top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
SPLN MESIACA V ŠKORPIÓNOVI APRÍL 2024: TRANSFORMÁCIA PODVEDOMÝCH VZORCOV & OSVETLENIE TIEŇOV + DENNÍKOVÉ VÝZVY A KRIŠTÁLOVÝ TIP
© Copyright

SPLN MESIACA VO VÁHACH APRÍL 2023: ČAS EXPANZIE, HARMÓNIE & LIEČENIA VO VZŤAHOCH (+ DENNÍKOVÉ VÝZVY)

Updated: Apr 3, 2023

Aprílový Spln Mesiaca nastáva vo štvrtok 6. apríla (06:34 hod.), keď Slnko v Baranovi tvorí opozíciu k Mesiacu Váh. Je to čas vyvrcholenia a prísľub naplnenia niečoho, čo sa začalo pri Novom mesiaci. Témou sú zvýšené emócie, romantika, oplodnenie, vzťahové drámy a zjavenia. Polarita Baran-Libra je osou vzťahu, kde Baran predstavuje „Ja“ a Váhy „ostatní“. Kde je Baran o sebapresadzovaní, Váhy sú o kompromisoch. S Mesiacom v znamení Váh sme si obzvlášť vedomí našej potreby vzťahov a všetkého, čo prichádza s ich udržiavaním – kompromisy, vyjednávanie, láskavosť a balansovanie. Na druhej strane Slnko Barana je sebapresadzujúce, vedúce a osobne odvážne. Tento Spln Mesiaca vo Váhach nás vyzýva, aby sme našli rovnováhu medzi napĺňaním našich osobných potrieb a starostlivosťou o potreby blízkych, a taktiež medzi nezávislosťou (autonómiou) a závislosťou. Je to čas, kedy sme Vesmírom tlačení k tomu, aby sme vytvorili väčšiu rovnováhu v živote a nasledovali poslanie svojej duše tým, že si vyliečime svoje staré rany minulosti. Ako na to? Dozviete sa v tomto príspevku... na konci nájdete k stiahnutiu aj veľmi užitočné denníkové výzvy v podobe pdf dokumentu pre vašu spirituálnu prax, v rámci ktorej môžete pod týmto mocným Splnom v znamení vzdušných Váh efektívnejšie pracovať so svojimi zraneniami z minulých vzťahov a posunúť sa na svoje Ceste ďalej, smerom k väčšiemu naplneniu v živote...

SPLN MESIACA VO VÁHACH APRÍL 2023: ČAS EXPANZIE, HARMÓNIE & LIEČENIA VO VZŤAHOCH (+ DENNÍKOVÉ VÝZVY)

Art by Emilia Nora Elina


Uprostred Sezóny Barana a medzi dva Novy Mesiaca v Baranovi nám Spln Mesiaca vo Váhach prináša príval vzduchu do nášho ohňa. Ohnivé znamenie Barana nás žiada, aby sme boli odvážni a rozhodní a aby sme rýchlo konali len na základe inštinktov. Váhy, ktorým vládne Venuša, planéta lásky a krásy, nám naopak pripomínajú, aby sme sa spojili s tým, čo v živote milujeme. Váhy nám taktiež pomáhajú spojiť sa s našim srdcom a komunikovať s ostatnými práve z tohto miesta harmónie a lásky. Vo svojej najvyššej energii nám Váhy prinášajú do života väčšiu trpezlivosť, súcit a ochotu porozumieť perspektívam iných ľudí.


Počas tohto aprílového Splnu vo Váhach je však dôležité vytvoriť si okolo svojho srdca, mysle a energie určité hranice. Tieto hranice však nie sú určené na to, aby boli pre ostatných nepriechodné. Sú určené na ochranu vášho pokoja.


Aprílový Spln Mesiaca sa označuje aj ako Ružový Mesiac, svoje meno dostal podľa kvetiny pochádzajúcej zo Severnej Ameriky, Wild Ground Phlox, ktorá je známa svojím žiarivým ružovým odtieňom a skorými kvetmi. Tento Mesiac je hlboko spojený so začiatkom jari, sprevádzaný romantickou láskou charakteristickou pre toto ročné obdobie. V rôznych kultúrach je známy aj ako Mesiac lámajúceho sa ľadu, Žabí Mesiac, Mesiac vracajúcich sa kačíc a Mesiac, keď husi znášajú vajcia. Viac o tom sa dozviete na podstránke webu v časti Moonológia, ktorá je celá venovaná mágii Mesiaca.



ČO PRE NÁS PREDSTAVUJE SPLN MESIACA VO VÁHACH

Váhy nám pomáhajú pochopiť vplyv našich vzťahov na poslanie duše. Pomáhajú nám taktiež pochopiť, ako v sebe vytvoriť mier. Keď dovolíme druhým ovplyvňovať našu energiu, naše emócie či myšlienky, strácame kontrolu nad svojím pokojom. Prestávame definovať vibráciu, v ktorej žijeme, a namiesto toho absorbujeme od ostatných vibrácie okolo nás.


Nedostatočne stanovené hranice sa môžu prejaviť ako mnoho vecí. Môže to byť povedať áno, keď naozaj myslíme nie. Môže to tiež vyzerať ako zdieľanie emocionálnych problémov s ľuďmi, ktorí vás nepodporujú, alebo máte pocit, že ste skládkou emócií iných ľudí.


Ďalším vodítkom, že sú potrebné pevnejšie stanovené hranice, je, ak máte tendencie ľahko preberať energie iných ľudí. Môže sa to prejaviť tak, že ste úplne v pohode a máte veľmi dobrú náladu až do momentu, kým sa nestretnee s niekým s nižšími vibráciami, ktorý sa veľa sťažuje, a následne sa aj vy ocitnete na nižšej frekvencii. A práve pevne stanovené hranice nám pomáhajú udržať si svoje vibrácie, namiesto toho, aby sme preberali na seba vibrácie niekoho iného.


Keď prechádzate týmto Splnom Mesiaca, všímajte si, či potrebujete viac hraníc medzi sebou a ostatnými. Vytváranie pevných hraníc je súčasťou zdravých vzťahov. Keď si zachováme svoje hranice, ľahšie sa zladíme s poslaním duše. Môžeme dbať na svoje vlastné potreby a zároveň byť k dipozícii ostatným ľuďom, ktorí to aktuálne potrebujú. Necítime sa vyčerpaní alebo otrávení ostatnými. Namiesto toho dávame, čo môžeme, keď môžeme. Keď to robia obaja vo vzťahu, ich vzťah je sprevádzaný jasnou, vedomou komunikáciou okolo vzájomných očakávaní a nastavení kompromisov.


Keď nemáme vytvorené zdravé hranice, naše okolie má tendenciu z nás ťahať energiu rôznymi smermi. Naše emócie sú nestabilné, naše myšlienky sú rozptýlené a je pre nás náročnejšie sústrediť sa. Keď máme pevné hranice, môžeme sa jasne sústrediť na to, čo je dôležité, a obmedziť naše rozptyľovanie v živote. Toto zameranie nám pomáha objasniť a zostať v súlade s poslaním duše.


Pozn.: Ak nie ste predplatiteľom našich členstiev a radi by ste získali prístup k informáciám o tomto nádhernom magickom Splne Mesiaca vo Váhach 2023, tento produkt za symbolickú ceny kávy je pre vás ako stvorený⤵️... zároveň získate prehľad o tom, ako vyzerajú príspevky vo vnútri NAŠICH ČLENSTIEV.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page