top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
LAMMAS / LUGHNASADH (1. AUGUST): 1. SVIATOK HOJNOSTI & SPIRITUÁLNY VÝZNAM / + RECEPT NA MAGICKÝ OLEJ/
© Copyright

RITUÁL UVOĽNENIA & VIBRAČNEJ MEDICÍNY PRE SPLN MESIACA V PANNE 2024 + MANIFESTAČNÉ TIPY A AFIRMÁCIE

Spln Mesiaca v Panne vrcholí 24. februára 2024 /13:31 hod./ a je posledným Splnom pred začiatkom astrologického nového roka, takže je to ideálny čas zanechať minulosť za sebou a vziať si len múdrosť, ktorú si prajeme preniesť do svojej plánovanej budúcnosti. Pod vplyvom energií znamenia Panny môže byť naša pozornosť upriamená na našu vnútornú pohodu a tam, kde nám perfekcionizmus môže brániť v tom, aby sme urobili kvantový skok viery alebo vyžarovali do sveta naše skutočné autentické Svetlo. Keď sme spojení so svojím vyšším Ja, sme spojení so svojou vlastnou vnútornou božskosťou, vďaka čomu sme schopní cítiť sa na svojej Ceste oveľa istejšie, s väčšou dôverou v seba i vesmírne zákony. Naše vyššie Ja vždy pozná Cestu von, preto si pod týmto februárovým Splnom Mesiaca v Panne nájdite čas na meditáciu, na spojenie so svojou najvyššou múdrosťou, vypite symbolicky upokojujúce tonikum, ktoré tento Spln Mesiaca v Panne ponúka, a uvedomte si svoju skutočnú silu, ktorá vyviera z vašej pravej podstaty... v závere tohto príspevku nájdete aj praktické a užitočné tipy pre manifestačnú prácu ušitú na mieru Splnu Mesiaca v Panne.


RITUÁL UVOĽNENIA & VIBRAČNEJ MEDICÍNY PRE SPLN MESIACA V PANNE 2024 + MANIFESTAČNÉ TIPY A AFIRMÁCIE

©️ Art by Emilia Nora Elina


Do Jarnej rovnodennosti (20. marca 2024) zostávajú ešte viac ako tri týždne, ale tento rok sa možno budete chcieť pustiť do jarného upratovania o niečo skôr - konkrétne po februárovom Splne Mesiaca, ktorý nastane 24. februára 2024. Keďže La Luna vstupuje do znamenia Panny, nie je zrejme lepší čas na to, aby ste si osvojili vlastnosti tohto ultraorganizovaného znamenia a zbavili sa všetkého, čo vám už viac neslúži na vašej Ceste transformácie a rastu.


Ak však chcete pritiahnuť pozitívnu karmu do vášho života, budete zrejme musieť urobiť o niečo viac než len vyhodiť staré džínsy, na ktoré ste zabudli. Ak chcete naplno využiť magickú silu tejto blížiacej sa lunárnej udalosti, vyskúšajte nasledovné rituály, ktoré sú určené na uvoľnenie starých energetických vzorcov a pripútaností, ktoré už viac neslúžia vášmu najvyššiemu dobru... aby ste si taktiež odpustili, za všetky svoje rozpodnutia minulosto a začali viac dôverovať svojmu životu a vedeli, že vždy spoluvytvárate svoju realitu s Vesmírom.


Splny Mesiaca sú vo všeobecnosti známe tým, že majú tendencie zvyšovať napätie a zintenzívňovať naše emócie, ale je dôležité pripomenúť si, že týchto emocionálnych uvoľnení sa netreba báť. Spln Mesiaca jednoducho završuje koniec jedného lunárneho cyklu, vtedy je La Luna najjasnejšia a najviditeľnejšia. V astrológii predstavuje energia Splnu Mesiaca dokončenie a emocionálne uvoľnenie. Hoci je táto lunácia pomerne intenzívna a pre niektorých možno trocha aj dramatická, môže byť zároveň aj mocným katarzným obdobím, keď sme nútení postaviť sa zoči voči svojim emóciám a zbaviť sa všetkého, čo nám už viac neslúži.


A aby sme toto ponuré zimné obdobie uzavreli na vysokej úrovni, prinášam vám aj niekoľko praktických nápadov na manifestačnú prácu...



