top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
BELTANE ~ FESTIVAL OSLAVY POSVÄTNEJ LÁSKY, PREBÚDZANIA VNÚTORNÉHO OHŇA & PLODNOSTI (+ RITUÁLY)
© Copyright

MESAČNÁ MÁGIA: AKO EFEKTÍVNE POUŽÍVAŤ ESENCIÁLNE OLEJE PRI RITUÁLOCH NOVU MESIACA

Základom každého magického rituálu je správna fáza Mesiaca, správny prístup a samozrejme pomocníci v mágii. Títo pomocníci predstavujú silu a podporu štyroch prvkov, ktoré sú potrebné pre úspešný rituál. Najčastejšie ide o voskové sviečky, bylinky, esenciálne oleje a krištály. Esenciálne oleje Novu Mesiaca sú oleje, ktoré sa používajú na zvýšenie účinku rituálov v rámci 29. a 1. lunárneho dňa. Tieto dni lunárneho cyklu majú špeciálnu moc, ktorú môžeme a mali by sme použiť! Nov Mesiaca je vždy o niečom novom, o zbavení sa všetkého starého a nepotrebného, plnení túžob a manifestujúcich sa zámerov. V dňoch Novu Mesiaca sa v skutočnosti uskutočňujú tri rituály. Rituál očistenia od negatívneho, ochrana pred ním a manifestácia zámerov. Esenciálne oleje sú prirodzenými vodičmi energie prvkov. Každý esenciálny olej má navyše svoje vlastné spektrum liečivých a magických vlastností. Esenciálne oleje používané pri rituáloch Novu Mesiaca by mali zodpovedať povahe tohto obdobia. To znamená: očistiť, ochrániť a prispieť k manifestácii zámerov... Pokračujte ďalej v čítaní a dozviete sa všetko potrebné!


MESAČNÁ MÁGIA: ESENCIÁLNE OLEJE PRE NOV MESIACA

Art by Emilia Nora Elina


ZOZNAM ESENCIÁLNYCH OLEJOV PRE NOV MESIACA

Prvý rituál je teda venovaný očisteniu od všetkého nepotrebného a je vykonávaný počas tzv. Tmavého Mesiaca, "Dark Moon" (29. deň lunárneho cyklu). Na očistenie energie tela i mysle, a taktiež domácnosti môžete použiť éterické oleje:

Existuje niekoľko spôsobov: nakvapkať oleje do horúceho kúpeľa, zapáliť si aromatickú lampu, potrieť týmito olejmi rituálnu sviečku.


Po vyčistení negatívnej či zvyškovej energie minulosti môžete následne vytvoriť ochranný energetický obal. S tým vám pomôžu éterické oleje:

Dobré je tiež požehnať dom ružovým éterickým olejom.



AKO EFEKTÍVNE POUŽÍVAŤ ESENCIÁLNE OLEJE PRI RITUÁLOCH NOVU MESIACA ~ ESENCIÁLNE OLEJE PRE LÁSKU, ZDRAVIE, BOHATSTVO & ENERGIU


V 1. deň lunárneho cyklu by sa mal vykonať rituál manifestácie zámerov. A tu si môžete slobodne vybrať tie éterické oleje, ktoré osobne zodpovedajú vašim plánom a cieľom.


Ak chcete v nadchádzajúcom lunárnom mesiaci prilákať lásku alebo posilniť vzťahy s partnerom, použite éterické oleje z gardénie, pačuli, jazmínu, ruží, jahôd, vanilky, ylang-ylang.


V prípade, že vašim cieľom je prosperita a bohatstvo, pomôžu vám éterické oleje zo škorice, klinčekov, zázvoru, pižma a tonky.



Ak sa chystáte zlepšiť svoje zdravie, pracujte s olejmi z cédru, neroli, mäty piepornej a rozmarínu.


Aby ste boli pozitívni a plní energie počas nasledujúceho lunárneho cyklu, požiadajte o pomoc éterické oleje z bergamotu, citrónovej trávy a pomaranča.


Všetky oleje vo výbornej prírodnej kvalite a v super cenách nájdete v našej ponuke eShopu.


