top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

VENUŠA & MARS (13.07.2021): VESMÍRNE SPOJENIE NEBESKÝCH MILENCOV ~ DVOJPLAMENE A SPRIAZNENÉ DUŠE

Venuša a Mars sa zosúladia na vesmírnej oblohe 13. júla 2021 v znamení Leva, čím osviežia tvorivosť, zosúladia všetky nerovnováhy a aktivujú SPRIAZNENÉ DUŠE & DVOJPLAMENE. Venuša je Bohyňa Lásky a Mars je Bojovník bez strachu. Aj keď sa tieto dve vesmírne telesá zídu presne 13. júla, energiu zlúčenia týchto dvoch energií budeme pociťovať asi ešte týždeň. Keď sa Venuša a Mars spoja, zažijeme znovuzrodenie ich energií a nové prebudenie posvätných ženských i mužských princípov v nás. Toto prebudenie nám pomôže posunúť naše postoje k našej sexualite, našim vzťahom a ženským a mužským energiám vo vnútri.


Rímsky mýtus o Venuši a Marse pozná zrejme každý z nás. Venuša (Afrodita alebo Venuša de Milo), Bohyňa Lásky a Krásy, svojimi skvostnými vlastnosťami a príjemným, láskavým úsmevom priťahuje veľa nápadníkov, Bohov i smrteľníkov. Venuša je však zasnúbená s pragmatickým a nemilostivým Vulkánom, rímskym Bohom ohňa vrátane ohňa sopiek, púští, kováčstva v starorímskom náboženstve a mýte (často je zobrazovaný s kováčskym kladivom, jeho gréckym náprotivkom je Hefaistos, boh ohňa a kováčstva). Jej skutočnou láskou je však Mars (Ares), Boh vojny. Venuša a Mars majú spolu tajný milostný pomer, z ktorého neskôr vzniká plod Lásky, ich spoločné dieťa, krásna dcéra ~ Bohyňa Harmónia. Vulkán však tuší, čo sa deje. Ako zdatný kováč vytvorí jemné kovové pletivo, sieť. Jedného dňa, keď sú Venuša a Mars spolu, chytí ich do neviditeľnej, ale silnej sieti na posteli a takto ponížených vystaví na posmech všetkým Bohom na hore Olympus.


Venuša predstavuje posvätnú ženskú energiu. Táto energia presahuje pohlavie a žije v nás všetkých a celej prírode. Predstavujú ju vlnovky, tečúca voda a proces prúdenia. Je to ten intuitívny šepot, slza stekajúca po líci, otvorené srdce a cesta tuláka. Je to chladný vánok, zvuk dažďa, Mesiac a tmavá nočná obloha.


V astrológii je Venuša planétou lásky, harmónie, hojnosti a krásy. Jej energia nás inšpiruje spojiť sa s našou vnútornou Bohyňou, rozdúchať naše tvorivé plamene, vytvoriť bohatstvo a obklopiť sa krásou.



Mars predstavuje posvätnú mužskú energiu. Táto energia tiež presahuje pohlavie a žije s nami všetkými a celou prírodou. Predstavujú ju priame čiary, stojatá voda, proces plánovania a organizovania. Je to naša racionálna myseľ, schopnosť hovoriť našu pravdu, stabilita a bezpečnosť, ktorú potrebujeme na prežitie tohto 3D sveta. Je to teplé slnko, jasne modrá obloha a pocit naplnenia a úspechu, keď na konci dňa zavrieme oči a uľahneme do spokojného spánku.


V astrológii je Mars považovaný za planétu činu, motivácie a nebojácnosti. Jeho energia nás inšpiruje ísť neustále vpred, prekonať obavy a nájsť svoju vnútornú dôveru a silu.


Keď sa Venuša a Mars spoja v nebeskom zosúladení, ako môžete dosiahnuť lepšiu rovnováhu medzi týmito dvoma protikladnými energiami, ktoré ponúkajú?


Ak sa snažíte vo svojom živote dosiahnuť väčšiu rovnováhu medzi energiami Venuše a Marsu, tu je niekoľko rád...


Ako pritiahnuť viac energie Venuše:

  • Zúčastnite sa hodiny jin jógy

  • Precvičujte pomalé a hlboké dýchanie

  • Trénujte svoju intuíciu, naučte sa dôverovať svojmu vnútornému hlasu

  • Trávte čas pri vode

  • Nabite krištály pod svetlom Mesiaca

  • Spojte sa s jednotlivými fázami Mesiaca

  • Venujte sa cvičeniu, ktoré otvára srdce


Ako pritiahnuť viac energie Marsu:

  • Venujte sa silovému tréningu, aerobiku alebo inej intenzívnej forme cvičenia

  • Píšte si denník, aby ste na papier dostali všetko, čo vám napadne

  • Vytvorte si plány a stanovte si ciele

  • Nabíjajte krištály na priamom Slnku

  • Trávte čas pešou turistikou alebo inou aktívnou činnosťou v prírode

  • Postavte sa zoči voči svojim obavám

  • Keď vyjde slnko, meditujte

  • Vytvárajte hádanky alebo iné slovné hry

  • Jedzte teplé, korenené jedlá

  • Strávte čas s priateľmi

  • Osvojte si prístup „dokážem to“


Planéty Venuša a Mars sa stretávajú približne každé dva roky, naposledy sa zosúladili v auguste 2019. Môžete sa myšlienkami vrátiť späť v čase a pozrieť sa do tejto doby, aby ste videli, ako sa odvtedy vyvinuli vaše postoje k láske, vzťahom a nebojácnosti, a ako sa vo vás transformovali vaše posvätné mužské a ženské energie.


