top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SPLN MESIACA V ZNAMENÍ VODNÁRA (22.8.2021) ~ AKTIVÁCIA RADIKÁLNEJ ZMENY & TÚŽBA PO SLOBODE

Updated: Aug 26, 2021

22. augusta 2021 (14:02) máme druhý Vodnársky Spln Mesiaca. Prvý Spln Mesiaca v znamení Vodnára bol minulý mesiac (24.7.2021, celý príspevok >> nájdete TU ) a možno ho považovať za vstupný bod do tejto energie, zatiaľ čo tento druhý Vodnársky Mesiac v Splne môžeme považovať za výstupný bod tejto energie. Oba tieto Splny Mesiaca pracujú navzájom v tandeme, takže ak sa počas predošlého júlového Splnu udialo niečo, čo sa nejakým spôsobom zdalo byť neúplné, môžeme zistiť, že tento augustový Spln vrhá do situácie určité svetlo alebo nám umožňuje raz a navždy niečo uvoľniť.


Mesiac v Splne rozžiaruje nočnú oblohu a osvetlí všetko, čo je temné. Reprezentuje symbol "osvetlenia" vyššej a väčšej Pravdy, ktorá nám umožňuje nájsť uzavretie a oslobodiť sa od všetkého, čo už nie je potrebné, a čo neslúži nášmu najvyššiemu účelu.


Tento Mesiac v Splne, ktorý je v znamení Vodnára, má ohromný potenciál zosilniť zmeny, aktivovať našu túžbu po väčšej slobode alebo zamerať pozornosť na všetko, čo je potrebné v našich životoch revolučne zmeniť.


Energia Vodnára je o tom, že veci robíme inak, vystúpime z našej komfortnej zóny, aby sme mohli experimentovať s niečím novým. Podporuje inovácie, rast a pozeranie sa na veci z novej perspektívy.


Keďže Slnko v čase tohto Splnu Mesiaca končí svoju cestu v slnečnom znamení Leva, ponúka sa nám ďalšia dávka kreatívnej a odvážnej energie, ktorú je možné použiť na pomoc rozletu akýchkoľvek nových vízií.


Aj keď Mesiace v Splne zvyčajne predstavujú body dokončenia, vedzte, že sú tiež v ponuke vysoko kreatívne energie, ktoré nám môžu pomôcť "uviazať akékoľvek voľné konce" a premeniť ich na nový potenciál. Vodnár tiež vládne nad technologickým pokrokom, ktorý je zameraný na ochranu a prospešnosť celku, nielen jednotlivca.


Zameranie sa na komunitu a celok je skvelé, ale keď sa energia Vodnára vychýli zo svojej rovnováhy, môže byť občas príliš rýchla, následkom čoho je, že obíde emocionálnu a súcitnú stránku ľudstva, a namiesto toho na veci nazerá z technickejšieho, "stroju podobnému" uhlu pohľadu.


Môžeme vidieť, že viac z týchto tém vyjde najavo, najmä na globálnej úrovni, v rámci druhej vlny Splnu Mesiaca v znamení Vodnára.


Vedzte, že s energiou Vodnára je to všetko o pohľade na vec z novej perspektívy, zachovaní otvorenej mysle a hľadaní spôsobov, ako sa vyhnúť čiernobielemu mysleniu.


Jupiter, ktorý je v súčasnosti retrográdny v znamení Vodnára, je tiež v konjukcii s týmto Splnom, vďaka čomu je jeho energia veľmi aktívna.


Jupiter rozširuje to, čoho sa dotýka, takže je pravdepodobné, že čokoľvek, čo sa nám prejaví počas tohto Splnu Mesiaca, bude hlasné, odvážne a jasné, aby to videli všetci.


Tento augustový Spln Mesiaca nie je o žiadnych dohadoch, prinesie, čo má priniesť, a vezme, čo treba.


Upokojte sa vedomím, že ak sa potrebujete rozhodnúť a urobiť vo svojom živote radikálnu zmenu, na vašej strane pracuje energia, ktorá prináša do situácii jasnosť a umožňuje vám urobiť jasné rozhodnutie.



Verte svojmu inštinktu a snažte sa ho nespochybňovať. Energie tohto druhého Vodnárskeho Splnu Mesiaca sú silné a odvážne, spojte sa teda s týmto miestom v sebe, a kráčajte vpred akýmkoľvek smerom, ktorý vám pripadá správny.


