top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
Názov príspevku
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ JÚL 2024: ČAS LIEČENIA A INTEGRÁCIE ZMIEN

Updated: Jul 18

Júl 2024 je ďalší harmonický a láskyplný mesiac, ktorý nás žiada o obnovu, regeneráciu a stabilizáciu. Po hlbokej transformácii, ktorú sme zažili v predchádzajúcich mesiacoch, je to mesiac pokračovania v integrácii zmien. Mesiac na spracovanie všetkých energií a poskytnutie času našim telám, aby sa prispôsobili našej novej frekvencii. K integrácii dochádza vtedy, keď sa jej podriadime a dovolíme jej voľne prúdiť. Dovoľme všetkému, čo musí vyplávať na povrch, aby vyplávalo... aby sme sa uzdravili a vyčistili, a vďaka tomu dokázali plynúť so zmenou organicky, tým vpustíme nové energie do nášho života. Júl 2024 je mesiac lásky reprezentovaný univerzálnym číslom 6 (07/2024 = 15 = 1 + 5 = 6). Číslo, ktoré predstavuje lásku, mier, harmóniu a súcit, ktoré tu vládnu, ako aj dôležitosť dosiahnutia vyvážených a rovnocenných vzťahov. Číslo 6 predstavuje lásku. Číslo 6 predstavuje stabilizáciu, ktorá prebieha v mnohých z nás a v organických bránach našej planéty po mnohých zmenách, ktoré sa udiali za posledných niekoľko mesiacov. Tak ako jún, aj júl je mesiacom expanzie, sebarealizácie a liečenia. Mesiac pre nás, aby sme sa starali o svoje telo, pretože trpí vplyvom všetkých našich každodenných myšlienok, zvykov, pocitov, minulých zranení a mnohých energií, ktoré sme sa vedome rozhodli stelesniť. V júli taktiež smerujeme k portálu 77 a Bráne Síria, ktoré nás postupne uvedú do portálu 888. Na hlbšej úrovni júlové energie teda otvárajú portál integrácie múdrosti, do ktorého sa mnohí z vás už ponorili, zostupujúc viac jasnosti a vedenia, aby sme mohli pokračovať vo svojej jedinečnej ceste a poslaní. Sedem je často počet rokov, ktoré potrebujeme na ukončenie cyklu a začatie nového. Sedem je čas, ktorý potrebujeme na zvládnutie ľudského Ja, na jeho vzostup, na novú úroveň vedomia. Práve v tomto období sa osobne i globálne nachádzame. Tento portál sa týka očistenia línie predkov, pretože keď sa uzdravujeme zo súčasnosti, spustené uzdravenie ovplyvňuje naše predchádzajúce minulé a budúce generácie siedmich pokrvných línií a pomáha im oslobodiť sa od dlhoročného útlaku. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, čo nás v tomto novom mesiaci čaká a neminie, s akými energiami sa budeme potýkať a čo znamenajú, pokračujte ďalej v čítaní, pretože vám čaká astrologická predpoveď júl 2024...

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ JÚL 2024: ČAS LIEČENIA A INTEGRÁCIE ZMIEN

Júl 2024 je kľúčovým mesiacom na zameranie sa na starostlivosť o seba, výživu a rekalibráciu tela. V nasledujúcich troch mesiacoch sa budeme opäť neustále integrovať a úspech nášho vtelenia bude závisieť od toho, ako veľmi sa počas dní a týždňov budeme venovať obnove a doplneniu seba samých a svojho tela...


Júl je taktiež jedným z najčarovnejších mesiacov v roku, pretože zažívame Hviezdnu bránu Síria. Brána Síria nastáva raz ročne počas prvého júlového týždňa, keď sa naše Slnko zarovnáva s hviezdou Sírius.


Mnohé staroveké kultúry si Sírius hlboko uctievali, pretože verili, že je to naše duchovné Slnko. Keď sa naše centárlne Slnko a naše Duchovné Slnko spoja, vesmírnymi vzdušnými cestami a do nášho bytia prúdia vlny vysokofrekvenčnej energie, ktoré dobíjajú naše duchovné a fyzické telo.


V roku 2024 bude Brána Síria zosilnená Novom Mesiaca v Rakovi, ktorý pripadne na srdce Brány 6. júla v skorých ranných hodinách.


Začiatok nového lunárneho cyklu úzko spojeného s Hviezdnou bránou Síria prinesie všetkým nám novú energiu, s ktorou budeme môcť pracovať. Bude to pozitívny čas, ktorý môžeme využiť na pozdvihnutie ducha, priniesť novú nádej a načerpať energiu pre naše bytosti.


Keď máme takúto silnú, mocnú energiu, môže to priniesť aj uvoľnenie alebo zbavenie sa všetkého, čo nás blokuje alebo čo je potrebné očistiť. Niekedy sa môžeme cítiť letargickí alebo vyčerpaní, ale keď to pominie a keď počúvame ponúkanú múdrosť, môžeme do svojho života vniesť transformáciu.


Júl prináša aj druhý tohtoročný Spln v Kozorožcovi, ktorý pomáha uzavrieť a vyjasniť všetko, čo sa v nás koncom júna udialo.


Koncom mesiaca sa tiež objavia dve nové retrográdne planéty vrátane Neptúna a Cheiróna. Tým sa celkový počet retrográdnych planét zvýšil na štyri. Hoci väčšina týchto retrográdnych planét pôsobí na jemných úrovniach, s blížiacim sa koncom mesiaca môžeme pocítiť určité spomalenie v našich životoch.


Keď máme na vesmírnej oblohe silnú retrográdnu energiu, je to spôsob, akým nás vesmír vedie k tomu, aby sme spomalili, symbolicky znížili rýchlosť, zamysleli sa a ešte raz si veci prezreli, než sa pustíme do ďalšieho postupu.


Dúfam, že nech vás tento mesiac vesmírne energie zavedú kamkoľvek, budete mať pocit, že sa život spomalil práve natoľko, aby ste mali priestor na načerpanie nových síl a hlboké rozjímanie.


Pozrime sa teraz na kľúčové dátumy pre nadchádzajúci mesiac...




Astrologická predpoveď na júl 2024

2. júl: Slnko v kvadratúre s lunárnymi uzlami

Spomínate si na Zatmenia, ktoré sme mali v marci a apríli? Toto je náš čas, aby sme sa zamysleli nad týmito mesiacmi a zistili, kde sme sa ocitli. Ak ste si v tomto čase stanovili zámery, toto je ideálny deň na to, aby ste sa vrátili späť a zamysleli sa nad svojím pokrokom. Ak sa vám ešte nič celkom nepodarilo, nezúfajte; v tento deň je energia, ktorá vám môže pomôcť pozrieť sa na veci novým spôsobom alebo sa vydať novým smerom k dosiahnutiu vašich cieľov a snov. Ak boli Zatmenia v tomto období obzvlášť ťažké, mohli by ste teraz získať nejaké informácie alebo podporu, ktoré vám prinesú hlbšie pochopenie, alebo sa možno budete cítiť bližšie k uzavretiu, ktoré potrebujete.


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page