top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE JANUÁR 2024: ČAS ZASIEVANIA NOVÝCH SEMIENOK A VYTRVALÉHO NASLEDOVANIA CIEĽOV + DENNÍKOVÉ VÝZVY

Updated: Jan 20

Január 2024 je z hľadiska astrológie vskutku zaujímavý mesiac. Obzvlášť vďaka dlho očakávanému tranzitu roka, a to presunu Pluta do znamenia Vodnára. Tento tranzit reprezentuje veľmi dôležitý posun zo sektora Kozorožca do sektora Vodnára. Veci sú skutočne veľmi zaujímavé, pretože prvé tri týždne mesiaca sú značne poznačené energiou Kozorožca - so Slnkom, Marsom, Merkúrom a neskôr aj Venušou v Kozorožcovi - ale potom 20-21. januára 2024 sa všetko akoby zmení, keď sa Pluto a Slnko presunú do vzdušného znamenia Vodnára. Vďaka tejto silnej energii Kozorožca a Pluta je január 2024 ideálnym mesiacom na novoročné predsavzatia a celkový pokrok v plnení vašich cieľov. Pripravení dozvedieť sa viac o týchto významných astrologických tranzitoch prvého mesiaca nového roka 2024 a ako z nich vyťažiť čo najviac vo svoj najvyšší prospech a duchovný rast? Pokračujte ďalej v čítaní a dozvediete sa všetko potrebné, čo prináša astrologická predpoveď pre január 2024....


ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE JANUÁR 2024: ČAS ZASIEVANIA NOVÝCH SEMIENOK A VYTRVALÉHO NASLEDOVANIA CIEĽOV

© Art by Emilia Nora Elina


Tento príspevok by som rada začala prekladom channelingu Natalie Alby, ktorá zazdieľala k tomuto prvému mesiacu zaujímavé vhľady...


"Ocitáme sa na ceste prázdnotou, ktorá nás vedie k novému cieľu. V tejto chvíli sa stretávajú konce a nové začiatky, ako nám to pripomína univerzálny mesiac s číslom 9 (1 + 2 + 0 + 2 + 4 = 9), a je to naše vedomé zameranie a zámer, ktoré určujú, kam ďalej pôjdeme.


Číslo 9 symbolizuje fázu, v ktorej sa mnohí v tomto období nachádzame, fázu, v ktorej máme byť múdri, posunúť sa dovnútra a sústrediť sa na svoje vnútorné Svetlo - Pravdu -, kráčať medzi tieňmi, kým nedosiahneme nový breh, pričom na navigáciu v našej súčasnej realite používame len svoju vnútornú intuíciu.


V skutočnosti nepotrebujeme nič iné, len rozoznať, ktorá cesta je v súlade s naším Božským Ja a ktorá nám už neslúži. A aj keď cesta samoty nie je vždy jednoduchá, je nevyhnutné počúvať naše vnútorné Božské vedenie, skôr než sa zrodí táto nová realita, v ktorej už prebýva náš vyšší aspekt.


Tento mesiac sa máme zamerať na vďačnosť, lásku a súcit, pretože je veľmi dôležité, aby sme do toho, čoho sme svedkami, vniesli viac osvietenia, vyššieho pochopenia a predovšetkým neutrality, ktorú nemôžeme zmeniť, ale môžeme ju zabaliť do Božskej Lásky.


Tento mesiac je tiež pre mnohých mesiacom, kedy môžu zasiať alebo pokračovať v zasievaní nových zámerov a cieľov pre nový rok 2024. Je to taktiež mesiac na revíziu našich "výtvorov", transformáciu toho, čo už nechceme ďalej zažívať, alebo presmerovanie našej energie smerom k tvoreniu toho, po čom naozaj túžime.


Január sme začali s veľkou slnečnou aktivitou, pretože naše centrálne Slnko na nás masívne zostupuje plazmou, aby pokračovalo v budovaní našich svetelných tiel a monadického spojenia. Sme vyzývaní, aby sme komunikovali s tým, kým sme, znovu sa spojili so svojimi zlatými aspektmi a umožnili vyššie spojenie s našou dušou, monádou a predovšetkým s Božskými svetelnými rovinami.



Mesiac, ktorému vládnu energie Kozorožca a Vodnára, nám počas tohto nového roka pripomína silu zeme a vzduchu, ktoré riadia naše planetárne nebo. Do Kozorožca nám 4. januára vstúpi Mars, o niekoľko dní neskôr, 11. januára, nastane Novolunie na 20 stupňoch Kozorožca spolu s Merkúrom, ktorý vstúpi do Kozorožca 14. januára, a Venušou, ktorá bude nasledovať 23. januára.


Kozorožec nám ponúka esencie potrebné na to, aby sme osvetlili svoje ľudské Ja, pretože to je to, čo Kozorožec robí, nachádza sebaosvetlenie prostredníctvom dôslednej vnútornej práce. Na druhej strane nám Vodnár pomáha oslobodiť našu myseľ, aby sme mohli pokračovať v stelesňovaní vyšších právd, pretože len tak sa môžeme stať osvietenými bytosťami.


Energie Kozorožca sú priaznivé na to, aby nám pomohli pracovať s telomérmi a mitochondriami našej DNA, ktoré sú zodpovedné za našu energetickú úroveň a ktoré by sme mali liečiť a preprogramovať, aby sme dokázali posunúť naše súčasné telo do vyšších vibrácii. Ide o proces vnútornej duchovnej alchýmie, ktorý si vyžaduje dlhodobú vnútornú prácu, pretože nie je ľahké zmeniť eóny negatívneho programovania a zdedených manipulácií.


V tomto roku budeme pokračovať v procese oslobodzovania mentálneho a karmického otroctva, obnovovať svoju dušu a monadické spojenie, pretože pokračujeme v zasievaní novej harmonickej Zeme, ktorá sa už ukotvuje v paralelnej časovej osi piatej dimenzie.



Pozrime sa teraz bližšie na najdôležitejšie tranzity tohto mesiaca, ktoré nás môžu ovplyvniť najviac...


Astrologická predpoveď pre január 2024

2. január 2024 - Merkúr prechádza do direktívneho smeru


2. januára 2024 sa Merkúr dostane do direkcie na 22° Strelca. Woo-hoo!

Tento retrográdny Merkúr bol poriadne nabitý. Ale nie sú všetky retrogrady Merkúra náročné? Niektoré z nich sú náročnejšie - alebo v tomto prípade viac mätúce - ako iné.


Tento konkrétny retrográdny Merkúr bol niekoľko týždňov v kvadratúre s Neptúnom. Možno ste si ani nevšimli všetok ten zmätok a chaos - to preto, že Neptún má talent robiť zložité veci za závojom. Čo neviete, to vám nemôže až tak ublížiť, však?


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page