top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
HĽADANIE DUŠE: 7 SPÔSOBOV K ODHALENIU SVOJEJ PRAVEJ CESTY + AKO ROZOZNAŤ STRATENÚ DUŠU
© Copyright

MANIFESTAČNÝ RITUÁL PRE NOV MESIACA V BÝKOVI 2024 + MEDITÁCIA & DENNÍKOVÉ VÝZVY

Updated: May 7

Nov Mesiaca v Býkovi je časom uzemnenia, stability a osobného rastu. Býk, ako znamenie Zeme, je hlboko spojený s fyzickým svetom a našimi zmyslami. Pozýva nás, aby sme spomalili, ocenili krásu okolo nás a zapojili sa do nášho fyzického okolia. Počas tohto Novu Mesiaca sme povzbudzovaní, aby sme sa zamerali na materiálne a praktické aspekty nášho života. Je to skvelý čas zhodnotiť naše zdroje, finančnú situáciu a fyzické zdravie. Môžete sa dokonca cítiť inšpirovaní, aby ste si vytvorili nový rozpočet či zlepšili svoj jedálniček. Energia Býka oceňuje všetko to hmatateľné, takže akékoľvek kroky, ktoré podniknete na zlepšenie svojej fyzickej pohody, budú v tomto období obzvlášť prospešné. Býkom navyše vládne Venuša, planéta lásky, krásy a hodnôt. Vďaka tomu je Novolunie v Býkovi vynikajúci čas na zváženie všetkého, na čom nám skutočne záleží. Je to skvelý čas zamyslieť sa nad našimi hodnotami a nad tým, či sú naše činy s nimi v súlade. Môže to byť aj čas na vychutnávanie si pôžitkov života – výborného jedla, krásneho vyživujúceho prostredia a zmyselných zážitkov. Tento Nov Mesiaca je tiež časom pestovania trpezlivosti a vytrvalosti. Býk je známy svojou vytrvalou až tvrdohlavou povahou. Novolunie v Býkovi nám taktiež pripomína, že zmysluplná zmena častokrát prichádza prostredníctvom neutíchajúceho úsilia v priebehu času. Povzbudzuje nás, aby sme boli pri dosahovaní svojich cieľov trpezliví, vytrvali tvárou v tvár výzvam života a neprestali dôverovať v tento proces. V tomto príspevku nájdete manifestačný rituál ušitý na mieru tohto májového Novolunia v Býkovi, ako aj riadenú meditáciu a denníkové výzvy pre maximalizáciu využitia energií tejto lunácie v rámci vašej spirituálnej praxe. Pripravení? Tak poďme na to...

MANIFESTAČNÝ RITUÁL PRE NOV MESIACA V BÝKOVI 2024 + MEDITÁCIA & DENNÍKOVÉ VÝZVY

Energia Býka je vo všeobecnosti o bezpečnosti a stabilite, takže tento Nov Mesiaca môže tiež vyniesť na povrch problémy súvisiace s týmito oblasťami. Cítite sa bezpečne vo svojom živote? Existujú oblasti, kde potrebujete väčšiu stabilitu? Využite tento čas na vytvorenie pocitu bezpečia a väčšej predvídateľnosti vo svojom živote.


Nov Mesiaca v Býkovi je časom uzemniť sa, oceniť krásu okolo nás a hojnosť vo svojom živote, a zároveň stanoviť si praktické, dosiahnuteľné ciele. Je to čas trpezlivosti, vytrvalosti a vytvorenia väčšej stability pre pocit bezpečia v našom živote. Využite túto energiu múdro a tá vás na oplátku zavedie k vášmu osobnému rastu a výraznému pokroku vo vašom živote.


Býk nás tiež učí, že keď upokojíte svoju myseľ, pocítite svoju silu. Cítite svoju schopnosť spoľahnúť sa na seba bez ohľadu na to, aká zákruta si vás nájde. Ste svojou vlastnou skalou. Vždy si v sebe dokážete vytvoriť vnútorný pokoj a vedomie tejto skutočnosti vám umožňuje riskovať a robiť skoky viery. Je oveľa ľahšie opustiť svoju komfortnú zónu, keď veríte, že sa vždy môžete oprieť o seba a získať podporu.


