top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

MARCOVÝ SPLN MESIACA VO VÁHACH ~ ENERGIA LIEČENIA, OCHRANY & HARMÓNIE

Updated: Mar 25, 2021

Spln Mesiaca vo vzdušnom znamení Váh, ktorý tento mesiac pripadá na 28. marca 2021, v sebe prináša kvantum krásnych energií s vysokým potenciálom na liečenie, ochranu a harmóniu. V čase tohto úplného Mesiaca budú Venuša, Chirón a Slnko zosúladené v jednej rovine, a navyše Mesiac vytvorí dokonalú konfiguráciu trojuholníka so Saturnom a Marsom, ktorý je známy ako Veľká trojica. To všetko dohromady dáva marcovému Splnu potenciál silných transformačných energií a je veľmi pravdepodobné, že budeme schopní intenzívne cítiť jeho vibrácie, ktoré prúdia cez naše telo.

Spln Mesiaca je vždy časom uvoľnenia a keďže sa jedná o prvý spln Mesiaca od jarnej rovnodennosti a začiatku astrologického nového roka, môžeme sa ocitnúť v procese silnej očisty a liečenia následkov energií minulosti.


Začala nová kapitola, nové kolo zverokruhu a tento Spln nás podporuje v tom, aby sme pustili všetko, čo už nemusíme nosiť v sebe a so sebou, a aby sme vytvorili priestor na rozvinutie nových energií. Keď sme v marci 2021 prvýkrát začali jarnou rovnodennosťou tento nový cyklus zverokruhu, svet bol na inom mieste. Všetci sme sa zmenili. Všetci sme sa vyvinuli a vyrástli.


Všetci sme nadobudli nové skúsenosti, ktoré nás vyformovali a posunuli, a tento Spln je našou príležitosťou priznať a uvoľniť všetko, čo už nepatrí do našich životov.


Energia Váh tohto Splnu nás tiež podporuje pri hľadaní rovnováhy medzi starým stavom toho, čo kedysi bolo, a novým stavom toho, čo by mohlo byť, ako aj odpustením a schopnosťou rozlišovať, ktorá je potrebná k rozhodnutiu o uchovaní alebo prepustení.


Prítomnosť Chirónu a Venuše spolu so Slnkom taktiež výrazne prispeje k vyfarbeniu energiu tohto Splnu Mesiaca.


Chirón je asteroid známy ako "zranený liečiteľ". Predstavuje rany, s ktorými prichádzame do tohto života, a rany, ktoré cestou dedíme. Tieto rany nie sú také, ktoré časom prejdú, skôr sú to tie, ktoré sú "navždy" prišité do štruktúry našej cesty.


Aj keď nás tieto rany zraňujú, slúžia tiež na to, aby sme sa stali celistvými a možno ich považovať za kľúčovú súčasť našej cesty Duše. Práve tieto rany nám prinášajú súcit, silu a múdrosť povstať v novej sile a v pravdivejšej a autentickejšej verzii nás samých. Práve prekonaním týchto rán sme schopní liečiť a inšpirovať nielen seba, ale aj ľudí okolo nás.


Chirón je momentálne v astrologickom znamení Barana a pripomína nám, že teraz nie je čas "lízať si rany", ale skôr na to, aby sme im umožnili slúžiť ako palivo, ktoré nám pomôže povstať do energií nášho vnútorného bojovníka.


Prítomnosť Venuše v tomto usporiadaní planét pomáha zmäkčovať energiu daného Splnu a taktiež nám pripomína, že náš vzostup sa môže uskutočniť v našom vlastnom čase, našim vlastným tempom a spôsobom, a z miesta Lásky.


Táto kombinácia energie je jemná a citlivá, čo nám umožňuje otvárať sa pravde o tom, kto v skutočnosti sme.


Sme dokonalí takí, akí sme; zaslúžime si byť prijatí takí, akí sme.


Sme celiství a krásni, a dokonalí takí, akí sme.


Druhou vesmírnou konfiguráciou, ktorá osladzuje tento Spln Mesiaca vo Váhach, je zoskupenie Veľkej Trojice medzi Mesiacom, Marsom a Saturnom. Tieto tri planéty budú tvoriť dokonalý trojuholník, o ktorom sa hovorí, že prináša ochranu, harmóniu a ľahkosť.


Veľký Trojuhlník sa v astrológii považuje za pozitívne znamenie, kde veci plynú ľahkým a plynulým smerom.


Mars aj Saturn môžu byť občas veľmi intenzívne planéty, s ktorými sa dá náročnejšie pracovať, ale v tejto formácii nám ponúkajú motiváciu, odhodlanie, dlhovekosť a vôľu prekonať akékoľvek ťažkosti.


Tento Veľký Trojuholník v marcovom Splne je znamením, že akékoľvek ťažkosti alebo boje, ktorým momentálne čelíme, čoskoro pominú, najmä ak urobíme pozitívne kroky, využijeme svoju vnútornú silu a zdroj z múdrosti tých, ktorí prišli pred nami.


Obdobia Veľkých Trojuhlníkom plynú s minimálnym úsilím, takže ak hľadáte riešenie v tomto okamihu, vedzte, že je pravdepodobné, že vznikne skôr z miesta ľahkosti, ako z boja.

Kombinácia Marsu, Saturnu a Mesiaca naznačuje aj odmeny po tvrdej práci. Vaše úsilie bude pravdepodobne odmenené a môžete zistiť, že projekty a ciele, na ktorých ste pracovali, konečne naštartujú a rozkvitnú v novú plnosť.


Spln Mesiaca tiež predstavuje energiu zberania úrody a dokončenia, takže sa môžete ocitnúť na víťaznom konci v rámci dlhej cesty, na ktorej ste tvrdo pracovali.


Popremýšľajte o tomto marcovom Splne Mesiaca ako o čase na oslavu všetkého, čo ste dosiahli a čím ste sa stali. Rituál pre Spln Mesiaca vo Váhach nájdete za účelom uvoľnenia minulosti a pritiahnutie nových, čerstvých, pozitívnych energií nájdete v článku TU >>.


Toto obdobie pred Splnom a okolo Splnu Mesiaca je výborným časom na očistu vášho domova či vytvorenie posvätného oltáru, aby vás váš priestor podporoval a chránil na vašej individuálnej Ceste zasvätenia... v tomto príspevku nájdete podrobný návod AKO NA TO >>>


S Láskou,




UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie celého obsahu článku, resp. jeho častí, bez predošlého súhlasu nie je dovolené.

Članok je možné zdielať prostredníctvom sociálnych sietí len v celom rozsahu aj s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem♥





Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
bottom of page