top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
SEZÓNA BLÍŽENCOV 2024: ASTROLÓGIA, SPIRITUÁLNY VÝZNAM & HOROSKOP (+ DENNÍKOVÉ VÝZVY A AFIRMÁCIE)
© Copyright

RITUÁL OČISTY & NOVÝCH ZAČIATKOV PRE NOV MESIACA V ZNAMENÍ VODNÁRA (1.2.2022, 06:46)

Updated: Feb 7, 2022

Najbližší Nov Mesiaca pripadá na 1. februára 2022 a ponesie sa v duchu rebelských a transformačných energií vzdušného znamenia Vodnára. Tento februárový Nov Mesiaca so sebou zároveň prináša začiatok Lunárneho nového roka /Čínsky nový rok v znamení vodného Tigra/ a pridáva sa taktiež k sviežej energii prebúdzajúceho sa ohňa v duši posvätného sviatku Imbolc. Trojica významných udalostí, ktoré úzko súvisia s novými začiatkami, sústredených v jeden deň, to bude zrejme riadna energetická nálož. Aby sme dokázali lepšie absorbovať všetky energie, ktoré tento Nov Mesiaca spolu s ostatnými udalosťami prináša, je tento rituál navrhnutý tak, aby vám pomohol vyčistiť a uvoľniť energiu z vášho prostredia. Uvoľnenie energie z vášho priestoru následne pomôže vytvoriť energetický posun vo vašej mysli, tele a duši. S týmto novým energetickým posunom je potom jednoduchšie manifestovať a nastaviť zámery pre nový lunárny cyklus /vrátane lunárneho nového roka/, ktorý je pred nami...

Vesmírne načasovanie tohto Novu Mesiaca vo Vodnárovi je úplne dokonalé. Po chladnom, tvrdom pohľade na našu súčasnú realitu a skutočnom pustení sa do práce počas sezóny Kozorožca nás posun Slnka do vizionárskeho znamenia Vodnára povzbudil, aby sme sa pozreli do budúcnosti a prenikli do vyššej dimenzie Vedomia.


Iste, veci sa začali prejavovať a manifestovať počas sezóny Kozorožca, ale buďte si istí, že táto sezóna ovládaná Uránom nikdy neprestane slúžiť ako vodiace svetlo smerom k vyšším cieľom a väčším zajtrajškom. Čím vynikáte v dave? Kde je vaša vôľa byť iným, možno až čudným v očiach ostatných? V očiach Vodnára je celok väčší ako súčet jeho samotných častí, pretože jeho archetyp milujúci slobodu je symbolom rozmanitosti a humanizmu.


Niet divu, že Vodnár žije na rovnakej astrologickej osi ako kreatívny Lev. Obe tieto fixné znamenia sú známe svojimi vodcovskými schopnosťami a nenúteným magnetizmom, s výnimkou toho, že Vodnár uprednostňuje spoluprácu, narúšanie konvenčnosti a revolučnosť. No zároveň je potrebné si uvedomiť, že neexistuje nič také ako jednotlivec bez komunity. Ide len o to nájsť svoju rodinu duší, o čom je, ironicky, celý rok 2022.


Pre Vodnára alias "nositeľa vody" nie je nikdy nič príliš vzdialené, pretože je riadený tvorcom zmien Uránom, planétou chaosu, inovácií a neočakávaných zmien. Zaujíma vás, ako môžete využiť túto nebeskú energiu? Buďte sami sebou, odvážni a nebojácni, bez ospravedlňovania sa samého pred sebou, či pred ostatnými.


So všetkým, čo bolo povedané, dochádza k mystickému Novu Mesiacu, ktorý sa odohráva presne na 12 stupňoch Vodnára (1. februára o 06:46), ktorý pravdepodobne ohlási niektoré dlho očakávané začiatky. Je čas vydať sa na úplne novú cestu? Čo už nie je v súlade s vašimi budúcimi cieľmi a ideálmi?


Medzitým sa nám vyskytne príležitosť zamyslieť sa nad všetkým, na čom ste usilovne pracovali a možno ste sa túžili oslobodiť od prvého kvadrátu Saturna k Uránu vo februári 2021. Iróniou toho všetkého je, že aj Saturn a Urán sú planetárnymi vládcami Vodnára, čo len umocňuje podstatu tohto hviezdneho archetypu zverokruhu.


