top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
Názov príspevku
© Copyright

RITUÁLY A ODPORÚČANIA PRE ZATMENIE SLNKA V BARANOVI 2023: CESTA MEDZI SVETMI (+ eBOOK VO VNÚTRI)

Aprílové Zatmenie Slnka v Nove mesiaca v Baranovi (20. apríla, 06:12 hod.) je hybridom medzi prstencovým Zatmením, kde môžete vidieť ohnivý kruh okolo Slnka, a úplným Zatmením, kde je Slnko úplne zablokované. Hybridné Zatmenia sú neuveriteľne zriedkavé a môžu naznačovať prechod alebo možno posun medzi dvoma svetmi. Zrejme sa niečo veľké v našich životoch pripravuje na zmenu. Ide o druhý lunárny cyklus v rade, ktorý začína v tomto ohnivom znamení. Prvý bol späť 21. marca, keď sme zažili prvý Nov Mesiaca v Baranovi. Mať dva silné lunárne cykly chrbtom k sebe v Baranovi naznačuje intenzitu budovania okolo tém Barana. Baran je ohnivé znamenie a reprezentuje element ohňa, ktorý žije v nás všetkých, dodáva nám silu, odvahu, vášeň a odhodlanie. Keď však horí príliš silno, prvok ohňa môže viesť k hnevu, útokom, ničeniu a prílišnej impulzívnosti alebo egoizmu. Témou tohto Zatmenia Slnka v Nove Mesiaca v znamení Barana môže byť vyváženie nášho vlastného vnútorného ohňa. Môžeme cítiť, ako nás energia Barana tlačí postaviť sa za seba, skočiť do toho nového a neznámeho s absolútnou dôverou a odhodlaním... vstúpiť do nových dverí, ktoré sa nám otvárajú. Ale môžeme sa tiež ocitnúť v tom, že to potrebujeme priviesť späť a skrotiť svoje ego, prevziať zodpovednosť za akékoľvek zničujúce správanie a prehodnotiť hlas svojho srdca. Či už váš vnútorný oheň potrebuje rozdúchať alebo skrotiť, toto Zatmenie Slnka bude vaším sprievodcom, ktorý vám pomôže prejsť do nového stavu bytia alebo možno dokonca do novej reality. Prechod, ktorý sa odohráva pod týmto aprílovým hybridným Zatmením Slnka, sa bude odrážať vo vnútri, takže dávajte pozor na to, akým smerom ste vedení pohnúť sa ďalej. Na konci príspevku nájdete eBook k stiahnutiu zDARma, kde nájdete všetky informácie o tom, čo robiť, čo nerobiť počas tohto Zatmenia, a ako čo najviac vyťažiť z týchto transformačných energií vo svoj najvyšší prospech...

RITUÁLY A ODPORÚČANIA PRE ZATMENIE SLNKA V BARANOVI 2023: CESTA MEDZI SVETMI (+ eBOOK VO VNÚTRI)

Art by Emilia Nora Elina


Ako som už spomenula v predošlom príspevku, aprílové Zatmenie Slnka pripadá na 29 stupeň Barana, čo je posledný stupeň zverokruhu. Konečný stupeň akéhokoľvek znamenia zverokruhu sa považuje za vysoko nabitý a karmický bod a je známy ako anaretický stupeň.


Mať také silné Zatmenie Slnka v tomto vysoko nabitom bode naznačuje karmickú udalosť alebo osud, ktorý sa rozvíja. Naznačuje tiež, že sa niečo blíži k bodu uzavretia a ponecháva priestor pre vznik toho nového.


Zatmenia sú už dlho známe tým, že prinášajú osudové alebo karmické udalosti, no zdá sa, že toto aprílové Zatmenie je spojené najmä s božskými ríšami.


29. stupeň sa tiež považuje za bod najvyššieho Vedomia, kde sme schopní integrovať všetky lekcie tohto znamenia zverokruhu a operovať z jeho najvyššieho vyjadrenia.


Vo svojom najvyššom vyjadrení nás Baran pozýva prijať sebadôveru, odvahu, vášeň a nájsť správnu rovnováhu vedenia. Pozrite sa, kde si môžete vytvoriť väčší priestor na privítanie týchto tém vo svojom živote pod týmto aprílovým Zatmením Slnka v Baranovi.


ZATMENIE SLNKA V BARANOVI 2023 A KOZMICKÁ OBLOHA

Pozrime sa ešte podrobnejšie, aké ďalšie kozmické vplyvy ovplyvnia vibrácie tohto Zatmenia...


