top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SPIRITUÁLNY VÝZNAM ANJELSKÉHO ČÍSLA 66 /06.06.2024/: KOZMICKÝ PORTÁL VZOSTUPU ~ PRÍVAL ENERGIE JEDNOTY, LÁSKY & HARMÓNIE

Updated: Jul 5

Božský portál vzostupu 6/6 je aktivačný portál, ktorý nesie so sebou mocnú frekvenciu bezpodmienečnej Lásky a Jednoty, so synchrónnym energetickým kódovaním 66 a 668 (ak použijeme celý číselný rok 2024), ktoré napomáha hlbokému obnoveniu rovnováhy a rozšíreniu celej našej energetickej štruktúry v tomto období zrýchlených transformačných procesov. Tento portál vlieva do celého nášho čakrového systému masívnu aktiváciu DNA, 5D aktualizáciu a aktiváciu božských jednotiek, aby pomohol v procese globálneho prebudenia a vzostupu. Tieto energie prinášajú prostredníctvom neočakávaných osudových udalostí veľké posuny zo starých vzorcov, cyklov a správania, odbúravanie strachu, karmických energií, aktiváciu nového cyklu hojnosti, lásky, hlbokého uzdravenia. Tento rok sa kozmický portál 6-6 zosúlaďuje s Novom Mesiaca v znamení Blížencov, ktorý bude presne v konjunkcii s Venušou, a za koeexistencie Blíženeckého stellia s 5 planétami v Blížencoch (Slnko, Mesiac, Venuša, Merkúr a Jupiter). Spoločným pôsobením týchto energií sa pripravuje pôda pre nové začiatky, odomknutie nových príležitostí a zosúladenie s naším Najvyšším osudom, božskými spojeniami a poslaním duše. Portál 6/6 je pasážou hlbokej harmónie a pokoja, s ktorou sa môžeme zosúladiť, aby sme vyslali a ukotvili viac lásky na Zemi, pretože pribudlo veľa tých, ktorí sú ju ochotní prijímať. Mnohí, ktorí sa začínajú prebúdzať, ktorí sa cítia stratení, zmätení a ktorí potrebujú teraz pomoc či povzbudenie iných, ktorí kráčali po Ceste pred nimi. Poďme sa teraz spolu bližšie pozrieť na spirituálny význam čísla 66 a ako ho využiť vo svoj najvyšší prospech...

SPIRITUÁLNY VÝZNAM ANJELSKÉHO ČÍSLA 66 /06.06.2024/: KOZMICKÝ PORTÁL VZOSTUPU ~ PRÍVAL ENERGIE JEDNOTY, LÁSKY & HARMÓNIE

Art by Emilia Nora Elina


Možno to už pociťujete sami na vlastnej koži, energia je aktuálne dosť silná. Možno dokonca pociťujete veľké napätie alebo tzv. spúšťanie vo svojom živote, ale aj odpor voči zmene/novému/neznámemu, čo je úplne normálne. V tejto chvíli máme úžasnú príležitosť napredovať a ponoriť sa hlbšie do svojho poslania.


Astrologické „zosúladenie planét“ nás dostáva do súladu s tým, kto sme, čo sme sem prišli robiť, ukazuje nám, aký by mal byť ďalší krok, a pripravuje nás na to, aby sme z nadchádzajúceho Novu Mesiaca v Blížencoch a energie portálu 66 dostali čo najviac...


Aktulne zosúladenie planét je zriedkavá planetárna udalosť, pri ktorej sa 6 planét (Jupiter, Merkúr, Urán, Mars, Neptún a Saturn) zoradilo s polmesiacom do jednej priamky. Je to príležitosť pre vzostupujúci kolektív, aby sa dostal do súladu a dosiahol časový bod na ceste Vzostupu, kde sa zosúladíme s božským plánom, opäť sa dostaneme do rovnováhy a máme možnosť vybrať si cestu, ktorá bude ľahšia a menej ťažká, ako sme ich zažili v minulosti. Tí, ktorí usilovne robia svoju vnútornú prácu a napredujú, raz a navždy vystúpia z mentality obete.


