top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

ZATMENIE SLNKA & NOV MESIACA V BLÍŽENCOCH ~ JÚN 2021: ZAČÍNA NOVÁ KAPITOLA NÁŠHO SPOLOČNÉHO OSUDU

Updated: Aug 26, 2021

Od Zatmenia Krvavého Supersplnu Mesiaca 26. mája 2021 kráčame portálom medzi starým a novým, medzi jedným stavom Vedomia a ďalším. Tento portál sa konečne končí 10. júna 2021 príchodom Zatmenia Slnka v Nove Mesiaca vo vzdušnom znamení Blížencov. Toto Zatmenie Slnka predstavuje nový začiatok. Akákoľvek cesta nám bola uvoľnená Krvavým Mesiacom, teraz môžeme začať vidieť, kam smerujeme. Bez ohľadu na to, kde momentálne stojíme, toto Zatmenie zabezpečí, že budeme smerovať správnym smerom. Signalizuje to čas na objatie toho nového. Dôverujte všetkému, čo sa pre vás rozhýbalo a otriaslo. Vedzte, že všetko, čo musí odpadnúť, odpadne a všetko, čo musí zostať, zostane. To je podstata a sila Zatmení.

Art by Tailored Art


Toto Zatmenie Slnka v Nove Mesiaca, ktoré nastáva 10.6.2021, spadá do vzdušného znamenia Blížencov. Jedná sa o prstencové zatmenie, čo znamená, že tieň Zeme sa presunie do stredu Slnka a vytvorí ohnivý kruh.


Blížencov zastupujú dvojčatá, pričom jedno dvojča je smrteľné a druhé nesmrteľné. Tieto dve dvojčatá predstavujú dualitu, ktorej čelíme na Zemi. Sme ľudia, obmedzovaní svojimi fyzickými telami a potrebnými materiálnym komfortom, ale sme tiež neobmedzenými Dušami na nekonečnej ceste rastu.


Na ľudskej úrovni sa môžeme ocitnúť v "škatuľkovaní" vecí alebo udalostí ako dobré alebo zlé, ale na úrovni Duše chápeme celkový obraz a vieme, že všetky skúsenosti slúžia svojmu účelu.


Rozpoznanie tejto duality v nás môže byť zložité, ale môže tiež pomôcť trochu uľahčiť navigáciu v akýchkoľvek meniacich sa alebo znepokojujúcich energiách, ktoré prúdia na našej ceste.



Ako môžeme opustiť "škatuľky" a príbehy, ktoré si sami rozprávame, a pozerať sa na veci novou optikou?


S Neptúnom zapojeným do tohtoročného júnového Zatmenia a s Merkúrom stále v retrográdnom pohybe sa môžeme stretnúť s novými informáciami alebo dokonca duševnými procesmi, ktoré sa môžu zdať ohromujúce alebo mätúce.


Aj keď toto Zatmenie Slnka v Nove Mesiaca sľubuje nové začiatky a je plodným časom na sadenie semien, vyžaduje si, aby sme postupovali pomaly a aby sme dôverovali svojej intuícii. Ak niečo necíte ako dobré znamenie, počúvajte a nasledujte svoju intuíciu.


V skutočnosti je dobrou pripomienkou v rámci tejto energie Zatmenia neveriť všetkému, na čo myslíte alebo počujete!


Kráčame po novej ceste a potrebujeme sa zorientovať, kým sa budeme môcť sebavedome pohybovať vpred, takže sa nebojte pozastaviť a počkať, kým sa nebudete cítiť istejšie.

Našim sprievodcom na tejto dobrodružnej ceste bude naša intuícia, takže ak veci cítite mentálne hmlisto alebo ak máte pocit, že vás niekto manipuluje, určite dôverujte múdrosti vašej intuície a vnútornému vedeniu svojej duše.


Spolu s Neptúnom a Merkúrom je na tomto Zatmení aktívny aj Saturn.


Saturn je tiež v súčasnosti v retrográdnej podobe a môže podnietiť veci z našej minulosti, na ktoré je potrebné sa ešte raz pozrieť.


Nejde o návrat do minulosti, skôr o uznanie a pochopenie - čo som sa naučil?


"Sťahujeme" sa na nové územie pod týmto Zatmením, ale múdrosť z našej minulosti môže byť našim verným sprievodcom.


Aj keď je pravdepodobné, že toto Zatmenie vyvolá naše minulé spomienky, môže tiež pomôcť obzrieť sa späť za udalosťami, ktoré sa odohrali v máji a novembri 2020. Odlišuje sa niečo od tejto doby obdobia?



Nadčasová sila zatmení

Zatmenia sú bránou zmien: staroveké národy ich považovali za silné znamenia, rovnako sa ich báli ako ctili ich. Verili, že počas sezóny Zatmenie sa otvárajú portály do iných dimenzií: závoj medzi svetmi sa zmenšuje, cestovanie do iných rovín sa uľahčuje, transformácia môže byť rýchla a radikálna.


