top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
LAMMAS / LUGHNASADH (1. AUGUST): 1. SVIATOK HOJNOSTI & SPIRITUÁLNY VÝZNAM / + RECEPT NA MAGICKÝ OLEJ/
© Copyright

RITUÁL PRE ZATMENIE SLNKA V NOVE MESIACA V ZNAMENÍ BLÍŽENCOV ~ JÚN 2021

Updated: Jun 10, 2021

Zatmenie Slnka v Nove Mesiaca vo vzdušnom znamení Blížencov pripadá na 10. júna 2021 a je energeticky spojené s lunárnym Zatmením Krvavého Mesiaca, ktoré sme mali 26. mája 2021. Ak bolo Zatmenie Krvavého Mesiaca o očistení, dokončení a zakončení, toto Zatmenie Slnka je o NOVÝCH ZAČIATKOCH. Otvára portál na novú cestu a ponúka nové územie na preskúmanie. Môžeme cítiť, že sa nejakým spôsobom výrazne posúvame vpred, meníme alebo prijímame nový životný štart. Táto energia nových začiatkov je hlboko vo svojej práci a mágii, čo znamená, že sa potrebujeme v tomto období pohybovať pomaly a nechať sa viesť. Potrebujeme sa odovzdať, dôverovať svojej intuícii na každom kroku a dať si čas na prispôsobenie sa novým frekvenciám a energiám, ktoré nám toto Zatmenie ponúka.

Nové ponúkané začiatky pre nás nemusia mať hneď zmysel, ale akékoľvek činy alebo témy, ktoré v súčasnosti prevládajú v našich životoch, pravdepodobne povedú k novému cyklu, ktorý sa bude odvíjať v nasledujúcich mesiacoch a dokonca rokoch.


Úplnú astrologickú predpoveď pre Zatmenie Slnka v znamení Blížencov a jeho spirituálny odkaz pre nás si môžete prečítať TU >> prejsť na článok.


Aby ste mohli efektívnejšie prijať túto magickú energiu Zatmenia Slnka, je tu pre vás sprievodca. Ako vždy, pokojne si rituál prispôsobte svojim potrebám.


Rituál pre Zatmenie Slnka v Nove Mesiaca v Blížencoch 2021

Najlepšie je tento rituál urobiť medzi 10. až 13. júnom 2021


Budete potrebovať:

  • Nástroj na čistenie energie podľa výberu (napr. posvätné vydymovacie zmesi, kadidlo, zvončeky atď.)

  • Pero a papier

  • 1 sviečka

  • Krištál podľa výberu (vyberte si čokoľvek, k čomu sa budete cítiť priťahovaní... popis metafyzických vlastností jednotlivých kameňov nájdete >> TU)


Postup:

1.) Majte všetky svoje rituálne pomôcky pred sebou a začnite čistením aury nasledujúcou metódou:


Vezmite si svoj očistný nástroj podľa výberu a začnite od vrchu hlavy. Keď si čistíte hornú časť tela, recitujte nasledujúce


"Zapečaťujem sa v pozitívnych myšlienkach. Zapečaťujem sa v hlbokom pokoji a mieri,

ktorý ma teraz zaplavuje.“


Keď si čistíte strednú časť tela, recitujte nasledujúce:


"Vraciam sa späť do lásky a tvorivosti, ktorá je teraz okolo mňa. Aktivujem v sebe pocity svojho účelu a poslania.“


Keď si čistíte dolnú časť tela a chodidlá, recitujte nasledovné:


"Som očistený/-á; všetka hustá energia teraz opustila moje telo. Som vyrovnaný/-á. Som obnovený. Som nabitý/-á pozitívnou energiou. “


Teraz očistite svoje okolie a tiež rituálne pomôcky. Dovoľte si to urobiť v tichosti, len sa spojte s prírodnou mágiou celého procesu.


2.) Zapáľte si sviečku a posaďte sa pred ňu, jemne hľadiac na plameň. Zhlboka sa nadýchnite a vydýchnite 5-krát, len aby ste sa upokojili a utíšili svoju myseľ.