A pamätajte na hlavné pravidlo: éterické oleje pre rituály Novu Mesiaca by vám mali byť príjemné a voňať vám! V opačnom prípade ich nepoužívajte a radšej zvoľte inú alternatívu.



OČISTNÝ RITUÁL NOVU MESIACA S ESENCIÁLNYMI OLEJMI

Ako každý iný rituál Mesačnej mágie, potrebuje svojich magických pomocníkov - sviečky, bylinky, éterické oleje a krištály. S ich pomocou môžeme získať podporu štyroch prvkov, základných elementov, z ktorých je všetko vytvorené, čo výrazne posilňuje naše zámery a umožňuje nám ich ľahšie a rýchlejšie prejaviť. Zoznam metafyzických vlastností krištálov nájdete prehľadne zobrazené v časti webu >> VLASTNOSTI KAMEŇOV.


Pre najlepší výsledok je potrebné zvoliť konkrétnych pomocníkov pre každý konkrétny rituál. Napríklad, keď hovoríme o očistnom rituáli, potrebujeme sviečky, bylinky, éterické oleje a krištály s čistiacimi a ochrannými vlastnosťami.


Takže napr. sviečky z čierneho vosku nám môžu pomôcť zbaviť sa nahromadenej negatívnej energie, a ak súčasne s ňou zapálime bielu sviečku, vytvoríme ochranné kúzlo pred jej hromadením v budúcnosti.



Napríklad levanduľa má silné očistné vlastnosti, ktoré môžeme použiť na čistenie tela, domova a myšlienok. Esenciálne oleje z borovice a citrónu budú perfektne fungovať v tíme s levanduľou. Čaj z mäty, divokej ruže a citrónovej trávy nám dodá liečenie, silu a energiu na nasledujúci lunárny mesiac. Kúzelný horský krištáľ môže prevziať na seba všetku nepotrebnú a škodlivú energiu.


Nezabúdajte však svoje krištály pravidelne čistiť pod prúdom studenej vody, najlepšie niekde von v tečúcom potoku, a následne nabíjať na Slnku (pokiaľ to nie sú kamene, ktoré majú tendencie na Slnku blednúť, ako ruženín či ametyst... dvoj-trojhodinový pobyt na priamom slnku im však neublíži... vyskúšané:) alebo na Mesačnom svite.


Čo fantasticky funguje pri krištáloch je nechať ich von počas búrky. Búrka s bleskami je mocným živlom na skvelú očistu kameňov, ako aj ich následne nabitie mocnou energiou. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako efektívne nabájať vaše vzácne krištály pre získanie ich najväčšej sily, čítajte v príspevku VEDOMÉ KRIŠTÁLY: AKO NABÍJAŤ KRIŠTÁLY & DRAHÉ KAMENE NA LIEČENIE.


Na záver pridávam jeden recept na MAGICKÝ MESAČNÝ OLEJ, ktorý môžete použiť pri všetkých Mesačných rituáloch, na pomazanie sviečok alebo požehnanie svojho oltára a vašich rituálnych pomôcok, alebo do kúpeľa.



# MAGICKÝ MESAČNÝ OLEJ

2 kvapky levandule

1 kvapka citrónu


Môžete zmiešať v malom množstve základného oleja. Viac o príprave a miešaní magických olejov nájdete v príspevku DOMÁCA ČARODEJNICA: AKO SI NAMIEŠAŤ MAGICKÉ BYLINNÉ OLEJE & ICH VYUŽITIE V DUCHOVNEJ PRAXI + RECEPTY.


Základné prírodné nosné oleje a 100% esenciálne oleje vysokej kvality za skvelé ceny, ako i mnoho ďalších čarovných produktov pre HARMÓNIU TELA, DUCHA I DUŠE nájdete na našom eShope >> vojsť do Eshopu.


Požehnaný Nov Mesiaca vám všetkým prajem!!🙌🏼♡🌚


S Láskou,




UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie celého obsahu článku, resp. jeho častí, bez predošlého súhlasu nie je dovolené. Članok je možné zdielať prostredníctvom sociálnych sietí len v celom rozsahu aj s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem❣️


AKO SI VYTVORIŤ MESAČNÚ VODU

bottom of page