top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

NOV MESIACA V RAKOVI JÚL 2024: ČAS MANIFESTÁCIE ZA POMOCI ODOMKNUTIA HLBOKEJ MÚDROSTI NAŠEJ INTUÍCIE

Updated: Jul 4

Nov Mesiaca v Rakovi nastane 6. júla 2024 v srdci Hviezdnej brány Síria, čo predstavuje silný začiatok tohto nového lunárneho cyklu. Naši predkovia zo všetkých kútov sveta označovali Sírius ako naše duchovné Slnko, preto mu venovali osobitnú pozornosť a zosúlaďovali jeho pohyb s posvätnými udalosťami a rituálmi. Táto Hviezdna Brána je jedným z najvýnimočnejších a najsilnejších období na spojenie s mocnou transformačnou energiou Síria. Navyše, ak Nov Mesiaca v Rakovi 2024 nastáva v tom istom čase, vytvára sa zosúladenie Slnka, Síria a Mesiaca, čím sa aktivuje mocný čas liečenia, obnovy a regenerácie. Hoci to najsilnejšie pocítime v noci z 5. na 6. júla, pravdepodobne to pocítime aj niekoľko dní predtým a až dva týždne potom. Táto vysoko vibračná energia a vzácne zosúladenie Slnka, Mesiaca a Síria nám môže taktiež pomôcť cítiť sa prepojení so Zdrojom, súčasťou Jednoty vesmíru a môže posilniť našu duchovnú energiu. Môžeme dokonca zistiť, že sme sa opäť spojili s časťami svojej duše, ktoré boli stratené alebo opustené. Vďaka všetkej tejto pozitívnej energii, ktorá okolo nás prúdi, sme vyzvaní, aby sme hľadali radosť, zaujali optimistický prístup a viedli s láskou a súcitom. Okrem toho, že Sírius je energiou s vysokými vibráciami, má aj frekvenciu vyššej inteligencie. Hovorí sa, že podnecuje jedinečné nápady, inovácie a schopnosť myslieť mimo sfér podmienenej mysle. Ak to spojíme so sviežou energiou, ktorú prinesie Nov Mesiaca v Rakovi, môžeme nájsť novú inšpiráciu, nové cesty alebo nové spôsoby myslenia, ktoré sa dostanú do nášho povedomia, čo následne môže vyvolať v nás pocit vzrušenia a podporiť nádej toho, že niečo skvelé na nás čaká pred dverami...

NOV MESIACA V RAKOVI JÚL 2024: ČAS MANIFESTÁCIE ZA POMOCI ODOMKNUTIA HLBOKEJ MÚDROSTI NAŠEJ INTUÍCIE

Photocollage (Original Art by Cosmic Svasti)


Každých cca 29 dní sa stretávame s novým lunárnym cyklom, ktorý začína Novom Mesiaca. Je to noc, ktorá nám prináša veľa hviezd, ale žiadny Mesiac, ktorý by nám osvetľoval cestu. Je to najtemnejšie obdobie lunárneho cyklu, ale zároveň jedno z najsilnejších. V temnote nadchádzajúceho Novu Mesiaca v Rakovi 2024, ktorý nastáva 6. júla 2024 o 00:57hod., sa spúšťa závoj medzi podvedomím a vedomím.


Každé Novolunie podporuje náš rast a osvetľuje múdrosť v našom vnútri. No Novolunie v Rakovi je inšpiratívnym obdobím, ktoré nám otvára portál k našej najvyššej intuícii, obdobiu plného emocionálnych zážitkov a hlbokej sebareflexie. Energia Raka nás učí hlboko cítiť, povzbudzuje nás, aby sme sa zbavili svojho emocionálneho panciera a dovolili si naplno prežívať každú emóciu, ktorá sa vyplaví, energetickú zmenu a fyzický pocit. Keď sa tento Nov Mesiaca stretne s touto vyživujúcou energiou, môžeme sa skutočne cítiť ako na emocionálnej horskej dráhe, ktorá vyvoláva intenzívne pocity, sny a správanie.



Čo pre nás znamená Nov Mesiaca v Rakovi?

Mesiac je posvätnou ženskou energiou a predstavuje tú našu stránku, ktorá hľadá poznanie vo vnútri namiesto toho, aby hľadala odpovede mimo seba. Nov Mesiaca v Rakovi je božsky ženský vďaka vplyvu energie jin, ktorá je mäkká a vnímavá.


Rak nám pripomína, že sa nemáme báť cítiť. Mesiac v Rakovi je uvoľnený a nabáda nás, aby sme našli a precítili svoju vlastnú frekvenciu. Tento koncept zahŕňa identifikáciu stavu bytia, vďaka ktorému sa cítime v pohode, naplnení a spokojní so životom. Prináša šťastie a slúži ako pripomienka nášho skutočného Ja. Keď sa vrátime Domov k sebe, vraciame sa k svojej duši - k tej časti nás, ktorá zostáva nemenná bez ohľadu na to, ako sa vyvíjali naše vonkajšie okolnosti.


