top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

VSTUPUJEME DO SEZÓNY BÝKA ~ PLANETÁRNE POSUNY, KRVAVÝ SUPER SPLN & PLEJÁDSKY PORTÁL

Updated: Apr 29, 2021

Nová sezóna Býka, ktorá začína 19. apríla, prináša so sebou niekoľko významných planetárnych posunov, Super Spln Mesiaca v Škorpiónovi, otvára portál pre Plejády a pripravuje nás na sezónu zatmenia! Ak ste doteraz mali pocit, že rok 2021 iba preletel okolo nás, možno pracujete v súlade s planétami viac, ako si myslíte.


Za posledných pár mesiacov sme boli hojne podporovaní ohromným množstvom doprednej, ohnivej energie, ktorá podporovala naše sny a ciele. Veci boli predurčené k rýchlemu pohybu a život vás možno začal tlačiť úplne novým, neprebádaným smerom.


S príchodom sezóny Býka sa táto energia začne spomaľovať. Budeme mať šancu konečne zalapať po dychu a pouvažovať nad udalosťami posledných mesiacov. Možno nás na Ceste ešte čaká nejaká očista, po tom čo vojdeme do hlbokého uvedomenia a pochopenia toho, čo už neslúži a nie je potrebné na našej ceste vpred.


Nakoľko pomaly mierime do sezóny Zatmenia, obdobie planetárneho znamenia Býka je vhodným časom na odpočinok, strávenie nejakého času rozmaznávaním sa a dokonca si možno naplánujete malé dobrodružstvo. Snažte sa v nadchádzajúcich týždňoch "nepreplniť tanier" a pozorujte, či dokážete zaklincovať nejakú rutinu alebo vniesť niečo z tejto mimoriadne prospešnej uzemňovacej energie do svojho života.


Pozrime sa teda podrobnejšie na to, čo nás čaká najbližšie dni a týždne, a ako môžeme najlepšie využiť toto skvelé obdobie.


19. apríla ~ Sezóna Býka 2021

Slnko vstupuje do znamenia Býka. Prechádzame z ohnivej energie Barana do uzemnenej a stabilnej zemskej energie Býka. Tieto silné uzemňovacie vibrácie Býka v tomto období sú skvelým časom na vytvorenie a posilnenie rutinných záležitostí, stmelenie našich plánov, ale i časom na wellness a oddych.


22. apríla - Deň Zeme

V astrológii trávime toľko času pozeraním do Vesmíru a na ďalšie planéty, až tak trochu zabúdame, že aj Zem by mala mať svoj okamih! Deň Zeme je o uctení si našej domovskej planéty a je perfektné, že prichádza v sezóne Býka, pretože Býk sa nielenže spája s vládnucou planétou Venušou (planéty krásy, lásky a hojnosti), ale aj so Zemou.


22. apríla - Venuša v konjukcii s Uránom

Urán je planétou, ktorú bude možné pozorovať počas celej sezóny Býka. Je to preto, lebo v súčasnosti putuje cez znamenia Býka až do roku 2026. Spojený s Venušou Urán môže zdôrazniť naše vzťahy, aktivovať našu srdcovú čakru a prinútiť nás myslieť na naše zdravie, ale aj financie. Ak túžite po čerstvej energii, nejakej výraznej zmene a chuť urobiť niečo odvážne a úplne iné ako doteraz, môžete sa v tejto chvíli inšpirovať.


23. apríla - Merkúr v konjukcii s Uránom

Toto je dvojnásobná dávka energie Uránu v priebehu pár dní. Urán a Merkúr môžu zvýrazniť naše sebavyjadrenie a potrebu komunikovať. Počas týchto dvoch dní pravdepodobne pocítime meniace sa a niekedy nepravidelné energie, ktoré môže Urán priniesť. Urán je tiež "prebúdzateľom", takže v tomto okamihu sa môžu objaviť niektoré "ahaaa" momenty.


27. Apríl (5:33) - Super Spln Mesiaca v Škorpiónovi

Toto je prvý Super Spln Mesiaca v roku a spadá do znamenia Škorpióna. Jedná sa o veľmi intenzívny a mocný spln, ktorý bude slúžiť ako zosilňovač energie. Upozorní nás na všetky veci, ktoré sme odkladali, a na všetko, na čo Vesmír chce, aby sme sa zamerali. Môže dokonca odhaliť hlboké tajomstvá alebo skryté, utajované informácie. S týmto Splnom je spojená aj silná očistná energia, najmä na energetickej / psychickej úrovni. Spolu s týmto nadchádzajúcim Splnom, ktorý zažijeme, príde aj Zatmenie "Krvavého Mesiaca" /Blood Moon Eclipse/, ktoré je jednou z hlavných astrologických udalostí v roku 2021. „Krvavý Mesiac“ je hovorový - a prevažne astrologický - výraz pre to, čo astronómovia nazývajú úplné zatmenie Mesiaca. Vyskytuje sa vtedy, keď sú Slnko, Zem a Mesiac v Splne dokonale zosúladené, takže Mesiac vstupuje do umbrálneho tieňa Zeme vo Vesmíre.


