top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
Názov príspevku
© Copyright

HYBRIDNÉ ZATMENIE SLNKA V BARANOVI 2023: ČAS TRANSFORMÁCIE, KONCOV, ODHALENÍ & NOVÝCH ZAČIATKOV

Updated: Apr 17, 2023

Hybridné Zatmenie Slnka je významná astrologická udalosť roka 2023, ktorá prináša veľkú transformáciu, nové začiatky a príležitosti na zásadnú zmenu života. Aprílové Zatmenie Slnka nastane v našich končinách 20. apríla 2023 o 06:12 hod. na 29 stupňoch v znamení Barana. Ide o prvé Zatmenie na osi Barana a Váh počas tohto cyklu. Toto Zatmenie vynáša na povrch témy ako ovládnutie seba samého a odvahu čeliť svojej tienistej stránke. Je to rozhodujúci čas na uskutočnenie dlhodobých zmien. Toto aprílové Zatmenie Slnka, keďže sa nesie v znamení Barana, je plné ohňa a dynamických vibrácií. Baran je nositeľom bojovej energie a učí nás prekonávať naše obavy s väčšou odvahou a dôverou. Táto energia spojená so Zatmením nám pomáha uvidieť Pravdu okolo nás a čeliť jej, bez ohľadu na to, ako veľmi chceme pred ňou utiecť. Zatmenia sú vo všeobecnosti obdobím odhalení. Otriasajú naším svetom a ukazujú nám veci, ktoré by sme radšej nevideli, ale potrebujeme si ich uvedomiť, aby sme sa mohli ďalej vyvíjať. Súčasné Zatmenie Slnka nastáva pri posledných stupňoch Barana, tzv. karmickom stupni, a označuje čas uzavretia a konca. Zároveň je to stále aj Nov Mesiaca, takže nesie so sebou všetok potenciál pre nové začiatky. Považujte to za akýsi náhľad do budúcnosti. Vďaka svojej odhaľujúcej povahe môžu Zatmenia znepokojovať nervový systém. Aj keď toto Zatmenie môže vo vás a okolo vás spôsobiť chaos, vedzte, že nakoniec to povedie niečomu lepšiemu. Bude to intenzívny čas, ktorý sa môže chvíľami zdať neznesiteľný. Zostaňte však prítomní sami so sebou a buďte otvorení prijímaniu všetkého, čo sa vám na Ceste objaví. Ako využiť túto mocnú transformačnú energiu vo svoj najvyšší prospech? Pokračujte ďalej v čítaní... v závere nájdete aj užitočné denníkové výzvy k stiahnutiu, ktoré vám pomôžu k maximalizácii využitia tohto mocného transformačného času vo svoj najvyšší prospech a posilnia tak vašu duchovnú prax v rámci tohto obdobia.

HYBRIDNÉ ZATMENIE SLNKA V BARANOVI 2023: ČAS TRANSFORMÁCIE, KONCOV, ODHALENÍ & NOVÝCH ZAČIATKOV

Art by Emilia Nora Elina


HYBRIDNÉ ZATMENIA SLNKA V ASTROLÓGII

Hybridné zatmenie Slnka má v astrologickej sfére hlboký význam. Jeho účinky môžeme pociťovať až päť až šesť mesiacov po jeho uskutočnení. To dáva kolektívnej energii šancu realizovať tieto zmeny smerujúce k duchovnej evolúcii.


Keď sa Mesiac nachádza medzi Zemou a Slnkom, spôsobuje to, že svetlo Slnka je blokované Mesiacom. Zatmenia môžu byť čiastočné, hybridné, úplné alebo prstencové.


Toto konkrétne Zatmenie v apríli 2023 je zároveň hybridným Zatmením Slnka a považuje sa za veľmi zriedkavú udalosť. Nastáva vtedy, keď sa Zatmenie Slnka javí ako úplné Zatmenie Slnka a prstencovité Zatmenie Slnka zároveň.


Úplné Zatmenie nastáva vtedy, keď je Slnko úplne zakryté Mesiacom. Prstencové zatmenie nastáva vtedy, keď je stred Slnka zablokovaný, ale po okrajoch zostáva žiarivý prstenec. To závisí od polohy pozorovateľa na dráhe Zatmenia.


Hybridné Zatmenie nastáva sedemkrát za storočie, kým Zatmenie Slnka zažívame približne každých šesť mesiacov.


ASTROLOGICKÝ VÝZNAM ZATMENIA SLNKA

Pri tomto konkrétnom úplnom Zatmení Slnka v Baranovi očakávajte neočakávané!


