top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

4 TYPY SPRIAZNENÝCH DUŠÍ: AKO ICH ROZOZNAŤ & VYŽIVOVAŤ + 7 KROKOV PRE PRITIAHNUTIE SPRIAZNENEJ DUŠE DO SVOJHO ŽIVOTA

Updated: May 30

Skutočná spriaznená duša je pravdepodobne najdôležitejšia osoba, akú kedy stretnete, pretože vám zbúra všetky vaše múry a prebudí vás. Ale žiť so spriaznenou dušou navždy? Hmm... možné, no pre mnohých zrejme príliš bolestivé. Mnohé z týchto jednotlivých typov spriaznených duší vám do života vstúpia častokrát len preto, aby vám odhalili ďalšiu vrstvu vás samých a potom odídu. Spriaznenú dušu alebo duchovného partnera nájdete, keď to najmenej čakáte. Spriaznené duše sú ľudia, ktorí vám nastavujú to najväčšie zrkadlo, vďaka ktorému si uvedomujete svoje opakujúce sa vzorce a ktorí vás poháňajú vpred na vašej Ceste osvietenia. Lepšie pochopenie rôznych typov vzťahov so spriaznenými dušami, s ktorými sa v živote stretnete, vám môže pomôcť využiť tieto jedinečné príležitosti a rozvinúť hlbšie spojenia. V tomto príspevku nájdete podrobný opis pre 4 typy spriaznených duší, ako ich identifikovať, a zároveň ako tieto vzťahy vyživovať. V závere príspevku nájdete aj návod v podobe rituálu alias 7 praktických krokov na vašej spirituálnej ceste, ako pritiahnuť takúto spriaznenú dušu / dvojplameň do vášho života, ak ste ju náhodou ešte doteraz nestretli. Pripravení? Poďme na to...

4 TYPY SPRIAZNENÝCH DUŠÍ: AKO ICH ROZOZNAŤ & VYŽIVOVAŤ + 7 KROKOV PRE PRITIAHNUTIE SPRIAZNENEJ DUŠE DO SVOJHO ŽIVOTA

4 TYPY SPRIAZNENÝCH DUŠÍ + AKO ICH ROZOZNAŤ & VYŽIVOVAŤ

#1 LIEČIVÉ SPRIAZNENÉ DUŠE

Sú to osoby, ktoré prichádzajú do vášho života s konkrétnym zámerom a poskytujú vám životné lekcie, ktoré odstraňujú bloky z vašej minulosti tým, že vás dokonale zrkadlia. Liečivé spriaznené duše sa objavujú podľa božského načasovania - presne vtedy, keď sa najviac potrebujeme naučiť to, čo nás majú naučiť.


Tieto osoby nám pomáhajú naučiť sa, ako sa pohnúť vpred. Tieto "liečivé vzťahy" existujú len dovtedy, kým sú vaše zámery vo vzájomnom súlade.


Ako také vzťahy rozpoznáte?

Keď sa vzťah s takouto osobou alebo priateľstvo veľmi rýchlo stupňuje. Tento typ partnera, resp. priateľa sa zvyčajne objaví, keď sa zaoberáte opakujúcimi sa vzorcami a snažíte sa pracovať na starých problémoch.


Ako tento vzťah pestujete?

Dopredu si uvedomte, že toto priateľstvo nemusí vydržať. Tak ako všetky vzťahy, aj tento funguje len vtedy, ak vy dvaja dokážete rešpektovať potrebu priestoru toho druhého a v opačnom prípade sa stretnete s hlbokých neporozumením. Intenzita tohto puta môže pripomínať blízky súrodenecký alebo vášnivý romantický vzťah. Tento vzťah môže mať veľa vzostupov a pádov, ale ak dokážete prijať dobré aj zlé, bude pre vás veľmi plodný.



#2 SPRIAZNENÉ DUŠE Z MINULÉHO ŽIVOTA

Keďže títo ľudia mohli byť v minulom živote vašimi dlhodobo blízkymi milencami alebo spriaznenými dušami, vzťahy sú ľahké a pohodlné. Spojenie je okamžité. Možno máte pocit, že budete partneri či priatelia navždy - bez ohľadu na to, koľko času uplynie alebo ako ďaleko ste od seba geograficky - a pravdepodobne máte pravdu. Toto priateľstvo pravdepodobne pretrvá celý život, pretože pred týmito priateľmi nikdy nebudete chcieť utiecť alebo sa schovať.


Tieto vzťahy môžu byť bezstarostné, ale zároveň nás aj formujú. Učia nás dôverovať a veriť v seba samých. V tejto dynamike vzťahu sa obe strany cítia veľmi pohodlne, keď si môžu povedať čokoľvek. Nič nie je zakázané. Ste prijímaní takí, akí ste.


