top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
BELTANE ~ FESTIVAL OSLAVY POSVÄTNEJ LÁSKY, PREBÚDZANIA VNÚTORNÉHO OHŇA & PLODNOSTI (+ RITUÁLY)
© Copyright

MOCNÁ SILA ZÁMERU: AKO MANIFESTOVAŤ SVOJ VYSNÍVANÝ ŽIVOT

Updated: Feb 8

Takže ste pripravení manifestovať veľké zmeny vo svojom živote? Teraz, keď ste aktivovali a uctili svoj tím duchovných sprievodcov, je čas sa zorientovať, stanoviť si zámery a nechať ich odísť. Ale keď príde na odovzdanie vášho osudu vyššej autorite, aká je presne logistika?

Ako zmapovať svoje zámery, venovať čas a priestor kreatívnemu a duchovnému channelingu a vizualizovať to, čo sa snažíte priniesť do svojho života? Presne tejto téme sa budeme podrobnejšie venovať v tomto príspevku. Takže sa pohodlne usaďte a ideme na to...


Art by Emilia Nora Elina


Vďaka industriálnemu wellness komplexu máme už zrejme všetci predstavu o tom, čo je manifestácia a čo ju pomáha odomknúť priam lusknutím prsta. Ako to však vyzerá u vás? Ako sloveso, slovo MANIFESTOVAŤ môže zahŕňať akt modlitby, afirmácie, snívania, vizualizácie alebo stanovovania zámerov. Ak však manifestovanie chápeme ako akt zosúladenia sa s naším najvyšším potenciálom, účelom a možnosťami, potom o tom môžeme uvažovať ako o spojení či zladení sa s najvyšším Zdrojom tvorenia.


Na koho alebo na čo sa nalaďujeme, či už sú to vaši duchovní sprievodcovia, predkovia, vnútorné časti, budúce Ja a tak ďalej, sa môže podľa okolností meniť. Samotný akt MANIFESTÁCIE však zahŕňa spojenie sa s touto vyššou silou a následné odoslanie vášho vlastného signálu – žiadosti, zámeru, vyhlásenia alebo priania, aby sa to manifestovalo vo vašom živote.


Čo potrebujete, aby ste sa tam dostali tam, kam chcete, a aby ste sa cítili jasne a expanzívne? Kde presne by ste sa mali manifestovať svoje túžby, ciele a priania? Je isté, že váš proces stanovovania zámerov a aktivácie bude odzrkadlovať vašu jedinečnosť, ale tu je niekoľko informácií o tom, ako začať.


KEDY MANIFESTOVAŤ

Manifestácia je o stelesnení toho, čím sa chcete stať. Aj keď sa toto vaše silnejšie, pokojnejšie, bohatšie, úspešnejšie a plne integrované Ja môže cítiť vzdialené celú večnosť od života, ako ho momentálne poznáte, sú pravdepodobné chvíle, keď cítite jeho prítomnosť. Tento šum – alebo iskra – potenciálu stačí na to, aby sa na ňom začali stavať pevné základy.


V ideálnom prípade chcete byť v stave hybnosti, ktorý môžete použiť ako motor budúceho sebaovládania. To neznamená, že nemôžete byť aktuálne úplne na mizine, zúfalí alebo deprimovaní, aby ste niečo skvelé manifestovali do svojho života, alebo že si nevyhnutne teraz potrebujete nakúpiť množstvo produktov, aby ste dosiahli nejaký dokonalý stav vnútornej harmónie, z ktorej môžete stanovovať zámery. Vaši sprievodcovia sú vám vždy k dispozícii, bez obmedzenia.


Všeobecne platí jedna zásada: prejavovať vďaku (modliť sa) za to všetko v živote, čo už máte (aj keby to bola "len" strecha nad hlavou, jedlo k dispozícii či prítomnosť láskavého človeka vo vašom živote), keď je vaša energia nízka, a manifestovať, keď je vysoká. Keď sa cítite byť na dne a potrebujete úľavu či nádej, požiadajte o pomoc. Keď sa cítite obzvlášť nabudení, inšpirovaní alebo s jasnou hlavou, je to ten najlepší čas na to, aby ste začali generovať nápady, vyžarovať svoju energiu nahor a okolo seba k tým, ktorých máte radi, i k svojmu budúcemu, úspešnému Ja.




