top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

MANIFESTAČNÝ RITUÁL PRE NOV MESIACA VO VÁHACH /25. SEPTEMBER 2022/ & UVOĽNENIE TIEŇOV MINULOSTI

Počas Novu Mesiaca sa závoj medzi podvedomím a vedomím prirodzene znižuje, vďaka čomu sú naše tiene zreteľnejšie ako kedykoľvek predtým. V tejto chvíli sme nabádaní k tomu, aby sme sa pustili bezpečných brehov našich istôt a začali plávať v hlbokých vodách nášho podvedomia. Intenzita tohto Novu Mesiaca vo Váhach môže taktiež spôsobiť, že budeme premietať svoje pocity na iných. Môžeme cítiť intenzívny hnev alebo smútok. Namiesto toho, aby sme sa zaoberali pôvodom svojich emócií, môžeme mať tendencie obviňovať svojho partnera za to, ako sa momentálne cítime. Vidíme svoje emócie v inom, aj keď sa u toho druhého v skutočnosti nevyskytujú. Venujte pozornosť týmto spúšťačom. Opýtajte sa sami seba, ako na ne chcete reagovať a aký vzťah chcete mať so svojimi tieňmi. Čím viac ich pochopíte a akceptujete, tým menšiu moc majú nad vami a vašimi súčasnými i budúcimi vzťahmi. Je načase, aby ste si viac uvedomili všetky svoje nezrovnalosti vo vzťahoch, čo začína v prvom rade pochopením seba samého. Nov Mesiaca vo Váhach 25. septembra 2022 je našou skvelou príležitosťou definovať svoj vlastný vzťahový priestor. Je čas pozrieť sa na všetky naše vzťahy a rozhodnúť sa, či slúžia nášmu najvyššiemu dobru, alebo či potrebujú nejaké úpravy. Avšak predtým, ako sa pozrieme na akékoľvek z našich partnerstiev, je dôležité nájsť a pestovať rovnováhu v našej vlastnej energii... V tomto príspevku nájdete rituál, ktorý bol vytvorený na mieru aktuálneho Novu Mesiaca vo Váhach.

MANIFSTAČNÝ RITUÁL PRE NOV MESIACA VO VÁHACH 2022

Pozn.: Ak z osobných dôvodov alebo preferencií nevyužívate výhody našich Platených členstiev www.jove.sk a jeho pravidelných príspevkov & rituálov, ktoré sú šité na mieru aktuálnych vibrácii, môžete si k Novu Mesiaca v znamení Váh prispôsobiť minuloročný rituál >> RITUÁL PRE NOV MESIACA VO VÁHACH 2021: MANIFESTÁCIA LÁSKY, HOJNOSTI & HARMÓNIE


Počas Novu Mesiaca vo Váhach je najvýhodnejšie vytvoriť si zámery okolo svojej vnútornej harmónie a ako ju udržať. Môžete tiež vytvárať vízie vzťahov a partnerstiev, ktoré podporia vašu Cestu a pomôžu vám udržať rovnováhu. Požiadajte Vesmír, aby vám priniesol do Cesty ľudí a projekty, ktoré vás stretnú tam, kde sa práve nachádzate. Ako by vyzerali tieto dokonalé stretnutia? Okrem toho, ako vám môžu pomôcť vyrásť do vášho najväčšieho potenciálu?


Buďte otvorení všetkému, čo sa objaví v nasledujúcich mesiacoch, aj keď to možno bude neočakávané. Predstavte si život, ktorý chcete žiť, a potom požiadajte Vesmír, aby priviedol tých správnych ľudí a partnerov, ktorí vám to všetko pomôžu zrealizovať.


Je tiež dôležité pozrieť sa na váš vzťah k vašim zámerom počas tohto Novu Mesiaca. Máte s nimi zdravý partnerský vzťah? Ak máte pocit, že sú vaše zámery nereálne alebo len ťažko zrealizovateľné, potom sa zrejme nikdy neuskutočnia. Možno ich chcete vo svojom živote, ale ak v nich neveríte, ani v seba samého, neprejavia sa. Taktiež, ak je to niečo, čo robíte len počas Novu Mesiaca, nemusia sa prejaviť. Potrebujete si pre ne vo svojom živote vyhradiť dostatočný priestor a pravidelne si udržiavať ich víziu. Nestačí si ich len zapísať. Potrebujete ich stelesniť každý deň a veriť, že už existujú... v energetickom priestore, tzv. vortexe. Vašou úlohou je vibračne sa zladiť s ich frekvenciou, aby sa mohli prejaviť aj vo vašej fyzickej / manifestovanej realite.



ČO OČAKÁVAŤ POČAS NOVU MESIACA VO VÁHACH 2022

Každá astrologická energia je vývojom tej predchádzajúcej. Sezóna Panny nás naučila prijať svoje nedokonalosti a pochopiť hodnotu našej vlastnej hodnoty. Sezóna Váh stavia na týchto energiách a snaží sa ich rozšíriť na naše partnerstvá. Keď dokážeme akceptovať svoje vlastné nedokonalosti, sme na mieste akceptovať nedokonalosti iných ľudí. Taktiež, keď poznáme svoju skutočnú sebahodnotu, dokážeme lepšie obstáť v konflikte a nájsť mierové riešenie, ktoré zachová našu integritu.

    Want to read more?

    Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

    bottom of page