top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
LAMMAS / LUGHNASADH (1. AUGUST): 1. SVIATOK HOJNOSTI & SPIRITUÁLNY VÝZNAM / + RECEPT NA MAGICKÝ OLEJ/
© Copyright

RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI /9.10.2022/: HARMONIZÁCIA PROTIPÓLNYCH ARCHETYPÁLNYCH ENERGIÍ

Updated: Sep 25, 2023

Októbrový Spln Mesiaca v Baranovi vrcholí 9. októbra 2022 a prináša so sebou určitú prchavú, no silno liečivú energiu. Tento Spln Mesiaca má moc priviesť všetko, čo v našich životoch prebublávalo, rýchlo do bodu varu. Naše vzťahy, životné situácie a rôzne okolnosti života, kde sme vytvorili veľkú nerovnováhu, majú pod touto mocnou lunáciou tendencie sa prudko zahriať a dokonca až pretekať. No vedzte, že s tým prichádza aj naša veľká príležitosť uvoľniť a pustiť všetko, čo nás ťaží a vyliečiť sa. S týmto Splnom Mesiaca v Baranovi je spojená aj silná vlna liečivej energie, ktorá pochádza z asteroidu Cheirón. Energia Cheirónu nás vedie k tomu, aby sme prijali všetko, čo je náročné a ťažké, a našli v tom zdroj svojej sily. Podobne ako Cheirón, ktorý podľa legendy, ktorú som spomenula aj v predošlom príspevku, sa naučil premieňať svoje rany na portály sily, liečenia a inšpirácie, a tento istý dar nám Vesmír teraz ponúka počas októbrového Splnu Mesiaca v znamení Barana. Ak sa rozhodnete s týmito energiami aktívne pracovať, čítajte ďalej a nájdete rituál, ktorý je vytvorený za účelom liečenia a harmonizácie protipólnych archetypov, Bojovníka (Mesiac v Baranovi / Mars) a Bohyne (Slnka vo Váhach / Venuša)....

RITUÁL PRE SPLN MSIACA V BARANOVI OKTÓBER 2022

© Art by Emilia Nora Elina


Poznámka: Ak nemáte u nás zakúpené STRIEBORNÉ ČLENSTVO a z osobných dôvodov ani neplánujete, môžete si k tomuto Splnu Mesiaca upraviť rituál z bezplatného príspevku SVIEČKOVÁ MÁGIA: RITUÁL UVOĽNENIA MINULOSTI, MANIFESTÁCIE & ZOSÚLADENIA SA SO ŽIADANOU REALITOU. Alebo použite inšpirácie z príspevku MESAČNÁ MÁGIA: 9 RITUÁLOV PRE SPLN MESIACA ~ PRAKTICKÉ TIPY & INŠPIRÁCIE PRE VEDOMEJŠÍ ŽIVOT.


Spln Mesiaca v Baranovi nastáva, keď sa Slnko presunie do Váh, sektora zverokruhu oproti Baranovi, a to sa deje šesť mesiacov po Nove Mesiaca v Baranovi. Zem je opäť v rovnováhe a severná pologuľa sa prehupla do jesenného obdobia.


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page