Sú to priatelia, ktorí vám pomáhajú rásť v osobu, ktorou máte byť, a majú zvláštnu schopnosť poháňať vás k vášmu vyššiemu osudu bez bolesti a utrpenia. Častokrát máme tendencie premeniť tieto vzťahy na romantické, ale zvyčajne to nie je možné. Chýba fyzická príťažlivosť alebo túžba udržať a chrániť vaše jedinečné, hlboké priateľstvo.


Ako ho rozpoznáte?

Tento typ človeka stretnete, keď ste skutočne sami sebou. Spriaznené duše z minulého života sa objavujú, keď ste vo svojom živle a nič nezadržiavate. Vždy majú na srdci vaše najlepšie záujmy a nezastavia sa pred ničím, keď ich požiadate, aby vám pomohli splniť vaše sny. Tento typ priateľstva zvyčajne pretrváva po celý váš pozemský život.


Ako tento vzťah pestujete?

Zostaňte v kontakte. Ozvite sa e-mailom alebo telefonicky, len aby ste im povedali, že na nich myslíte. Títo ľudia prichádzajú a odchádzajú z vášho života, keď potrebujete, aby vás usmernili, a vždy so sebou prinášajú ľahkosť, lásku a zábavu. Pomáhajú vám vrátiť sa k vašim vnútorným túžbam a pomáhajú vám znova prepojiť sa s vašimi schopnosťami. Sú kľúčoví pri vašom formovaní k vašej najlepšej verzii človeka, akým môžete byť.




#3 KARMICKÉ SPRIAZNENÉ DUŠE

Aj títo ľudia sú s vami spojení prostredníctvom minulého života. Tieto spojenia sú veľmi hlboké, no vďaka nadobudnutej karme častokrát veľmi bolestivé, pretože zahŕňajú boj ega. Bolesť ega potrebuje byť pretrpená, pretože o to tu ide. Intenzívna práca na vzťahu a učenie sa prekonávať utrpenie je často jediným riešením.


Ako ho rozpoznáte?

Karmické spriaznené duše majú spojenie podobné dvojčaťu. V čase intenzívnych emócií skutočne cítite to, čo cítia oni. Verí sa, že títo spriaznení ľudia boli častokrát reinkarnovaní v tom istom čase a mieste, aby sa odžili na vlastnej koži určitú karmu, a tým prerušili negatívny cyklus.


Ako tento vzťah pestujete?

Uvedomujte si energiu, ktorú do takéhoto vzťahu vyžarujete, a snažte sa čo najviac odstrániť z komunikácie a rozhodovania svoje ego. Ak sa sústredíte na pozitívne aspekty vzťahu, budete z tejto osoby čerpať pozitivitu. Odstráňte svoje ego tým, že sa budete sústrediť na to, čo je pre vás oboch v danom momente najlepšie, či najprospešnejšie. Urobte všetko pre to, aby ste svojmu partnerovi poskytli v každom ohľade bezpodmienečnú podporu, lásku a porozumenie. Bezpodmienečná láskavosť spôsobí, že sa vaša spriaznená duša bude cítiť vo vašej prítomnosti viac v pohode... a tým uzavriete aj váš karmický cyklus.


#4 DVOJITÝ PLAMEŇ / DVOJPLAMEŇ

Dvojplamene spolupracujú na prekonávaní emocionálnych a duchovných bariér. Dokážu sa rozprávať celé hodiny bez toho, aby im došli slová. Myslia podobne, dokončujú si navzájom vety a prirodzene robia veci vo dvojici. Tento intenzívny, priam nadpozemský vzťah priam presahuje akékoľvek hranice ega.




Ako ho spoznáte?

Vedzte, že keď stretnete svoj skutočný dvojplameň, rozoznáte ho takmer okamžite, keďže pri týchto ľuďoch nadobudnete doposiaľ neznámy pocit dokonalej celistvosti. Budete mať pocit, že toho druhého poznáte už mnoho životov, a keď sa stretnete, nebudete chcieť byť od seba.


Odlúčenie od vášho dvojplameňa v prvotnom štádiu môže spôsobiť takmer až neunesiteľnú fyzickú bolesť vo vnútri, kým sa neodovzdáte procesu transformácie a neprijmete stav bezpodmienečnej lásky, vďaka ktorému dokážete svoj dvojplameň milovať naplno aj bez toho, aby ste boli vo vzájomnom fyzickom vzťahu. Dokážete telepaticky čítať jeho myšlienky, i keď je od vás geograficky vzdialený na stovky míľ, a nedokážete sa na neho dlho hnevať, keďže cítite rovnako intezívne aj jeho bolesť. Váš dvojplameň je vašou neoddeliteľnou súčasťou, či už ste s ním vo vzťahu / kontakte, alebo nie. Tento typ vzťahu prekonáva všetky obmedzujúce hranice času a priestoru.