Zatmenia boli spojené s niekoľkými historickými udalosťami, na ktoré nemožno zabudnúť. V tomto ročnom období môžeme ľahko mať pocit, že sa všetko deje príliš rýchlo, aby sme okamžite pochopili jeho význam. Energia môže byť ohromujúca, ak nevieme, ako ju uzemniť.


Potrebujeme viac času ako obvykle na integráciu a strávenie toho, čo sa deje, a to môže vytvárať pocit, že nad udalosťami nemáme žiadnu kontrolu: pamätajte, že všetko je dočasné, všetko pominie. Toto nie je najlepší čas na vypracovanie pevných plánov do budúcnosti: lepšie zostať v tento deň v prítomnosti a prispôsobiť sa tomu, čo sa stane.


Keď sezóna Zatmenia skončí, budeme mať čas premýšľať nad tým, čím sme si prešli, čo sa posunulo v našich životoch. Počas týchto týždňov, keď je energia silnejšia, je rozhodujúce dať si čas na relaxáciu. Starostlivosť o naše pocity a emócie sa stáva kľúčovou, až kým vstúpime ku koncu mesiaca Jún do vodnej ríše znamenia Raka.


Tohtoročné júnové Zatmenie Slnka je spojené s našimi minulými skúsenosťami a môže poskytnúť informácie o tom, čo môže táto energia v našom živote aktivovať.


Je veľmi pravdepodobné, že počas tohto obdobia Zatmenia postúpite na svojej ceste evolúcie o úroveň vyššie alebo možno dosiahnete nový stav Vedomia.


Zatmenia sa už dlho používajú ako nástroje predikcie a časť tohto procesu spočíva v zisťovaní, kde na uzlovej osi toto Zatmenie spadá.


Tohtoročné júnové Zatmenie Slnka je zatmením severného uzla, čo znamená otvorenie novej kapitoly nášho spoločného osudu. Na globálnej úrovni diktujú našu spoločnú budúcnosť kolektívne rozhodnutia, ktoré urobíme v čase tohto Zatmenia. Toto je tiež posledné Zatmenie, ktoré zažijeme v Blížencoch do roku 2029, takže čokoľvek, čo je teraz zasadené, vytvorí zvlnenie až do tejto doby.


Na akom type planéty chceme žiť? Aký typ spoločnosti chceme vytvoriť?


Naše voľby, slová a myšlienky tu majú silu, ktorá môže pomôcť posunúť planétu na vyššiu frekvenciu.


Aj keď nemôžeme kontrolovať, čo robia ostatní, môžeme vziať moc do našich rúk tým, že budeme pamätať na svoje vlastné myšlienky, činy a voľby.


Vedieť, že kroky alebo iniciácie podniknuté v súvislosti s týmto Zatmením Slnka majú ďalšiu váhu a môžu vytvárať štruktúru našej spoločnej budúcnosti pre nadchádzajúce roky.

Použite energiu Zatmenia na zameranie sa skôr na veci, ktoré chcete, ako na veci, ktoré nechcete. Dávajte pozor na to, kde sú vaše myšlienky a ako sa vo vás cítia.


To neznamená, že sa musíme falošne snažiť, ale byť si vedomý toho, ako smerom nechávať prúdiť svoje myšlienky, môžu byť v tomto období veľmi silné. Rozhodujete sa z miesta lásky alebo strachu?


A ak je odpoveďou strach, môžete ho vedome uznať, prevziať zodpovednosť a rozhodnúť sa ho milovať prostredníctvom tohto procesu ako reflexiu toho, čo sa skutočne deje vo vašom podvedomí. Pamätáte na staré porekadlo "Začnite milovať Diabla a Diabol zmizne." alebo "Čoho sa bojíš, toho sa chyť."? Nuž, naši predkovia zrejme čo to vedeli ako pracovať s tieňmi.


Tohtoročné júnové Zatmenie Slnka končí sezónu Zatmení, preto využime túto energiu na maximum.


Ako už bolo vyššie spomenuté, Zatmenia stenčujú závoj a umožňujú nám ľahší prístup k našej intuícii. Poskytujú nám vedenie a príležitosť skočiť do vyššieho stavu Bytia.


Nesnažte sa pod touto energiou nútiť veci alebo ich tlačiť dopredu. Dovoľte si, aby sa vám cesta ukázala sama. Nechajte, aby sa objavili na vašej ceste "omrvinky", ktoré vás povedú tou najideálnejšou cestou k vyššiemu stavu Vedomia.


Energie zatmenia sú vo všeobecnosti silné a transformačné, takže sa odovzdajte tomu, čo príde, a verte, že tento rok v júni Zatmenie Slnka v Blížencoch vás nastaví tam, kam potrebujete smerovať.


Požehnaný mesiac plný Slnka a radosti vám všetkým prajem. Vedzte, sme v tom všetci SPOLU!! Transformačný rituál pre Zatmenie Slnka v Nove Mesiaca nájdete >> TU.


S Láskou,




UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie celého obsahu článku, resp. jeho častí, bez predošlého súhlasu nie je dovolené. Článok je možné zdielať prostredníctvom sociálnych sietí len v celom rozsahu aj s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem♥





Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page