top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
SEZÓNA BÝKA 2024: STABILITA A NÁDEJ UPROSTRED CHAOSU + HOROSKOP PRE JEDNOTLIVÉ ZNAMENIA ZVEROKRUHU
© Copyright

RITUÁL PRE SPLN MESIACA VO VÁHACH & KONJUNKCIU JUPITER ☌ NEPTÚN

Konjunkcia Jupitera s Neptúnom v Rybách je udalosť, ktorá sa vyskytne raz za život. Pripadajúc na 12. apríla 2022 je to energia, ktorá bude aj naďalej formovať zvyšok nášho roka. Konjunkcia Jupiter - Neptún je našou jedinečnou príležitosťou naladiť sa na posvätnú hudbu Vesmíru a nájsť hlbší druh Pravdy. Jupiter i Neptún sú vládnucim znamením Rýb, obaja hovoria jazykom Vesmíru. Jupiter i Neptún nachádzajú zmysel v tom, čo je inak mätúce, ohromujúce alebo nepochopiteľné. Aprílový Spln Mesiaca spadá do vzdušného znamenia Váh a vrcholí len pár dní potom, 16. apríla 2022, pričom zosilňuje tieto kozmické vlny Jupitera a Neptúna. Tak ako Spln Mesiaca osvetľuje nočnú oblohu, osvetlí aj plnosť týchto energií, čo nám umožňuje pracovať s nimi výrazne ľahšie. Nasledovný rituál bol vytvorený práve so zámerom využiť potenciál tejto nádhernej kozmickej symfónie v náš najvyšší prospech. Tak poďme na to...

©️ Photo Collage by Emilia Nora Elina, www.jove.sk


Schopnosť nájsť vyšší poriadok v tom, čo inak nemá zmysel, je najvyšším cieľom Neptúna.


Hudobníci a – čo je zaujímavé – matematici, majú zvyčajne vo svojich osobných horoskopoch prominentného Neptúna. Neptún nám pomáha nájsť vzory, ktoré sú očiam neviditeľné, vzory zakorenené v tajnom jazyku Vesmíru.


Žijeme v mori zvukov, ktoré však naša biológia prispôsobila na odfiltrovanie a ignorovanie z evolučných dôvodov. Lepšie sa sústredíme na ostrý, klesajúci zvuk padajúceho stromu alebo šmyku pneumatiky auta na ceste za nami, aby sme mali dostatok času na reakciu, ako na jemné zvuky Vesmíru.


V našich životoch sú však chvíle, keď sú zvuky v pozadí „stlmené“ a Vesmír k nám hovorí priamo. Konjunkcia Jupiter-Neptún 12. apríla 2022 je našou jedinečnou príležitosťou naladiť sa na túto posvätnú hudbu a nájsť hlbší druh Pravdy.


Jupiter aj Neptún vládnu Rybám, takže obaja hovoria jazykom Vesmíru. Jupiter aj Neptún nachádzajú zmysel v tom, čo je inak, mätúce, ohromujúce alebo nepochopiteľné.


Jupiter je planéta vedomostí, ktorá riadi vynikajúce mentálne procesy, ako je myslenie, abstrakcia a syntéza. Jupiter si dal dve a dve dokopy a prišiel so vzorcom – s preklenujúcim princípom, ktorý nám pomáha nájsť zmysel toho, čo sa deje v našich životoch.


Hovoríme, že Jupiter je planéta Pravdy, pretože „Pravda“ je niečo, k čomu sa môžeme všetci vrátiť, keď sme zmätení. Jupiter riadi vyššie vzdelanie, náboženstvo, právo a morálny kódex spoločnosti. Jupiter reprezentuje veci, s ktorými sa môžeme všetci stotožniť, pretože ak by sme to neurobili, život by bol príliš mätúci a komplikovaný.


Neptún ide ešte ďalej. Áno, Jupiterov kódex správania je veľmi užitočný. Ale tieto jupiterské kódexy správania navrhli pozemšťania, takže majú zmysel v obmedzenom čase a priestore, v ktorom žijeme.


Existuje však vyššia Pravda, univerzálna Pravda, základná Pravda, ktorá môže nielen vysvetliť, čo sa deje s nami pozemšťanmi, ale aj v súlade s Vesmírom ako takým. To je Neptúnova Pravda.


