top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

RITUÁL LIEČENIA PRE NOV MESIACA V ŠKORPIÓNOVI (4.11.2021): TRANSFORMÁCIA & UVOĽNENIE TIEŇOV

Updated: Aug 2

Škorpiónsky Nov Mesiaca 4. novembra 2021 je posledným Novom pred začiatkom Sezóny zatmenia. Nesie v sebe hlbokú transformačnú energiu a pomáha nám dosiahnuť pokrok v akejkoľvek oblasti nášho života, kde sa cítime byť zaseknutí, neistí alebo v „medzi“ fáze. Pod vplyvom tohto Novu Mesiaca v Škorpiónovi môžeme byť pomerne veľmi citliví, čo môže rozprúdiť naše hlbšie emócie a povzbudiť nás, aby sme navštívili našu najhlbšiu, tieňovú stránku a odhalili, v ktorých oblastiach nášho života sa môžeme držať nepríjemných emócií, ako je hanba, vina a ľútosť. Ako môžeme spracovať v sebe všetko, čo je nepríjemné, a zároveň sa milovať napriek všetkému, čo cítime? V tomto príspevku vám prinášam rituál, ktorý vás touto Cestou prevedie...


Prehľad ďalších dôležitých Lunárnych fáz pre mesiac NOVEMBER 2021 k vašej magickej & spirituálnej práci >> nájdete TU.


Rituál Novu Mesiaca v znamení Škorpióna

Tento rituál je najlepšie vykonať v období medzi 2.- 7. novembrom 2021.

Kompletný astrologický výklad k Novu Mesiaca v Škorpiónovi a jeho duchovný odkaz >> nájdete v článku TU.


Budete potrebovať:


Inštrukcie:

1.) Nájdite si pohodlné miesto, kde vás nikto nebude rušiť. Začnite čistením svojej aury, po ktorej nasleduje čistenie okolia. Postup čistenia aury a priestorov pomocou posvätných vydymovacích zväzkov som už viackrát opisovala v predošlých rituáloch tohto Blogu. Ak ste v týchto veciach noví, odporúčam prečítať si postup prostredníctvom príspevkov:


Keď si čistíte auru, pokojne recitujte nasledovné:


„Najtemnejšie tiene pochované hlboko vo mne, nech teraz vystúpia na svetlo, aby sa očistili. Pocit hanby, pochybnosti, neistota a strach opúšťajú moje telo, opúšťajú tento priestor a sú transformované a vrátené späť Zemi, kde môžu rozkvitnúť do niečoho nového. Som krásna, úžasná a milujúca Bytosť. Keď uznávam toto a svoju lásku k sebe, čistím a nabíjam svoje energetické pole od hlavy až po päty. Je to svetlo lásky, ktoré ma očisťuje. Je to moja sila, ktorá ma drží. Je to moja ochota odpustiť sebe i ostatným, čo mi umožňuje ďalej rásť. Som očistený/-á. Som nabitý/-á energiou Svetla. Ďakujem."


Keď čistíte svoje okolie, pokojne si odrecitujte nasledovné:


„Tento priestor vyžaruje láskavú a pozitívnu energiu. Tu sídli len dobro. Vstúpiť môže len láska. Tento priestor je pokojné, láskyplné a čisté miesto, ktoré mi umožňuje vykonávať tento rituál bezpečne a v plnej sile. Ďakujem."


2.) Urobte si pohodlie a urobte si meditáciu. Ja osobne mám veľmi rada meditácie Toma Kenyona, ktorý údajne channeluje prostredníctvom svojho hlasu Hathorské Bytosti, ktoré sú považované za Bytosti Lásky (vyskúšajte napr. túto https://www.youtube.com/watch?v=Bwlkh_XeUgU). Alebo vyskúšajte túto nádhernú Lemúrsku meditáciu https://www.youtube.com/watch?v=L9BC_bRZPGU


V tejto meditácii si predstavte ako sa vydáte na vizuálnu cestu hviezdami, kde budete vedení k uvoľneniu a privítaniu múdrosti z vášho vnútra. Počas meditácie pokojne držte svoj obľúbený krištál alebo ho nechajte položený v lone/na bruchu. Ak máte problém s vizualizáciou, nevadí. Jednoducho uvoľnite svoju myseľ a oddajte sa liečivým zvukom tejto transformačnej hudby, alebo si vyberte svoju vlastnú.

3.) Po meditácii si vezmite pero a papier a začnite písať „Milujem sa skrze...“ (doplňte všetko čo vás trápi, za čo cítite hanbu, vinu či lútosť). Vyplňte týmito vetami celý papier, až kým sa vám neminie miesto. Napríklad:


Milujem sa skrze túto bolesť chrbta, ktorú cítim.

Milujem sa skrze túto nerozhodnosť, ktorú cítim vo svojom vzťahu.

Milujem sa skrze hanbu, ktorú cítim, že som nedosiahol/-la svoje ciele.

Milujem sa skrze toto obdobie neistoty, ktorým aktuálne prechádzam.

Milujem sa skrze toto obdobie zmien a prevratov v mojom živote...


4.) Po dokončení sa zamyslite nad tým, čo ste napísali, a nad všetkými emóciami, ktoré sa mohli počas písania objaviť. Doprajte si čas spojiť sa do väčšej hĺbky s čímkoľvek, čo vami pohne, vašimi emóciami, a uvidíte, či dokážete cez to všetko milovať samého seba.



5.) Potom si vezmite svoj kúsok papiera a stále ho skladajte až do najmenšieho štvorca/obdĺžnika, aký môžete urobiť. Zaistite ho gumičkou alebo šnúrkou.


6.) Vezmite svoj krištál do oboch rúk a pošepkajte doň úmysel lásky alebo len povedzte čokoľvek, čo v danej chvíli cítite. Vezmite svoj krištál a položte ho vedľa alebo na vrch tohto malého, zloženého zväzku papiera.


7.) Majte svoj zväzok s krištálom spolu pri posteli, keď spíte v túto noc po rituáli. Nasledujúce ráno môžete svoj krištál a zväzok presunúť na svoj oltár alebo do iného posvätného priestoru, ak chcete.


Môžete sa tiež rozhodnúť držať krištál v rámci svojich pravidelných meditácii alebo inej duchovnej / rituálnej praxi nasledujúcich 7 dní po tomto rituále.


Po 7 dňoch môžete krištál použiť na niečo iné, ak chcete.


Na konci tohto rituálu vypite veľký pohár vody. Váš rituál je dokončený.


Požehnaný Nov Mesiaca všetkým!!!


S Láskou,




P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora. Ďakujem❤️♀🙌🏼



ความคิดเห็น

ได้รับ 0 เต็ม 5 ดาว
ยังไม่มีการให้คะแนน

ให้คะแนน
bottom of page