Užite si tento mocný deň. Zaslúžite si trochu voľného času, aby ste si oddýchli, uvoľnili sa a robili to, čo máte radi. Nezabúdajte na uzemnenie a pitie dostatočného množstva vody...


ČO PREDSTAVUJE ANJELSKÉ ČÍSLO 66?

Vo všeobecnosti platí, že niekoľkokrát opakované číslo zosilňuje energiu kvôli opakovanej sekvencii. Číslo, ktoré nám tu aktuálne svieti, je číslo 6.


Číslo 6 predstavuje mier, harmóniu, rovnováhu, zdravie a starostlivosť. Takže anjelské číslo 66 znamená, že anjeli sa vás snažia prebudiť k veciam, na ktorých skutočne záleží.


Ak chcete naplnený život, nesmiete dovoliť, aby materialistické túžby zatemnili váš úsudok. Svoje rodinné povinnosti potrebujete vyvážiť rovnakým spôsobom, akým vyvažujete svoj profesionálny život a tým sa zároveň učíte pestovať svoje vzťahy.


Týmto číslom vám anjeli odkazujú, aby ste vedeli, že máte tvorivé nadanie a schopnosť vyriešiť či napraviť svoje problémy, ktorými sa aktuálne zapodievate vo svojom živote. Je potrebné si uvedomiť, že každá situácia má v sebe zároveň aj riešenie, ktoré môžete nájsť tak, že vojdete do svojho vnútra.


💡TIP: O vibrácii aktuálneho roka 2024 a jeho spirituálnom význame sa bližšie dozviete v bezplatnom príspevku NUMEROLÓGIA PRE ROK 2024: VÝZNAM VIBRÁCIE UNIVERZÁLNEHO ROKA S ČÍSLOM 8 ~ ROK RASTU & NAPLNENIA KARMICKÉHO OSUDU.


Anjeli vám posielajú dôležitú správu prostredníctvom čísla 666. Hovoria vám, že súčasná ťažká situácia, v ktorej sa nachádzate, je aj vaša vlastná zásluha, či už to bolo spôsobené vašimi myšlienkami, slovami alebo skutkami. Takže je najvyšší čas prijať za to zodpovednosť.


Našťastie máte k dispozícii aj nástroje, ako sa z toho dostať von. Ak to chcete urobiť, zmeňte v prvom rade svoje myšlienky a nájdete cestu k skutočnému šťastiu.


Je číslo 66 naozaj považované za nešťastie?


Rýchlo oslovme slona v miestnosti; keďže populárna západná kultúra považuje anjelské číslo 66 za priam diabolské číslo alebo prinajmenšom smolu.


Avšak v numerológii prináša číslo 66 vyšší pocit pohody a je vnímané ako priaznivé znamenie. Číslo 6 znamená v numerológii mier, harmóniu, hojnosť, optimizmus, domov a zdravie. Je to indikátor novej energie na zbavenie sa svojich materialistických túžob a zameranie sa na svoje duchovné potreby.


Na rozdiel od všeobecného presvedčenia, anjelské číslo 66 nie je zlé znamenie...



Číňania ho napríklad považujú za posolstvo šťastia, ktoré v preklade znamená „všetko ide hladko“, čo má podobný význam, že veci idú podľa plánu.


Keď uvažujete o 66 ako o anjelskom čísle, mali by ste sa naň pozerať pozitívne, pretože poskytuje vnútorný pokoj. Je to správa od vašich strážnych anjelov, ktorí vás žiadajú, aby ste hľadali odpovede zvnútra. Anjelská ríša vám skrze vibráciu tohto čísla dáva znamenie, aby ste venovali pozornosť svojmu vnútornému hlasu.


