top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
MANIFESTAČNÝ RITUÁL PRE NOV MESIACA V BÝKOVI 2024 + MEDITÁCIA & DENNÍKOVÉ VÝZVY
© Copyright

SEZÓNA LEVA 2023: ASTROLÓGIA, SPIRITUÁLNY VÝZNAM + HOROSKOP & DENNÍKOVÉ VÝZVY

Postupne opúšťame introspektívne obdobie Raka a začíname pociťovať ako sa energia dramaticky mení s nástupom Sezóny Leva, ktoré sa začína 23. júla a končí 23. augusta. Druhá polovica leta prichádza s ohnivou energiou Leva, znamenia zverokruhu známeho svojou silnou slnečnou vibráciou a žiarivou pozitivitou. Slnko, vládnuce nebeské teleso Leva, symbolizuje náš jedinečný vnútorný plameň, našu božskú iskru. Táto božská iskra je zdrojom našich vášní, nášho cieľa a radosti, poháňa nás k sebavyjadreniu, tvorivosti a naplneniu. Počas Sezóny Leva 2023 sme povzbudzovaní, aby sme znovu zapálili svoj vnútorný plameň tým, že sa znovu spojíme so svojimi vášňami a radosťami. Je to čas, aby sme znovu objavili to, čo rozpaľuje našu dušu, vďaka čomu sa cítime živí a čo prináša do nášho života radosť. Môže to byť dokonca vhodný čas na objavovanie nových záujmov, literatúry alebo zážitkov, ktoré vo vás znovu vzbudia chuť do života. Sezóna Leva 2023 je výšak iná tie predošlé vďaka výnimočnému počtu retrográdnych planét v tomto období. Retrográdna energia nás zvyčajne podnecuje k tomu, aby sme sa obzreli späť, prehodnotili minulé rozhodnutia a zahĺbili sa do nevyriešených záležitostí. Retrográdne pohyby Venuše a Cheiróna spolu s Merkúrom, ktorý spomaľuje v rámci príprav na svoju vlastnú retrográdnu fázu, sú v tomto období obzvlášť významné. Do konca Sezóny Leva 2023 bude šesť hlavných vesmírnych telies vo svojom retrográde, čo poznačí toto obdobie väčšou introspekciou a prehodnocovaním. Napriek horúčave a plamennosti Leva si každý, bez ohľadu na znamenie zverokruhu, bude musieť počas tohto potenciálne dusného tranzitu zachovať chladnú hlavu. Je tiež veľmi dôležité zostať otvorený lekciám, ktoré môžu tieto retrográdne planéty priniesť, a využiť ich ako odrazový mostík pre osobný vývoj a rast. Ako efektívne preplávať týmto obdobím a využiť ho k svojmu duchovnému rastu? Pokračujte ďalej v čítaní a dozviete sa...

SEZÓNA LEVA 2023: ASTROLÓGIA, SPIRITUÁLNY VÝZNAM + HOROSKOP & DENNÍKOVÉ VÝZVY

Art by Emilia Nora Elina


Aby sme plne pochopili energie Sezóny Leva 2023, potrebujeme najprv pochopiť podstatu tohto znamenia zverokruhu. Lev je o odvahe, dramatickom sebavyjadrení a odvážnej tvorivosti. Lev, piate znamenie zverokruhu a fixné ohnivé znamenie, sa vyznačuje vášňou, energiou a inšpiráciou. Znamenie Leva symbolizuje lev, pričom spojenie Leva s týmto kráľom džungle siaha až do gréckej mytológie a Herkulovho stretnutia s nemejským levom. Toto znamenie je tiež spojené so starogréckym Bohom Slnka Heliosom a rímskym Bohom slnka Solom, čo ešte viac zdôrazňuje vitalitu a magnetickú osobnosť znamenia Leva.