Existuje denná doba alebo aktivita, pri ktorej máte pocit, že "jazdíte v prúde" a nie ste uviaznutí v hlave? Možno sa najviac cítite otvorene, keď sa ráno naťahujete tesne po prebudení alebo keď pred spaním vykonávate rutinu starostlivosti o pleť. Možno je to vtedy, keď ste na pohovke a sledujte svoj obľúbený seriál, kedy sa vaše srdce cíti široko otvorené a pripravené vyhlásiť svoje túžby Vesmíru. Alebo keď ste na tanečnom parkete alebo kurze thajského boxu, spotení a žiariví, vtedy je váš "kanál" najčistejší.


Kedykoľvek sa pre vás objaví kvantová prisma možností, je na vás, aby ste to rešpektovali. Ak vám umývanie riadu pripadá ako čas posvätného ticha, investujte do toho. V ideálnom prípade, keď vstupujete do týchto sfér, nepraktizujte žiaden multitasking alebo sa ničím ďalším nerozptyľujte. Týmto spôsobom, keď sa brána otvorí, sa budete cítiť viac slobodní a sústredení.


Samozrejme, že správnych načasovaním svojich zámerov podľa postavenia planéty, Mesiaca či priaznivého ročného obdobia môžete výrazne posilniť vašu manifestačnú prácu, ktorú podstupujete. Napríklad astrológia vie presne stanoviť, kedy čo najefektívnejšie zasiahnuť najrôznejšie ciele, od lásky po peniaze, až na konkrétnu hodinu. Povedzme, že prejavujete zdravie a vitalitu. Prečo nezačať v nedeľu, v deň spojený s energiou Slnka, ako deň pre vašu rituálnu prácu?


Obrovskú úlohu pri kozmickom plánovaní bezpochyby zohráva aj tranzit Mesiaca. Napríklad na Novy Mesiaca sa môžete pozerať ako na štartovacie body pre nový tvorivý potenciál a na Splny Mesiaca ako na časy uvoľnenia. Samozrejme, dôležitú úlohu to zohráva aj znamenie zverokruhu, v ktorom sa Mesiac aktuálne nachádza, keďže každé znamenie reprezenuje iný archetyp s rôznymi výzvami i darmi. Podrobné informácie o tom, ako efektívne pracovať s energiou Mesiaca počas celého roka, nájdete čoskoro v mojom najnovšom ONLINE KURZE.


KDE MANIFESTOVAŤ

Rituály manifestácie môžete prevádzať kdekoľvek, pokiaľ sa cítite bezpečne a slobodne. Samozrejme, vytvorením určených oltárnych priestorov môžete skutočne prevziať kreatívnu úlohu pri vytváraní ivota vašich snov. Veľa starovekej mágie zahŕňa používanie talizmanov a modlitebných predmetov, ktoré si ctia vašich duchovných sprievodcov, bohyne/bohov, predkov, planéty a iné vyššie sily.


Tieto predmety môžu zahŕňať kvety, totemy, šperky, minerály, koláže, fotografie, sochy alebo čokoľvek, čo je symbolikou (naplnené energiou) toho, čo je chcete manifestovať. Bez ohľadu na to, či si vo svojom dome zriadite celý rituálny priestor, investujete čas do zušľachťovania svojej záhrady alebo podporíte miestny klub, komunitný priestor alebo chrám, vďaka ktorému sa cítite, že ste súčasťou niečoho väčšieho, je to o nalievaní vašej pozornosti, vašej vôle do konkrétnych tvorivých miest, ktoré vás na oplátku posilnia svojou energiou.


Stojí však za zmienku spomenúť, že môžete zdolať posvätné schody Swayambhunath v Nepále jedným dychom, vystúpiť tisíckrát na posvätnú horu Tor v Avalone alebo sa dostať až do Kaaby v Mekke, ale ak vaša energia nerezonuje s hľadaním najvyššej pravdy, k osvieteniu sa ďaleko nedostanete. A ak ste ochotní hľadať nové príležitosti a miesta, ktoré vás spájajú s vaším najvyšším dobrom, uistite sa, že ich zdieľate s tými, ktorí sú rovnako naladení, otvorení, dobrodružní a hraví ako vy.