Hovorí sa, že nie každý stretne vo svojom živote svoj dvojplameň, ale tí, ktorí ho stretnú, si tento vzťah budú pamätať do konca života. Taktiež sa verí, že ak stretnete svoj dvojplameň inkarnovaný v tom istom čase / období trvania pozemského života, je to znamenie toho, že je to vaša posledná inkarnácia na Zemi...


Ako tento vzťah pestujete?

Najdôležitejším aspektom vzťahu dvojplameňov je úprimnosť, i keď vzťah k vášmu dvojplameňu je od začiatku úplne prirodzený. Pravdepodobne dokážete už od začiatku ľahko komunikovať aj bez slov. Keď sú obaja úplne sami sebou, dvojplamene dokážu prekonať čokoľvek. Dovtedy si potrebujú najprv nájsť Cestu k sebe...


Každý z týchto vzťahov má potenciál skončiť zlomeným srdcom, ale každý z nich je aj príležitosťou vyriešiť a zmeniť vašu vzťahovú karmu. Každý vzťah, z ktorého sa poučíte a ktorý ukončíte tým, že sa posuniete vpred s vďačnosťou a láskou, možno označiť za úspešný. Nemusí trvať večne, aby splnil svoj účel...


Viac o tejto téme sa dočítate aj v mojom príspevku KOZMICKÁ LÁSKA & VEDOMÝ VZŤAH: SPRIAZNENÉ DUŠE VS DVOJPLAMENE.



Stretli ste už vo svojom živote svoju spriaznenú dušu? Ste stále v kontakte? Akým spôsobom vás tento vzťah posunul, kým ste sa vďaka nemu stali? Podarilo sa vám preniesť cez tú intezitu, ktorú priniesol do vášho života? Ak áno, ako? Napíšte do komentu...


Ak nie, nevešajte hlavu... v nasledujúcej časti si podrobnejšie rozoberieme postup, ako na to.


7 KROKOV / RITUÁL PRE PRITIAHNUTIE SPRIAZNENEJ DUŠE / DVOJPLAMEŇA DO VÁŠHO ŽIVOTA


Ako dlho už čakáte na to, že sa vo vašom živote objaví ten srdečný, štedrý, inteligentný a láskavý partner?


Ste pripravení pohnúť neviditeľnými prekážkami medzi vami a vašou spriaznenou dušou?


Ako pozorujeme v rámci tendencie sveta, v nadchádzajúcich mesiacoch a rokoch môžeme pozorovať rozpad starých systémov viery. Táto skúsenosť predstavuje aj to, čo sa mohlo stať za posledné roky "falošnou pravdou", aby sme z duchovného hľadiska mohli privítať nové Poznanie, ktoré je viac v súlade s našou skutočnou povahou a duchovným pôvodom, duchovným bytím a božstvom vo vnútri nás.


Držíte aj vy v sebe podvedome nejaké iluzionárne presvedčenia, "falošné pravdy", ktorá vás brzdia v láske?


Je veľmi pravdepodobné, že ak zažívate nedostatok lásky vo svojom živote, stojí za ním nejaké hlboké, staré presvedčenie (mohlo sa rozvinúť v detstve alebo po silných negatívnych emocionálnych skúsenostiach s partnermi vo vašom živote, ktoré sa uložili hlboko vo vašom podvedomí), ktoré vám bráni v prežívaní skutočnej lásky.


Ak máte za sebou rozchod, ktorý stále zraňuje vaše city, tento rituál je pre vás ešte viac dôležitejší. Ak sa sústredíte (aj nevedome) na bolesť z rozchodu, môžete náhodne generovať energiu smerom k negativite. Ale vy už nechcete manifestovať ďalšiu bolesť, najmä teraz.


Keď sa vám podarí nájsť tú iskru pozitivity, ten maličký kúsok sladkosti práve v tom zlomení srdca, budete schopní presmerovať svoju energiu do vyššej vibrácie a keď túto vyššiu vibráciu budete vyžarovať smerom von, vaše sny o láske sa rozvinú v reálnom svete.


Takže ste pripravení? Ste pripravení ponoriť sa do neviditeľnej tmy svojich minulých rozchodov a dostať svoju energiu do neodolateľne magnetickej vibrácie lásky?




Tu je váš RITUÁL NA MANIFESTÁCIU SPRIAZNENEJ DUŠE / DVOJPLAMEŇA...


Zhromaždite si tieto nástroje a symboly:

  • papier a ceruzku/pero

  • zápalky/zapaľovač,

  • sviečky (môžete použiť MAGICKÉ RITUÁLNE SVIECE, ktoré sú už navibrované konkrétnym zámerom),

  • starý balíček hracích (sedmových) kariet,

  • nožnice,

  • ruku plnú kamienkov/fazolí alebo mincí,

  • zoznam mien všetkých vašich rozchodov.


