top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

NOV MESIACA V ŠKORPIÓNOVI (4.11.2021): CESTA METAMORFÓZY & HLBOKEJ TRANSFORMÁCIE

Updated: Nov 3, 2021

Škorpión je jedným z mála znamení, ktoré predstavujú tri archetypy – Škorpión, Orol a Fénix. Každé z týchto zvierat, posvätných symbolov, predstavuje inú fázu vývoja Vedomia, ktorou prechádzame pri práci s energiou Škorpióna. Aký druh posunu je potrebný na to, aby sa malý Škorpión, ktorý poznal život len ​​na zemi, premenil na majestátneho Orla? Čo sa musí udiať so Škorpiónom, aby sa dostal do tejto fázy? Zrejme niet pochýb o tom, že podstúpiť takúto výraznú premenu je zvyčajne jadrom častokrát drastických životných situácii. Škorpión musí úplne opustiť svoj spôsob života, aby umožnil túto metamorfózu. V období Škorpiónovho novolunia, ktoré nastáva 4. novembra (22:15), sa na chvíľu zamyslite nad touto symbolickou transformáciou Škorpióna na Orla, ktorú ste podstúpili vo svojom živote. Je pravdepodobné, že sme všetci zažili aspoň jednu udalosť, ktorá nám úplne zmenila život, pri ktorej sme opustili pohodlie nášho malého malého sveta a presunuli sa na miesto Orla.

Práve tieto body metamorfózy v našich životoch nám pomáhajú vyrásť v osobu, ktorou sme mali byť. Práve tieto transformačné momenty formujú chod nášho života.


Škorpiónsky Nov Mesiaca predstavuje transformáciu a môže byť dokonca katalyzátorom, ak sa nachádzate v akejkoľvek medzifáze svojho života. Možno zistíte, že krátko po tomto Nove Mesiaca sa cesta transformácie, na ktorej ste, prehodí na novú úroveň a odhalí ďalší krok vášho procesu.


Ak sa aktuálne nachádzate na uviaznutom a stagnujúcom mieste, tento Nov Mesiaca môže pozvať energie transformácie do vášho života, aby tým pomohol vytvoriť žiadaný a nevyhnutný posun na vašej ceste.


Tento Nov je zameraný na to, aby inšpiroval transformačnú zmenu, preto popremýšľajte o tom, čo sa vo vašom svete musí zmeniť, čo ste už "prerástli", a potom si stanovte svoje zámery. Pracujte s energiami tohto Novu s Vedomím, že to môže pomôcť podnietiť kvantový posun a zmenu, ak je to to, čo hľadáte.


Škorpiónovi vládne živel vody a Mesiac sa vo vodných znameniach cíti ako doma. Avšak energia Škorpióna môže vďaka tomuto vodnému, ale zároveň veľmi emočnému elementu vyvolať náladovosť a môže sa stať, že bude náročné stabilizovať našu energetickú hladinu a ustáť naše búrlivé emócie.



Novolunia sú o ústupe smerom dovnútra a energia Škorpióna je rovnako veľmi reflexná. Možno sa pristihneme, že sa ponoríme do temnejších zákutí našich sŕdc a myslí. Možno sa pristihneme pri "vybaľovaní" niektorých hustejších, ťažkých emócií, ktoré sme doteraz držali pochované hlboko v sebe.


Zdá sa, že počas tohto novembrového Novu Mesiaca v Škorpiónovi bude ďalšou neodvratnou témou aj uvoľnenie hanby. Hanba v nás častokrát zanecháva ťažký pocit, že sme "zlí", že s nami niečo nie je v poriadku. Hanba nám taktiež vytvára priestor na to, aby sme brali naše chyby a prešľapy vo svete ako znamenie, že s tým, kým sme, nie je niečo v poriadku.


Aj keď nás energie Novu Mesiaca v Škorpiónovi môžu vtiahnuť do temnejšieho myslenia, môžu nás tiež inšpirovať k prelomu. Tento prielom nám však umožňuje preskúmať všetko, čo je nepríjemné, a pomocou svetla, ktoré vstúpi cez prasklinu, ako i láskavosti k sebe samému, nechať osvetliť ponuré zákutia našej mysle.


