top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE MÁJ 2024: ČAS VÄČŠEJ JASNOSTI, EXPANZIE & OBJAVOVANIA HLBÍN NAŠEJ MYSLE

Updated: May 27

Vitajte na vesmírnom ihrisku mája 2024, kde nebeský tanec rozohráva symfóniu transformácie, jasnosti a expanzie. Po tom, čo sme sa rozlúčili s intenzívnymi energiami obdobia zatmení, retrográdneho Merkúra a elektrizujúceho spojenia Jupitera a Uránu, vstupujeme do mesiaca, ktorý nás vyzýva, aby sme spomalili, znovu sa spojili so svojimi hodnotami a preskúmali hĺbky našich vnútorných krajiniek. Cesta novým mesiacom začína starostlivým objatím Slnka v Býkovi, ktoré nás nabáda, aby sme v živote pestovali pevné základy pre stabilitu a hojnosť. V pokoji tohto pozemského znamenia nachádame útechu pri uzemňovaní sa, ukotvovaní svojich zámerov a starostlivosti o semená, ktoré chceme zasiať pre budúci rast. Ako sa však mesiac vyvíja, vesmírna pozornosť sa presunie na energické obdobie Blížencov. Pod vplyvom Blížencov sme vyzvaní, aby sme preskúmali spôsob, akým komunikujeme s ostatnými aj sami so sebou. Je to čas na introspekciu, na ponorenie sa do hĺbky našich myšlienok a emócií a na prijatie sily nášho vlastného hlasu. Počas celého mája nás nebesá obdarúvajú portálmi jasnosti a expanzie a pozývajú nás na cestu do hlbín nášho vedomia a skúmanie obrovského priestoru našej mysle. S každým nebeským zarovnaním sa nám ponúkajú príležitosti na rast, transformáciu a hlboký vhľad. V srdci tohto nebeského predstavenia sa nachádza gobelín vzácnych a silných vyrovnaní. Trojitá konjunkcia Venuše, Uránu a Jupitera elektrizuje oblohu a sľubuje nečakané príležitosti a prílev optimizmu. Medzitým sextil Jupitera a Neptúna naplní atmosféru snami, inšpiráciou a neobmedzenými možnosťami. Chcete sa dozvedieť viac o najdôležitejších tranzitoch tohto mesiaca a ako z nich vyťaži pre svoj rast a transformáciu čo najviac? Pokračujte ďalej v čítaní tohto príspevku, čaká vás podrobná astrologická predpoveď pre máj 2024...


ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE MÁJ 2024: ČAS VÄČŠEJ JASNOSTI, EXPANZIE & OBJAVOVANIA HLBÍN NAŠEJ MYSLE

Prvá polovica mesiaca máj bude pod navládou Býka, v ktorého pozemskej doméne sa aktuálne zhromažďuje polovica planét. S pribúdajúcimi dňami sa však krajina mení a Slnko spolu s Jupiterom sa presunú na cestu do ríše Blížencov. Tento kľúčový okamih znamená zmenu v zameraní a presmerovanie našej pozornosti do oblasti komunikácie, učenia a intelektuálnych aktivít.


S Jupiterovým vstupom do Blížencov sme povolaní vyjadriť svoje vízie, podeliť sa o svoju múdrosť a viesť zmysluplný dialóg so svetom okolo nás. Je to čas skúmania, zvedavosti a prijatia mnohostrannej povahy našej vlastnej mysle.


Keď sa plavíme vesmírnymi prúdmi mája 2024, sme pozvaní, aby sme prijali cestu transformácie s otvoreným srdcom a otvorenou mysľou. S každým nebeským zarovnaním si pripomíname rozľahlosť vesmíru a nekonečné možnosti, ktoré sa v ňom skrývajú.


Vydajme sa teda spoločne na toto vesmírne dobrodružstvo s odvahou, zvedavosťou a zmyslom pre úžas nad tajomstvami, ktoré nás čakajú...


Poďme sa teraz pozrieť bližšie na konkrétne tranzity tohto mesiaca.


ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE MÁJ 2024

2. mája 2024 - Pluto sa stáva retrográdnym

Dňa 2. mája 2024 začína Pluto svoj každoročný retrográdny pohyb na 2° Vodnára. Okolo tohto dňa (plus mínus jeden týždeň) sa zintenzívnia plutónske témy ako transformácia, boj o moc a psychologická hĺbka. Ak máte planéty okolo 1° - 3° vo fixných znameniach (Býk, Lev, Škorpión, Vodnár), táto retrogradita vás bude priamo oslovovať.


Retrográdne Pluto je obdobím, keď sa treba prehrabávať v tieňoch. Je to veľmi jemná energia, takže lekcie alebo dary tohto tranzitu nepochopíme hneď. Možno až v októbri, keď sa Pluto opäť vráti do direktívneho smeru, budeme schopní skutočne vidieť, ako sme si zvedomili nevedomé. Pluto je považovaný za pána podsvetia a planétu moci, takže zatiaľ čo odkrývame veci z podsvetia a pomáhame sa stretnúť tvárou v tvár so všetkým, čo je skryté, nachádzame aj nové spôsoby, ako vstúpiť do svojej osobnej moci.


Pluto bude retrográdne až do 12. októbra 2024 a v septembri sa vráti späť do Kozorožca. Toto je poslednýkrát za náš život, keď budeme mať Pluto v Kozorožcovi. V novembri 2024, keď sa Pluto nadobro presunie do Vodnára, oficiálne ukončíme 20-ročný tranzit Pluta v Kozorožcovi a transformačné témy, ktoré sa v našich životoch miešali, sa začnú meniť.


TIP: Ak sa chcete naplno ponoriť do hlbokej práci s tieňmi, pozrite si môj online kurz >> PRÁCA S TIEŇMI: DUCHOVNÁ PRAX ZA ÚČELOM ROZŠIROVANIA VEDOMIA, MANIFESTÁCIE A NAPĹŇANIA CESTY DUŠE


8. máj 2024 - Nov Mesiaca v Býkovi

8. mája 2024 nastane Novolunie na 18° Býka. Nov Mesiaca je súčasťou konjunkcie s Venušou, Jupiterom a Uránom. Toto bude veľmi silné obdobie! Nov Mesiaca aktivuje prísľub spojenia Jupitera s Uránom. Zapojenie osobných planét ako Slnko, Mesiac a Venuša robí veci osobnými. Niečo dôležité, niečo, čo ste predtým nedokázali úplne pochopiť, sa môže stať pre vás zrejmým.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page