top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
MANIFESTAČNÝ RITUÁL PRE NOV MESIACA V BÝKOVI 2024 + MEDITÁCIA & DENNÍKOVÉ VÝZVY
© Copyright

AKO PRACOVAŤ S KYVADLOM ~ VYUŽITE SVOJU INTUÍCIU & SPOJTE SA SO SVOJIM VYŠŠÍM JA

Updated: Feb 8

Rovnako ako iné formy veštenia, aj práca s kyvadlom je úžasným spôsobom, ako preniknúť do svojej intuície a spojiť sa s vašim Vyšším Ja pre väčšiu jasnosť a rozhodovacie schopnosti. Práca s kyvadlom nám môže pomôcť pri kontakte s našou vlastnou vnútornou múdrosťou, ako aj pri smerovaní správ od našich Sprievodcov Duše, ak to v nás rezonuje.

Niektorí tvrdia, že kyvadlom ovplyvňujú nepostrehnuteľné mikroprúdy v končekoch prstov, ktoré ustupujú našim skutočným (podvedomým) myšlienkam, názorom a pocitom v danej veci, aj keď sme o tom nevedeli, o čo ide, predtým ako sme sa začali pýtať na konkrétnu otázku (teda dôvod, prečo ste sa na to pýtali na prvom mieste). V tomto príspevku si podrobnejšie rozoberieme, ako pracovať s kyvadlom, aby ste sa spojili s vyššími silami, prípadne so svojim najvyšším Ja pre získanie potrebných vhľadov...


AKO PRACOVAŤ S KYVADLOM

Niektorí ľudia taktiež veria, že práca s kyvadlom je prístupný spôsob pre našich anjelov strážnych alebo predkov, ako s nami komunikovať, alebo je to možno kombinácia oboch. Či tak alebo onak, použitie kyvadla je skutočne efektívnym spôsobom, ako sa dostať k jadru záležitosti a poskytnuite usmernenia v tom, ako by sa mohli vyvíjať naše ďalšie kroky, alebo ako lepšie porozumieť súčasnej situácii.


Korene práce s kyvadlom siahajú minimálne do 16. storočia v Nemecku, niektoré správy hovoria o období starovekého Egypta, Číny a Ríma, a boli zaznamenané v mnohých ďalších civilizáciách a kultúrach. Okrem kyvadiel sa tento spôsob práce s intuíciou používal aj na prúty a palice pri hľadanií vodných zdrojov a vodných línií, ako aj na veštenie.


Celkovo je použitie kyvadla zamerané na spojenie sa s našou vnútornou múdrosťou skutočne jednoduchým, ale mocným spôsobom, ako rýchlo získať určitý nadhľad a jasnosť.


V nasledujúcej časti sa dozviete ako v troch jednoduchých krokoch použiť kyvadlo pri duchovnej práci.



AKO PRACOVAŤ S KYVADLOM

Na kyvadlo môžete použiť akýkoľvek materiál, často sa používa kov a drevo, pretože sú lacnejšie, ale ja osobne veľmi rada používam krištáľové kyvadlá, pretože tie dodávajú trochu kúzla navyše a vďaka metafyzickým vlastnostiam vzácnych kameňov môžu zdvojnásobiť efekt napr. pri čakrovom liečení (aj keď všetky kyvadlá možno použiť na lokalizáciu blokovaných alebo nadmerne aktívnych energetických centier). Krištály a vzácne kamene majú svoju vlastnú energiu pre liečenie a mágiu, takže ja osobne ich vždy začleňujem do všetkých rituálov, ktoré robím! >> PREJSŤ NA ZOZNAM LIEČIVÝCH KAMEŇOV


Úprimne povedané, nečakala som, že krištáľové kyvadlá budú pracovať tak výkonne a efektívne, ale od prvého pokusu som bol očarená ich silou a schopnosťou sofistikovane odpovedať na otázky...


Podrobný postup AKO PRACOVAŤ S KYVADLOM

Krok #1

Než začnete, všeobecne sa odporúča očistiť vaše kyvadlo od akýchkoľvek pretrvávajúcich energií. To je obzvlášť dôležité, ak sa rozhodnete pre krištálové kyvadlo, ktoré dokáže absorbovať viac energie. Svoj energetický krištál môžete energicky vyčistiť tak, že ho 24 hodín necháte vonku na slnku alebo mesačnom svetle, opláchnete ho pod tečúcou vodou (optimálne v potoku alebo poslúži aj voda z vodovodu), zakopete ho do zeme, vydymíte ho kadidlom alebo posvätnou bielou šalviou či Palo Santom, taktiež môžete použiť zvukové vibrácie, napríklad zvončeky, alebo ho jednoducho podržíte v rukách a budete si pri tom vizualizovať jasné biele žiarivé svetlo, ktoré ho čistí.