Na hlbšej úrovni nás tento Mesiac vo Vodnárskom Splne vedie k tomu, aby sme sa napojili na energie našej minulosti, aby sme ich mohli použiť ako palivo pre našu budúcnosť.


Za posledný rok sme sa možno museli toho tak veľa zbaviť. Môžeme sa ocitnúť v "prázdnom poli" a premýšľať, kam zmizol náš „starý život“.


Nezabúdajte však, že s týmto Splnom Mesiaca v znamení Vodnára prúdi krásna frekvencia, ktorá nám pripomína, že bez ohľadu na to, kde sa dnes nachádzame, Sila a Láska, ktoré sme si v minulosti "vypestovali", v nás stále žijú.


Aj keď sa možno pozeráme na úplne iný život, energia našich minulých víťazstiev v nás stále zostáva a zotrváva, a my môžeme použiť túto lásku a silu našej minulosti, a použiť ju na naštartovanie novej kapitoly života, ktorá na nás čaká.


Nie je všetko stratené. Vo vzduchu je múdrosť. Energia tancuje vo "vánku" všetkých, ktorí putovali po tejto zemi pred nami a všetkých, ktorí ešte len budú putovať po tejto zemi po nás. Môžeme sa s tou energiou spojiť; môžeme sa spojiť s tým "vánkom" a cítiť jeho silu a múdrosť, ktoré ponúka.


Na tejto Zemi sa udialo toľko vecí. Dobré veci, zlé veci, tragické veci, hrdinské veci; toľko životov a príbehov zdobilo povrch tejto planéty a všetka táto energia, všetko to palivo je nesené vo vetre.



Pod týmto augustovým Splnom Mesiaca sa môžeme napojiť na palivo, ktoré nám pripomína našu silu, kuráž a odvahu. Môžeme sa napojiť na samotný Zdroj, palivo, ktoré vytvorilo rieky a hory, a niektoré z najväčších starovekých civilizácií.


Môžeme sa spojiť so svojimi predkami, ich hlasmi a múdrosťou. Môžeme sa napojiť na životnú Silu, ktorá žije všade okolo nás a bude v nej žiť až do konca času.


S týmto Splnom sú spojené silné kozmické prúdy. Je to čas expanzie, jasnosti a ctenia zmien v nás. Je to čas pre urobenie jasných rozhodnutí a pre dôveru v naše inštinkty.


Je tiež najvyšší čas pamätať si, že všetky vaše minulé triumfy a úspechy existujú ako energia. Obklopujú vás, podporujú vás a sú tam na to, aby ste ich použili pri svetle Splnu.


Nalaďte sa na túto energiu a pretvorte ju novým, ešte lepším spôsobom. Zosúlaďte sa s touto energiou augustového Splnu Mesiaca, a použite ju na odovzdanie sa všetkému, čo muselo odísť, a na privítanie novej kapitoly, ktorá už na vás netrpezlivo čaká.


Zmena je vo vzduchu a je veľmi pravdepodobné, že budeme povolaní zmeniť svoj smer, alebo možno morfovať a "znovuzrodiť" oblasť nášho života, ktorá už pre nás nefunguje.


V súčasnosti je až do januára 2021 vo svojom retrográde planéta Urán, planéta prebúdzania, oslobodenia a zmien, a svojou silnou transformačnou energiou taktiež výrazne otriasa našim životom, aby nás prebudil a oslobodil od akéhokoľvek obmedzujúceho správania alebo vzorcov, vďaka ktorým sme sa cítili zaseknutí >> čítajte TU.


Rituál "Strihania šnúry" k tomuto blížiacemu sa intenzívnemu Splnu Mesiaca v znamení Vodnára nájdete TU. Sledujte náš profil na FB a Instagrame J.O.VE ~ Poklady Venuše, aby ste nezmeškali žiaden z našich inšpirujúcich príspevkov 👉 https://www.facebook.com/poklady.venuse


Požehnaný Spln Mesiaca všetkým🙌🏼!!!


S Láskou,




P.S.: Ak sa vám páčil tento príspevok a máte túžbu ho zdieľať, pokojne tak urobte aj s uvedením linku na tento web, budem veľmi rada.







Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page