top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SPLN MESIACA VO VODNÁROVI (24.7.2021, 04:37): ČAS LIEČENIA, TRANSFORMÁCIE, ROVNOSTI & DEMOKRACIE

Updated: Aug 26, 2021

Najbližší Spln Mesiaca, ktorý nastáva 24. júla 2021 vo vzdušnom znamení Vodnára, nesie prirodzene liečivú energiu, inšpiruje nás, aby sme strávili nejaký čas vyživovaním nášho Ducha a venovali pozornosť akýmkoľvek ranám alebo ťažkostiam, ktoré môžeme nosiť.

Väčšina z nás trávi veľkú časť svojho života tým, že dáva seba, svoju rodinu na prvé miesto - a prečo nie? Je to absolútne prirodzené. Obzvlášť v náročnejších časoch plných neistoty a podvedomých strachov z neznámej budúcnosti. Ale raz za čas príde vesmírne prebudenie, ktoré nám pripomenie, že všetci sme súčasťou väčšieho, kolektívneho celku. Jedno z týchto silných volaní prichádza práve so Splnom Mesiaca vo Vodnárovi 24.7.2021, a o mesiac hneď za ním ďalší, dňa 22. augusta 2021 (14:02).

Art by Tailored Art


Spln Mesiaca v astrológii je zvyčajne časom dokončenia a zamyslenia - časom, keď žneme plody toho, čo sme započali pred asi šiestimi mesiacmi. Keď Mesiac svieti pod znamením Vodnára, tieto následky pravdepodobne siahajú za hranice našich individuálnych životov, do našich spoločenstiev i do širšieho sveta.


Vodnár je radikálne znamenie zverokruhu, vzdušné znamenie, ktoré neustále posúva hranice a neustále napáda naše status quo. Spln Mesiaca vo Vodnárovi je astrologická príležitosť zamyslieť sa nad tým, ako sme prispeli k zmene sveta. Akákoľvek naša práca, ktorú sme vykonali pri snahe o vytvorenie vačšej rovnosti, spravodlivosti alebo ohľaduplnosti k životnému prostrediu, nech sú akokoľvek malé, bola vďačne prijatá kozmom a počas obdobia Splnu môžeme pozorovať, že nastal mierny posun - vďaka našej aktivite.


Aj keď je pravda, že jeden človek sám nemôže zmeniť svet, Spln Mesiaca vo Vodnárovi je cennou pripomienkou, že úprimné rozhodnutie každého jedného človeka môže mať ohromný podiel na kolektívnych zmenách.


Na osobnejšej úrovni je Spln v znamení Vodnára energiou, ktorá podporuje radikálne zmeny v našom vlastnom živote. Malé zmeny, úpravy či vylepšenia už nie sú zrejme tou správnou cestou a za posledných šesť mesiacov, od posledného Novu Mesiaca vo Vodnárovi, sme si už pravdepodobne uvedomili, že bude potrebné upraviť a zmeniť niečo vo veľkom. Energia tohto Splnu Mesiaca prináša akceptovanie potreby zmeny, sily a zrelosti na jej uskutočnenie.


Astrologicky je Spln v znamení Vodnára tiež časom na rozpúšťanie starých a zastaralých energií. Možno sa rozhodnete vytriediť si svoj šatník alebo upratať podkrovie, alebo jednoducho "upratať" svoje myšlienky a "vyčistiť" svoje postoje a predsudky. Možno sa rozhodnete inovovať svoj desať rokov starý telefón alebo investujete do nového kúska techniky. A o tom všetko je Spln Mesiaca vo Vodnárovi... zostať "aktuálny" a nebyť "zaseknutý" v minulosti.


V astrológii nás Splny Mesiaca tiež vyzývajú, aby sme sa zaoberali tieňovými aspektmi znamenia, ktorý stojí oproti Splnu Mesiaca. Spln Mesiaca v znamení Vodnára v tomto prípade prináša tieňové prvky Leva - znamenia zverokruhu, ktoré môže trpieť problémami s egom, sebectvom a hľadaním pozornosti. Počas tohto Splnu Mesiaca sa pozrite na svoje nedávne správanie. Ak ste boli príliš nároční alebo ste sa príliš sústredili iba na seba, teraz je ten správny čas to rozpoznať a rozhodnúť sa to zmeniť.


Tento Spln Mesiaca vo Vodnárovi je spojený s Jupiterom vo Vodnárovi. Bez ohľadu na to, ako zlé veci sa zdajú, máme možnosť nahliadnuť do budúcnosti, kde sa život zdá byť o niečo svetlejší. Aj keď je tento vplyv krátkodobý a rýchlo pominuteľný, môže to byť práve dostatok inšpirácie, ktorá nás udrží. Možno sa budeme cítiť svieži, optimistickí a dokonca aj šťastní. Akékoľvek emócie, ktoré pociťujeme, môžu byť počas tohto júlového splnu umocnené. Naše obavy môžu presahovať náš osobný rámec a rozšíriť sa až po širokú spoločenskú úroveň; možno budeme motivovaní prispieť a zlepšiť podmienky pre všetkých. Štúdium alebo školenie je v tomto období taktiež veľmi podporované, rovnako ako rodinné záležitosti, pretože sme navzájom voči sebe veľmi citliví a ochotní počúvať.



