top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SLNKO V ZNAMENÍ PANNY: ČISTOTA ÚMYSLU, INTELEKTUÁLNE MAJSTROVSTVO & VEĽKÉ UPRATOVANIE

Updated: Aug 28, 2021

23. augusta opustilo Slnko, ktoré predstavuje našu vitalitu, životnú silu, osobnosť a ego, svoje domovské ohnivé znamenie Leva, a prešlo do zemskej a praktickej ríše Panny. Vstúpili sme do ročného obdobia, keď je úroda v plnom kvete, letné večierky pomaly utíchajú a pripravujú cestu späť do školy, či návrat do práce. Po ohnivých a odvážnych energiách sezóny Leva ponúka sezóna Panny pokojnejšie a uzemnenejšie tempo. Veľké „upratovanie“ je tu, keďže sa Vesmír opäť presúva do praktickosti a poriadku. Panna, 6. znamenie zverokruhu, sa vyznačuje najmä tým, že je presná, intelektuálna, pri zdravom vedomí a "na zemi". Panna taktiež symbolizuje nezávislosť, vnútornú silu a vedomie, že sme stvorení z energie Zdroja, tej istej energie, ktorá tvorí všetko vo Vesmíre. V tejto súvislosti je „Panna“ symbolom celistvosti. Náš vrodený a skutočný stav Bytia je už celistvý. Sme Vesmír v ľudskej škrupine. Sme celý oceán v kvapke vody a práve energia, ktorú Panna prináša, nám to umožňuje pripomenúť si.

Getty Image: Katie Czerwinski


Panna je vynaliezavé znamenie, jej dary spočívajú v tom, že zo všetkého vyťaží to najlepšie. Jej nezávislosť a vnútorná sila nás môže naučiť, že si nielenže vieme "naplniť vlastný pohár", ale dokážeme nájsť aj praktické spôsoby, ako zaistiť, aby nikdy "nevyschol".


Vezmime všetkú tú dynamickú, slnečnú energiu zvyšujúcu naše sebadôveru, ktorú sme získali počas sezóny Leva, a integrujme ju na hlbšej úrovni, použime ju ako palivo pre "sebaobsluhu", zvýšenie vlastnej produktivity, nájdenie svojej nezávislosti. Vedzte, že všetko, čo potrebujeme, je vždy vo vnútri v nás.


Sezóna Panny 2021 je pomerne tichá. Jej energia bude našim príjemným, láskavým sprievodcom, ktorý nás prevedie do polovice astrologického roku, ktorý označuje Jesenná rovnodennosť.


Ako sa budeme približovať k Jesennej rovnodennosti na konci sezóny Panny, možno sa budeme vedieť pozrieť na cestu, ktorú sme prešli, a začať chápať, ako môžeme čo najlepšie využiť miesto, kde sme aktuálne "pristáli".


Slnko v Panne je tu na to, aby nám ponúklo pomocnú ruku a zameralo sa na úsilie zamerané na služby. Žiadne iné znamenie nemiluje byť v službe ostatným a priniesť tak signifikantný rozdiel v živote iných, ako Panna. Títo ľudia vedie priniesť poriadok do najchaotickejších a najbláznivejších podmienok.


Často však to, čo je ich najväčším darom, predstavuje aj ich najväčší pád. Tento dar je ich neustála potreba analyzovať a kriticky pristupovať ku komukoľvek alebo čomukoľvek. Cez týchto ľudí s ničím neprejdete, takže sa o to ani nepokúšajte. Vo svojej veľkosti budú rozpitvávať každú jednu situáciu, no zároveň s najväčším pocitom ľahkosti a milosti. A urobia to s pokorným prístupom a láskavým srdcom.



V priebehu nasledujúcich cca 30 dní prinesie Slnko v Panne našu pozornosť späť na naše zdravie a pohodu. Keďže Panna vládne šiestemu domu Zdravia /tráviacemu systému, ktorý zahŕňa črevá a slezinu/, bude sa zameriavať na návrat k základom a na maximálnu efektivitu pri všetkom, čo do svojho tela vkladáme, a pri druhu pohybu, ktorému sa venujeme. Je to skvelý čas vychutnať si lahodné a delikátne čerstvé ovocie a zeleninu, ktoré nám bohatá úroda v tomto období hojne ponúka, namiesto siahnutia po vysmážanej šiške.


Slnko v Panne nás tiež prinúti venovať väčšiu pozornosť vytváraniu poriadku v našich životoch v podobe upratovania, reštrukturalizácie a organizovania. Je to skvelý čas na zbavenie sa všetkých zlých návykov a spojenie sa s túžbou našej Duše po jasnosti a zmysle.


Energii Panny ide predovšetkým o efektivitu a presnosť, počítajú sa najmenšie detaily. Možno budete mať tendenciu byť neustále "vo svojej hlave“, pretože Merkúr, planéta mysle a komunikácie, vládne tomuto zemskému, intelektuálnemu znameniu.


Sebaanalýza a kritické myslenie sú úžasné, ale ak zachádzajú príliš ďaleko, môže to viesť k bezsenným nociam plných starostí a neustáleho stresu. Udržiavanie rovnováhy medzi poriadkom a uvoľnením bude obzvlášť užitočné v tomto období.


Požehnanie pre znamenie Panny

Nech sa podstata vašej Duše stretne s vašou túžbou urobiť vo svete hlbokú zmenu...

Nech nikdy nestratíte svoju schopnosť všímať si detaily, a zároveň budete pokorní a vďační za celkový obraz...

Nech vás tento čas Slnka v Panne vráti k divom prírody a čistote vášho srdca...

Nech vás tento občas krutý a nezmyselný svet nikdy neodradí od vášho poslania a oddanosti poriadku a rovnováhe...

Matka príroda volá o vašu pomoc..

Nech týchto nasledujúcich tridsať dní prinesie vedomie o jej kráse a jej zraniteľnosti...

V každej chaotickej situácii by ste mali ctiť časti seba, ktoré žiadajú o odpustenie a prijatie...

Sme v tom všetci spolu napriek neustálemu pripomínaniu našej oddelenosti...

Nech vás Slnko v panenskom brlohu priblíži k poznaniu, že vy ste ja a ja som vy...

Ste tu, aby ste si seba a ostatných ctili milosťou a súcitom...

Ste presne tam, kde máte byť...

Ste milovaní...

Ste zázrakom...


Poznáte niekoho vo vašom blízkom okolí v znamení Panny? Ako vám rezonuje popis tohto znamenia?


Požehnanú sezónu v znamení Panny prajem všetkým Spolupútnikom!!!🙌🏼♀❤️


Astrologický prehľad významných udalostí pre September 2021 nájdete TU.


Sledujte náš profil na FB a Instagrame J.O.VE ~ Poklady Venuše, aby ste nezmeškali žiaden z našich inšpirujúcich príspevkov 👉 https://www.facebook.com/poklady.venuse


S Láskou,




P.S.: Ak sa vám páčil tento príspevok a máte túžbu ho zdieľať, pokojne tak urobte aj s uvedením linku na tento web, budem veľmi rada.



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page