Neptún a Pravda? Počkajte chvíľu, nie je Neptún planétou snov a ilúzie?


Keď sa spochybňuje naša hlboko zakorenená jupiterovská Pravda, okamžitým impulzom je spochybniť to, čo ju spochybňuje. Neptún však nehovorí „merkúrovskou rečou“ /našou pozemskou rečou/, takže pokúšať sa porozumieť Neptúnovmu šepotu, je márnym pokusom.


Neptún nám pomáha filtrovať hluk a prináša univerzálne posolstvo, ktoré môže mať len málo spoločného s tým, čo chceme počuť, no je to presne to, čo potrebujeme počuť.

Neptún vládne aj spánku a snom, pretože keď snívame, ponárame sa do kolektívneho mora vedomostí a nachádzame odpovede, ktoré sme v bdelom stave s našimi obmedzenými kognitívnymi procesmi nemohli nájsť.


Keď spíme, mentálne dojmy počas dňa sa vymažú z našej pamäte RAM – niektoré sú uložené na našom mentálnom pevnom disku, aby sme ich mohli kedykoľvek získať, iné v cloude, aby sa stali súčasťou univerzálnej knižnice vedomostí.


Snívanie má tiež dôležitý účel. Vo väčšine prípadov máme „nejaké“ informácie, ale stále nedokážeme pochopiť podstatu správy. V snovom stave sa ponoríme späť do univerzálneho cloudu, aby sme našli chýbajúce články.


Keď sa Jupiter stretne s Neptúnom v Rybách, „Pravda“, ako ju poznáme, a univerzálna Neptúnova Pravda, sa spoja, aby našli spoločnú reč. To znamená, že:


–> Naša Jupiterova Pravda – čo je správne a čo nesprávne, čo dáva zmysel a čo nie, môže byť napadnutá a konfrontovaná. Neptún požiada Jupitera, aby našiel vyšší zmysel, jemnejšie chápanie udalostí v našom živote, hlbšiu Pravdu. Samozrejme, tento proces môže byť veľmi mätúci – a k tomu sa vrátime neskôr.


–> "Mimozemský" jazyk Neptúna – jazyk, ku ktorému sme biologicky stvorení, aby sme boli "hluchí", sa stane dostupnejším. Jupiter preloží tieto abstraktné správy Neptúna na niečo, s čím sa všetci môžeme stotožniť.


TIPY & INŠPIRÁCIE AKO EFEKTÍVNE PRACOVAŤ S ENERGIOU TEJTO VZÁCNEJ KONJUNKCIE nájdete v príspevku >> JUPITER ☌ NEPTÚN ~ VZÁCNA KONJUNKCIA: ČAS EXTRAORDINÁRNEHO DUCHOVNÉHO RASTU



JUPITER V KONJUNKCII S NEPTÚNOM ~ NOVÁ VÍZIA BUDÚCNOSTI

Jupiter v konjunkcii s Neptúnom vám nemusí priniesť úplnú jasnosť, ktorú zvyčajne prináša napríklad prechod Uránu. Jupiter v konjunkcii s Neptúnom nemusí zmeniť váš život zjavnými spôsobmi, ako to zvyčajne robí tranzit Pluta.


Napriek tomu sa niečo zásadne posunie...


Zmení sa niečo vo vás, vo vašom zmysle života a vašom vzťahu so svetom. Zmena môže byť jemná, ale pocit stať sa niekým iným bude hlbší ako pri akomkoľvek inom tranzite.


Majte na pamäti, že konjunkcie (rovnako ako novolunia) nie sú nevyhnutne obdobiami, kedy sa veci dejú. Konjunkcie sú časy, keď sa vysádzajú nové semená.


Takže namiesto toho, aby ste čakali, že sa niečo „stane“, keď je Jupiter v konjunkcii s Neptúnom, venujte pozornosť tomu, čo tento tranzit iniciuje, čo sa posúva, čo vzniká.


Niečo sa môže prebudiť – možnosť, nádej, nová vízia do budúcnosti. To všetko možno pochopíme až neskôr v tomto mesiaci, keď sa k tomu pripojí Venuša, ktorá sa spojí s Neptúnom 27. apríla a následne 30. apríla s Jupiterom v znamení Rýb. Viac sa o tom dočítate v príspevku ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE APRÍL 2022: ČAS PLANETÁRNEHO POSUNU VEDOMIA & MANIFESTÁCIE.


