top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
SPLN MESIACA V ŠKORPIÓNOVI APRÍL 2024: TRANSFORMÁCIA PODVEDOMÝCH VZORCOV & OSVETLENIE TIEŇOV + DENNÍKOVÉ VÝZVY A KRIŠTÁLOVÝ TIP
© Copyright

NUMEROLÓGIA & TAROT PRE ROK 2022: VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 6 /+ eBook vo vnútri ZDARMA/

V roku 2022 sme sa spoločne ako kolektív presunuli do vibrácie roka čísla 6 (2+0+2+2), ktoré v tarote zodpovedá karte "VI. Milenci". Číslo 6 predstavuje témy zahŕňajúce lásku, službu, zodpovednosť, odplatu, spoluprácu, krásu, odhodlanie, harmóniu a pokoj. Aby sme to všetko najprv zhrnuli, vstupom do nového roka 2022 sme úspešne ukončili numerologický rok čísla 5, ktorý bol typický svojou dynamikou, turbulenciou, rekonfiguráciami a zmenami všetkých druhov. Zatiaľ, čo sa ešte poniektorí zmietajú v riešení následkov a turbulencií predošlého roka a cítia sa byť stále pomerne dosť otrasení jeho pretrvávajúcimi následkami, vibrácia nového roka 2022, ktoré je sprevádzané energiou čísla 6, už so sebou prináša čerstvý vánok v podobe novému prísľubu väčšej ľahkosti & výrazného posunu vpred.

Smerovanie v roku 2022 môže so sebou priniesť nové uznanie za harmóniu vo všetkých jej mnohých aspektoch. Konať z čisto sebeckých dôvodov sa môže ukázať ako veľmi zbytočné, pretože v tomto roku sa bude klásť veľký dôraz na férový a zdravý prístup ku všetkému, či už v rámci osobných vzťahov, alebo pracovných vzťahov. Samozrejme, číslo 6 je párne číslo, deliteľné 3 a symbolické pre 2 trojuholníky alebo 6-cípu hviezdu. Číslo ako také hovorí o symetrii ako o aspekte krásy a rovnováhy. Môže to byť symetria, ktorú pozorujeme očami, ale môže to byť aj spôsob, akým sa správame k druhým a spolupracujeme s nimi. Keď sa pohybujeme v tandeme so svojimi potrebami, ako aj s potrebami druhých, dostávame sa do prirodzenej harmónie a vyžarujeme akýsi druh milosti, ktorý pozitívne ovplyvňuje ľudí okolo nás.


Aby ste rok 2022 využili naplno, vysielajte do sveta energiu, ktorú by ste chceli prijímať. Znie to ako úplné klišé, ale rok čísla 6 je práve ten, kde zmena, ktorú chceme, začína od nás samých. Potrebujeme prispôsobiť naše očakávania na základe toho, čo sme ochotní do toho sami vložiť. Stretnutie sa so skúsenosťami a inými ľuďmi na pol ceste je kľúčové. Zákon príťažlivosti a rezonancie zaisťuje, že Vesmír naše konanie vždy vykompenzuje. Takže dávajte pozor, aby ste kyvadlo nekývali príliš ďaleko na jednu alebo druhú stranu. Zlatá stredná cesta spojená s ohľaduplnosťou k ostatným a našej planéte, v kombinácii so súcitom so sebou samým, sú kľúčovými zložkami na čo najlepšie využitie tohto krásneho kolektívneho roka zameraného na posvätné srdce.


Samozrejme, toto je kolektívna energia, s ktorou máme všetci možnosť pracovať. Druhou časťou rovnice je, ako do toho veľkého obrazu zapadáme na individuálnej úrovni, t.z. kde sa nachádzame my, každý z nás osobne, v 9-ročnom cykle pre rok 2022. K tomu slúži osobná numerológia a výpočet osobnej vibrácie aktuálneho roka.

V priebehu ročnej vibrácie čísla šesť sa človek ocitá pred mnohými možnosťami voľby. Zodpovednosť a disciplína, ktorým sa naučil v predchádzajúcom roku, teraz budú podrobené skúške. Svoje povinnosti voči rodine, priateľom i širšiemu spoločenstvu bude človek chápať ako samozrejmosť, pretože jeho uvedomenie sa v priebehu tohto roka sa rozšíri za hranice relatívne malej časti sveta, na ktorej bol zvyknutý.


V priebehu tohto obdobia je napríklad pre ľudí bežné ponúknuť pomoc tým, ktorí ju v tomto období najviac potrebujú, a taktiež sa stretávať so žiadosťami o pomoc v najrôznejších problémoch zo strany rodiny a priateľov.

Vibrácie šestky môže prinášať aj tvorivú inšpiráciu a súčasťou toho, čomu sa treba v priebehu tohto roka naučiť, je nájdenie rovnováhy medzi uvoľnením tvorivej energie a nasmerovaním energie v prospech rodiny a blízkych osôb, alebo tej časti spoločenstva, ktorá to potrebuje. Pokiaľ nie je taká rovnováha dosiahnutá, začne si človek pripadať rozpoltený a preťažený nadmierou zodpovednosti, ktorú na seba vzal. Je dôležité vydávať zo seba v tomto roku čo najviac, ale rovnako dôležité je uchrániť si pre seba pár pokojných chvíľ, inak sa v človeku začne hromadiť zatrpknutosť. A zatrpknutosť značne vyčerpáva, až časom vyvolá zníženie odolnosti a nakoniec aj chorobu.


Kompletný numerologický výklad pre rok 2022 ~ VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 6 & TAROTOVÝ ARCHETYP "VI. MILENCI" ~ si môžete stiahnuť v praktickom eBooku, ktorý môžete mať po celý rok pri sebe, nezáväzne & úplne ZDARMA prostredníctvom linku nižšie... je to môj darček pre vás do nového roka!!:)


NUMEROLOGIA_TAROT 2022
.pdf
Download PDF • 5.41MB

Astrologický výklad spolu s najdôležitejšími tranzitmi roka 2022 a ich spirituálnom odkaze pre nás >> nájdete v článku TU.


Podrobnú predpoveď pre mesiac JANUÁR 2022 nájdete v príspevku ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE JANUÁR 2022: ČAS VEĽKEJ PREMENY & OBNOVY


Nahliadnutie do bezplatného eBooku...

S Láskou,




P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora. Ďakujem❤️♀🙌🏼



bottom of page