top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
PLEJÁDSKY PORTÁL (16.-24.5.): OTVORENIE BRÁNY SVETLA, LÁSKY & HOJNOSTI ~ MYTOLÓGIA A SPIRITUÁLNY VÝZNAM
© Copyright

NUMEROLÓGIA PRE ROK 2024: VÝZNAM VIBRÁCIE UNIVERZÁLNEHO ROKA S ČÍSLOM 8 ~ ROK RASTU & NAPLNENIA KARMICKÉHO OSUDU

Updated: Jan 26

Rok 2024 podľa numerológie prichádza s prísľubom zmien a rastu, nakoľko prináša so sebou vplyv čísla 8 /2+0+2+4 = 8/. Číslo 8 je v numerológii synonymom osobnej sily. Často sa spája s prosperitou, rovnováhou a naplnením. Pri vstupe do tohto nového cyklu je pre nás dôležité pochopiť, ako bude energia čísla 8 formovať našu kolektívnu cestu počas roka 2024! Číslo 8 je tiež hlboko duchovné a predstavuje univerzálny zákon "ako hore, tak aj dole". Hovorí sa tiež, že predstavuje náš karmický osud. Rok 2024 bude teda rokom spojenia s našim skutočným, autentickým Ja. Môžeme sa cítiť priam tlačení k tomu, aby sme získali prístup k našej vnútornej sile i múdrosti, a neustále si pripomínali, že čo zasievame, to aj žneme. To, po čom túžime, čo chceme manifestovať alebo o čom snívame, môže prísť tento rok s väčšou ľahkosťou. No rovnako čokoľvek, čo už pre nás nie je určené, bude uvoľnené s väčšou ľahkosťou. Zdá sa, že v roku 2024 nájdeme svoju predurčenú cestu.

Na hlbšej úrovni nás toto číslo 8 môže prinútiť premýšľať o tom, ako naša individuálna energia prispieva ku kolektívu. Môžeme si začať uvedomovať, že všetci sme skutočne Jedno a následne podniknúť kroky k tomu, aby sme to odzrkadľovali...


NUMEROLÓGIA PRE ROK 2024: VÝZNAM VIBRÁCIE ROKA S ČÍSLOM 8 ~ ROK RASTU & NAPLNENIA KARMICKÉHO OSUDU

Každé číslo v numerológii má jedinečnú energiu a symboliku; tieto vplyvy ukazujú náhľad na témy nadchádzajúceho roka. Číslo osem sa považuje za dobré znamenie, dúhu po búrke a prísľub svetlejších zajtrajškov. Hoci v tomto novom roku bude ešte veľa výziev, rok 2024 je vo všeobecnosti rokom nádeje, rastu, expanzie, prosperity a úspechu. Je čas prijať nový pohľad na život a začať veriť, že vaše skúsenosti vám pomôžu preniesť sa cez všetko to neznáme k väčšiemu poslaniu.


V numerológii je každý rok spojený s univerzálnym číslom roka, ktoré zodpovedá jednocifernému číslu od 1 do 9. Toto číslo ukazuje energiu, ktorú bude kolektív prežívať ako celok. Rok 2024 je v numerológii univerzálnym číslom "8", čo znamená, že opúšťame obdobie introspekcie a prechádzame do roku prosperity.


Minulý rok bol "rokom 7", ktorý každého vyzýval, aby prehodnotil svoju realitu; teraz energia tohto "roku 8" každého inšpiruje, aby sa oslobodil od konvencií, začal konať a uviedol svoje sny do života.


Numerológia je o vzájomnom prelínaní cyklov. Všetko, čo ste zažili v tomto roku, ovplyvní váš príbeh v roku nasledujúcom. Rok "8" je o novom definovaní vašich cieľov a o udržaní emocionálneho priestoru pre život, ktorý zanechávate za sebou. Je to posilňujúca a oslobodzujúca energia, v ktorej sa vám začne vyplácať tvrdá práca, ktorú ste doteraz vynaložili.


Vyžaduje si však aj to, aby ste sa odklonili od reflexívnych lekcií predošlého roka čísla 7 a nebojácne prijali rýchle zmeny nového roka 2024. Identifikovaním oblastí života, ktoré vás osobne neuspokojujú alebo sú nedostatočne rozvinuté, môžete urobiť prvý krok k transformácii svojho života.