27. apríla - Pluto retrográdne

Prvá retrográdna planéta po dlhšej dobe! Vesmírne kúzlo, ktoré spôsobilo, že žiadne planéty nie sú v retrográdnej podobe, bude v tento deň prerušené a Pluto vstúpi do svojho ročného retrográdneho cyklu. Retrográdna energia Pluta je vďakabohu jemnou energiou, ale môžeme sa vďaka nej ocitnúť pri retrospektíve udalostí z októbra minulého roku a pri úvahách o tom, ako tieto naše rozhodnutia ovplyvnili náš doterajší rast a transformáciu.


30. apríla - Slnko v konjukcii s Uránom

Urán je planéta, ktorú je možné sledovať počas celej sezóny, a tu môžeme vidieť jej energiu na plnom displeji. Keď sa Slnko a Urán zosúladia, objavia sa príležitosti na "prebudenie" a "osvetlenie" objavov, ale keďže Urán môže niekedy priniesť aj energiu "divokej karty", môžeme sa v tomto období cítiť rozptýlení alebo na v prúde náhlych a nečakaných zmien. Energia Uránu, najmä v znamení Býka, môže byť tiež potenciálnym spúšťačom prírodných katastrof a problémov okolo poľnohospodárstva alebo farmárčenia. Súčasťou posolstva Uránu v Býkovi je naučiť sa starať o našu planétu a upriamiť našu pozornosť na veci, ktoré stále robíme, ale ktoré už nie sú trvalo udržateľné.


5. mája - 55. deň

Dosahujeme 5. deň 5. mesiaca v numerologickom roku 5! 555 je silný numerologický kód a číslo Anjelov, ktoré predstavuje tvorivosť a hľadanie našej vnútornej radosti, ale je to tiež znak toho, že veci sa menia a my sa chystáme postúpiť o úroveň vyššie na špirále Života. Využite silu tohto dňa na posilnenie svojich tvorivých energií a na privítanie akýchkoľvek nových inšpirácií alebo zmien, ktoré nasledujú.


11. mája - Nov Mesiaca v Býkovi

Tento Nov Mesiaca prináša niekoľko silných energií a pripravuje nás na sezónu Zatmenia. Energia tohto Novu je príjemným časom na oddych a starostlivosť o naše vnútorné blaho. Ale nakoľko čierna Lilith bude počas tohto Novu Mesiaca veľmi aktívna, môže to vyniesť na povrch problémy týkajúce sa rodovej rovnosti.


13. mája - Jupiter vstupuje do znamenia Rýb (do 28. júla)

Toto je hlavná udalosť sezóny Býka. Jupiter, najväčšia planéta našej slnečnej sústavy, sa pri vstupe do znamenia Rýb lúči s Vodnárom iba na krátke obdobie. Jupiter v Rybách prináša čerstvú energiu pre prácu a môže aktivovať a zvýšiť našu intuíciu i predstavivosť. Hovorí sa, že Jupiter v Rybách nás upozorňuje na to "mystické a magické". Na osobnej úrovni sa tiež môžeme ocitnúť pri prehodnocovaní alebo levelovaní našich životných lekcií a darov, ktoré sme dostali "do vienka" pred 12 rokmi. Jupiter bude putovať v Rybách len do 28. júla, takže táto energia sa nezdrží dlho, ale Jupiter sa k Rybám vráti opäť na konci roka, kde zostane väčšinu roku 2022.


17. - 22. mája - Portál Plejády

Plejády sú magickou konšteláciou siedmich hviezd, súhvezdie, ktoré si ctili mnohé starodávne kultúry po celom svete. V tomto ročnom období sa Slnko vyrovnáva so súhvezdím Plejád, čo nám umožňuje ľahšie prijímať a sťahovať "správy" z týchto hviezd. O Plejádach sa dlho verilo, že sú domovom pokročilej mimozemskej rasy a mnohí na Zemi sa cítia byť spojení s Plejádami.


20. mája - Slnko v Blížencoch

Sezóna Býka sa končí, a Slnko vstupuje do vzdušného znamenia Blížencov... ale to už je iný príbeh :)


Prajem vám úspešnú sezónu Býka... a do skorého "počutia".


S Láskou,




UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie celého obsahu článku, resp. jeho častí, bez predošlého súhlasu nie je dovolené.

Članok je možné zdielať prostredníctvom sociálnych sietí len v celom rozsahu aj s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem♥





Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page