Pozn.: Ak nemáte k dispozícii staré sedmové karty, jednoducho použite čistý hárok papiera.


1. Vytvorte si zámer: Ste ochotní pozrieť sa do tmy, aby ste našli Pravdu? Vytvorte si zámer, ktorý to hovorí. Môžete použiť niečo podobné: "Uvoľňujem všetky zvyšky svojho zlomeného srdca a sklamania. Ctím si prírodné zákony Vesmíru a rozhodujem sa využiť túto jeho magnetickú energiu, ktorá mi je neustále k dispozícii, k pritiahnutiu skutočnej a naplňujúcej lásky"


2. Zamerajte sa na rozchody: Pre fanúšikov Zákona príťažlivosti môže byť ťažké dovoliť si nahliadnuť do nízko vibrujúcich zákutí svojho srdca, keďže štandradne sme učení sústrediť sa len na tie pozitívne stránky života a prehliadať tie bolestivé. Počas tohto rituálu si však dajte povolenie urobiť inventúru vášho srdca. Pozrite sa na svoj zoznam bývalých lások. Buďte k sebe nemilosrdne úprimní. Na stupnici od 1 do 10 uveďte, ako neutrálne sa cítite voči každej z nich. Desiatka znamená úplný odstup od drámy a traumy.


3. Vytvorte si symbol: Roztrieďte balíček sedmových kariet na tri hromádky, karty s mužskými postavami na jednu hromádku, čísla a kráľovné bokom. Rozložte balíček mužských kariet tak, aby ste ich nevideli. Vyberte si jednu kartu pre každého partnera, s ktorým ste sa rozišli a napíšte na ňu jeho meno.




4. Vytvorte liečivý kruh: Pomocou kamienkov, fazule alebo mincí vytvorte na stole kruh. Do stredu kruhu umiestnite "rozchodové karty". Zapáľte sviečku a prečítajte svoj zámer z kroku 1. Zavrite oči. Položte si jednu ruku na srdce a jednu ruku na karty v kruhu. Trikrát sa zhlboka nadýchnite.


5. Vyslovte novú Pravdu: Otvorte oči a jednou rukou na kartách a druhou na srdci trikrát afirmujte: "Ďakujem ti, že si v mojom živote. Ďakujem ti za to, že si v zostave postáv, ktoré ma dostali až sem. Ďakujem za vás všetkých, "temných" aj "svetlých". Ďakujem vám, že ste ma oslobodili, ja vás oslobodzujem v láske a svetle."


6. Vytvorte symbol prechodu: Na znak toho, že ste ochotní posunúť sa ďalej, roztrihajte karty na malé kúsky. Nad ohňovzdorých plechom uloženom na bezpečnom mieste si z týchto kúskov založte mini "ohník". (Na opatrné posilnenie plameňa môžete použiť lieh.) Keď sa budete pozerať, ako tento mini ohník horí, nahlas vyslovte:


"Uvoľňujem zo svojej mysle, zo svojho srdca všetky deštruktívne myšlienky, spomienky alebo sklamania z týchto minulých vzťahov. Som pripravená/-ý pritiahnuť novú lásku a vytvoriť nové myšlienky a spomienky, ktoré vyplnia tieto prázdne miesta."


7. Uzavrite dohodu: Keď oheň spálil kúsky vašej minulosti, zavrite oči a niekoľko minút sa zamyslite nad touto skúsenosťou. Urobte jasné vnútorné rozhodnutie, že ich všetky necháte v mieri odísť. Položte si ruku na srdce a vyslovte nahlas:


"Dôverujem mocným silám Vesmíru a duchovným Zákonom, že vyliečia moje srdce od všetkých pochybností a strachu, ktoré som si spôsobil/-a sám/a. S dôverou a odhodlaním kráčam vpred k svojej budúcej Láske."


Váš rituál je týmto dokončený...



S Láskou,






Ak túžite pomôcť s objavením svojho poslania na Zemi, prečo ste sa rozhodli inkarnovať práve v tomto čase, aké dary si sebou nesiete, aké lekcie ste sa rozhodli v tomto živote riešiť, objednajte si svoju online konzultáciu pod názvom KARMICKÁ ASTROLÓGIA & CESTA DUŠE. Podrobné info nájdete v časti >> ONLINE SLUŽBY.



4 TYPY SPRIAZNENÝCH DUŠÍ: AKO ICH ROZOZNAŤ & VYŽIVOVAŤ + 7 KROKOV PRE PRITIAHNUTIE SPRIAZNENEJ DUŠE

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page