Anjelské číslo 66 je podľavšetkého kladné číslo, ktoré nenesie žiadnu negatívnu energiu. Váš anjel strážny ho zosiela, aby vás viedol na vašej ceste. Prináša harmonické energie vibrácie božskej ríše.


Či už pohár uvidíte poloprázdny alebo poloplný, je len na vás, ale vedzte, že číslo 6 považujú napríklad aj matematici za prvé dokonalé číslo.


Archanjel Seraphim, ktorý má údajne najvyššie postavenie v anjelskej ríši, má šesť krídel. Je známe, že komunikuje s ľuďmi prostredníctvom svojho šiesteho zmyslu. Preto je v anjelskom svete číslo 6 spojené s rovnováhou a jedinečnými schopnosťami, ktoré môžete použiť na svojej duchovnej ceste.


V anjelskej numerológii je to akýsi "budíček", aby ste začali veriť v samého seba a počúvali svoj vnútorný hlas, aby ste dosiahli pozitívne výsledky.


ZHRNUTIE MYŠLIENOK...

Číslo 66 je v numerológii považované za veľmi silné a pozitívne. Významy spojené s číslom 66 zahŕňajú:

  • Harmónia a rovnováha: Číslo 66 je často spojené s harmóniou a rovnováhou vo vzťahoch, rodine a domove.

  • Láska a starostlivosť: Toto číslo nesie vibrácie lásky, empatie, starostlivosti a podpory. Zdôrazňuje dôležitosť vzťahov a starostlivosti o druhých.

  • Duchovný rast: 66 naznačuje aj duchovný rast a prepojenie s vyšším duchovným vedomím. V numerológii je často spojené s duchovnými prístupmi a hľadaním vyššieho zmyslu života.

  • Spolupráca a tímová práca: Číslo 66 zdôrazňuje spoluprácu a tímovú prácu, čo je dôležité pre dosiahnutie spoločných cieľov a úspechov.


Ak pridáme čísla roku 2024 (2 + 0 + 2 + 4 = 8) k číslu 66, dostaneme číslo 668. Jeho význam sa môže odvíjať od kombinácie významov jednotlivých čísiel, ktoré ho tvoria:

  1. Číslo 6: Ako sme už spomenuli, číslo 6 predstavuje harmóniu, lásku a starostlivosť.

  2. Číslo 8: Číslo 8 je spojené s mocou, autoritou, úspechom a bohatstvom. Predstavuje materiálny úspech a ambície, ale aj karmu a zákon príčiny a následku.


Kombinácia týchto čísiel v 668 symbolizuje:

  • Materiálny a duchovný úspech: Spája materiálny úspech a finančnú stabilitu s duchovným rastom a harmóniou.

  • Rovnováha medzi osobným a profesionálnym životom: Zdôrazňuje potrebu udržiavať rovnováhu medzi pracovným a osobným životom, rodinou a kariérou.

  • Zodpovednosť a starostlivosť: Zosilňuje dôležitosť zodpovednosti, starostlivosti o druhých a súčasne zameranie sa na dosiahnutie vlastných cieľov a ambícií.


S týmto číslom chcú anjeli, aby sme svoj život premenili láskou na povznášajúci a naplňujúci zážitok nášho "pobytu" na Zemi a zamerali sa na pozitívne myšlienky. Chcú, aby sme sa rozpamätali na našu vrodenú silu, snívali vo veľkom a zosúladili svoje myšlienky s Vesmírom...


Číslo 6 je tiež úzko spojené s Venušou - Bohyňou lásky, krásy, umenia, luxusu, takže je to čas na manifestáciu všetkého, po čom skutočne túžime..


Čísla 66 a 668 nesú silné vibrácie lásky, starostlivosti, harmónie, ale aj úspechu a ambícií. Ak sa verí na energetické portály, 6. jún by mohol byť vnímaný ako deň vhodný na duchovné prepojenie a posilnenie osobných a profesionálnych aspektov života.