Asteroid Vesta, Bohyňa krbu a ohňa, je taktiež veľmi aktívna v tomto Zatmení. Vesta môže pre nás aktivovať veci v domácnosti alebo nás môže viesť k úvahám o tom, ako sa môžeme cítiť viac doma bez ohľadu na naše vonkajšie prostredie.


Humea, havajská Bohyňa plodnosti, tu má jemnejší vplyv, ale pridáva k vysoko kreatívnej energii, ktorú už toto Zatmenie v sebe skrýva. Humea má dar, že môže rodiť pomocou viacerých častí svojho tela. Ona je konečným Tvorcom a my všetci sa môžeme spojiť a naladiť sa na jej vibrácie, aby sme posilnili svoju kreativitu, naše reprodukčné zdravie a naše snahy o prejavy.


Eris, Bohyňa nepokoja a sváru, ktorá sa pridáva sa k energiám Zatmenia je v tomto čase zarovnaná s Jupiterom. Prítomnosť Eris a Jupitera spolu naznačuje určitú nestálosť, ale zdá sa, že je dobre vyvážená s ostatnými kozmickými silami. Pamätajte, že keď je Eris znepokojená, prináša nepokoje a sváry, pretože vie, že sa vždy dá dosiahnuť lepší spôsob. Chce rozprúdiť status quo, aby sme začali spochybňovať spôsob robenia vecí a nakoniec našli nový spôsob, ktorý vedie k väčšej harmónii.


Pluto, planéta smrti a znovuzrodenia, sa tiež spúšťa pri tomto Zatmení Slnka. Zatiaľ čo Pluto vládne nad procesom transformácie zo smrti na znovuzrodenie, zdá sa, že energia znovuzrodenia tu bude zvýraznená ešte viac. Prítomnosť Pluta v spojení so silným Zatmením Slnka nám môže pomôcť priniesť netušené príležitosti a prebudenia, ktoré nám pomôžu úplne sa znovuzrodiť a premeniť sa na vyššiu verziu nás samých. Viac o astrológii a spirituálnom význame sa podrobne dozviete v príspevku HYBRIDNÉ ZATMENIE SLNKA V BARANOVI 2023: ČAS TRANSFORMÁCIE, KONCOV, ODHALENÍ & NOVÝCH ZAČIATKOV.



Váš odkaz...

Zatmenie Slnka v Nove mesiaca v znamení Barana 2023 kladie základy pre vznik novej Cesty. Je zrelá na úrodnú, tvorivú energiu, ktorú môžeme použiť na formovanie a vytváranie ďalšej kapitoly nášho života.


Vedzte, že ste spolutvorcom Vesmíru, takže použite túto silu a pracujte so Zatmením Slnka skúmaním manifestačnej práce a stanovovaním zámerov. /Pozor: toto obdobie nie je vhodné na veľké životné rozhodnutia!/Udržujte svoje vibrácie vysoké a pamätajte, že všetko je možné, najmä keď vykročíte zo zóny svojho komfortu a stanete sa skutočným vodcom svojho života.


Ak sa chcete hlbšie ponoriť do pochopenia toho, čo môže zatmenie Barana vyvolať vo vašom živote, pozrite sa, do akého domu spadá Baran vo vašom osobnom horoskope, pretože tieto témy domu môžu byť počas tohto obdobia výrazne zosilnené.


Môžete sa tiež zamyslieť nad tým, čo sa dialo vo vašom živote počas posledného cyklu Zatmenie na osi Baran-Váhy, ktorý sa odohrával od októbra 2013 do septembra 2015. Nie je to tak, že by sa tie isté udalosti opakovali, no možno sa pristihnete pri skúmaní podobných tém alebo pri absolvovaní ďalšej lekcie čohokoľvek, čo ste v tomt období intenzívne riešili.


Partnerom tohto Zatmenia bude 5. mája Zatmenie Mesiaca v znamení Škorpióna. Keď cestujeme cez tieto dve Zatmenia, môžeme sa cítiť nesvoji a emocionálne rozhádzaní, takže buďte v tomto období k sebe a ostatným obzvlášť trpezliví a jemní.


V rámci tohto Zatmenia Barana vedzte, že sa vám otvárajú obrovské dvere pre hľadanie nových príležitostí, skok vo viere a prejavenie svojho skutočného Ja. Dovoľte svojmu pravému autentickému Ja naplno zažiariť a príležitosti k vám budú prúdiť vo veľkom.


Váš eBook k spirituálnej práci spolu s meditáciou a ďalšími užitočnými inšpiráciami k tomu, čo robiť a čo nerobiť si môžete zDARma stiahnuť tu⤵️ (pre tých, ktorí nie sú členmi STRIEBORNÉHO/ZLATÉHO ČLENSTVA 👉🏼 info TU ). Viac info o získaní ČLENSTVA >>

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page