top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

RETROGRÁDNY URÁN V BÝKOVI (19.8.2021) ~ ČAS PREVRATOV, FLASHBACK MINULOSTI & KVANTOVÝ POSUN VEDOMIA

19. augusta 2021 vstupuje Urán, planéta prebúdzania, oslobodenia a zmien, do svojho retrográdneho režimu, kde zostane až do 18. januára 2022. V priebehu prvých niekoľko mesiacov svojej retrográdnej cesty sa Urán spojí s Jupiterom, Saturnom, Neptúnom a Plutom, čím vznikne silná zostava retrográdnej planetárnej energie. Kedykoľvek máme v retrográdnom procese veľký počet planét, môže to spôsobiť spomalenie v našich životoch a prinútiť nás k stavu, kedy musíme urobiť niekoľko krokov späť, aby sme mohli posunúť vpred.


Kým väčšina planét bude retrográdnych cca do konca októbra 2021, Urán zostane retrográdny až do začiatku budúceho roka 2022. /TIP: Prečítajte si tiež astrologicko spirituálny výklad k retrográdu Chirónu, planéte "Zraneného liečiteľa" >> nájdete TU/


Retrográdny proces Uránu prebieha približne každých 7 mesiacov a je prirodzenou súčasťou jeho cyklu. Keď vstúpi do retrográdneho režimu, vráti sa symbolicky späť po svojich krokoch kozmickou oblohou a znova zaktivuje časť energií, ktoré už v "minulosti" poslal na Zem.


S energiou tohto cyklu sa môžeme spojiť aj my vo svojom vlastnom živote, a to tak, že sa spätne pozrieme a obhliadneme za cestou, ktorú sme za posledných 7 mesiacov prešli.


Stalo sa za posledných 7 mesiacov niečo prekvapujúce alebo šokujúce, čo vás prinútilo vykonať radikálne zmeny vo vašom živote?


Vyvolalo niečo vo vás pocit veľkej neistoty? Alebo niečo, kvôli čomu ste pochybovali o časti svojho života?


Keďže Urán je planéta náhlych zmien a otrasov, toto sú oblasti, ktorých sa to vo vašom živote pravdepodobne dotýka. Dobrou správou však je, že v tomto retrográdnom období môžeme túto energiu použiť na to, aby sme spomalili, opäť zalapali po dychu, rozhliadli sa, prehodnotili svoje kroky, pozreli sa, kde sme za posledných 7 mesiacoch "pristáli" a posúdili našu aktuálnu situáciu.


Šok okolo akýchkoľvek prekvapivých alebo náhlych zmien vo vašom živote môže začať v tomto období postupne ustupovať a zmierňovať. V dôsledku toho môžeme začať nazerať na veci s novou a jasnejšou perspektívou. Mohlo by nás to tiež prinútiť cítiť sa istejšie vo veciach, o ktorých sme v minulosti pochybovali. Takiež môžeme prísť na to, že čokoľvek, v čom sme kedysi cítili strach a neistotu, teraz začíname vnímať s vačšou istotou a pokojom, čo nám umožňuje nájsť vytúžený pocit Slobody.


Je dôležité mať na pamäti, že Urán neotriasa našim životom len tak bezdôvodne, ale robí to pre to, aby nás prebudil a oslobodil od akéhokoľvek obmedzujúceho správania alebo vzorcov, vďaka ktorým sme sa cítili zaseknutí.


Pri prechode retrográdom nás Urán žiada, aby sme sa na veci pozerali novým spôsobom. Žiada nás, aby sme urobili zásadný posun v našej perspektíve vnímania sveta. To nás privedie k novej, väčšej slobode a uvoľní cestu k dosiahnutiu nášho plného potenciálu.



RETROGRÁDNY URÁN V ZEMSKOM ZNAMENÍ BÝKA

Urán nastupuje svoju cestu retrográdu v znamení Býka, čo znamená, že môžeme pociťovať tlak medzi prijatím nového a pustením starého.


Môžeme si tiež všimnúť témy týkajúce sa dodávok potravín, poľnohospodárstva a environmentálnych problémov.


Urán bude v Býkovi do roku 2026, takže to sú všetko témy, s ktorými nejaký čas ešte budeme pracovať.


Pretože Urán je po väčšinu roku 2021 v kvadratúre so Saturnom, ďalšou výraznou témou tohto obdobia bude teda boj medzi slobodou a hranicami / obmedzeniami. Aké príznačné pre aktuálne obdobie, v ktorom sa celý svet nachádza, Pravda?


Témy a udalosti, ktoré sa môžu prejaviť počas tohto retrográdneho procesu Uránu /podľa úrovne Vedomia:

  • veľký a náhly prevrat v kráľovských rodinách, rádoch, spoločnostiach, bratstvách a inštitútoch

  • vylepšenia ľudskej tvorivosti, poznávania a schopností

  • radikálne zmeny v srdcových záležitostiach: v romantike, vo vzťahoch, v záväzkoch

  • náhle a zásadné testy altruizmu týkajúce sa lásky, rodiny a starostlivosti o deti

  • nevyhnutné šokujúce informácie v rámci Vedomia všetkých, ktorí sa vyhýbajú alebo popierajú zjavnú pravdu

  • zážitky s "anomáliami": matice, znaky, kódy, kľúče a poslovia

  • naladenie vedomia, ktoré spája otvorenú myseľ s ideálnou budúcnosťou

  • hlboké vnútorné zážitky s časopriestorovým posunom

  • neočakávané dislokácie pre tých, ktorí sú vo veľkej disharmónii s kozmickým poriadkom