Mať dva Vodnárske Splny Mesiaca tesne za sebou znamená, že tieto mesiace budú fungovať vo vzájomnej harmónii. Možno zistíme, že čokoľvek, čo počas tohto Splnu započalo, bude spojené s ďalším Splnom v znamení Vodnára, 22. augusta.


Mať dva Splny Mesiaca vo Vodnárovi v kalendárnom roku tiež kladie dôraz na toto znamenie zverokruhu. Vodnár je vzdušné znamenie, ktorého reprezentuje "nositeľ vody".


"Nositeľ vody" je schopný zhromažďovať vodu, ktorá reprezentuje všetky emócie sveta, vo svojej nádobe a premieňať ich pomocou sily vzduchu. "Nositeľ vody" je potom schopný naliať ich späť do sveta, čo prinesie posun vo Vedomí. Je to výživný akt, ktorý dodáva energii Vodnára prirodzenú liečivú kvalitu, a s ktorou sa môžeme spojiť počas tohto júlového Splnu. To platí najmä preto, že v tomto čase je aktívny aj Chariklo, asteroid "duchovnej medicíny".


Chariklo predstavuje duchovnú stránku našej cesty liečenia. Umožňuje nám vydať sa do neviditeľných svetov, aby sme pochopili vyšší účel a duchovný rast, ktorý môže nastať, keď sa ocitneme v ozdravnej kríze.


Chariklo je v súčasnosti v znamení Vodnára, v konjukcii so Splnom Mesiaca, a dodáva tak upokojujúce a liečivé vibrácie. Ak sa ocitneme na ceste svojho liečenia, Chariklo v znamení Vodnára nás láka premýšľať o duchovnej stránke nášho uzdravenia.


Ako môžeme pochopiť veci, ktoré pochádzajú z "neviditeľna"? Ako môžeme využiť to, čo sa stalo, alebo čo liečime, a použiť to ako palivo pre našu duchovnú cestu?


Chariklo zmiešané s touto energiou Vodnára za Splnu Mesiaca tiež podporuje hľadanie alternatívnych liečebných metód, najmä tých, ktoré sa dejú na energetickej úrovni.


Je pravdepodobné, že práca s krištálmi, liečenie energiou, channeling, vibračná medicína a alternatívne terapie prinesú tomuto Splnu ďalšie výhody.


Zatiaľ čo júlový Spln ponúka podporu na našej duchovnej uzdravovacej ceste, vďaka umiestneniu Pluta je prítomná aj silná transformačná energia.



Pluto je tiež veľmi aktívne počas tohto Splnu Mesiaca a predstavuje proces zmeny, resp. "smrti a znovuzrodenia". Spln Mesiaca má vo všeobecnosti tendenciu prinášať konce a zavŕšenia, takže v tejto chvíli to môžeme považovať viac za „fázu smrti“ Plutovej energie.


Čo musí odpadnúť? Čo musíme opustiť, aby sme zažili znovuzrodenie, ktoré nás čaká?


Pod týmto Splnom Mesiaca môžete cítiť túžbu uvoľniť niečo zo svojho života, alebo možno začnete dostávať intuitívne vhľady o niektorých zmenách, ktoré je potrebné vykonať.


Ak sa tieto zmeny v čase júlového Splnu budú javiť ako neuchopiteľné, nebojte sa, počas ďalšieho Splnu Mesiaca vo Vodnárovi v auguste budete vidieť veci jasnejšie.


Zmena je vo vzduchu a je veľmi pravdepodobné, že budeme povolaní zmeniť svoj smer, alebo možno morfovať a "znovuzrodiť" oblasť nášho života, ktorá už pre nás nefunguje.


V súčasnosti je až do decembra 2021 vo svojom retrográde asteroid Chirón, známy ako "zranený liečiteľ", ktorý svojou silnou transformačnou energiou taktiež výrazne prispieva k odkrývaniu starých rán a ich následnej transformácii >> čítajte TU.


Sledujte aj naše profily na Instagrame a FB, aby ste nezmeškali žiaden z našich inšpirujúcich príspevkov 👉 https://www.facebook.com/poklady.venuse


Požehnaný Spln Mesiaca všetkým🙌🏼!!!


S Láskou,



P.S.: Ak sa vám páčil tento príspevok a máte túžbu ho zdieľať, pokojne tak urobte aj s uvedením linku na tento web, budem veľmi rada.



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page