Astrologicky číslu osem vládne Saturn, vládca času a karmy. Saturn vyžaduje obetu, aby ste mohli realizovať svoje túžby - často odkladá odmeny a uspokojenie, kým sa nenaučíte svoju lekciu. Vytrvalosť, húževnatosť a odhodlanie, ktoré táto planéta s tvrdou láskou prejavuje, však v roku 2024 prinesú zaslúženú odmenu. Saturn nás učí, ako vstúpiť do svojho vodcovstva a zodpovednosti. A kým je Saturn v roku 2024 v znamení Rýb, je to znamenie, aby ste prepustili sny, ktoré nie sú reálne alebo vás nenapĺňajú, a vytvorili priestor pre niečo nové a lepšie.



NUMEROLÓGIA PRE ROK 2024: VÝZNAM VIBRÁCIE ROKA S ČÍSLOM 8

Číslo 8, ktoré predstavujú dva pretínajúce sa kruhy, symbolizuje spojenie medzi materiálnym a duchovným, vďaka čomu bude rok 2024 rokom rovnováhy. Je to fáza, v ktorej naše činy a rozhodnutia budú mať priamy vplyv na náš život. Ústrednou témou tohto obdobia je preto zodpovednosť a uplatňovanie osobnej sily.


AKO MÔŽEME AKTIVOVAŤ SVOJU OSOBNÚ SILU?

Aktivácia osobnej sily v praxi zahŕňa rozpoznanie a vedomé využívanie vlastných schopností, zdrojov a vnútorných síl na dosiahnutie svojich cieľov a prekonanie výziev. Znamená to prijímať zodpovedné rozhodnutia, presadiť sa pri dosahovaní svojich cieľov, zachovať si integritu, budovať si sebadôveru a schopnosť stanoviť si zdravé hranice.


Aktivovať svoju osobnú silu v podstate znamená prevziať kontrolu nad vlastným životom, nasmerovať svoju energiu pozitívnym spôsobom a vytrvalo sa usilovať o úspech v osobnom aj profesionálnom živote. Je to akt posilnenia vlastnej sily, aktívneho ovplyvňovania priebehu vlastnej cesty a toho, že už neobviňujete iných zo svojich neúspechov.



NUMEROLÓGIA 2024: KONTROLNÝ ZOZNAM PRE VIBRÁCIU ROKA S ČÍSLOM 8

#1 STANOVENIE JASNÝCH CIEĽOV

Rok začnite tým, že si stanovíte jasné a presné ciele. Vedzte, čo chcete dosiahnuť v dôležitých oblastiach svojho života, ako sú kariéra, financie, vzťahy a osobný rozvoj. Dobre definované ciele vám dajú smer a cieľ.


#2 PREVEZMITE ZODPOVEDNOSŤ ZA SVOJE ČINY

Uvedomte si, že len vy sami ste zodpovední za svoje rozhodnutia a činy. Prevezmite zodpovednosť za svoj život a svoje rozhodnutia. To vám dá pocit kontroly nad vaším osudom.


#3 ZACHOVÁVAJTE SI INTEGRITU

Integrita je základom osobnej sily. Dodržiavajte svoje slovo, buďte čestní k sebe aj k druhým a plňte svoje záväzky. Tým si vybudujete dôveru vo svoje schopnosti a charakter.

#4 ROZVÍJANIE SEBADÔVERY

Je nevyhnutné veriť si. Pracujte na budovaní sebadôvery tým, že budete pre seba výzvou vystupovať zo svojej komfortnej zóny a prekonávať prekážky. Spomeňte si na svoje minulé úspechy, aby ste si zvýšili sebadôveru.

#5 MÚDRO SPRAVUJTE SVOJE FINANCIE

Vo vibrácii roka s číslom 8 môžu financie zohrávať dôležitú úlohu. Buďte finančne zodpovední, zostavte si rozpočet a sledujte investičné príležitosti, ktoré môžu prispieť k vášmu finančnému zabezpečeniu. Prípadne si vytvorte dodatočný zdroj online príjmu.


