top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

RITUÁL PRE SPLN MESIACA V KOZOROŽCOVI 2024 + NAJLEPŠIE KRIŠTÁLY & POZITÍVNE AFIRMÁCIE

Updated: Jul 18

Spln Mesiaca v Kozorožcovi, ktorý nastáva 22. júna 2024 má hlboký duchovný význam. Jeho podstata stelesňuje dichotómiu praktickosti a intuície, pozemského úspechu a duchovného rastu, sebestačnosti a božského vedenia. Kozorožec, zemské znamenie, ktorému vládne planéta Saturn, predstavuje disciplínu, ambície, vytrvalosť a dosahovanie materiálnych a profesionálnych cieľov. Je to znamenie morskej kozy, ktorá vytrvalo stúpa k vrcholu, no zároveň sa nebojí ponoriť do najtemnejších hlbín mora. Jeho energia nás povzbudzuje k úsiliu, vytrvalosti a k pochopeniu, že hodnotné úspechy si často vyžadujú čas a trpezlivosť. Keď je Mesiac v Splne v znamení Kozorožca, osvetľuje tieto vlastnosti a nabáda nás, aby sme využívali disciplínu v našich duchovných praktikách a pochopili hodnotu duchovného rastu v rámci našej pozemskej existencie. Je to čas, kedy si viac uvedomujeme, že materiálny a duchovný svet nie sú od seba oddelené, ale že sa v našej ľudskej skúsenosti prelínajú v dokonalej symbióze. V tomto príspevku nájdete rituál pre Spln Mesiaca v Kozorožcovi 2024, ako aj ďalšie užitočné tipy a inšpirácie, ako maximalizovať jeho účinok v rámci svojej spirituálnej praxe, s akými krištálmi pracovať a aké afirmácie použiť...

RITUÁL PRE SPLN MESIACA V KOZOROŽCOVI 2024 + NAJLEPŠIE KRIŠTÁLY & POZITÍVNE AFIRMÁCIE

Art by Emilia Nora Elina


Spln Mesiaca v Kozorožcovi prináša so sebou množstvo hlbokých lekcií a zároveň neobmedzených príležitostí. Keď vítame vyživujúce svetlo Mesiaca, pozývame do svojho života väčšie zosúladenie sa s disciplinovanou, ambicióznou energiou Kozorožca.


Je to čas, keď potrebné nabrať odvahu postaviť sa tomu, čo nám už viac neslúži, a prevziať zodpovednosť za svoju prítomnosť a budúcnosť. Podobne ako bájny Kozorožec - morská koza, ktorý pláva po hlbokých moriach a zdoláva vysoké hory, aj my sme schopní prekonávať hlbiny svojej duše a stúpať k svojim duchovným vrcholom. Využite preto silu tohto magického Splnu Mesiaca v Kozorožcovi, aby ste prekonali prekážky, ktoré vám stoja v cetse, postavili sa svojim najväčším výzvam a naplnili najhlbšie túžby svojho srdca...


Spln Mesiaca v Kozorožcovi nám pripomína, že dokážeme zvládnuť všetky náročné veci, ak sa tak rozhodneme, a vyjsť z nich na druhej strane oveľa viac múdrejší, silnejší a lepšie vybavení ako predtým. A ak sa vzchopíme a prevezmeme zodpovednosť za svoju situáciu, možno sa nám práve vtedy dostane príjemnej odmeny.


V rámci júlového Splnu Mesiaca sa nám ponúkajú nádherné odmeny za našu vytrvalú prácu a navyše energie Brány Síria, ktorá vrcholí len deň po tomto Splne Mesiaca, nám môže pomôcť znásobiť našu energiu a posilniť akúkoľvek rituálnu prácu.



👉🏼 Viac o histórii a mytológii júnového Splnu Mesiaca a prečo sa tiež označuje ako Jahodový Mesiac sa dozviete tiež v časti webu >> MOONOLÓGIA


AKO VYUŽIŤ SPLN MESIACA V KOZOROŽCOVI PRE SVOJ SPIRITUÁLNY RAST

Tu sú spôsoby, ako využiť energiu Splnu Mesiaca v Kozorožcovi na duchovný rast:


1. Stanovte si praktické duchovné ciele: Využite tento čas na stanovenie praktických, hmatateľných cieľov pre svoj duchovný rast. Chcete prehĺbiť svoju meditačnú prax? Zaviažte sa, že budete každý deň určitý čas meditovať. Dúfate, že sa vám podarí vypestovať vďačnosť? Začnite si písať denník vďačnosti.


2. Prijmite disciplínu: Spln Mesiaca v Kozorožcovi vrhá svetlo na hodnotu disciplíny a dôslednosti v duchovných praktikách. Nie vždy ide o veľké gestá, ale o malé, každodenné činy, ktoré vedú k hlbokej transformácii.


3. Uzemnite svoju energiu: Kozorožec ako zemské znamenie prináša uzemňujúcu energiu. Je to ideálny čas na praktizovanie uzemňovacích techník, aby ste zostali spojení s prítomným okamihom a fyzickým svetom okolo vás. Môžu to byť praktiky, ako napríklad chôdza naboso v prírode, vizualizácia koreňov rastúcich z vašich nôh do zeme alebo nosenie uzemňujúcich kryštálov, ako je dymový kremeň alebo čierny turmalín.


4. Rovnováha medzi materiálnym a duchovným: Tento Spln Mesiaca nás nabáda, aby sme našli rovnováhu medzi svojím materiálnym a duchovným životom. Zamyslite sa nad tým, ako môžete integrovať svoje duchovné poznatky a praktiky do každodenného života. Mohlo by to zahŕňať vnášanie pozornosti do vašej práce alebo hľadanie spôsobov, ako stelesňovať láskavosť a súcit v interakciách s ostatnými.


5. Využite svoju vnútornú silu: Spln Mesiaca v Kozorožcovi tiež predstavuje odolnosť a vnútornú silu. Je to silný čas na to, aby ste využili svoju vnútornú silu na duchovný rast. Pestujte si hlboké pochopenie, že výzvy, ktorým čelíte, sú v skutočnosti vašou príležitosťou na rast a že máte silu ich prekonať.


Pamätajte, že duchovný rast je osobná cesta. Nechajte sa viesť Splnom Mesiaca v Kozorožcovi, ale počúvajte pri tom aj svoju intuíciu a robte to, čo cítite, že je pre vás správne.


V nasledujúcej časti nájdete rituál na odpojenie nefunkčných väzieb vašej duše na osoby či udalosti minulosti, ktoré už viac neslúžia vášmu najvyššiemu dobru...


RITUÁL ODPÁJANIA NEFUNKČNÝCH VÄZIEB MINULOSTI PRE SPLN MESIACA V KOZOROŽCOVI 2024

Tento rituál pri Splne Mesiaca v Kozorožcovi poskytuje dokonalú príležitosť pracovať s uzemňujúcou a disciplinovanou energiou Kozorožca. Využite túto energiu na vyčistenie všetkých energetických väzieb, ktoré vám už viac neslúžia, a posuňte sa vpred s obnoveným pocitom sily, slobody a celistvosti...


Budete potrebovať:


Všetky potrebné pomôcky k tomuto rituálu nájdete na našom eShope, nezabudnite využiť svoje vernostné zľavy >> prejsť do eShopu


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page