Keď ste pripravení začať, posaďte sa na pohodlné a tiché miesto, kde vás nebudú vyrušovať, pokojne si zapáľte sviečku, kadidlo alebo aroma lampu s éterickými olejmi, aby ste si nastavili svoje prostredie na spirituálnu prácu, a zopárkrát sa zhlboka nadýchnite a vydýchnite. Zatvorte oči a začnite sa vycentrovávať a mentálne spájať s kyvadlom. Ak chcete, teraz je čas, kedy môžete požiadať o pomoc ktoréhokoľvek duchovného sprievodcu.




Krok #2

Keď ste pripravení, uchopte svoje kyvadlo na hornom konci retiazky medzi palcom a ukazovákom svojej dominantnej ruky, nechajte ho visieť rovno dole a počkajte, kým sa prestane pohybovať. Akonáhle je v pokoji, požiadajte ho (buď nahlas, alebo vo vašej mysli), aby vám ukázal „áno“. Mal by sa hojdať zhora-dole, alebo zľava-doprava, alebo v kruhoch. Potom ho požiadajte, aby vám ukázal „nie“, kyvadlo by sa malo rozhýbať iným smerom. Ak chcete, môžete mu položiť objasňujúce otázky, napríklad „je moje meno .....“, či ide o správnu alebo nesprávnu odpoveď, aby sme odpoveď otestovali.


Spravidla však zistíme, že to nie je potrebné. Je zrejmé, že všetky otázky, na ktoré by ste chceli odpovedať, na ktoré sa potom ďalej pýtate kyvadla, by mali byť formulované s možnosťou odpovede áno / nie. Niektorí ľudia radi zahrnú možnosť „možno“ pre ešte väčšiu nuansu, aby ste si to tiež mohli vyskúšať a zistiť, či to vo vás rezonuje.


Aby ste dostali najjasnejšiu odpoveď, je dôležité, aby ste zostali pokojní a skutočne otvorení akejkoľvek odpovedi, ktorú vám kyvadlo dá. Otázky sa môžu začať v duchu:


Je pre mňa vhodné / prospešné, aby som…


Je v súlade s mojim najvyšším dobrom a dobrom všetkých zúčastnených, aby ...


Ako veľmi je prospešné pre mňa ... (pri meraní % alebo škály rozsahu si môžete na papier zapísať čísla a nechať kyvadlo rozkývať, kyvadlo sa po krátkom čase rozkýve smerom ku konkétnemu číslu)



👉🏼👉🏼 NAVŠTÍVTE NÁŠ ČARODEJNICIN KÚTIK, kde nájdete všetko potrebné pre vašu rituálno-magickú prax


Krok #3

Keď ste pripravení položiť otázku, počkajte, kým sa to prestane kývať, vyčistite si myseľ a položte otázku čo najjasnejšie a najstručnejšie. Kyvadlo by sa malo začať pohybovať buď vašim osobným smerom „áno“ alebo „nie“. Všeobecne sa odporúča prijať prvú odpoveď za nominálnu hodnotu, aj keď sa vám nepáči, čo hovorí, pokúste sa zdržať opätovného prerámcovania otázky, aby ste dosiahli požadovaný výsledok, pretože by to iba zmiatlo situáciu a vyvrátilo silu kyvadla.


Spravidla by ste však mali zistiť, že akonáhle vám kyvadlo odpovie, budete inštinktívne vedieť, že je to pravda. Zistil soma, že je to ako poukázať na niečo, čo som po celú dobu vedela, ale jednoducho som zabudla, niečo ako vyčistiť sa cez hmlisté oblaky mečom a odhaliť pod nimi jasnú modrú oblohu. Odpoveď tam bola celý čas, len ju zakryli naše vedomé myšlienky (častokrát zakalené filtrom našich podvedomých programov či dogiem).


Niektorí ľudia radi používajú kyvadlá s doskou, ktorú si môžete kúpiť alebo vyrobiť tak, že na dvoch protiľahlých stranách na kúsku papiera napíšete "áno" a „nie“. Môžete tiež zahrnúť 'možno' alternatívu (môžete ju umiestniť uprostred medzi "áno" a "nie"), ak chcete, alebo niečo ako „neznáme“. Existujú tiež indiánske mapy kyvadiel a čínske mapy feng-šuej.


Kyvadlo môžete použiť aj pri sedeniach na liečenie energie. Jednoducho si ľahnite a podržte kyvadlo nad jednotlivými čakrami, ktoré by ste chceli skontrolovať, všímajte si jeho pohyb. Je užitočné ešte predtým najskôr „urobiť rozhovor“ s kyvadlom, aby ste si ešte raz overili, ktorý smer znamená „stagnujúcu“ energiu a čo znamená „nadmerne aktívne“, alebo niečo v tom duchu. Fantázii sa medze nekladu. Dôležité je, aby ste si vy sami určili a nastavili svoje pravidlá.