Slnko, vládnuce nebeské teleso znamenia Leva, symbolizuje životodarnú energiu, ktorá sa prejavuje v jeho srdečnosti, charizme a otvorenosti. Učí nás odvážne sledovať svoje ciele, prijať jedinečnosť svojej individuality a navonok vyjadriť svoju žiarivú osobnosť. Počas Sezóny Leva sme všetci povzbudzovaní k tomu, aby sme znovu zapálili svoje vnútorné plamene a spojili sa so svojimi vášňami. Je to taktiež čas, aby sme znovu objavili to, čo rozpaľuje našu dušu, vďaka čomu sa cítime živí a čo prináša do nášho života radosť a nadšenie. Môže to byť dokonca vhodný čas na objavovanie nových záujmov, literatúry alebo zážitkov, ktoré vo vás znovu povzbudia chuť do života.


Sezóna Leva 2023 je jedinečná vďaka výnimočnému počtu retrográdnych planét v tomto období. Retrográdna energia nás zvyčajne podnecuje k tomu, aby sme sa obzreli späť, prehodnotili minulé rozhodnutia a zahĺbili sa do nevyriešených záležitostí. Retrográdne pohyby Venuše a Cheiróna spolu so spomalením Merkúra v rámci príprav na jeho vlastnú retrográdnu fázu sú obzvlášť významné. Do konca Sezóny Leva bude šesť hlavných vesmírnych telies vo svojom retrográde, čo významne poznačí toto obdobie väčšou introspekciou a prehodnocovaním svojho života.

Retrográdna Venuša, ktorá sa prekrýva so Sezónou Leva od 23. júla do 4. septembra, bude pravdepodobne najvplyvnejšou z týchto retrográdnych tranzitov. Venuša ako planéta lásky, hojnosti, našich hodnôt a vzťahov by v kombinácii s vládcovstvom Leva nad srdcom mohla iniciovať hlboké obdobie liečivej práce zameranej na srdce. Toto obdobie podporuje hlbokú introspekciu vzťahov, lásky a osobných hodnôt, čím vytvára priestor pre potrebné emocionálne uzdravenie.




Venuša vo svojom pohybe retrográdom by mohla mať taktiež tendencie utlmiť časť charakteristickej divokosti a búrlivosti Sezóny Leva. Napriek horúčave a temperamentu Leva si každý, bez ohľadu na znamenie zverokruhu, bude zrejme musieť počas tohto potenciálne dusného tranzitu zachovať chladnú hlavu. Zostaňte otvorení lekciám, ktoré môže retrográdna Venuša priniesť a využite ich ako odrazový mostík pre svoj duchovný rast.


V období retrográdnej Venuše v roku 2023, spolu s prechodom Sezóny Leva, je preto veľmi dôležité regulovať svoj temperament, posilňovať sebalásku, vyživovať svoje vzťahy a odvážne milovať bez toho, aby ste očakávali konkrétny výsledok. Prijmite toto obdobie s vedomím, že vaša duša horí plameňom večnej radosti a naplnenia, preto využite túto energiu na vytvorenie živšieho a plnohodnotnejšieho života. Keď sa statočný lev bude preháňať letnými horúčavami, nechajte sa ním inšpirovať, aby ste aj vy prijali svoju osobnú silu a sebavedome vyjadrili svoje pravé Ja. Viac o tomto tranzite sa dozviete v príspevku RETROGRÁDNA VENUŠA 2023 ~ ALCHEMICKÝ PROCES TRANSFORMÁCIE: HOROSKOP, KRIŠTÁLY & AFIRMÁCIE.


V auguste, počas Sezóny Leva 2023, budeme svedkami aj každoročnej aktivácie portálu Levej brány 88. Tento vysoko nabitý kozmický portál, zosúladený s energiou Leva a hviezdy Sírius, by mohol priniesť nové duchovné poznatky a zvýšenú intuíciu. Táto energia nás taktiež povzbudzuje k tomu, aby sme sa naladili na posvätný priestor svojho srdca, čo nám následne umožňí väčší priestor na hlbšiu osobnú transformáciu a rast.


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page