top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
LAMMAS / LUGHNASADH (1. AUGUST): 1. SVIATOK HOJNOSTI & SPIRITUÁLNY VÝZNAM / + RECEPT NA MAGICKÝ OLEJ/
© Copyright

SEZÓNA VÁH 2022 (23. SEPTEMBER - 23. OKTÓBER): ČAS HĽADANIA ROVNOVÁHY /+ HOROSKOP & LIEČIVÉ MANTRY/

Updated: Sep 18, 2022

Len čo sa pragmatické a na rutine založené vlastnosti zemitej Sezóny Panny 2022 konečne usadili v jesenných rytmoch, dostali sa do konfliktného astrologického počasia. Harmonická rovnováha elementu vzduchu počas nadchádzajúcej Sezóny Váh sa v septembri 2022 stretáva so spätne sa pohybujúcimi prúdmi retrográdneho Merkúra. Je čas pozorne a s opatrnosťou surfovať na vlnách náhlych zmien a prúdov transformácie! Sezóna Váh 2022 nás vyzýva, aby sme počas tretieho retrográdneho Merkúru v tomto roku udržali "vzdušnú pohodu". Sezóna Váh začína v našich končinách 23. septembra 2022, teda v rovnaký deň ako nastáva Jesenná rovnodennosť 2022. Rovnodennosť predstavuje bod obratu, keď sa dostávame do polovice astrologického roka, a Váhy sú dokonalým znamením zverokruhu, ktorý nás prevedie týmto bodom prechodu. Keď sa na našej ceste okolo zverokruhu dostávame do jeho presnej polovice, je to ideálny čas na revíziu a overenie smerovania nášho života. Páči sa nám, ako trávime čas? Máme pocit, že naša každodenná rutina je v rovnováhe s tým, kým sme a kým chceme byť? Pozrite si horoskop pre vaše Slnečné znamenie, Ascendent a Mesačné znamenie, aby ste videli, ako vás Sezóna Váh 2022 bude ovplyvňovať, kde budete potrebovať hľadať väčšiu rovnováhu a ktoré dni budú pre váš zverokruh počas tejto Sezóny zvýraznené. Čítajte ďalej a dozviete sa všetko potrebné...

SEZONA VÁH 2022 + HOROSKOP www.jove.sk
Photo Collage by Emilia Nora Elina

Váhy, v angličtine Libra - čo je latinské slovo pre váhy, sú archetypom zverokruhu pre harmóniu a rovnováhu. Modus operandi pre tohto vzdušného mierotvorcu je krása, milosť a harmonické zladenie vo vzťahoch, spoločnosti a vzoroch Vesmíru.


Kardinálne znamenie, ktorému vládne Venuša, Váhy sa zaoberajú intimitou a inteligenciou medziľudských vzťahov a osobných záležitostí. Planéta Venuša, Bohyňa mýtickej lásky, ťahá za naše srdce, keď sa jemne snaží vytvárať melodické harmónie kooperatívnej intimity.


Vládca siedmeho domu vzťahov v tejto Sezóne Váh 2022 kladie dôraz na to, aby sme sa dôsledne pozreli na všetky naše partnerstvá a vzťahy. Sezóna Váh v kombinácii s retrográdnym Merkúrom bude v tomto období zdôrazňovať dynamiku našich vzťahov vo všetkých oblastiach nášho života, od romantických vzťahov až po všetky ostatné dôležité partnerstvá a zväzky, ktoré sú intenzívnou súčasťou našej každodennej rutiny. Je čas oprieť sa o podporu krásne vyváženej Bohyne lásky, Venuše!


Energia Sezóny Váh nás inšpiruje k vytvoreniu väčšieho zmyslu pre rovnováhu vo vlastnom živote. Pod Slnkom vo Váhach sme všetci povolaní vyvážiť naše energetické hladiny, náš vnútorný svet s vonkajším svetom, ako aj tok dávania a prijímania.



Váhy sú znamením, ktoré odzrkadľuje naše Ja v tom druhom, teda Ja, ktoré prejavujeme skrze mnohé vzťahy s ostatnými, ktoré udržiavame aktívne v našich životoch. Vďaka tomu je Sezóna Váh 2022 vhodným časom na zamyslenie sa nad vzťahmi v našich životoch a nad tým, čo nám prinášajú a môžu priniesť.


Kým sa stávame vo vzťahoch, ktoré udržiavame? Pozorujte, ako sa vaše správanie alebo energia mení a presúva okolo určitých ľudí. Sú tieto posuny vyvolané expanziou, vaším egom, vaším vnútorným dieťaťom alebo vašou traumou?

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page