top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

MOCNÉ RITUÁLY UVOĽNENIA & LIEČENIA PRE SPLN MESIACA V RAKOVI /27. DECEMBER 2023/

Updated: Dec 27, 2023

Posledný Spln Mesiaca v roku 2023 spadá do intuitívneho a senzitívneho znamenia Raka. Rak je reprezentovaný krabom a pripomína nám, aké dôležité je cítiť sa v sebe ako doma. Keďže toto je posledný Spln Mesiaca v roku, je to silný čas uvoľnenia a zanechania všetkého, čo si už nechceme niesť do nového roka. Toto je ideálny čas na to, aby ste si užili pohodlie domova so svojimi najbližšími. Zapíšte si svoje pocity, naplňte svoje telo výživnými jedlami /obzvlášť po tomto sviatočnom "hodovaní"/, venujte čas rozjímaniu a meditácii. Pozrite sa hlboko do svojho vnútra, aby ste odhalili, ktoré oblasti vášho života potrebujú znovuzrodenie. V tomto období sa od vás žiada, aby ste viac vstúpili do svojho vnútra a stali sa naplnenými *sami sebou*. Energia tohto Splnu Mesiaca nám dáva tiež príležitosť zviazať voľné konce a uvoľniť akýkoľvek hnev, smútok, bolesť alebo rozrušenie z uplynulého roka. Dáva nám to silu vstúpiť do nového roka a novej sezóny plne obnovení. Tento rituál je navrhnutý tak, aby bol upokojujúci, obnovujúci, ale tiež vám pomohol zbaviť sa akejkoľvek ťažoby. A keďže sa blíži aj začiatok nového roka 2024, pridám k nemu ešte jeden navyše, ktorý môžete praktizovať pri akomkoľvek Splne Mesiaca, a ktorý vychádza z budhistického princípu „výmeny seba za iných“ skrze mocnú praktiku nazývanú tonglen. Tonglen je tibetská budhistická meditačná prax, ktorá je známa ako „dávať a brať resp. posielať a prijímať“. Pri nádychu prijímate bolesť a utrpenie seba aj iných a pri výdychu dávate priestor, súcit a uzdravenie sebe aj ostatným. Takže pripravení? Poďme na to...

MOCNÉ RITUÁLY UVOĽNENIA & LIEČENIA PRE SPLN MESIACA V RAKOVI /27. DECEMBER 2023/

Art by Emilia Nora Elina


Na úvod je dôležité spomenúť, že sila každého rituálu je úzko spätá so spôsobom, akým doň vstupujete. Zasvätenci starovekých mystérijných škôl pred svojimi rituálmi vykonávali podrobné obrady očisty, vrátane pôstu, očistných kúpeľov, pomazania správnymi olejmi, obliekania sa do vhodného odevu a uctenia si vyšších síl prostredníctvom poklony alebo poskytnutia obetiny /prírodné dary vo forme čerstvých kvetín, zapáleného kadidla, sviečky...


Vaša príprava nemusí byť ani náročná ani komplikovaná, stačí, ak bude úprimná a zo srdca. Nájdite si chvíľku na to, aby ste sa očistili od rušivých myšlienok. Uvedomte si svoje telo v čase a priestore. Nalaďte sa na rytmus svojho srdca. S pokorou a úctou sa mu oddajte. Ponúknite mu svoj čas. Ponúknite mu svoju pozornosť. Na oslavu Mesiaca a všetkého, na čo svojou magickou silou vplýva. A nezabudnite na to, že je to skvelý čas vytvoriť si MESAČNÚ VODU, ktorú môžete následne použiť na svoju spirituálnu prácu.


TIP: Chcete sa dozvedieť viac o mytológii decembrového SPLNU MESIACA a prečo sa nazýva Dubový, resp. Imelový Mesiac? Prejdite na podstránku nášho webu, ktorá je celá venovaná mystike a mágii Mesiaca >> MOONOLOÓGIA


DENNÍKOVÉ VÝZVY PRE SPLN MESIACA V RAKOVI 2023

Rak reprezentuje archetyp Matky. Spln Mesiaca v Rakovi nám pomáha osvetliť náš emocionálny stav a uvoľniť všetky staré vzorce, ktoré nás v živote brzdia pri napredovaní a ďalšom raste. Pre túto fázu Splnu Mesiaca môžete použiť nasledujúce denníkové výzvy:


Postavil/-a som svoj emocionálny základ na konštruktívnych princípoch a presvedčeniach?

Je čas na nejaké zásadné zmeny v mojom živote?

Akú podporu potrebujem, aby som sa mohol/-la zbaviť sa starých vzorcov, ktoré mi už viac neslúžia?

Vážim si, milujem a vyživujem svoje vnútorné dieťa?


AFIRMÁCIE PRE SPLN MESIACA V RAKOVI 2023

Tieto nasledovné afirmácie určené pre Spln Mesiaca v Rakovi môžu byť vašim skvelým manifestačným pomocníkom:


"Som emocionálne založený/-á a prítomný/-á v každom okamihu."

"Verím svojej intuícii a dovoľujem svojim emóciám, aby ma viedli."

"Som obklopený/-á Svetlom a podporou mojich duchovných Sprievodcov. Starám sa s Láskou o seba i ľudí okolo mňa."

"Uvoľňujem všetky negatívne emócie a namiesto nich prijímam mier a pokoj."

„Som vďačný/-á za svoj domov a jeho vyživujúce prostredie."


Pamätajte, že afirmácie sú osobné vyhlásenia, pomocou ktorých môžete zamerať svoju pozornosť na konkrétne zámery alebo ciele. Dôležité je pre to vybrať si autentické afirmácie, ktoré s vami rezonujú, a opakovať ich s presvedčením a pozitívnou energiou.


RITUÁL LIEČENIA PRE SPLN MESIACA V RAKOVI 2023

Tento rituál je najlepšie vykonať období medzi 26. a 31. decembrom 2023. Odporúčam vám pred rituálom prečítať si viac o astrológii a spirituálnom význame tohto decembrového Splnu Mesiaca v príspevku SPLN MESIACA V RAKOVI DECEMBER 2023: ČAS UVOĽNENIA NAJHLBŠÍCH EMÓCIÍ ZA ÚČELOM LIEČENIA & TRASFORMÁCIE + PRAKTICKÉ TIPY & DENNÍKOVÉ VÝZVY PRE DUCHOVNÚ PRAX.


Ak sa chcete dozvedieť viac o tajomných legendách spojených s týmto Splnom Mesiaca /a možno aj o tom, prečo sa nazýva Dubový či Imelový Mesiac/, navštívte podstránku webu MOONOLÓGIA, ktorá je celá venovaná mystike a mágii Mesiaca.


Budete potrebovať:


Postup rituálu:

1.) Začnite čistením aury pomocou nástroja, ktorý si vyberiete. Pri čistení si pokojne odrecitujte nasledujúcu afirmáciu /ak s vydymovaním len začínate, prečítajte si predošlé príspevky o rituáloch na našom Blogu, kde nájdete podrobný návod, ako to urobiť - napr. POSVÄTNÝ RITUÁL VYDYMOVANIA PRIESTORU & AURY BIELOU ŠALVIOU: SPIRITUÁLNY VÝZNAM + NÁVOD AKO NA TO/.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page