top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

MOCNÝ RITUÁL UVOĽNENIA PRE SUPERSPLN MESIACA V KOZOROŽCOVI /13. JÚL 2022

Superspln Kozorožca vrcholí 13. júla 2022 a prináša na našu kozmickú oblohu silné vlny otrasov, ukončenia a transformácie. Toto je jeden z najintenzívnejších Splnov Mesiaca v roku 2022, keďže stojí priamo oproti Merkúru s kvadratickým Cheirónom a vytvára trigón s Uránom a konjunkciu s Plutom. Aj keď je k tomuto Splnu Mesiaca pripojená hustejšia energia, je pretkaný skrytými drahokamami a zaslúženými odmenami! V tomto Splne Mesiaca je veľký potenciál pre rast a úspech, najmä ak prijmeme a využijeme to, čo nám ponúka, na svoje vlastné posilnenie. Duchovným významom astrológie júlového Splnu Mesiaca je počúvať svoju intuíciu a začať myslieť mimo rámca, aby sme vytvorili priestor pre vyriešenie nezhôd a problémov, ktoré nás ťažia v živote. Spln Mesiaca v Kozorožcovi prináša nové informácie a čerstvé nápady, ako prekonať akékoľvek rozdiely a nájsť novú cestu vpred. A tomu pomáha aj fixná hviezda Dheneb, vďaka ktorej sme otvorenejší novým nápadom s menšími predsudkami. Tento rituál je navrhnutý tak, aby vám pomohol efektívne pracovať s energiami tohto Splnu, pomohol vniesť do vášho bytia pokoj a pohodu, a zároveň pomohol odomknúť a zložiť akúkoľvek ťažkú ​​váhu z vašich bremien. Pripravení vyťažiť z júlového Splnu Mesiaca čo najviac pre svoj osobný a duchovný rast? Čítajte ďalej...

SPLN MESIACA V KOZOROŽCOVI JÚL 2022
© Art by Emilia Nora Elina

Aj keď Mesiac v Kozorožcovi prirodzene prináša ovládanie našich emócií, v tomto konkrétnom Splne sa nálada rozprúdi. Mohli by sme sa viac hádať (Spln Mesiaca oproti Merkúru) alebo konať na základe svojich zranených pocitov (Spln Mesiaca v kvadratúre s Cheirónom, "zraneným liečiteľom").


Spln Mesiaca v Kozorožcovi – čo sa snažím dosiahnuť?

Ako pri každej lunácii v znamení Kozorožca, veľká otázka znie: „Čo sa snažím dosiahnuť?Kozorožec je naše vyššie Ja, "dospelý" v každom z nás.


Je v poriadku byť úprimným (Spln v konjunkcii s Plutom) alebo viesť zložité rozhovory (Spln oproti Merkúru), pokiaľ nestratíme zo zreteľa svoj cieľ. No prudká úprimnosť bez konštruktívneho cieľa je škodlivá a náročné rozhovory bez výsledku vytvárajú len rozrušenie a odpor.


Čokoľvek robíte, opýtajte sa sami seba: „Dostane ma to bližšie alebo ďalej od môjho cieľa?“. Povedzme, že máte konflikt so svojím manažérom. Je tu nerovnováha moci – využíva svoju autoritu. Chvíľu súhlasíte so situáciou a dúfate, že sa veci zmenia. Ale veci sa nemenia. A prichádza čas, keď túto dynamiku výkonu už neviete viac ignorovať.


Spln Mesiaca v Kozorožcovi v konjunkcii s Plutom vás požiada, aby ste s tým „niečo urobili“, aby ste prevzali kormidlo – pozornosť: nie však štýlom „prekonám ťa a získam to, čo chcem“, ale skôr z pozície „chcem dosiahnuť najlepší možný výsledok v prospech všetkých“.


Pri Splne Mesiaca nám uvedomenie si nášho cieľa, toho, čo sa snažíme dosiahnuť, môže priniesť tak potrebnú jasnosť, no môže nás to až vystrašiť. Pluto vždy vzbudzuje naše najhlbšie obavy. Ďalšia otázka je "Čoho sa bojíte?".


Kozorožec vládne kompetencii a postaveniu. Ak sa Spln Mesiaca v Kozorožcovi niečoho obáva, bojí sa, že „stratí tvár“, bude vyzerať neschopnea alebo zraniteľne. No práve tieto obavy z toho, že nebudeme „dosť dobrí“, sú presne to, čo nám bráni dosiahnuť náš najväčší potenciál.


TIP: Podrobné info o význame júlového Splnu Mesiaca nájdete tiež v príspevku SUPERSPLN MESIACA V KOZOROŽCOVI /13.07.2022/: ČAS KONFRONTÁCIE & POSILNENIA NAŠICH DLHODOBÝCH PLÁNOV.


Spln Mesiaca v Kozorožcovi – Všeobecné akceptovanie porážky

Sabiánsky symbol Splnu Mesiaca v Kozorožcovi znie: „Generál odhaľuje ušľachtilým prijatím porážky vznešenosť charakteru“.


Sabiánsky symbol nemusí nutne znamenať, že tento júlový Spln Mesiaca zákonite príde so stratami a porážkami. Naznačuje, že rastieme len vtedy, keď akceptujeme svoje slabosti a obmedzenia.

    Want to read more?

    Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

    bottom of page