržiava negatívna / nezdravá / stagnujúca energia a chcete urobiť pozitívnu zmenu. Pre umocnenie kúziel v rámci sviečkovej mágie je vhodné sledovať fázy Mesiaca, prípadne ak chcete ísť ešte ďalej, tak aj znamenie zverokruhu, v ktorom sa aktuálne Mesiac nachádza. A ako platí pri každom kúzle, pracujeme tak, aby sme nevstupovali svojimi zámermi do slobodnej vôle ostatných, resp. im ubližovali...

Rituály boli odnepamäti akýmsi prvotným nástrojom, ktorý naši dávni predkovia využívali, aby sa dostali do "neviditeľnej ríše", o ktorej mali pocit, že je kľúčom k ich blahu. Mágia tak dávala ľuďom cestu k dosiahnutiu toho, po čom ich srdce túžilo – ochranu, veštenie, liečenie, šťastie, v negatívnom význame bohužiaľ aj pomstu, no predovšetkým im prinášala pocit "splnomocnenia". Prinášala im istú mieru nadhľadu, harmónie a pokoja v tom ich náročnom a chladnom svete...


Magické rituály si aj v dnešnom svete získavajú čoraz väčšie publikum, možno je to aj pre to, že v nás prebúdzajú archetyp vnútorného Mága či archetyp Veľkňažnej, a spájajú nás tak s vesmírnymi silami, ako aj samotnou Prírodou... čo môže v konečnom dôsledku priniesť pozítivny aspekt na náš osobnostný & duchovný rast. Až v istom momente / štádiu Vedomia zistíme, že nepotrebujeme už žiadne pomôcky či nástroje k tomu, aby ste do svojho života manifestovali realitu, po ktorej z celého srdca túžite... každopádne, rituály prinášajú krásne pohladenie pre oči i dušu... a dokážu urobiť zo všedného dňa deň priam kúzelný☺️.



Budete potrebovať:


✪ Staršiu, malú sviečku. Môže to byť sviečka, ktorá je napoly spálená, resp. bola niekoľkokrát použitá, alebo má vyblednuté farby. Čokoľvek je v poriadku, pokiaľ to predstavuje aspekt niečoho starého. Najjednoduchšie, ak v rámci tohto kúzla použijete malú sviečku /resp. z veľkej časti spálenú/, veľmi dobre k tomu slúži narodeninová sviečka.


Novú sviečku /pozrite si našu bohatú ponuku sviečok >> prejsť na ponuku sviečok


TIP: Ak sa chcete dozvedieť viac o význame jednotlivých farieb sviečok, ako aj o tom, ako funguje sviečková mágia a ako ju praktizovať, prečítajte si príspevok >> SVIEČKOVÁ MÁGIA: PRAKTICKÝ SPRIEVODCA SVIEČKOVÝM RITUÁLOM ZA ÚČELOM OČISTY, LIEČENIA & MANIFESTÁCIE


✪ Špendlík /resp. Athamé, ak máte vo svojej čarodejníckej výbave


K rituálu môžete použiť aj svoje obľúbené krištály a vzácne kamene, ktoré sú nositeľmi silnej energie a pomáhajú umocniť zámer kúzla. Podorbný zoznam metafyzických vlastností vzácnych kameňov >> nájdete TU. Pozrite si aj našu zbierku výhodných MAXI balení rôznych druhov polodrahokamov >> čerstvá NOVINKA na našom eShope.

Vaše zaklínadlo, ktoré si môžete zapísať na papier. Ale uistite sa, že keď to píšete, zameriavate sa predovšetkým na pozitívny aspekt, a nie na negatívny. Napríklad, ak je vašim zámerom uvoľniť smútok, strach či bolesť zo straty, môžete použiť nasledovné slová:


„Od tohto momentu je v mojom živote radosť; odteraz som slobodný/-á. Môj smútok / strach /bolesť opúšťa moju myseľ, moje telo; čas môjho žiaľu a trápenia konečne pominul. Od tohto momentu žijem v harmónii a šťastí. "


Postup:


1) Vyčistite & nabite svoje pomôcky a sviečky napr. posvätným dymom z bielej šalvie alebo prostredníctvom palo santa. Podrobný postup ako na to nájdete v nasledovných príspevkoch >> POSVÄTNÝ RITUÁL VYDYMOVANIA PRIESTORU A AURY BIELOU ŠALVIOU &


2) Zahrejte špendlík (nad samostatnou sviečkou alebo zapaľovačom; podľa toho, čo pre vás funguje najlepšie).


3) Vyrežte horúcim koncom špendlíka na staršiu sviečku slová „Moje staré Ja/Staré Ja „meno osoby, pre ktorú rituál aplikujete“, a do novej sviečky vyryjte slová „Moje nové Ja/šťastné Ja/nové Ja „meno osoby, pre ktorú rituál aplikujete“ a pod. Vždy je však najlepšie, ak používate pri zaklínadlách svoje vlastné formulácie, ktoré odzrkadľujú vaše skutočné Ja.


4) Zapáľte teraz staršiu sviečku a opakujte zaklínadlo, až kým sviečka nezhorí (preto funguje menšia sviečka lepšie). Zamerajte sa na zámer za svojimi slovami a predstavte si, čo chcete: šťastnejšieho alebo zmeneného vás, situácie alebo kohokoľvek, pre koho je to určené. Precíťte emócie tohto "nového" človeka, ako sa cíti slobodne, šťastne, radostne a naplnene... neponáhľajte sa, nechajte naplno rozvinúť tieto pozitívne emócie. Ak nemáte možnosť zotrvať pri sviečke s odriekávaním až do jej konca, odrieknite zaklínadlo 3x po sebe, a nechajte ju bezpečne dohorieť...


5) Keď stará sviečka dohorí, zapáľte novú sviečku. Nechajte ju chvíľu horieť, ale nenechajte ju úplne vyhorieť. Načúvajte svojej intuícii, budete presne vedieť, kedy sviečku zhasnúť. nezhasínajte ju však sfúknutím, ale silným mávnutím ruky nad plameňom sviečky /hovorí sa v mágii, že sfukovanie sviečky pôsobí ako útok na živel ohňa). Uschovajte svoju sviečku na bezpečnom mieste /resp. na vašom domácom oltári/ a z času na čas si ju zapáľte, ak máte pocit, že potrebujete trochu pozitívnej energie a zmeny, ktorú prináša.



Viac o Mesačnej mágii a vplyve Mesiaca na náš každodenný život v oblasti lásky, harmónie či hojnosti počas jednotlivých lunárnych fáz, ako na nás Mesiac počas tranzitu jednotlivými znameniami zverokruhu, či archetypoch, ktoré sú našim blueprintom na ceste životom, sa podrobne dočítate v mojom eBooku MOONOLÓGIA >> bližšie info.


Ste pravidelným návštevníkom a bavia Vás & inšpirujú moje príspevky na Blogu, ktoré pre vás pripravujem v oblasti astrológie, mystiky, mágie a vedomého života úplne ZDARMA, a chcete prispieť do kolobehu energie v rámci kolesa Dharmy? Podporte jednoducho moju tvorbu a pozvite ma symbolicky na kávu... Tento dobrovoľný príspevok je vo výške ceny kávy /prípadne aj koláčika/ v bežnej kaviarničke, no poteší moju dušu, a zároveň tým prispejete k spravodlivej výmene energie ☺️

♀❣️Ďakujem❣️♀


S Láskou,




P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora. Ďakujem❤️♀🙌🏼!




bottom of page