top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
PLEJÁDSKY PORTÁL (16.-24.5.): OTVORENIE BRÁNY SVETLA, LÁSKY & HOJNOSTI ~ MYTOLÓGIA A SPIRITUÁLNY VÝZNAM
© Copyright

RETROGRÁDNA VENUŠA 2023 ~ ALCHEMICKÝ PROCES TRANSFORMÁCIE: HOROSKOP, KRIŠTÁLY & AFIRMÁCIE

Updated: Sep 19, 2023

V obrovskej tapisérii Vesmíru Venuša žiari ako maják krásy a predzvesť hojnosti a lásky. Ako nebeské stelesnenie túžby, úspechu a tvorivého prejavu Venuša napĺňa náš život nádherou a harmóniou. Venuša, ktorá vládne znameniam Váh a Býka, dozerá nad našimi vzťahmi a materiálnou sférou. V podstate je Venuša naším kozmickým zrkadlom, ktoré odráža, ako vyjadrujeme lásku a čo nám prináša radosť. Je to rezonančná energia harmónie, hojnosti a estetického pôvabu. Keď sa však Venuša vydá na svoju retrográdnu cestu, vyzýva nás k hlbokému vnútornému prehodnoteniu našich hodnôt, toho, koho si vážime a čo si v živote ceníme. Retrográdna Venuša je obdobím na hlbokú introspekciu romantických vzťahov a finančných záležitostí. Tento cyklus, ktorý sa vyskytuje každých 18 mesiacov a trvá 40 dní, sa môže javiť ako spätný pohyb planéty, ale ide skôr o vnútorné, a nie vonkajšie presmerovanie energie. Keď Venuša prechádza do svojho retrográdu v znamení Leva, nebeský reflektor sa zameriava na našu potrebu pozornosti a uznania. Môžu sa znovu objaviť opakujúce sa témy z predchádzajúcich retrográdnych cyklov Venuše (obzvlášť zo začiatku Sezóny Panny a Leva v júli 2015), ktoré vás nabádajú k zvýšenej pozornosti. Tento rok sa Venuša vydá na svoju retrográdnu cestu v Levovi, ktorá sa začne 23. júla 2023 na 26 stupňoch Leva a skončí sa 4. septembra 2023 na 12 stupňoch Leva. Keďže kľúčovou frázou Leva je "Ja chcem" a vládne mu Slnko, tento tranzit prináša so sebou hlboké prebudenie seba samého, osvetlenie vašej vrodenej schopnosti prinášať svetlo do sveta. Ako využiť tento mocný tranzit vo svoj najvyšší prospech? Pokračujte ďalej v čítaní...

RETROGRÁDNA VENUŠA 2023 ~ ALCHEMICKÝ PROCES TRANSFORMÁCIE: HOROSKOP, KRIŠTÁLY & AFIRMÁCIE

© Art by Emilia Nora Elina


Venuša je retrográdna v znamení Leva, v znamení srdca. Toto je KĽÚČOVÁ retrogradita Venuše, pretože nám pomôže odpovedať na veľmi dôležitú otázku: Kto som a čo chcem?


Môže to znieť ako dve rôzne otázky - ale nie je to tak. Keď skutočne poznáme sami seba (Lev), vieme aj to, čo chceme (Venuša). Podobne aj túžba nášho srdca je kompasom, ktorý nás vždy vedie k sebe samým. Keď vieme, čo chceme (Venuša), vieme, kto sme (Slnko).


"Sme to, čo milujeme."


Retrográdna Venuša v Levovi 2023 ~ Alchymistický Proces Transformácie

Nie je náhoda, že Venuša je retrográdna presne 40 dní. Číslo 40 je posvätné takmer v každom náboženstve a zvyčajne sa spája so splnením sľubov, ALE až po období skúšok, testov a skúšobného obdobia.


Ježiš bol 40 dní pokúšaný na púšti. Budha sa vraj 40 dní postil a meditoval, kým dosiahol samádhi.


Účelom "skúšky" alebo retrográdneho obdobia je nasmerovať vás späť k vášmu srdcu - pomôcť vám zladiť sa s vašimi najpravdivejšími túžbami. Pomôcť vám objaviť, na čom vám skutočne záleží.


Venuša, naša sesterská planéta, je tretím najjasnejším objektom na oblohe (po Slnku a Mesiaci). Venuša nás hlboko ovplyvňuje - keď zmení smer, náš život ovplyvní hlbokým spôsobom.


Retrográdna Venuša vás vytlačí z vašej komfortnej zóny do neznáma. Áno, môže to byť veľmi náročné. Áno, budete musieť prejsť transformáciou zvnútra. Ale bude to stáť za to.


TIP: Ak nie ste predplatiteľom našich členstiev, môžete si stiahnuť za symbolický poplatok praktický eBook, ktorý bol vytvorený na mieru tohto mocného tranzitu⤵


Táto retrográdna Venuša v Levovi je v skutočnosti o tom, aby sme vstúpili do túžob nášho srdca. Lev dodá Venuši odvahu ísť za tým, čo naozaj chce...


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page