ZNAMENIE PANNY V ASTROLÓGII

Astrologické znamenie Panny predstavuje aspekt Bohyne-Panny, no pojem „Panna“ získal v tomto ohľade nový význam, pretože ním bolo pomenované toto znamenie. Panna znamená nezávislosť, vnútornú silu a slobodu robiť to, po čom jej srdce zatúži.


Archetyp Bohyne-Panny nepotrebuje partnera k tomu, aby bola celistvá a úplná. Nesie v sebe silu všetkého, čo potrebuje, aby mohla žiť šťastný, naplňujúci a srdečný život. Táto sila v nej sa nezrodila z traumy alebo ega, ale z jej spojenia s jej pravým a vyšším Ja.


Schopnosť Panny spojiť sa s jej vyšším Ja, počúvať potreby svojho tela a riadiť sa svojim srdcom, zatiaľ čo zostáva nohami pri zemi, je dar, ktorý sa nám všetkým ponúka počas tohto februárového Splnu Mesiaca. Častokrát sa necháme rôznymi pocitmi a vlastnými myšlienkami blokovať v spojení s naším vyšším Ja. Ale ako nám Panna-Bohyňa pripomína, my všetci disponujeme mocnou vnútornou silou, ktorá nám umožňuje vyčistiť tieto bloky a načúvať tak múdrosti nášho najvyššieho Ja.


Pod týmto Splnom Mesiaca v Panne popremýšľajte o tom, čo vám bráni v prístupe k vášmu vyššiemu Ja. Môže to byť výber vášho životného štýlu, vaše pochybnosti o sebe samom/samej, alebo možno len potrebujete čas na spomalenie a spojenie sa so svojom najhlbšou podstatou?


Umožnite liečivým lúčom tohto mocného februárového Splnu Mesiaca, aby vám pomohli uvoľniť a pustiť všetky bloky, ktoré vám bránia v spojení sa s vašim najvyšším tvorivým potenciálom. Nechajte silu tohto Splnu roztopiť všetko, čo už neslúži na vašej Ceste rastu...


Buďte však obozretní, v tomto období existuje aj tendencia k tomu, že energia Panny bude až hyperkritická, takže si to uvedomte a pokúste sa vrátiť do svojho srdca, ak si všimnete, že sa uberáte touto cestou.


Keď sme spojení so svojím vyšším Ja, sme spojení so svojou vlastnou vnútornou božskosťou, vďaka čomu sme schopní cítiť sa na svojej Ceste oveľa istejšie, s väčšou dôverou v seba i vesmírne zákony. Vedzte, že naše najvyššie Ja vždy pozná Cestu von, preto si pod týmto februárovým Splnom Mesiaca v Panne nájdite čas na meditáciu, na spojenie so svojou najvyššou múdrosťou. Vypite symbolicky upokojujúce tonikum, ktoré tento Spln Mesiaca v Panne ponúka, a majte vždy na pamäti svoju skutočnú silu, ktorá vyviera z vašej pravej podstaty.



Čo môžete očakávať pri februárovom splne Mesiaca v Panne

Vizualizujte si seba v pokoji čerstvo vyčisteného priestoru, ako pracujete so zefektívnenými systémami a zároveň sa obklopujete vysokými vibráciami. Využívate svoj talent a pomáhate ľuďom v núdzi - a pritom sa skvele staráte o svoje telo a vdychujete čaro prírody. Taký je vysnívaný scenár Splnu Mesiaca v Panne.


Aj keby ste zvládli len jednu položku z tohto "zoznamu", túto sobotu 24. februára budete v dobrej kondícii. Spln v Panne vás bude inšpirovať k tomu, aby ste sa vysporiadali so všetkým, čo sa vám cez zimu znepáčilo alebo pokazilo, od vašej kondície cez stravu až po váš fyzický priestor.


Upevniť si svoju hru je skvelé, ale neuhryznite si viac, ako dokážete v ľudských silách prehrýzť. Sme veľkými fanúšikmi mikrocieľov. Ako sa zvykne hovoriť: "Skôr než sa pustíte do behu, potrebujete sa naozaj naučiť poriadne chodiť". Stanovte si malé, dosiahnuteľné ciele, ktoré vám pomôžu vybudovať si dynamiku smerom k väčším cieľom. Ak triedite chaos, začnite s hlavným zoznamom. Napíšte si všetky veci, ktoré potrebujete dokončiť, upratať a vykonať v najbližších dvoch týždňoch.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page