PÝTANIE SA...

Manifestovanie funguje na základe predpokladu, že ste nádobou samotnej božskej skúsenosti vo fyzickom tele a že ste ochotní pracovať v súlade so svojím najvyšším potenciálom. Keď deklarujete svoje zámery, sny alebo ambície, súhlasíte s tým, že budete spoločne pilotovať svoj osud s tými, ktorí reprezentujú váš duchovný tím. Ako napísal kňaz a filozof Pierre Teilhard de Chardin: „Nie sme ľudské bytosti, ktoré majú duchovnú skúsenosť, ale duchovné bytosti, ktoré majú ľudskú skúsenosť. Ide o obojsmernú dohodu: Svoju budúcnosť odovzdávate svojim sprievodcom a zároveň ich vítate, aby s vami zažili váš vlastný skvelý život. Už nepracujú pre vás, ale cez vás."


Váš zámer nie je stanovený z pohľadu dieťaťa, ktoré si píše zoznam želaní pre Ježiška. Nežiadate, aby vám niečo dali, ale vyhlasujete sa za ochotného a schopného spolutvorcu svojho života (ko-pilota na palube lietadla nazývanom život) a oznamujete, kde by ste chceli túto jazdu absolvovať. Nepotrebujete vedieť, ako sa dostať tam, kam idete, ani podrobnosti... Pre všetkých zúčastnených je najlepšie, ak to prenecháte na "vyššie postavených".


To neznamená, že nemôžete byť konkrétni alebo že nemôžete snívať vo veľkom: Ide o afirmáciu toho, čo chcete, pričom ponechávate dostatok priestoru na prekvapenia a vývoj, ktorý rozšíri vašu predstavu o tom, čo je možné alebo nie je. Napríklad, keď sa pokúšate manifestovať vzrušujúcu noc s niekým, koho ste len nedávno stretli, nemusí vás to zákonite priviesť k vášmu najvyššiemu osudu. Ale na druhej strane vyhlásenie, že ste pripravení posunúť sa smerom k stimulujúcemu, hlbokému a naplňujúcemu vzťahu, prináša vašim sprievodcom veľa práce.


Premýšľajte o tom, čo chcete manifestovať, nie ako niečom, čo sa vám stane, ale ako niečo, do čoho aktívne vstupujete. Do čoho sa chcete rozvinúť? Ktoré dvere ste pripravení prejsť? Čím potrebujete prejsť, aby ste sa k nim dostali? Týmto sa odovzdávate vyšším silám svojho osudu a dávate najavo, že ste pripravení sa mu ukázať.



VÝZVY, TESTY A „BALÍČKOVÉ AKCIE“

Takže ste sa rozbehli a vložili všetky svoje žetóny: Ste pripravení naplniť si svoje sny, stretnúť svoju spriaznenú dušu, stať sa úspešným podnikateľom či koučom, vstúpiť do svojej sily alebo čokoľvek iné, čo vás volá k vyšším horizontom. A teraz čo? Budete le čakať, kým sa objaví váš dokonalý život, a hromžiť, keď sa pozajtra neobjaví pred vašimi dverami? Ak to skutočne odovzdávate svojmu duchovnému tímu, radšej predpokladajte, že už zaregistrovali vašu žiadosť a pracujú na ďaľších krokoch k jej naplneniu.


To, čo príde potom, by sa malo považovať za ďalšie kroky, ktoré vás zavedú tam, kam chcete. Možno túžite manifestovať svoju najdivokejšiu fantáziu. Ale čo ak na to ešte nie ste pripravení? Je pravdepodobné, že vám vaši sprievodcovia pošlú príležitosti, interakcie a lekcie potrebné na to, aby ste sa tam vôbec mohli dostať. Môžete si myslieť, že ďalšie rande, na ktoré pôjdete, je konečne tým vysnívaným partnerom /veď ste na tom tak usilovne pracovali/, ktorého ste ochotní naplno zaradiť do svojho života.