Ako ľudské bytosti máme častokrát problém opustiť svoju komfortnú zónu. Zatmenie Slnka je tu práve na to, aby otriaslo našou situáciou, ktorá nás drží uviaznutých. Vesmír vie, že sny a túžby sa nedajú dosiahnuť, ak stagnujeme. Zatmenia preto prinášajú energiu, ktorá umožňuje ukončenie, aby sa mohol uskutočniť nový začiatok. Pomáha nás osvietiť a rozvinúť do našich najvyšších vibrácií a cieľov.


Tieto transformačné Zatmenia sú nevyhnutné pre rast a vytvorenie priestoru pre nové príležitosti. Nedovoľte, aby vás dráma vystrašila. Namiesto toho využite toto Zatmenie vo svoj prospech. Je to skvelý čas na prehodnotenie všetkého, čo už viac neslúži na vašej ceste.


Úplné zatmenie Slnka je ideálnym časom na preskúmanie toho, čo je v súlade s vašou Cestou a ako sa môžete s ňou zarovnať. Plyňte s Vesmírom namiesto toho, aby ste sa týmto zmenám bránili. Je dôležité, aby ste zostali k sebe úplne úprimní a uzemnení sami v sebe.

Vizualizujte si a manifestujte život podľa svojich najpravdivejších túžob. Nech vás toto silné zatmenie Slnka poháňa smerom k osudu vašej duše!


❣️PRI PRÍLEŽITOSTI ZATMENIA SLNKA V NOVE MESIACA VÁM PONÚKAM MOŽNOSŤ VYUŽIŤ ZĽAVU 10% NA CELÚ KOLEKCIU "TIBETSKÉ SPIEVAJÚCE MISY" /PLATÍ AŽ DO 20. APRÍLA 2023/= STAČÍ ZADAŤ KÓD NOVMESIACA2023❣️ >> Prejsť na KOLEKCIU


ÚPLNÉ ZATMENIE SLNKA V BARANOVI NA 29 STUPNI

Astrologické znamenie Barana prináša energiu novorodenca, ktorý prvýkrát objavuje svet.


Baran je odvážny, ambiciózny, nezávislý, ohnivý a spontánny. Keďže mu vládne Mars, Baran sa bez obáv vrhá po hlave do všetkých oblastí života. Heslom Barana je konať teraz a myslieť neskôr. Keďže Baran je znamenie zverokruhu spojené s kľúčovými slovami "Ja som", toto Zatmenie Slnka sa bude zameriavať na pocit vlastného Ja.


Očakávajte, že do popredia sa dostanú zásadné uvedomenia a impulzívne pocity. Naše osobné ciele, ale aj to, ako sa prejavujeme vo svete, budú predmetom skúmania. Je čas spýtať sa samých seba, či žijeme pre seba alebo pre druhých.


Zatmenia Slnka sú dosť karmické, takže je to tiež skvelý čas na preskúmanie minulých životných cyklov a toho, ako zasahujú do tejto súčasnej reality.


Pracujte na sebadôvere, vnútornej múdrosti a prudkej nezávislosti, aby ste mohli uskutočniť tieto veľmi potrebné zmeny.


V každom znamení zverokruhu je 30 stupňov. Toto hybridné Zatmenie Slnka sa vyskytne na 29 stupňoch v znamení Barana. Tento stupeň sa označuje ako karmický, tzv. anaretický stupeň.


Anaretický stupeň predstavuje koniec karmického cyklu vzťahujúceho sa na príslušnú planétu a uhly. Pri tomto konkrétnom Zatmení sa môžu spustiť masívne udalosti súvisiace s naším autentickým Ja a najvyšším osudom.



Pozn.: Ak ešte nie ste predplatiteľom žiadneho z našich členstiev, môžete si jednorázovo stiahnuť za symbolickú cenu kávy môj praktický eBook vytvorený pre ZATMENIE SLNKA V BARANOVI 2023, kde nájdete všetky potrebné informácie o astrológii a spirituálnom význame. Nájdet tu aj užitočné inšpirácie čo robiť a čo nerobiť počas tohto transformačného obdobia, či ako využiť tarot a krištály pre maximalizáciu účinku v rámci svojej spirituálnej praxe⤵️...


SPIRITUÁLNY VÝZNAM ZATMENIA SLNKA V NOVE MESIACA V BARANOVI 2023


Čo pre nás znamená Zatmenie Slnka a Nov Mesiaca v Baranovi?


Toto Zatmenie Slnka v Baranovi je plné ohňa a dynamických vibrácií. Baran v sebe nesie energiu bojovníka a učí nás prekonávať strach s odvahou a sebadôverou. Táto energia v spojení so Zatmením nám pomáha vidieť Pravdu okolo nás a postaviť sa jej tvárou v tvár bez ohľadu na to, ako veľmi pred ňou chceme utiecť.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

Related Posts

See All
bottom of page