Naša domáca frekvencia alebo vibrácia môže byť niekedy zastretá množstvom emócií, ktoré denne prežívame. Emócie sú pominuteľné - prichádzajú a odchádzajú a niekedy pretrvávajú dlhšie, než by mali, čo nás vedie k tomu, že sa k nim pripútame bez toho, aby sme si uvedomili, kým by sme boli bez nich. Je veľmi dôležité uvedomiť si, že tieto emócie nie sú tým, kým sme. Sú len dočasnými návštevníkmi vo svätyni nášho vnútra.


Akokoľvek náročné môže byť čeliť rôznorodým emóciám, ktoré tento Nov Mesiaca v Rakovi 2024 vynáša na povrch, zapojenie sa do tejto praxe je neuveriteľne prospešné. Keď si dovolíte naplno prežívať svoje emócie, otvoríte dvere svojej intuícii. Nemôžete získať skutočný prístup k svojmu vnútornému poznaniu bez toho, aby ste najprv neprešli celým spektrom emócií, ktoré sa nachádzajú vo vašej energii.


Tento Mesiac je tiež o prijímaní informácií od vašej intuície. Vaše vyššie Ja je napojené na múdrosť, ktorá siaha za hranice prítomného okamihu. Ste napojení na nekonečné poznanie vesmíru vrátane všetkého, čo sa udialo v minulosti a v budúcnosti. Neexistuje žiadna hranica toho, koľko toho vaša intuícia už vie. Toto je Mesiac prijímania. Prijmite to, čo už viete, a nechajte sa tým viesť k svojim zámerom...


Vedzte tiež, že vaša intuícia je tiež mimoriadne efektívna a odpovede poskytuje tak rýchlo, že ich môžete prehliadnuť, ak nebudete dávať pozor. Ľahkosť, s akou intuícia ponúka riešenia, môže niekedy viesť k nedôvere, pretože časť z vás sa snaží uveriť, že odpovede môžu skutočne prísť tak ľahko. Keď počúvate svoju intuíciu, získavate späť svoju moc tým, že sa stávate svojou vlastnou vnútornou autoritou. Rak, prvé vodné znamenie zverokruhu, posilňuje energiu vody, čo nám pripomína, že máme silu vytvárať energiu a vibrácie, ktoré môžu zmeniť náš život a život okolo nás - to všetko vďaka našej intuícii.


Keď budete sedieť s vibráciami tohto Novu Mesiaca v Rakovi, spýtajte sa sami seba, či ste nejakým spôsobom nestratili svoju moc. Vzala vám ju nejaká udalosť v minulosti? Venujete príliš veľa energie premýšľaniu o minulosti alebo sa ju snažíte potlačiť? Kamkoľvek smeruje naša pozornosť, smeruje aj naša energia. Ak sme uzamknutí v minulosti a jej udalostiach, naša energia sa ňou vyčerpáva. Posielame svoju silu do situácie alebo cyklu, ktorý nám spôsobil traumu, a nevyužívame ju na manifestáciu svojich zámerov.


Pozn.: Tejto téme sa veľmi do podrobna venujeme v Online programe ALCHÝMIA HOJNOSTI, spolu s praktickými cvičeniami a meditáciami k tomu, aby sme uvoľnili uviaznutú energiu k tvorivej manifestácii života súlade s dušou 👉🏼 ALCHÝMIA HOJNOSTI ONLINE PROGRAM


Toto Novolunie je dňom, kedy môžete precítiť svoje zámery. Je to čas rozšíriť svoju energiu do svojich vízií, aby ste ich stelesnili, precítili prípadné blokády a začali ich zhmotňovať. Novolunie v Rakovi nám pomáha pochopiť naše emócie okolo zámerov a to, ako ovplyvňujú ich manifestáciu. (K tejto téme taktiež nájdete celý Online program MOONOLÓGIA: CESTA K VEDOMEJ MANIFESTÁCII.)


Precíťte svoju schopnosť získať späť svoju moc. Všímajte si, kam sa uberajú vaše myšlienky, keď im dovolíte blúdiť. Všimnite si, aké emócie sa objavujú, keď sedíte so starou bolesťou. Stále trpíte? Udalosti z minulosti možno nikdy nebudete môcť zmeniť, ale môžete im vziať moc vytvárať pokračujúce utrpenie...




Nov Mesiaca v Rakovi 2024: Ďalšie astrologické vplyvy

Nov Mesiaca v Rakovi je vždy obdobím, keď sa posilňuje energia nášho srdca a my sa môžeme spojiť s energiou súcitu, lásky a odpustenia. Možno zistíme, že naše srdce mäkne alebo že sme schopní spojiť sa s Pravdou svojich pocitov.


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page