No vedzte, že ak to náhodou nebude ten vyvolený/vyvolená, stále vás môžu niečo naučiť o vašich vlastných obavách alebo túžbach, pokiaľ ide o témy lásky či sebahodnoty. Predtým, ako dospejete k tomu, čo chcete manifestovať, možno budete potrebovať pomoc pri odstraňovaní všetkých "shmutzov", ktoré vám bránia v ceste. Nechajte svojim duchovným sprievodcom hádzať po vás nejaké softbaly, kým nebudete skutočne pripravení na veľkú ligu. Robia to pre vaše najvyššie dobro, nie preto, aby vás trestali.


A keď už hovoríme o rozmýšľaní vo veľkom, to, že dokážete dosiahnuť to, čo ste vždy chceli, neznamená, že to bude ľahké. Pozrite sa na svoje vzory či idoly, ktoré obdivujete za to, čo dosiahli, a pozrite sa, ktoré z nich dosiahli svoju veľkosť bez plazenia sa cez blato a preliezania cez ostnatý drôt. Spomeňte si na tých najväčších umelcov, ktorí vytvorili majstrovské diela z toho najhlbšieho smútku, alebo najväčších podnikateľov, ktorí boli tak na dne a odmietaní celým svetom, že im nezostávalo nič iné, iba preraziť si svoju vlastnú cestu nahor.


To isté platí aj pre všetkých rôznych liečiteľov či spirituálnych koučov. Hovorí sa, že najlepší sú práve tí, ktorí si sami prešli "peklom na zemi", pretože sa vedia vcítiť do problémoch iných. A ja s tým absolútne súhlasím. Neznamená to však, že musíte nevyhnutne trpieť výmenou za naplnenie v živote. Ale ak chcete to všetko, potrebujete dokázať stáť pevne aj na samotnom dne, aby ste tomu všetkému čelili: nezávislosť prináša lekcie sebestačnosti; vaša vnútorná sila odbúrava strach z toho, že sa nebude páčiť iným; hlboká láska vás núti ku transformácii. Ak naozaj chcete dosiahnuť svoje najväčšie sny, prihlasujete sa tým zároveň k odberu všetkých životných lekcií a skúseností, ktoré vás privedú k vášmu najvyššiemu osudu. Čas zahodiť všetky ilúzie...


VY STE ZDROJOM...

Ako raz povedal Muad’Dib Timotheé Chalamet: „Môžete byť pánom svojho osudu alebo kapitánom svojej duše, ale musíte si uvedomiť, že život sa deje pre vás a nie vám, a to si vyžaduje čas.“ Manifestácia vás nastaví ako spojovací bod na obrovskej kozmickej obežnej dráhe. Zabudnite na svoje ego alebo identitu. Vaše telo je v centre všetkého, brána, cez ktorú vychádza budúcnosť. Čo je životne dôležité, možno aj pre samotný osud Vesmíru, je, že urobíte všetko, čo je vo vašich silách, aby ste sa o seba dobre starali.


Robte čokoľvek, vďaka čomu sa budete cítiť čo najlepšie odpočinutí, radostní, milovaní, stabilní a v bezpečí, aj keď to nebude úplne dokonalé. Keď sa budete cítiť viac vyživovaní, zistíte, že tie chvíle otvorenosti, milosti a možností sa vám objavia oveľa častejšie a ľahšie. Ale nezúfajte, ak si náhodou v súčasnej dobe nemôžete dovoliť vonné tyčinky, magické sviece, tým menej vybavenie celého oltára, vaše vyššie sily vás nebudú považovať za menej hodného. Ale ak sa vy sami nebudete rešpektovať ako samotnú božskú iskru v ľudskom tele, prečo by sa vôbec mali obťažovať?



S Láskou,




P.S.: Tento príspevok je autorským článkom, preto ak sa vám pačil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora. Ďakujem❤️♀🙌🏼


Prechádzate náročným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, v akých VIBRAČNÝCH ENERGIÁCH SA AKTUÁLNE NACHÁDZATE (od narodenín do narodenín), a ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k poslaniu svojej Duše? Objednajte si svoj osobný výklad TAROTOVÉHO ARCHETYPU & OSOBNEJ VIBRÁCIE ROKA >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY




bottom of page