Keď sa dňa 13. júla Venuša a Mars spoja v vzájomnom zosúladení v ohnivom znamení Leva, možno zaregistrujete, že táto energia aktivuje vašu dobrodružnú stránku a prinúti vás hľadať nové zážitky, vzrušenie a možno prinesie aj väčšiu hravosť do vášho života.


Spojenie Venuše a Marsu v Levovi je časom pripomenutia, že vo všetkom tom chaose a prípadnej bolesti srdca existuje aj krása a ľahkosť. Život môže byť niekedy príliš vážny a je ľahké sa nechať chytiť jeho intenzitou a prekážkami, ktoré občas prináša. Ale toto stretnutie Bohyne Lásky a Nebojácneho Bojovníka je časom, v ktorom môžeme silno pociťovať, že prirodzene uprednostňujeme vyváženejší a ľahší prístup k všetkému, čo nám prišlo do cesty.



Vesmírne spojenie Venuše a Marsu môže tiež aktivovať spriaznené duše a dvojplamene. Ako sa táto aktivácia prejavuje?


  • Môžeme v tomto období priam až osudovo stretnúť spriaznenú dušu alebo dvojplameň.

  • Môžeme s niekým vytvoriť nový vzťah.

  • Môžeme zažiť duchovné prebudenia, ktoré sú inšpirované alebo vyvolané vzťahmi v našom živote alebo náhodným stretnutím.

  • Môžeme ukončiť vzťahy, ktoré nám už neslúžia, alebo ktoré sme už "prerástli".

  • Niekto významný môže opustiť náš život ako signál toho, že je čas, aby sme začali novú kapitolu.

  • Môžeme získať nový vhľah alebo znamenie o spriaznených dušiach alebo dvojplameňoch v našich životoch.

  • Môžu sa vyplaviť staré rany zo vzťahov so spriaznenou dušou alebo dvojplameňom.

  • Prebudia sa ďalšie spriaznené duše a dvojplamene na Zemi.


Spojenie Venuše a Marsu je vzácnym okamihom a časom Jednoty. Je to ako spermiami oplodnené vajíčko, dvaja kozmickí milenci prichádzajúci pre ten osudný prvý bozk, je to symbol vesmírneho spojenia jin a jang.


Využite toto vzácne nebeské spojenie a pomocou tejto energie nájdite svoju rovnováhu, svoju kreativitu a životnú motiváciu. Použite ho na to, aby ste si pripomenuli, že aj vy ste milovaným dieťaťom Vesmíru a ste spojení so všetkým, čo je okolo vás.


TIP: Ak chcete umocniť energiu tohto vzácneho nebeského spojenia, namiešajte si svoj magický olej, ktorý podporí váš zámer v oblasti lásky, vzťahov a harmónie. Sme vo fáze pribúdajúceho Mesiaca, preto na magickú prácu by ste si mali vyberať témy, ktoré súvisia s "pritiahnutím..." do života. Postup ako si rituálne namiešať magický olej nájdete >>TU.


Ak chcete, vyskúšajte niektorý z nasledovných receptov... bohatý sortiment 100% prírodných esenciálnych olejov a základných nosných olejov vysokej kvality za výbornú cenu rady ANCIENT WISDOM nájdete aj na našom eShope >> zobraziť ponuku olejov.


Magický olej KOZMICKÁ KRÁSA

2 kvapky ruže

1 kvapka geránia

12 kvapiek pomaranča

2 kvapky levandule


Zmiešajte v 30ml oleja. Potierajte ním tretie oko, sakrálnu čakru a čakru solar plexus. Nakvapkajte zopár kvapiek do dlaní a vdychujte, môžete tiež použiť do kúpeľa (zmiešaný s himalájskou soľou) alebo ako prírodný parfém (krásne vonia).


Magický olej PRÍĎ KU MNE

3 kvapka škorice

6 kvapiek ruže

9 kvapiek santalového dreva


Zmiešajte v 30ml oleja. Nakvapkajte zopár kvapiek do dlaní a vdychujte, môžete tiež použiť do kúpeľa (zmiešaný s himalájskou soľou) alebo ako prírodný parfém. Môžete ním taktiež potrieť sviecu, do ktorej si vdýchnutím svojho zámeru (do knôtu sviečky) pritiahnuť spriaznenú dušu do vášho života. Pri sviečkovej mágii nepoužívajte meno konkrétnej osoby, nakoľko by to zasahovalo do slobodnej vôle daného človeka. Kúzlo by sa vám síce mohlo podariť, no niesli by ste následky, ktoré za to vskutku nestoja...


Magický olej PARFÉM LÁSKY (Hoodou)

8 kvapiek Patchouli

4 kvapky škorice

6 kvapiek jazmínu


Postup ako vyššie uvedené...


PARFÉM ČAROVNEJ ZMYSELNOSTI

2 poháre destilovanej vody

3 PL Vodka (resp. biely rum)

6 kvapiek bergamotu

10 kvapiek jazmínu

7 kvapiek Ylang Ylang

20 kvapiek santalového dreva


Všetko spolu zmiešať, pretrepať a nechať odstáť v uzatvárateľnej fľaši z tmavého skla aspoň 12 hodín.


V mesiaci Júl 2021 nás ešte čaká zopár zaujímavých vesmírnych konštalácii, astrologický prehľad najvýznamnejších udalostí pre celý mesiac Júl 2021 nájdete >> TU.


S Láskou,




P.S.: Ak sa vám páčil tento príspevok a máte túžbu ho zdieľať, pokojne tak urobte aj s uvedením linku na tento web, budem veľmi rada.





Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page