ČO MÔŽETE UROBIŤ:

1. Posaďte sa ticho vonku v prírode alebo vnútri vo svojom posvätnom priestore.

2. Ak ste vo vnútri, zapáľte sviečku alebo zapáľte kadidlo, aby ste vyčistili svoj priestor.

3. V dlaniach držte číry kremeň alebo ruženín. (Neskôr môžete krištál nosiť so sebou alebo ho umiestniť na oltár.)

4. Pozvite energie tohto magického čísla do svojho života. Predstavte si, ako energie 6/6 prúdia z nebies, vstupujú do vás skrz korunnú čakru a napĺňajú vaše telo krásnym ružovým alebo zlatým svetlom.

5. Niekoľkokrát sa zhlboka nadýchnite a predstavte si tieto prichádzajúce energie ako prúdiace celým vašim telom až dole do Zeme.

6. Teraz zopakujte/vyslovte zámery, ktoré máte, 6-krát nahlas – uistite sa, že váš zámer, modlitba alebo afirmácia sú v pozitívnej formulácii a prítomnom čase.

7. Vyjadrite vďaku spojením rúk do modlitebnek polohy pred srdcom a vyslovením „ďakujem, ďakujem, ďakujem“


* Nechajte sviečku a/alebo kadidlo úplne vyhorieť.

** Toto cvičenie môžete urobiť niekoľkokrát 6. júna, ale doprajte si dostatok času na načerpanie energie (odporúčam nevyberať si viac ako 3 rôzne aspekty, s ktorými by ste v tento deň chceli pracovať.)

** Môžete tiež napísať svoje želania na bobkový list a spáliť ich po vykonaní vyššie uvedeného cvičenia.


Peniaze / kariéra - zámer napíšte zeleným perom

Láska, manželstvo - zámer napíšte ružovým alebo červeným perom

Zdravie - zámer napíšte modrým perom

Peniaze - zámer napíšte zeleným perom


VEZMITE SI SPÄŤ SVOJU SILU

Vedzte, že ste mocná Bytosť s nekonečným potenciálom. Prelomte konečne tie reťaze, ktoré vás držali v zotročení, v klietke vytvorenej strachmi ega alebo nekonečnom obmedzovaní. Už nie je čas na žiadne otáľanie.


Okolo vás sú teraz veľké príležitosti a požehnania, ale najprv sa potrebujete rozhodnúť nasledovať ich, svojimi myšlienkami, slovami i skutkami, kým budú vaše. Využite tento kozmický príval energie, ktorá je práve teraz k dispozícii. Vneste do svojho života rovnováhu a vykročte k svojmu najvyššiemu potenciálu. Verte, Vesmír vám kryje chrbát...


Koncept Božského hviezdneho portálu v súvislosti s 6. júnom (6.6.) môžeme vo všeobecnosti interpretovať ako deň s významnými energetickými vibráciami, kedy sú dvere k duchovným vhľadom a prepojeniam otvorené. Tento deň je priaznivý na meditáciu, duchovné praktiky a posilnenie vzťahov.


Prečítajte si tiež, aké ďalšie významné tranzity prináša so sebou mesiac JÚN 2024 v príspevku ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE JÚN 2024: ČAS NAPĹŇAŤ SVOJE SNY, ABY SA STALI REALITOU + TAROTOVÁ KARTA MESIACA.


Majte požehnaný deň a nech sa splnia všetky vaše želania!!!


S Láskou,

SPIRITUÁLNY VÝZNAM ANJELSKÉHO ČÍSLA 66 /06.06.2024/: KOZMICKÝ PORTÁL VZOSTUPU ~ PRÍVAL ENERGIE JEDNOTY, LÁSKY & HARMÓNIE




Prechádzate náročným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, v akých VIBRAČNÝCH ENERGIÁCH SA AKTUÁLNE NACHÁDZATE, a ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k poslaniu svojej Duše a objavili svoj povestný BOD ŠŤASTIA? Objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page