Niekedy sa kyvadlo používa aj pri čítaní z ruky tak, že ho daný človek vedie po líniách / čiarach dlane. Týmto spôsobom sa dá tiež skontrolovať, aké silné sú energetické centrá, a prípadne ich uviesť späť do rovnováhy.


Medzi ďalšie spôsoby použitia kyvadiel patrí ich zapojenie do výkladu tarotových kariet alebo oráklov. V tom prípade kyvadlo funguje ako "objasňovač", ak chcete doplniť otázku navyše pri karte, pri ktorej si nie ste istí, alebo napríklad ho môžete použiť tak, že rozložíte karty na stôl a kyvadlom zistíte, na ktorú kartu bude mať najväčší vplyv.


Nakoniec, rovnako ako pri všetkých duchovných rituáloch, neexistuje skutočne žiadny správny alebo nesprávny spôsob práce s kyvadlami, len experimentujte a uvidíte, čo vám najlepšie vyhovuje.


Práca s kyvadlom môže byť pre vás skutočne účinný spôsob, ako sa spojiť s vašim vyšším vedením, takže stojí za to zahrnúť tento postup do svojich rituálov!


Keď skončíte so svojim kyvadlom, môžete mu poďakovať za pomoc a odložiť ho na bezpečné miesto pripravené na ďalšie použitie...


AKO PRACOVAŤ S KYVADLOM: ZHRNUTIE KROKOV

Práca s kyvadlom môže byť fascinujúca a užitočná, ak chcete skúmať rôzne aspekty energií, intuície a iných konceptov. Tu je zhrnutie najdôležitejších krokov, ako začať pracovať s kyvadlom:


  1. Získajte kyvadlo: Kúpte si alebo vyrobte si kyvadlo. Môžete si vybrať z rôznych typov, vrátane kovových, drevených alebo krištálových.

  2. Porozumejte základným princípom: Kyvadlo funguje na základe mikro-pohybov vašej ruky, ktoré sú ovplyvnené vašimi vnútornými energiami a podvedomím. Vaše podvedomie môže odpovedať na otázky, ktoré si kladiete.

  3. Uvoľnite sa: Predtým, ako začnete používať kyvadlo, uistite sa, že ste uvoľnení a pokojní. Dýchať hlboko a sústrediť sa môže pomôcť uvoľniť vašu myseľ a telo.

  4. Nastavte svoje otázky: Formulujte otázky, na ktoré chcete odpovede. Mali by byť jasné, konkrétne a zrozumiteľné.

  5. Nastavte svoje "áno" a "nie": Pred začatím používania kyvadla určte, aký pohyb bude znamenať "áno" a aký pohyb bude znamenať "nie". Pre niektorých ľudí je to kruhový pohyb pre "áno" a lineárny pohyb pre "nie", ale môžete si vybrať aj iné pohyby podľa svojich preferencií.

  6. Praktizujte a experimentujte: Začnite s jednoduchými otázkami a postupne pokračujte k zložitejším. Experimentujte s rôznymi spôsobmi držania kyvadla a rôznymi typmi otázok.

  7. Dôverujte svojim intuíciám: Dôverujte tomu, čo vám kyvadlo hovorí. Môže vám poskytnúť užitočné informácie a návody, ale je dôležité byť otvorený a dôverovať svojim vlastným intuíciám a vnímaniam.

  8. Poznajte svoje obmedzenia: Je dôležité si uvedomiť, že kyvadlo nie je všemohúce a môže byť ovplyvnené vašimi vlastnými myšlienkami a emóciami. Dôležité je získať pocit pre to, kedy je vhodné použiť kyvadlo a kedy je vhodné rozhodnutie urobiť na základe racionálnej analýzy.

  9. Prax a cvičenie: Ako pri všetkom, prax robí majstra. Čím viac budete pracovať s kyvadlom, tým lepšie sa naučíte rozlíšiť jeho signály a používať ho na prospech.

Pamätajte, že práca s kyvadlom je skôr nástroj na objavovanie vašej vlastnej intuície a podvedomia, nie na získavanie odpovedí v rámci dôležitých rozhodnutí či stanovenie "budúcnosti". Je to užitočný doplnok pre osobný rozvoj a sebadôveru...


TIP: Jedným z ďalších mocných nástrojov divinácie / spojenia sa s božskými ríšami je práca s magickými runami. O tom ako efektívne pracovať s runami sa dočítate v príspevku ELDER FUTHARK: SEVERSKÁ RUNOVÁ MÁGIA - AKO VYKLADAŤ A INTERPRETOVAŤ VÝZNAM RÚN.


S Láskou,

AKO PRACOVAŤ S KYVADLOM ~ VYUŽITE SVOJU INTUÍCIU & SPOJTE SA SO SVOJIM VYŠŠÍM JA




NUMEROLÓGIA A TAROTOVÉ ARCHETYPY Online kurz www.jove.sk



bottom of page