  • bezprecedentné víťazstvá v oblasti presadzovania práva

  • momenty "heuréka" rozvíjajúce život, prepojené s našou osobnou minulosťou

  • revolučné skúsenosti s umením, láskou, rodinou, obchodom, financiami a bezpečnosťou

  • kvantové skoky pre tých, ktorí sa rozhodli zasvätiť svoj život službe a pomoci iným

  • nové, prekvapivé spojenia v rámci skupiny duší za úšelom dosiahnutia úspechu misie


URÁN ~ MAJSTER ČASOVEJ OSI

Urán je majstrom časovej osi nášho zverokruhu, pretože jeho energia ovplyvňuje našu budúcnosť viac ako ktorákoľvek iná planéta v našej slnečnej sústave. Keď Urán vstúpi do retrográdneho obdobia, naša kolektívna trajektória budúcnosti sa stane zdanlivo nestabilnou, diskutabilnou a dokonca pochybnou, prinajmenšom z pohľadu 3D vnímania.


Toto je obdobie, kedy zasahuje Vyššia Sila Dobra, aby priaznivo zarovnala naše cesty budúcnosti, na individuálnej i kolektívnej úrovni. Zrejme nemôžeme úplne pochopiť hlbokú zložitosť takéhoto procesu, ale mali by sme veriť v božskú múdrosť, ktorá ho rozvíja. Duchovné postavenie v našich srdciach bude určujúce pre časové posuny, ktoré prídu.


Sociálna súdržnosť je spôsob, akým spoločne vystupujeme počas retrográdneho procesu Uránu. "Temná strana" našej globálnej spoločnosti sa možno pokúsi využiť retrográdnu energiu Uránu na vytvorenie veľkej sociálnej nestability, rozdelenia a anarchie. Možno sa pokúsi prevrátiť božské kozmické energie v nádeji, že zabráni tomu, aby sa Vyšší Poriadok naplno prejavil tu, na rovine Zeme. Múdry, uvedomelý človek by to mal mať vždy na pamäti a snažiť sa udržať a zvyšovať vibrácie lásky, ako aj sociálnu súdržnosť. Nepodľahnime destabilizačnému úsiliu založenému na propagande a udalostiach pod falošnou vlajkou, či taktike provokácie. Nezabudnite, že Svetlo vždy nakoniec víťazí... je to zákon Vesmíru. A my tomuto procesu môžeme výrazne pomôcť zvýšením energií lásky a sociálnej súdržnosti.



FENOMÉN "FLASHBACKU"

Keď je Urán vo svojom retrográdnom prejave, spomienky na minulé zážitky / flashbacky sa môžu stať neobvykle častým a silným javom, v skutočnosti tak silným, že to môže mať revolučný vplyv na naše sebavedomie, naše vzťahy, naše ambície, motivácie a perspektívy do budúcnosti. Vesmír nás zavedie späť, aby sme videli a zapamätali si veci, ktoré môžu mať výrazný vplyv na našu budúcnosť. Retrográdna vízia Uránu je veľmi hlboká, takže sa nečudujte, ak sa "ocitnete" v rôznych dimenziách, životoch alebo na iných planétach:).


TIP: Vyskúšajte naše PREMIUM ZMESI ESENCIÁLNYCH OLEJOV založených na starobylých receptoch, využívajúce osvedčené princípy aromaterapie - pre RELAX, UPOKOJENIE či POKOJNÝ SPÁNOK >> zobraziť celú ponuku



Alebo ak túžite ísť ešte o krok ďalej na svojej ceste transformácie, namiešajte si svoj vlastný rituálny olej "PRIJATIE VLASTNEJ IDENTITY":


Túto zmes pripravíte tak, že všetky esenciálne oleje nakvapkáte do cca 30ml uzatvárateľnej sklenenej flaštišky a zalejete po vrch základným rastlinným olejom /napr. mandľovým, hroznovým alebo jojobovým/. Pomažte tretie oko, oblasť sakrálnej čakry a čakry solar plexus. Nalejte pár kvapiek do dlane a zhlboka sa nadýchnite, môžete použiť aj do kúpeľa.


Podrobný postup ako si namiešať rituálny olej >> nájdete TU.



TIPY PRE CVIČENIA V RÁMCI RETROGRÁDNEHO URÁNU

Vráťte sa vo svojej mysli do obdobia medzi 14. januárom a 19. augustom 2021. Potom sa opýtajte sami seba:


  • Ako ste od tejto doby "vyrástli"?

  • Aký progres vstúpil do vášho života a ako vás zmenil?

  • Aké veci ste v priebehu tohto obdobia potrebovali zmeniť?

  • Kde sa môžete ešte viac odovzdať prirodzenému toku Vesmíru a ísť s prúdom?

  • Ako môžete vo svojom živote vytvoriť väčšiu slobodu?


Keď si nájdete čas položiť si tieto otázky a zostanete otvorení jedinečným znameniam, ktoré vám Vesmír v tomto období posiela, budete sa môcť naladiť na požehnané dary a dôležité lekcie Uránskeho retrográdu.


Tento mesiac nás ešte čaká zopár významných astrologických udalostí, o ktorých si budeme písať postupne. Sledujte náš profil na FB a Instagrame J.O.VE ~ Poklady Venuše, aby ste nezmeškali žiaden z našich inšpirujúcich príspevkov 👉 https://www.facebook.com/poklady.venuse


S Láskou,




P.S.: Ak sa vám páčil tento príspevok a máte túžbu ho zdieľať, pokojne tak urobte aj s uvedením linku na tento web, budem veľmi rada.




Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page