JUPITER V SPOJENÍ S NEPTÚNOM V RYBÁCH ~ POČÚVAJTE VESMÍR

Prechody Neptúna sú všetko, len nie dostupné. Nie je to tak, že sa nám do uší naleje všetka mágia Vesmíru a všetko bude zrazu dávať zmysel. Neptún môže byť mimoriadne mätúci – a každý pokus porozumieť tomuto tranzitu medzi Jupiterom a Neptúnom s logikou sa odrazí späť k nám.


Základom je opustenie príbehov, ktorými sme žili celý život (Jupiter), a odovzdanie sa vyššej moci (Neptún).


Prvým krokom je priznanie si svojej situácie, svojho problému, v ktorom sa aktuálne nachádzame. Krása Jupitera v spojení s Neptúnom v Rybách však nespočíva len v hlbokom pochopení toho, čo bolo inak mätúce alebo obmedzujúce, ale aj v odhalení toho, aký je náš zmysel života, ako môžeme čo najlepšie slúžiť kolektívu.


Keď spievame rovnakú pieseň s Vesmírom, konečne nachádzame svoje miesto vo svete...


Pozn.: Ak prechádzate náročným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, v akých VIBRAČNÝCH ENERGIÁCH SA AKTUÁLNE NACHÁDZATE, a ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k poslaniu svojej Duše a objavili svoj povestný BOD ŠŤASTIA, objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY


Spojenie Jupitera a Neptúna znamená tiež KOLEKTÍVNE DUCHOVNÉ PREBUDENIE. Zlúčenie ich energie stenčuje závoj, čo nám umožňuje pristupovať k vyšším sféram, zvyšovať naše vibrácie a vysielať božské posolstvá z Vesmíru okolo nás.


Keď sa Jupiter a Neptún spoja vo vzájomnej konjunkcii v znamení Rýb, živel vody bude výrazne posilnený. Voda je veľmi spojená s našimi emóciami, rovnako ako Spln Mesiaca.


Spln zvyšuje naše emócie a zvyšuje našu citlivosť. Vďaka tomu budú energie konjunkcie Jupiter-Neptún ešte výraznejšie, čo nám umožní skutočne využiť jej energiu. Spln Mesiaca tiež pridáva ďalšiu vrstvu intenzity s trpasličou planétou Eris, ktorá nám pomáha využiť našu ženskú múdrosť.


Podrobne si o energiách Jupitera a Neptúna a aprílového Splnu Mesiaca vo Váhach môžete prečítať v predošlých príspevkoch Blogu, ale ak by ste chceli túto kombináciu Jupitera, Neptúna a Splnu Mesiaca vo Váhach využiť na zvýšenie vlastných vibrácií, posilnenie svojej intuície, či získanie vedenia od svojho najvyššieho Ja, je tu pre vás rituál, ktorý vás tým prevedie.


RITUÁL PRE KONJUNKCIU JUPITER ~ NEPTÚN & SPLN MESIACA VO VÁHACH

Tento rituál je najlepšie vykonať medzi 11. a 21. aprílom 2022. Tento rituál môžete vykonať aj viackrát, ak to bude potrebné. Odporúčam vám pred rituálom prečítať si viac o spirituálnom význame tohto aprílového Splnu Mesiaca v príspevku >> SPLN MESIACA VO VÁHACH /16.4.2022: ČAS UVOĽNENIA & PREBUDENIA POSVÄTNEJ ŽENSKEJ SILY.


Ak sa chcete dozvedieť viac o histórii a legendách spojených s týmto aprílovým Splnom Mesiaca /a možno aj o tom, prečo sa nazýva Ružový Mesiaca/, navštívte našu podstránku MOONOLÓGIA, ktorá je venovaná práve mágii Mesiaca.


Budete potrebovať:


Postup:


1.) Začnite čistením aury pomocou nástroja, ktorý si vyberiete. Ak len začínate s energetickou prácou, prečítajte si príspevok, ako na to, napr. TU a TU/. Keď si čistíte auru, pokojne recitujte nasledovné:


„Kúpem sa vo svetle Mesiaca, čo umožňuje mesačným lúčom absorbovať všetko, čo už nie je potrebné vmojom živote. Moje energetické pole je týmto vyčistené, čo mu umožňuje vibrovať na perfektnej frekvencii pre mňa. Som vďačný/-á za svoju myseľ, telo a dušu."


