top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
LAMMAS / LUGHNASADH (1. AUGUST): 1. SVIATOK HOJNOSTI & SPIRITUÁLNY VÝZNAM / + RECEPT NA MAGICKÝ OLEJ/
© Copyright

NOV MESIACA V RAKOVI /29.06.2022/: ČAS LIEČENIA, MANIFESTÁCIE & ODHALENIA NAŠICH NAJTAJNEJŠÍCH TÚŽOB

Cítili ste v poslednej dobe väčší energetický alebo emocionálny posun? Sezóna Raka je známa nielen svojou intenzívnou emocionálnou energiou, ktorú prináša, ale aj zvýšenou intuíciou – čo znamená, že ste pravdepodobne zachytili jemnejšie frekvencie ako kedykoľvek predtým. A ak vaše inštinktívne zmysly zachytili pod svojim senzitívnym radarom pocit blížiacej sa transformácie alebo zmeny, potom to môže byť práve júnový Nov Mesiaca v Rakovi, ktorý podvedomo intuitívne očakávame, keďže Mesiac nás emocionálne začína pripravovať na ďalší lunárny cyklus. Nov Mesiaca v Rakovi je špeciálna lunácia, ktorá je obzvlášť vhodná pre prácu s manifestáciou, nakoľko táto zvýšená intuícia nás prirodzene posúva smerom k našim cieľom a snom, ktoré následne povedú k najlepšiemu výsledku pre náš duchovný rast. A s retrográdnym Neptúnom hneď za rohom – obdobím zosilnených psychických zmyslov a schopností – tento intuitívny Račí Nov Mesiaca nám prináša presne to, čo potrebujeme, aby sme sa mohli oprieť o svoje mimozmyslové schopnosti a vykročiť tou správnou nohou vpred. Ak sa teda tešíte na krásne premeny, láskyplnú energiu a hlbšie spojenie so svojou intuíciou, pokračujte v čítaní, aby ste zistili, ako čo najlepšie využiť tento elektrizujúci Nov Mesiaca v Rakovi...

NOV MESIACA V RAKOVI JÚN 2022

Art by Emilia Nora Elina


Nov Mesiaca predstavuje transformáciu a zmeny – tie, ktoré sa dejú okolo nás, aj tie, ktoré si prajeme vytvoriť. Zatiaľ čo Spln Mesiaca je čas na rozpustenie a uvoľnenie, Nov Mesiaca je časom na zhromažďovanie, tvorenie a manifestáciu.


Júnový Nov Mesiaca vyvrcholí 29. júna 2022 (04:52) v súcitnom znamení Raka. Mesiac miluje byť v znamení Raka, keďže je presne tam, kde sa cíti najviac doma, čo sa tiež odzrkadlí v návale súcitu a harmónie zosielanom na Zem, takže jeho liečivé účinky budeme môcť pocítiť všetci.


Novolunia vo všeobecnosti prinášajú so sebou tajomné a magické energie, ktoré sú prísľubom čerstvej nádeje a nových začiatkov. Predstavujú začiatok úplne nového cyklu, a práve v týchto dňoch sme skutočne schopní pochopiť, odomknúť a oceniť všetko to nové, čo sa objavilo.


Ako vodné znamenie je Rak prirodzene intuitívny, kreatívny, starostlivý a emocionálny. Tieto témy budú priamo ovplyvňovať naše nálady počas tohto Novu Mesiaca, a teda ovplyvňovať aj veci, ktoré chceme počas tohto obdobia manifestovať.


Nov Mesiaca je vždy príhodným časom zamerať sa na naše túžby, aj keď to neznamená, že naše túžby sú vždy v súlade s našou dušou. To je dôvod, prečo je táto energia Raka tak kľúčová pre našu manifestačnú prácu tento mesiac – môže to byť prvýkrát po dlhom čase, kedy sa budeme cítiť skutočne spojení so svojou vnútornou bytosťou a jej skutočnými potrebami. Pretože zvýšená intuícia, ktorú prináša energia Raka, nám uľahčuje rozpoznať naše najhlbšie túžby a začať ich vnášať do reality. Novolunie v Rakovi odhaľuje závoj a pomáha nám pochopiť, čo skutočne chceme – na rozdiel od toho, čo si možno myslíme, že chceme.


Nové začiatky, ktoré prichádzajú s Novom Mesiaca v Rakovi, to odzrkadľujú, preto je to obzvlášť vhodný čas na začatie čohokoľvek, čo zahŕňa starostlivosť, či už o samých seba alebo o ostatných. V astrológii má Rak tiež silné spojenie s minulosťou, takže tento Račí Nov Mesiaca môže byť pozitívnym časom na liečenie minulých tráum alebo na hlbšie pochopenie toho, čo sa odohralo v minulosti, a čo vás priviedlo do vašej súčasnej situácie.


Nov Mesiaca v Rakovi môže byť tiež veľmi pozitívnym obdobím pre podnikanie a financie. Táto opatrná, ale dômyselná energia nám pomáha robiť správne rozhodnutia a zvážiť dlhodobú stratégiu. Novolunia vo všeobecnosti majú tendenciu priťahovať energiu, a preto sú skvelým časom na stanovenie zámerov a popremýšľanie o tom, čo chceme manifestovať do nášho života.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page