#6 ROZVÍJANIE KOMUNIKAČNÝCH ZRUČNOSTÍ

Pevné komunikačné zručnosti sú nevyhnutné, ak chcete efektívne vyjadriť svoje potreby, ciele a obmedzenia. Naučte sa komunikovať sebaisto a jasne.


#7 STANOVENIE LIMITOV

Stanovte si zdravé hranice vo svojich vzťahoch a v pracovnom živote. Pomôže vám to zachovať si osobnú silu a vyhnúť sa preťaženiu alebo zneužívaniu.


#8 VYTRVALOSŤ A TRPEZLIVOSŤ

Snaha o získanie osobnej moci si často vyžaduje vytrvalosť a trpezlivosť. Potrebujete byť pripravení prekonávať prekážky a sústrediť sa na dlhodobý cieľ. Výsledky nie sú vždy okamžité, ale neustále úsilie stojí za to.

#9 UČENIE SA Z NEPRIAZNE OSUDU

Výzvy sú súčasťou cesty. Namiesto toho, aby ste sa nechali nepriazňou osudu odradiť, vnímajte ju ako príležitosť na svoj osobný a duchovný rast. Učte sa z prekážok a využite ich na posilnenie svojej osobnej sily.



NUMEROLOGICKÁ PREDPOVEĎ NA ROK 2024

V roku 2024 numerológia s univerzálnou vibráciou čísla 8 odhaľuje energiu rovnováhy, sily a manifestácie. Objavte odhalenia, ktoré numerológia prináša do hlavných oblastí vášho života v roku 2024.


Univerzálne čísla roka sú obľúbeným nástrojom v numerológii, ktorý pomáha ilustrovať kolektívne skúsenosti spoločnosti v danom období. Ak však chcete získať hlbší pohľad na svoju jedinečnú cestu, vypočítajte si svoje osobné číslo roka. Osobné číslo roka je predpoveď založená na numerológii vášho dátumu narodenia v kombinácii s aktuálnym rokom. Dá sa to vypočítať pomocou nižšie uvedeného postupu:


Pridajte svoj deň a mesiac narodenia k číslu 8.

Zredukujte čísla ich sčítaním, kým nezískate jediné číslo medzi 1-9.

Príklad k narodeninám 29. decembra:

29 + 12 + 8 (deň narodenia + mesiac narodenia + 8) = 49

Znížte na jednociferné číslo sčítaním číslic (možno to budete musieť urobiť viac ako raz)

4+9=13

Pokračujte v redukovaní na jednu číslicu

1+3=4

4 je teda číslom, ktoré reprezentuje vašu osobnú vibrácia roka pre rok 202.


Taktiež nezabúdajte na to, že do vibrácie roka 2024 vstupujete až dňom vašich narodenín, t.z. že aj keď sme už v roku 2024, ak ste narodení napr. 29. decembra, do vibrácie roka 2024 vstúpite až v tento deň. Dovtedy ste pod vplyvom kolektívnej vibrácie roka čísla 8 a osobnej vibrácie čísla 3.


Význam vibrácie osobného roka: Váš cieľ a téma na rok 2024

Vaša osobná numerológia sa neustále mení, rovnako ako pohyb hviezd. Ak chcete pochopiť, čo vás čaká v novom roku 2024, vypočítajte si svoje osobné číslo roka a podľa nižšie uvedeného zoznamu sa dozviete, aké témy budú formovať váš život v roku 2024.


Osobný rok 1: Akcia, nezávislosť a sebadôvera

Je to čas oslobodenia, nových cyklov, nových začiatkov a prvých krokov smerom k nezávislosti. Vyskúšate si niečo, čo je úplne mimo vašej komfortnej zóny. A hoci na tejto ceste môžete zakopnúť - zároveň si zvyšujete sebadôveru.


Osobný rok 2: Súcit, rovnováha a harmónia

Tento rok je rokom pomalého tempa a hľadania rovnováhy vo vašom súčasnom životnom štýle. Je dobré prehodnotiť tempo, ktorým idete, a zistiť, či môžete nájsť väčšiu harmóniu v miernejšej rutine. Zamerajte svoje priority na lásku k sebe a pestovanie hlbších osobných vzťahov.