Či už ide o úplne iný smer vo vašej kariére, alebo o úplne nový život, v ktorom si môžete dopriať svoju osobnú slobodu, štruktúry sú v procese revolúcie. To platí obzvlášť vtedy, keď vezmeme do úvahy blízkosť Slnka a Mesiaca k Saturnu vo Vodnárovi, keďže sme vedení (osobne aj kolektívne) stavať na základoch, ktoré sú rovnako praktické, ako sú v súlade s našimi budúcimi snahami. Keď sa nachádzame v náročnej, ale poučnej kvadratúre s elektrickým Uránom, môžeme očakávať šokujúci vývoj udalostí a náhle zmeny, najmä pokiaľ ide o komunitu ľudí, ktorými sa obklopujeme, a základy, ktoré boli kedysi zdrojom vplyvu.


V tomto čase sa zdôrazňuje naša individuálna misia Duše na planéte a dáva to zmysel vo svete s blížiacim sa návratom Pluta v USA /viac o tejto významnej udalosti roka sa dozviete TU/, keďže sme povolaní budovať sa smerom k vyššiemu stavu Vedomia, kde môžeme konečne kultivovať niečo z tejto novo nájdenej múdrosti.


Našťastie s pomocou Marsu a Venuše v Kozorožcovi – keďže väčšinu februára budú cestovať spolu – tu máme hnaciu silu, vytrvalosť a stratégiu napredovať smerom k našim cieľom. Ešte niečo, čo je potrebné mať na pamäti, je, že retrográdny Merkúr bude spojený s hnacou silou Pluta, čo zase prinesie hlbokú hybnosť a jasnosť, najmä pokiaľ ide o naše myšlienkové procesy a mentálne vnímanie.


Táto skutočnosť môže od nás vyžadovať, aby sme začali kopať hlboko a podieľali sa ešte viac na tieňovej práci, najmä ak naďalej dovoľujeme svojim blokom a strachom, aby z nás dostali to najlepšie. Ako vyzerá váš ideálny scenár? Aký je tento nový svet, o ktorom nemôžete prestať snívať? Najdôležitejšie je nasledovať svoju pravdu, nech je akokoľvek výstredná alebo dokonca pre niektorých tabu. Spojte sa spolu so svojou hviezdnou skupinou duší a dôverujte mágii svojej krištálovej DNA.


Ak sa chcete dozvedieť viac o energetických účinkoch tohto silného Vodnárskeho Novu Mesiaca, kompletnú astrologickú predpoveď >> nájdete TU.


RITUÁL NOVU MESIACA V ZNAMENÍ VODNÁRA 2022

Tento rituál je najlepšie vykonať medzi 29. januárom a 10. februárom 2021


Budete potrebovať:

Pozn.: Ak chcete ísť s týmto rituálom ešte ďalej a umocniť jeho magickú silu, vyberte si z vášho tarotového balíčka kartu HVIEZDA, ktorá je spojená so znamením Vodnára a kamene granát a ametyst, a položte v bezpečnej blízkosti sviečky, optimálne na váš domáci oltár. Viac o sviečkovej mágii, a ako na to, sa dozviete v príspevku SVIEČKOVÁ MÁGIA: PRAKTICKÝ SPRIEVODCA SVIEČKOVÝM RITUÁLOM ZA ÚČELOM OČISTY, LIEČENIA & MANIFESTÁCIE



Postup:


1.) Začnite obchádzaním svojho priestoru a odstraňovaním predmetov, ktoré sa s vami už nerezonujú. Môžete do toho zahrnúť aj revíziu svojho šatníka, jednoducho choďte do každého rohu domu, kde je neporiadok, a upracťte ho! Všetky nepotrebné veci zhromaždite na jedno miesto. Môžete si k tomu pustiť nejakú príjemnú a povznášajúcu hudbu.