Keď nájdeme pokoj a vnútornú oporu, nájdeme aj tvorivosť a hojnosť. Býk nás učí, že keď sa cítime bezpečne vo svojej energii, náš tvorivý prejav stúpa zvnútra. Nielenže sa cítime kreatívnejší, ale cítime sa aj sebaisto, keď sa o svoju tvorivosť delíme so svetom. Sme ochotní cítiť sa zraniteľní, pretože sa môžeme spoľahnúť sami na seba...


Počas tohto Novolunia si položte otázku, či sa cítite skutočne hodní zámerov, ktoré si píšete. Všimnite si, či sú vo vás nejaké časti, ktoré pochybujú o vašej schopnosti vytvoriť ich. Odkiaľ tieto hlasy prichádzajú? Ktoré časti vás neveria, že ste toho hodní?


Rozhodnite sa, čo sa vo vašom živote musí zmeniť, aby ste dokázali v sebe udržiavať vibráciu vďačnosti a hojnosti. Čo vám umožňuje hlbšie sa spojiť s krásou okolo vás a oceniť každý okamih pre jeho jedinečné dary? Čo vám umožní vidieť vašu prirodzenú krásu a vedieť, že ste súčasťou tohto obrovského vesmíru?


Viac o astrológii a spirituálnom význame májového Novu Mesiaca v Býkovi 2024 sa dočítate v príspevku NOV MESIACA V BÝKOVI MÁJ 2024: ČAS ODPOČINKU & VÝŽIVY DUŠE V ZÁHRADE HOJNOSTI + DENNÍKOVÉ VÝZVY.


MANIFESTAČNÝ RITUÁL PRE NOV MESIACA V BÝKOVI 2024

Tento rituál pre Nov Mesiaca v Býkovi je najlepšie urobiť noc pred Novom, t.z. 7. mája 2024, v samotný deň Novu Mesiaca, resp. do troch dní po Nove...


Budete potrebovať:

  • Zelená sviečka (symbolizujúca rast, hojnosť a zemskú energiu Býka)

  • Pero a papier

  • Prvok Zeme (črepníková rastlina alebo kúsok krištálu, ktorý súvisí s elementom Zeme alebo vibráciami Býka ako je napr. zelený avanturín, malachit, olivín alebo machový achát, ak nemáte, postačí aj miska zeminy)

  • Vykurovadlo a/alebo esenciálne oleje (skúste pačuli alebo ružu pre podporu vibrácii Býka)


Postup:

1) Začnite čistením svojej aury a priestoru pomocou vybraného čistiaceho nástroja. Vždy začnite najprv s aurou a potom prejdite na svoj priestor. Pri čistení aury sa uistite, že stojíte nohami rovno na zemi. Potom si pri pohybe čistiacim nástrojom okolo tela recitujte túto afirmáciu.


"Sústreďujem svoje energie. Som uzemnený/á vo svojom bytí. Som zjednotený/á so svetlom a láskou; som v Jednote s milosťou. Čistím a uvoľňuje zo svojej aury všetko, čo neslúži môjmu navyššiemu dobru. Som žiarivým kanálom svetla. Som zakorenený/á vo svojej sile a stabilite, a zároveň stále slobodný/á, aby som sa mohol/a vznášať. Vo vnútri môjho chrámu prebýva už len láska."


Teraz vyčistite svoj priestor vykurovadlom alebo esenciálnym olejom, aby ste rozptýlili všetky negatívne energie. Môžete to urobiť zapálením vami zvoleného vykurovadla /šalvia, palo santo, kadidlo a pod./ a prechádzaním v smere hodinových ručičiek po vašom priestore. Nechajte dymom kadidla a/alebo vôňou esenciálneho oleja naplniť celý váš priestor. Pri čistení svojho priestoru si v mysli stanovte vlastné zámery a pokojne sa na ne sústreďte, kým čistíte svoje okolie.


Ak ste v tejto oblasti nováčik, prečítajte si podrobný návod na čistenie priestoru...



Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page