top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
BELTANE ~ FESTIVAL OSLAVY POSVÄTNEJ LÁSKY, PREBÚDZANIA VNÚTORNÉHO OHŇA & PLODNOSTI (+ RITUÁLY)
© Copyright

VEDOMÉ KRIŠTÁLY: AKO EFEKTÍVNE NABÍJAŤ KRIŠTÁLY & DRAHÉ KAMENE NA LIEČENIE

Updated: Dec 19, 2023

Krištály obsahujú silné liečivé vibrácie, ktoré môžete použiť na zmiernenie starostí, pre šťastie, stimuláciu čakier, vylepšenie vašej intuície a ďalšie. Krištály a vzácne kamene sa už po dlhé stáročia používajú v rámci liečivých rituálov kvôli svojej schopnosti vibrovať na mimoriadne čistej úrovni. Každý krištál má svoj vlastný geometrický vzor, ​​ktorý napodobňuje tie, ktoré sa nachádzajú v našom tele a v prírode. Keď je nabitý krištál umiestnený blízko tela, energetické vlny alebo frekvencia tela sa pokúsia naladiť na krištál, čo zase pomáha stimulovať hojenie. V tomto príspevku sa dozviete krok za krokom ako efektívne nabíjať vaše krištály pre dosiahnutie ich maximálneho účinku...

VEDOMÉ KRIŠTÁLY: AKO EFEKTÍVNE NABÍJAŤ KRIŠTÁLY & DRAHÉ KAMENE NA LIEČENIE

Používanie krištálov na samoliečenie je mimoriadne cenný nástroj a je veľmi jednoduché. Všetko sa začína vašim zámerom.


Držte svoj krištál vo svojich rukách, utíšte svoju myseľ a vložte svoj zámer do krištálu, napríklad - „Chcel/-a by som tento krištál použiť na stimuláciu liečenia ...“


Potom vyberte metódu nabíjania (vaša intuícia vás prevedie najlepšou a najvhodnejšou metódou):


1.) Slnečné alebo Mesačné svetlo: Krištály je možné nabíjať pomocou lúčov Slnka alebo Mesiaca, pretože sú veľmi energické. Túto metódu je možné tiež použiť na čistenie vašich krištálov od negatívnej energie. Umiestnite svoj krištál na 24 hodín do priamej línie mesačného alebo slnečného svetla. (Niektoré krištály môžu na Slnku vyblednúť, napríklad ametyst a ruženín, preto si to uvedomte.)


Umiestnenie vašich krištálov počas Novu alebo Splnu Mesiaca môže byť oveľa účinnejšie - umiestnite ich na Spln Mesiaca, aby ste označili konce a Nov Mesiaca pre nové začiatky.


Metóda Mesačného svitu funguje dobre so všetkými kameňmi a krištálmi...


2.) Nabíjanie na iných kameňoch: Niektoré krištály a vzácne kamene sa prirodzene nabíjajú, napríklad seleničitany a kremene. Na tieto čistiace kamene môžete na dobu 24 hodín alebo do vyčistenia ich energie umiestniť ďalšie krištály. Prípadne môžete použiť menšie kúsky čistiacich krištálov, napríklad kremeň, a použiť ich na obklopenie krištálu, ktorý chcete nabiť, do kruhu. To je obzvlášť výhodné pre žlté, oranžové, červené, sivé a biele kamene.


3.) Metóda nabíjania Prírodou: Vložte svoj krištáľ do zdravej záhrady alebo do kvetináča s množstvom zdravých, čerstvých listov, ktoré rastú. Nabíjajte ho 24 hodín. To je obzvlášť výhodné pre kamene zelenej, bielej, oranžovej, žltej alebo ružovej farby.


4.) Metóda uzemnenia: Zakopte svoj krištál do zeme na 24 hodín alebo až na týždeň v závislosti od energie, ktorú chcete vyextrahovať. To je obzvlášť výhodné pre zemité kamene tmavej farby, napríklad čiernej, zelenej, hnedej, tmavočervenej a šedej.


5.) Nabíjanie zvukom: Zvončeky alebo zvukové misy môžu tiež pomôcť nabiť krištály pozitívnou energiou. Jednoducho vytvorte zvukový "kúpeľ" pomocou spievajúcich misí, zvončekov alebo gongov. To je obzvlášť výhodné pre modré, fialové, ružové a biele kamene.


Akýmkoľvek spôsobom sa rozhodnete nabiť svoje krištály, nezabudnite nastaviť svoj zámer a otvoriť svoju myseľ a srdce prijímaniu ich liečivých vibrácií. Nezabudnite sa tiež poďakovať vášmu krištáľu. Pamätajte tiež na to, že krištály je potrebné pravidelne čistiť, najlepšie po každom použítí /liečení, alebo minimálne každý týždeň pod prúdom tečúcej vody (optimálne v prírodnom potoku). Krištály tiež môžete očistiť aj bielou šalviou či Palo Santom. Podrobný postup nájdete v príspevku POSVÄTNÝ RITUÁL VYDYMOVANIA PRIESTORU A AURY BIELOU ŠALVIOU.


Poznámka k výberu dokonalého krištáľu pre vás: existuje veľa zdrojov na výber konkrétneho krištálu a jeho liečivých vlastností, ktoré ponúka. Jedným z najlepších spôsobov, ako zvoliť krištáľ, je však nasledovať svoju intuíciu. Ak máte na mysli nejaký úmysel, nastavte ho skôr, ako vojdete do obchodu, alebo požiadajte, aby vás vaša intuícia naviedla na dokonalý krištáľ pre vás. Častokrát to vytvára silnejší liečebný zážitok...


Prehľadný zoznam metafyzických vlastností krištálov nájdete v časti webu >> VLASTNOSTI KAMEŇOV.



S Láskou,

VEDOMÉ KRIŠTÁLY: AKO EFEKTÍVNE NABÍJAŤ KRIŠTÁLY & DRAHÉ KAMENE NA LIEČENIE



UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie celého obsahu článku, resp. jeho častí, bez predošlého súhlasu nie je dovolené. Článok je možné zdielať prostredníctvom sociálnych sietí len v celom rozsahu aj s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem❣️


VEDOMÉ ŠPERKY www.jove.sk

bottom of page