2.) Keď už vyčistíte a upracete všetok neporiadok, postavte sa pred nahromadenú kopu a poďakujte sa za všetko, čo vám tieto veci ponúkli, za všetko, čo ste z nich mohli využiť a za všetko pozitívne, čo vám priniesli do života. Potom to buď vyhoďte alebo odložte nabok na darovanie. Dovoľte si precítiť uvoľnenie všetkej tej váhy, keď to všetko nepotrebné necháte odísť zo svojho života!


TIP: Tejto téme sa dopodrobna venuje aj príspevok AKO NA JAR VYČISTIŤ ENERGIU VÁŠHO DOMOVA & NÁVOD NA VYTVORENIE OLTÁRU

3.) Teraz s vašou novou sviežou energiou a čistým priestorom začnite čistiť svoje okolie pomocou nástroja na čistenie aury podľa vlastného výberu. Keď si čistíte priestor, pokojne si odrecitujte nasledovné:


„Odstraňujem týmto zvyškové energie všetkých vecí, ktoré nechávam odísť zo svojho života, keďže už naplnili svoj účel a neslúžia viac mojim potrebám a zámerom na ceste v novom lunárnom cykle. Tento priestor je teraz pripravený, aby sa ho zmocnila svieža energia ľahkosti, radosti, čistoty a požehnania. Táto svieža energia je zosúladená s najvyššou pravdou a láskou, ktorá podporuje realizáciu môjho najvyššieho potenciálu. Tento priestor je vítaným útočiskom pre všetko, čo je nové a podporujúce moje ďalšie smerovanie na ceste duše. Tento priestor je obnovený, tento priestor vibruje vysoko. Vítam všetky nové príležitosti, ktoré tento priestor môže poskytnúť. Ďakujem. Ďakujem. Ďakujem."




4.) Teraz sa vráťte na pokojné miesto, kde vás nikto nebude rušiť. Zapáľte sviečku, vezmite do ruky svoj nástroj na čistenie a tentokrát očistite svoje vlastné energetické telo. Urobte to potichu tak, že si vo svojej mysli nastavíte zámer. Po skončení sa pohodlne usaďte a začnite s meditáciou na spojenie sa s najvyšším zdrojom, resp. harmonizáciu čakier /nechajte sa pokone inšpirovať bohatou ponukou riadených meditácii na YouTube, moje odporúčania poznáte z predošlých rituálov, každopádne sa pri výbere riaďte vlastnou intuíciou/


5.) Akonáhle je meditácia dokončená, vezmite jednu zo svojich kvetov a držte ho v ruke, naprogramujte ho so zámerom niečoho, čo by ste chceli pritiahnuť do svojho života. Keď kvetu oznámite svoj zámer, pridajte ho do džbánu s vodou. Opakujte to so všetkými zostávajúcimi kvetmi.


6.) Nechajte svoj džbán s kvetmi vonku pod tmavou oblohou. Môžete to urobiť aj umiestnením blízko okna. Ak chcete, džbán môžete tiež zakopať vonku zpolovice do pôdy.


7.) Ráno si vezmite svoj džbán s vodou a držte ho v oboch rukách a recitujte nasledovné:


„Je čas privítať nové, je čas začať odznova. Dnes je nová príležitosť začať život odznova, myslieť inak, pristupovať k veciam novým spôsobom. Vítam vo svojom živote všetky nové nové nápady a akékoľvek nové inšpirácie, ktoré budú nasledovať najvyššie zámery mojej duše. Prosím Vesmír, mojich Sprievodcov a Anjelov najvyššieho Svetla, aby ma s láskou viedli ku krokom potrebným na manifestáciu mojich zámerov do môjho života. Ďakujem. Ďakujem. Ďakujem."


8.) Potom si kvetinovou vodou polejte telo v sprche alebo si ju nalejte len na ruky v umývadle. Vezmite kvety a nechajte ich na oltári alebo na špeciálnom mieste. Môžete ich vložiť do sklenenej nádoby s čistou vodou alebo ich nechať prirodzene vyschnúť. Keď kvety začnú vädnúť, môžete ich vrátiť späť do zeme.


Váš rituál je teraz dokončený...


Požehnaný Nov Mesiaca všetkým!


S Láskou,



P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora. Ďakujem❤️♀🙌🏼!


bottom of page