2.) Ďalej očistite svoje okolie a miesto, kde plánujete meditovať. Keď si čistíte priestor, zarecitujte si nasledovné:


„Čistím tento priestor svetlom a láskyplnou energiou. Tu môže prebývať len láska. Tu sa môžu usadiť len vibrácie najvyššieho svetla. Tento priestor je miestom harmónie, radosti a hojnosti. Som vďačný/-á za tento priestor."

3.) Ďalej sa pohodlne usaďte a uvoľnite sa pre svoje dobrodružstvá s meditáciou Vyššieho Ja. Ak sa rozhodnete pracovať s krištálom, majte ho v ruke, alebo môžete meditovať vedľa neho, alebo ho mať položený na tele. Začnite meditáciu. Použite svoju obľúbenú meditáciu alebo sa nechajte inšpirovať riadenou meditáciou zameranou na spojenie sa sa svojou posvätnou stránkou, svojim najvyšším Ja... ak sa cítite komfortne s AJ, pripájam pre inšpiráciu jednu krásnu riadenú meditáciu od mojej obľúbenej Jess Shepherd.



4.) Po dokončení meditácie si doprajte chvíľu. Ak si potrebujete dať pauzu, napiť sa vody alebo si uvariť čaj, urobte tak. A keď budete pripravení, vezmite si denník.


5.) Tu máte tri možnosti. Prvá možnosť je skvelá, ak chcete usmerňovať, pokračovať v prijímaní správ a využívať svoje psychické dary. Druhá možnosť je o niečo menej pracná a je skôr o relaxe a sebareflexii. Tento rituál môžete vykonať aj viackrát a vyskúšať obe možnosti. Treťou možnosťou je tento krok úplne preskočiť a prejsť priamo na krok 6!


MOŽNOSŤ 1


Budete pokračovať v channelingu správ od svojho Vyššieho Ja alebo sa môžete rozhodnúť pracovať so svojimi duchovnými sprievodcami alebo iným božstvom podľa vášho výberu. V hornej časti stránky napíšte „Moji sprievodcovia vyššieho Ja chcú, aby som vedel/-a...“


Potom začnite písať, začnite tým, čo vám ako prvé napadne. Uvoľnite uzdu svojej fantázii a snažte sa nezdvíhať pero z papiera. Ak neviete, čo napísať, vymyslite si niečo, píšte čokoľvek, jednoducho držte pero plynulo sa hýbať na vašom papieri /nazýva sa to "automatické písanie"/. Dajte si 20 minút voľného písania a uvidíte, aké správy sa objavia. Pri písaní si neustále pripomínajte svoju výzvu/otázku/zámer a sledujte, čo začne plynúť.


MOŽNOSŤ 2


Vyberte si jednu z nasledujúcich výziev denníka. Svoju odpoveď môžete buď písať voľne, alebo do odrážok:


Do svojho života môžem vniesť viac rovnováhy tým, že...

Vyberte si významný vzťah vo svojom živote. Aké sú najsilnejšie lekcie, ktoré ste sa z tohto vzťahu naučili?

Vyberte si náročnú ​​situáciu alebo výzvu, ktorej práve čelíte. Predstierajte, že táto výzva patrila niekomu inému. Akú radu by ste im dali?



6.) V prípade potreby si urobte chvíľku pauzu. Doprajte si viac čaju alebo vody. Zamyslite sa nad všetkými postrehmi, ktoré prišli a ako môžu súvisieť s vašimi zámermi či otázkami, ktoré ste si stanovili počas tohto rituálu.


7.) Aby ste ukončili tento rituál, urobte ďalší krok. Choďte na prechádzku na čerstvý vzduch alebo urobte niečo relaxačné, ako je počúvanie hudby, kúpanie alebo choďte jednoducho spať! Neváhajte a opakujte krok 3 tohto rituálu tak často, ako budete potrebovať.


Váš rituál je dokončený...


S Láskou,





UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie a verejné šírenie celého obsahu článku, resp. jeho jednotlivých častí bez predošlého súhlasu autora nie je dovolené. Článok je možné zdielať len v celom rozsahu spolu s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem❤️♀🙌🏼!



bottom of page