Osobný rok 3: Tvorivosť, sebavyjadrenie a predstavivosť

Tento rok je spojený s tvorivosťou, sebavyjadrením a transformáciou duše. Nachádzajte nové spôsoby, ako uviesť svoje vášne do života. Témou tohto roka je sústredenie vašej energie a nájdenie naplňujúceho odbytiska pre vaše talenty. Vedzte, že máte slobodnú vôľu, vďaka ktorej môžete úplne zmeniť smer svojej životnej cesty.


Osobný rok 4: Vernosť, organizácia a sila

Toto je čas pustiť sa do tvrdej práce a ukázať svoje odhodlanie a vytrvalosť. Nebojte sa ísť nad rámec toho, čo poznáte, aby ste išli za vecami, ktoré chcete. Tohtoročná skutočná lekcia je však o rovnováhe medzi zodpovednosťou a potešením užívať si život naplno.


Osobný rok 5: Optimizmus, otvorenosť a sloboda

Toto je vaše znamenie ísť s prúdom a prestať bojovať s prirodzeným tokom Vesmíru. Vaša potreba slobody vás môže viesť k sebazničujúcim rozhodnutiam. Skúste čo najlepšie využiť miesto, kde sa práve nachádzate – krása je všade navôkol, ak si na to nájdete čas.


Osobný rok 6: Podpora, starostlivosť a zodpovednosť

Toto je obdobie života, ktoré predstavuje prepojenie a komunitu. Namiesto toho, aby ste sa sústredili na plytké vzťahy, investujete viac času, pozornosti a energie do pestovania blízkych väzieb a priateľstiev, ktoré vám prinášajú to najemocionálnejšie naplnenie.


Osobný rok 7: introspekcia, analýza a reflexia

Toto je čas zamyslieť sa nad svojimi duchovnými túžbami a spojiť sa s nimi dôvernejšie (a úprimnejšie). Objavujete hlbší zmysel a účel prostredníctvom svojho oddanosti vnútornému rastu. Máte v sebe vodiace svetlo, ktoré vám môže pomôcť osvetliť vašu cestu.


Osobný rok 8: Hojnosť, úspech a vedenie

Toto je rok, v ktorom máte potenciál dosiahnuť v živote veľký úspech. Môžete urobiť zásadné rozhodnutie týkajúce sa vašej kariéry. Vedie vás vnútorná potreba ukázať sa svetu. Využite svoju skutočnú silu na transformáciu všetkého, čo potrebujete, aby ste dosiahli úspech a naplnenie vo svojom živote.


Osobný rok 9: Uvoľnenie, rozuzlenie a porozumenie

Toto je čas uvoľniť všetko, čo vás brzdí. Staré cykly sa blížia ku koncu. Máte veľké ambície ohľadom toho, čo váš talent dokáže. Na konci tejto dlhej deväťročnej cesty sa pusťte do usilovnej práce na uvoľnení všetkého, čo už neprospieva vášmu najvyššiemu dobru, aby ste vytvorili priestor pre svoju ideálnu budúcnosť.


👉🏼 Ak túžite zistiť viac do podrobna o vašej aktuálnej osobnej vibrácii roka pre rok 2024, ako aj o vašom dominantnom životnom archetype na vašej Ceste zasvätenia duše spolu s tým, aké dary ste si priniesli vo svojom batôžku poznania a s akými výzvami sa aktuálne potrebujete vysporiadať v rámci roka 2024, radi vám vypracujeme osobný rozbor (cca 22 - 29 str. pdf dokumentu) >> bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY. 



LÁSKA A VZŤAHY

V oblasti lásky je rok 2024 prísľubom toho, že bude rokom stability a záväzkov. Vzťahy budú podrobené skúške pevnosti a trvácnosti a všetky milostné putá, ktoré v skúške obstoja, budú silnejšie. Nezadaní pocítia hlbokú túžbu budovať zmysluplné a trvalé vzťahy, takže to bude ideálny čas na hľadanie a vytváranie záväzných partnerstiev.


