top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

RITUÁL MANIFESTÁCIE PRE NOV MESIACA VO VODNÁROVI 2023

Nov Mesiaca vo Vodnárovi 21. januára 2023 je skvelým časom na stanovenie zámerov, ktoré vám pomôžu nastaviť frekvenciu tak, aby ste pritiahli život, ktorý chcete žiť. Toto je veľmi energický Nov Mesiaca, čo znamená, že je čas pracovať na svojom vnútornom energetickom tele a vibrácii, ktorú vysielate do sveta. Čokoľvek vyžarujete, priťahuje ako energiu späť dovnútra. Táto energia k vám môže prísť vo forme ľudí, projektov, zdrojov alebo iných náhodných stretnutí, ktoré vám pomôžu prejaviť vaše vízie. Všetko to však začína u vás a od energie, ktorou denne vibrujete. Tento Nov Mesiaca vám môže pomôcť vyladiť vašu frekvenciu, aby ste sa uistili, že odráža vašu autentickú pravdu a život, ktorý naozaj chcete žiť. Rovnako ako si každý deň umývate tvár a čistíte zuby, môžete si nastaviť aj frekvenciu. Najprv však potrebujete vedieť, ktorá frekvencia najlepšie reprezentuje to, kým skutočne ste. Hľadanie tejto pravdy je miesto, kde sa odohráva naša práca počas tohto Novu Mesiaca vo Vodnárovi. Urobte si chvíľku a precíťte, kým skutočne ste, cez všetky tie svoje vzorce, ktoré na vás spoločnosť uložila. Neprehliadnite aj všetky tie očakávania, ktoré ná vás nakládli vaši "opatrovatelia" /rodičia, učitelia, vychovávatelia/. Choďte nad rámec predpokladov, ktoré ľudia robia, keď vás prvýkrát uvidia. Zbavte sa všetkých podmieňovacích programov, ktoré cítite, že ste museli splniť, aby ste sa cítili milovaní, akceptovaní, úspešní a celiství. Prelomte svoje staré vzorce a paradigmy, a vnímajte ich ako niečo, čím skutočne sú - programy, ktoré ste sa naučili spúšťať vo svojej vedomej mysli...

Art by Emilia Nora Elina


Keď budete putovať týmito vrstvami jednotlivých programov, skúste precítiť aj ten svoj čistý stav – ten, s ktorým ste prišli na tento svet predtým, ako ste boli formovaní do niečoho iného. Čo je to za energiu? Je to láska? Radosť? Nádej? Cítite sa bohatí a hodní čokohokoľvek? Venujte tomuto Novu vo Vodnárovi nejaký čas, aby ste si sadli sami so sebou a uctili si svoju základnú podstatu. Precíťte vibrácie, ktoré sú vaším Domovom.


Keď pochopíte svoju základnú frekvenciu, pozrite sa na svoje podmienené vzorce, svoje obmedzujúce presvedčenia a negatívne vzory, ktoré ju narúšajú. Jednoducho povedané, čo znižuje vaše vibrácie? Čo vás vyvedie z vašej čistej podstaty a tlmí vašu frekvenciu? Počas tohto Novu Mesiaca sa pozrite na svoje automatické reakcie a vzorce. Preskúmajte svoj vnútorný príbeh a uvedomte si, kedy a ako sa sťažujete, obviňujete alebo sa zameriavate na to negatívne. Aj keď život nie je vždy pozitívny a zábavný, je dôležité si všimnúť, kedy klesáte po špirále a príliš sa zameriavate na to negatívne... pretože práve tam je ukrytý váš vzorec...


Keď sa objavia negatívne pocity, dajte im priestor, aby ich bolo počuť a vidieť, a zároveň presmerujte svoju pozornosť späť na svoju základnú frekvenciu. Každý deň máte na výber, či zostanete vo frekvencii, ktorú si prajete, alebo umožníte inej, aby prevzala kontrolu. Áno, môžu existovať rušivé myšlienky, obavy a situácie, ktoré znižujú vašu vibráciu, ale vedzte, že vždy máte možnosť vrátiť sa Domov k sebe.


Návrat na vašu domácu frekvenciu môže dať zabrať. Nemôžeme sa jednoducho vyhnúť negatívnym pocitom alebo myšlienkám. Keď to urobíme, majú tendenciu byť ešte hlasnejšie.


Potrebujeme ich uznať a zároveň si uvedomiť, že my nie sme našimi myšlienkami alebo našimi pocitmi. Ak cítite smútok alebo úzkosť, neznamená to, že ste smutným alebo úzkostným človekom. Možno ste skôr empatický človek, ktorý prežíva smútok alebo úzkosť. Tieto emócie vás nedefinujú a netvoria vašu základnú frekvenciu. Iba vami prechádzajú, takže sa k nim nemusíte pripútať. Nereprezentujú, kto ste vo svojom jadre, vaše myšlienky vás v mnohých ohľadoch zavádzajú alebo aspoň nekomunikujú vašu úplnú pravdu.