3.) Pri ďalších 7 dychoch odriekajte nasledujúce mantry. Najlepší spôsob, ako to urobiť, je nahlas prečítať mantru a potom sa zhlboka nadýchnuť a vydýchnuť. Ak chcete, môžete si pri tom položiť pravú ruku na srdce:


  • "Ctím si a milujem sám/-a seba, že som si našiel/-la čas na vykonanie tohto rituálu." (Hlboký nádych a výdych)

  • Cítim sa pokojný/-á a sústredený/-á na svoje telo, myseľ a dušu. (nádych a výdych)

  • Otváram sa múdrosti súčasných vesmírnych energií s Vedomím, že budem vždy chránený/-á. (nádych a výdych)

  • Vítam nové začiatky, ktoré prináša toto Zatmenie slnka. (nádych a výdych)

  • Som pripravený/-á privítať akékoľvek zmeny alebo posuny, ktoré musím urobiť, aby som mohol/-la žiť život viac zosúladený s mojim zámerom. (nádych a výdych)

  • Verím, že Vesmír ma bude viesť a v perfektnom načasovaní odhalí všetky kroky, ktoré potrebujem urobiť. (nádych a výdych)

  • Som pokoj, som láska a prajem všetkým to isté. (nádych a výdych)



4.) Teraz je čas, aby ste sa pohodlne usadili a začali krátku vizualizačnú meditáciu na dobitie vášho energetického poľa a na to, aby ste sa dostali do správneho energetického priestoru pre zvyšok rituálu. Predstavte si, ako cez temeno vašej hlavy prúdi nádherne fialové svetlo, vo farbách rozkvitnutej levandule. Toto svetle rotuju a postupne prechádza od temena hlavy smerom dole, prechádza vnútrom vašej hlavy, ramenami, hrudníkom, obsiahne celé vaše srdce svojim liečivým svetlom, postupuje smerom dolu cez vašu pánvu, boky až celkom dole k nohám a chodidlám. Je to nádherná, liečivá energia priamo zo Zdroja, cítite ako vás zalieva slastným pocitom tepla, prechádza do každej bunky vášho tela. Zostaňte chvíľu v tomto nádhernom spojení s Vesmírom a jeho Láskou...


5.) Po dokončení meditácie vezmite pero a papier a do hornej časti stránky si napíšte „7 vecí, ktoré si teraz prajem pre svoj život“. Začnite vytvárať svoj zoznam a myslite na 7 vecí, ktoré by ste odteraz vo svojom živote chceli. Môžete byť tak podrobní, ako sa vám páči.


6.) Po dokončení odvráťte svoj zrak nachvíľu od svojho zoznamu a pozorujte iba, aké myšlienky, obrazy alebo pocity, k vám v tomto momente prichádzajú. Objavuje sa nejaká téma, ktorá súvisí s tým, čo ste si priali? Existujú kroky, ktoré môžete dnes urobiť, aby ste sa približili k svojim prianiam?


7.) Vezmite si kúsok papiera a zložte ho. Držte ho v oboch rukách, recitujte nasledujúce alebo pokojne povedzte čokoľvek, čo v danom okamihu cítite:


"Drahý Vesmír, prijmi moje želania a pomôž mi ich splniť. Sprevádzaj ma tými najlepšími a najvhodnejšími inšpiráciami / krokmi / činmi k realizácii mojich želaní a túžob, ktoré sú iba v mojom najlepšom a najvyššom záujme. Formuj moje želania tak, aby ma priviedli na moju duchovnú cestu. Dovoľ im, aby všetkým priniesli iba radosť, prosperitu a šťastie. Ďakujem. Ďakujem. Ďakujem."


Vezmite si zložený papier a položte ho pod svoj krištál podľa vášho výberu.


8.) Ak chcete uzavrieť Rituál Zatmenia Slnka, položte papier spolu s krištálom na najbližšie 3 dni k posteli alebo na oltár. Po 3 dňoch odhoďte svoj papier /optimálne do recyklácie papiera/ ako symbol nepripútanosti a dôvery v to, že Vesmír vyslyšal vaše žiadosti.


Sfúknite sviečku a dokončite rituál.


Požehané Zatmenie Slnka, drahí Priatelia!


S Láskou,



UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie celého obsahu článku, resp. jeho častí, bez predošlého súhlasu nie je dovolené. Članok je možné zdielať prostredníctvom sociálnych sietí len v celom rozsahu aj s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem♥







bottom of page