Okrem toho sa vzhľadom na dôležitosť aktivácie osobnej sily v roku 8 naučte povedať nie toxickým vzťahom. Predstavte si napríklad pár, ktorý chce zlepšiť svoj vzťah. Svoju osobnú moc môžu uplatniť tak, že si otvorene oznámia svoje potreby a očakávania a stanovia si jasné hranice, aby sa obaja cítili obaja rešpektovaní. Okrem toho môžu v konfliktných situáciách prejaviť empatiu, pozorne počúvať názor druhého a hľadať vzájomne výhodné riešenia. Dôležitá je aj čestnosť, pretože vzájomná dôvera je založená na úprimnosti.


Preto integráciou týchto princípov má pár možnosť posilniť svoj vzťah a podporiť zdravé prostredie podpory a rastu, a ak si všimneme, že táto snaha o zlepšenie v partnerstve nie je prítomná, je potrebné naučiť sa povedať nie. Osobná sila je kľúčom k premene výziev na príležitosti pre rast a harmóniu vo vzťahu.



PRÁCA A KARIÉRA

V profesionálnej sfére je rok 2024 obdobím príležitostí na pokrok. Energia čísla 8 bude stimulovať ambície a snahu o úspech. Rozhodujúca však bude zodpovednosť a pracovná etika. Je to čas na prijímanie premyslených, strategických rozhodnutí, ktoré budú mať dlhodobý vplyv na vašu kariéru. Tí, ktorí preukážu odhodlanie a vytrvalosť, budú žať odmeny v podobe profesionálneho naplnenia.


FINANCIE A PROSPERITA

Číslo 8 je silne spojené s materiálnou prosperitou. Tento rok sľubuje príležitosti na zvýšenie bohatstva a osobných financií. Dôležitá je však aj finančná zodpovednosť. Je čas starostlivo spravovať svoje financie, rozumne investovať a plánovať svoju finančnú budúcnosť s dlhodobou perspektívou.


DUCHOVNOSŤ A OSOBNÝ ROZVOJ

Duchovnosť bude v roku 2024 zohrávať dôležitú úlohu. Číslo 8 nabáda k introspekcii a hľadaniu duchovného zmyslu. Mnohí ľudia sa budú cítiť povolaní skúmať hlboké otázky týkajúce sa účelu a spojenia s vesmírom. Meditácia, duchovné štúdium a wellness praktiky budú hrať dôležitú úlohu na ceste osobného rastu.


TIP: Pozrite si našu ponuku ONLINE PROGRAMOV, ktoré sú vytvorené za účelom vášho osobnému i spirituálneho rastu a zároveň vám dokážu vytvoriť priestor pre rozšírenie vašej praxe v oblasti koučingu a vytvárania NEZÁVISLÉHO ONLINE PRÍJMU. Bližšie informácie v časti >> ONLINE KURZY.


ZDRAVIE A POHODA

Zdravie a pohoda si v roku 2024 zaslúžia osobitnú pozornosť. Energia čísla 8 môže byť intenzívna a môže sa v nej hromadiť stres. Je dôležité starať sa o svoje fyzické a duševné zdravie pravidelným cvičením, vyváženou stravou a technikami efektívneho manžmentu stresu. Starostlivosť o seba je kľúčová pre udržanie rovnováhy počas celého roka.


Rok 2024 pod vplyvom čísla 8 je teda našou príležitosťou na rast, naplnenie a prosperitu. Ak preukážeme zodpovednosť, odhodlanie a nájdeme rovnováhu medzi materiálnym a duchovným svetom, môžeme tento nový cyklus využiť pre svoj najvyšší prospech a dosiahnuť v rámci neho svoje osobné a profesionálne ciele.


Zakotvenie energie čísla 8 v praxi si vyžaduje úsilie a odhodlanie, ale plody tejto cesty sú vzácne. Nech je rok 2024 pre nás všetkých rokom naplnenia a radostného objavovania!



Tento môj autorský príspevok je k dispozícii zDARma pre všetkých, preto ak sa vám páčil, prípadne vás inšpiroval a radi by ste prispeli do kolesa Dharmy, môžete ma symbolicky POZVAŤ NA KÁVU⤵️


S Láskou,

NUMEROLÓGIA PRE ROK 2024: VÝZNAM VIBRÁCIE UNIVERZÁLNEHO ROKA S ČÍSLOM 8 ~ ROK RASTU & NAPLNENIA KARMICKÉHO OSUDU




Online program NUMEROLÓGIA A TAROTOVÉ ARCHETYPY

bottom of page