UŽITOČNÝ TIP: Ak nie ste predplatiteľom nášho členstva a radi by ste získali prístup k astrologickým informáciám, spirituálnemu významu, ako aj k manifestačnému rituálu vytvorenému na mieru tohto Novu Mesiaca vo Vodnárovi, a ktorý sa považuje za jeden z najmocnejších Novov Mesiaca v roku, tento produkt (za bežnú cenu kávy) je pre potom vás ako stvorený... zároveň získate prehľad o tom, ako vyzerajú príspevku vo vnútri NAŠICH ČLENSTIEV.


Počas tohto Novu Mesiaca vo Vodnárovi si všimnite tie myšlienky a emócie, ktoré sa často objavujú vo vašom vedomí. Odkiaľ prišli? O čom sa vás snažia presvedčiť? Je to pravda? Napríklad, ak máte myšlienku, ktorá hovorí, že nie ste dosť dobrí pre zvolenú kariéru, pochádza táto myšlienka z vášho jadra? Je pravdepodobné, že to tak nie je. S najväčšou pravdepodobnosťou vám ho odovzdal niekto iný a stal sa akýmsi vzorcom vo vašej psychike.


Pri práci s týmto Novom Mesiaca vo Vodnári si stanovte zámery, ktoré vám pomôžu rozpoznať, kedy ste dovolili myšlienkam alebo emóciám, aby vás definovali. Všimnite si, kedy im dovoľujete zmeniť vašu vibráciu a odviesť vás od frekvencie vašej duše. Čím viac pochopíte, aké myšlienky a emócie znižujú vaše vibrácie, tým lepšie ich jednoducho uznáte a necháte odísť. Pozerajte sa na nich, ako sa unášajú vašou bytosťou a nepripájajte sa k žiadnej z nich. Nedovoľte im zmeniť vašu vibráciu a ovplyvniť frekvenciu, ktorú vysielate do sveta.



Namiesto toho, aby ste dovolili myšlienkam, emóciám alebo vonkajším vplyvom ovplyvňovať vašu frekvenciu, vlastnite ich. Prevezmite nad nimi kontrolu každý deň pomocou praktík a cvičení, ktoré vám ho pomôžu upraviť. Napríklad, ak chcete vibrovať vo frekvencii lásky, zamyslite sa, čo vám pomáha cítiť lásku? Napísať si zamilovaný list? Otvárať svoje srdce napr. starostlivosťou o druhých? Alebo, ak chcete existovať vo vibrácii hojnosti, čo vám dáva pocit hojnosti? Zameriavate sa na to, čo už máte? Ste vďační za to, čo už v živote máte?


Využite energiu januárového Novu Mesiaca, aby ste si vytvorili praktiky, ktoré môžete robiť každý deň a ktoré vám pomôžu nastaviť frekvenciu. Majte na pamäti, že môžete prevziať úplnú kontrolu nad svojimi vibráciami. Keď tak urobíte, prevezmete kontrolu aj nad svojím životom. Keď vysielate vibrácie vďačnosti, vrátia sa vám späť v poodbe hojnosti. Keď vysielate radosť, viac radosti zaplaví váš svet a skúsenosti, ktoré vám pomôžu zostať radostnými. Podobné priťahuje podobné vo svete založenom na energii a vibráciách. Pamätajte na to, keď zasadíte svoje zámery o počas tohto Novu Mesiaca vo Vodnárovi.


Vaša pozvánka...

Nechajte Vodnára, aby vám ukázal Cestu. Začnite uvažovať o sebe ako o energii, ktorá v tejto inkarnácii nadobudla hustejšiu formu ako fyzická bytosť s myšlienkami a emóciami, ale nie je vašou konečnou pravdou. Vaša pravda je energia. A tá energia je schopná všetkého.


Celkovú predpoveď pre januárový Nov Mesiaca nájdete v predošlom príspevku NOV MESIACA VO VODNÁROVI /21. JANUÁR 2023/: MOCNÝ ČAS MANIFESTÁCIE S POTENCIÁLOM DLHOVEKOSTI.


MANIFESTAČNÝ RITUÁL PRE NOV MESIACA VO VODNÁROVI 2023

So všetkou touto silnou energiou nového začiatku, ktorá prúdi pod týmto Novom Mesiaca a následnej vnútornej práci, ktorú som opísala vyššie, bude zrejme najprospešnejšie, ak ju použijete na stanovenie zámerov a zasadenie semien na nasledujúci rok. Magnetický potenciál tohto januárového Novu Mesiaca bude pomerne vysoký na to, aby nám pomohol s väčšou ľahkosťou manifestovať veci, ktoré pochádzajú z najhlbších túžob nášho srdca. A práve jemný a otvorený prístup bude pravdepodobne fungovať najlepšie. Nižšie nájdete rituál, ktorý vás týmto prevedie... Rituál môžete vykonať v období od 21.-30. januára 2023.


Budete potrebovať:


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page