Pamätajte, že na krásny život nepotrebujeme, aby bolo všetko dokonalé. Nepotrebujeme byť úplne "vyliečení" alebo rezonovať pri najvyššej vibrácii každú minútu dňa.


Potrebujeme trocha povoliť. Potrebujeme sa naučiť dovoliť si byť verní tomu, kým sme, a byť k sebe v tomto procese láskaví. Praktizovať súcit a lásku k sebe samému, ako v ťažkých, tak aj dobrých časoch, je všetko, čo naozaj potrebujeme ku šťastiu.


Nemusíme všetko „opravovať“. Možno sa niekedy cítime ako "zlomení", ale vyššou pravdou je, že aj vtedy sme vždy absolútne celiství.


Aj keď sú novolunia zvyčajne obdobím vťahovania vecí do našich životov, stále môžeme pracovať s touto energiou tak, aby sme pomohli uvoľniť a zbaviť sa akejkoľvek hanby, ktorú aktuálne cítime. Toto uvoľnenie môže prísť cez pochopenie, jednoducho sa vžiť s čímkoľvek, čo príde, a akceptovať samého seba skrz akt sebalásky.


Ak sa budete cítiť pripravení, využite tieto emočné energie Škorpiónskeho Novu Mesiaca k tomu, aby ste sa ponorili do tých tienistých zákutí svojho psyché. Ktovie, čo koniec-koncov vyjde konečne na svetlo.


Celkovo možno energiu Novu Mesiaca v znamení Škorpióna použiť ako katalyzátor, ktorý nám pomôže prejsť mostom medzi akýmikoľvek transformáciami, ktorými práve prechádzame.


Ak sa cítite byť zaseknutí alebo stagnujúci, alebo sa nachádzate v „medzi“ fáze vášho života, tento novembrový Nov Mesiaca vám ponúka výrazný pohyb vpred. Stanovte si svoje zámery a uvidíte, čo sa stane v nasledujúcich týždňoch.


Tento Nov Mesiaca môže tiež rozprúdiť naše hlboké emócie a vyvolať skryté hanby, ktorých sa možno držíme, a ani si to neuvedomujeme. Prijmite a milujte samého seba, nech už sa vyplaví a objaví čokoľvek, a snažte sa vidieť rozdiel medzi tým, čo považujete za svoje zlyhania a podstatou toho, kým skutočne ste.


A ak sa aj zaseknete pri pokuse zistiť podstatu toho, kým skutočne ste, ponúkam vám jednoduché vodítko – ste oveľa veľkolepejší, žiarivejší a krajší, než si možno uvedomujete.


Rituál k tomuto Novu Mesiaca v znamení Škorpióna >> nájdete TU.


V mesiaci NOVEMBER 2021 nás ešte čaké niekoľko ďalších významných posunov a svetelných kódov, s ktorými budeme intenzívne pracovať. Viac info o týchto udalostiach na nebeskom plátne >> nájdete TU.


Ak vás fascinujú starobylé príbehy a legendy súvisiace s lunárnymi cyklami, možno vás zaujme aj informácia, že novembrový Mesiac sa zvykol nazývať aj Trúchliaci / Smútočný Mesiac, v niektorých starobylých kultúrach ako Bobrov Mesiac, resp. Trstinový Mesiac. Ak sa chcete dozvedieť prečo, a získať tak možno väčší prehľad o histórii a mytológii spojenej s mágiou Mesiaca, čítajte na podstránke MOONOLÓGIA.


Ako je vidieť, čaká nás intenzívna jazda našim podvedomím a skrytými tieňmi. Zároveň je to čas veľkej príležitosti k nášmu výraznému posunu a duchovnému rastu. Ak chcete vedome pracovať s týmto magickým obdobím hlbokej transformácie, stiahnite si môj najnovší eBook, kde nájdete rituály, meditácie, odporúčania na prácu s tarotovým archetypom daného obdobia, ale i magické recepty, a mnoho ďalších skvelých informácii k hlbšiemu pochopeniu tohto významného obdobia, ktoré zároveň označuje aj koniec jedného cyklu >> podrobnejšie info nájdete TU.


S Láskou,





P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora. Ďakujem❤️♀🙌🏼

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page