top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
Názov príspevku
© Copyright

JUPITER V BÝKOVI 2023: ČAS HOJNOSTI A UZEMNENEJ EXPANZIE ~ SPIRITUÁLNY VÝZNAM & DENNÍKOVÉ VÝZVY

Updated: May 27

Od 16. mája 2023 do 26. mája 2024 sa planéta Jupiter ponorí do znamenia Býka, aby tu zažila mimoriadne veľké obdobie nových začiatkov. Čo sa stane s našou s kultúrou, hotovosťou a kolektívnou budúcnosťou, keď planéta expanzie a vznešenosti zasiahne znamenie skutočných hodnôt a bohatstva? Jupiter, pomenovaný po žiadostivom, okázalom Bohovi hromu, je najväčšou a najodvážnejšou planétou v našej slnečnej sústave. Jupiter, ktorý strávi v každom znamení približne jeden rok, okamžite zameriava svoju pozornosť na vlastnosti tohto znamenia, v ktorom prebýva. Čokoľvek Jupiter zasiahne, sa znásobuje: pokroky sa zrýchľujú, možnosti sa rozširujú, no na druhej strane sebazničujúce správanie sa vymyká akejkoľvek kontrole. Čo sa teda stane, keď Jupiter zasiahne Býka, znamenie plodnosti, stelesnenia, sebahodnoty a peňazí? Ak sa bližšie pozrieme na astrológiu znamenia, môžeme skonštatovať, že kým Baran prináša znovuzrodenie nového cyklu zverokruhu, oplodňuje samotné Stvorenie, Vedomie a naše neobmedzené možnosti, Býk prináša tento nový život do hmotnej podoby. Baran vytvára, Býk manifestuje. Na svojej Ceste cez znamenie Býka nás Jupiter povedie smerom k tomu, aby sme sa zamerali na základy, ktoré sme vybudovali, a na to, či nám naše novovytvorené prostredie umožňuje prosperovať alebo len prežiť. Jupiter v Býkovi sa bude dotýkať aj tém týkajúcich sa potešenia, romantiky a financií. Počas svojho tranzitu v Býkovi Jupiter tiež urobí dve neuveriteľne významné zarovnania. Hneď na začiatku ako vstúpi do Býka, spojí sa so Severným uzlom a na konci svojej Cesty sa spojí s Uránom, čím odomkne neuveriteľne vzácne a magické energie. Čo to pre nás znamená? V tomto príspevku do väčšej hĺbky preskúmame, čo robí tieto kozmické zarovnania takými neuveriteľnými, a čo prinesie Jupiter v Býkovi kolektívu...

JUPITER V BÝKOVI 2023: ČAS HOJNOSTI A UZEMNENEJ EXPANZIE ~ SPIRITUÁLNY VÝZNAM & DENNÍKOVÉ VÝZVY

Art by Emilia Nora Elina


Kým Baran prináša znovuzrodenie nového cyklu zverokruhu, oplodňuje Stvorenie, Vedomie a prináša neobmedzené nové možnosti, Býk transformuje tento nový impulz do hmotnej podoby. Baran tvorí, Býk manifestuje. Ako už možno viete, Býky boli v starovekom svete uctievané ako symboly prvotnej životnej sily, ich rohy obrábali polia a pripomínali úrodný Polmesiac... ale vráťme sa späť k astrológii.


Jupiter v Býkovi 2023-2024

Býk je ovládaný Venušou a elementom zeme, preto je úzko spojený s peniazmi, hojnosťou, plodnosťou, životným prostredím, sebahodnotou a pôžitkárstvom. Jupiter je planéta expanzie a keď vstúpi do znamenia Býka na svoj 12-mesačný pobyt, aktivuje a rozšíri všetky tieto témy znamenia, v ktorom sa nachádza v našich životoch. Prítomnosť Jupitera v Býkovi bude žiariť ako reflektor, vďaka čomu sa budeme viac sústrediť na všetky vyššie uvedené Býčie oblasti nášho života, ako aj na to, ako z nich môžeme získať viac výhod.


Jupiter je v astrológii považovaný za šťastnú planétu, pretože nám pomáha sústrediť sa na pozitíva života a uvidieť povestné strieborné hranice aj v tých nepriaznivejších časoch. Jupiter nám tiež pomáha rozšíriť našu myseľ a priniesť tak nové príležitosti, poznatky a hlbšie uvedomenie do nášho života. Jeho prítomnosť môže viesť aj k náhlemu prebudeniu, ktoré nám prináša plnejšie a bohatšie pochopenie sveta.


Jupiter v Býkovi však nereaguje príliš rýchlo, takže akékoľvek zmeny vyvolané týmto kozmickým tokom budú najlepšie fungovať, keď ich zároveň podporíme aj metodickým plánovaním. Postupujte krok za krokom a neponáhľajte sa. Keď je zapojený Jupiter v Býkovi, pre plody svojej práce budeme musieť do svojho slovníka pridať slovo trpezlivosť.


Jupiter v Býkovi môže niekedy vytvoriť až spomalenú energiu, vďaka ktorej je ľahké upadnúť do pohodlnosti alebo otáľania okolo toho, čo chceme robiť. Je to však aj jeden z darov, ktoré nám Býk ponúka... spomaliť, zamyslieť sa nad tým, čo je dôležité, a urobiť si čas na "zastavenie sa a ovoňanie ruží". Problémy môžu nastať vtedy, keď uviazneme v tomto stave až do tej miery, že sa z nášho zreteľa stratí cieľ a my stratíme pocit zmysluplnosti.


Na svetskej úrovni Jupiter v Býkovi sa zameriava na zdroje, finančné trhy a inovácie. Na osobnej úrovni vám dom, ktorým Jupiter prechádza vo vašom osobnom horoskope, osvetlí oblasť vášho života, v ktorej chcete zažiť rast a hojnosť.


Jupiter v Býkovi presúva naše zameranie na rast k materiálnym statkom, finančnému rastu a túžbe po pohodlí a stabilite, čím nás povzbudí, aby sme podnikali praktické kroky k dosiahnutiu svojich cieľov.


Jupiter v Býkovi prinesie tiež viac jasnosti okolo tém spojených s vaším domom Býka. V posledných rokoch Urán a Severný uzol prišli s veľkolepou myšlienkou. Hoci nás tento nápad lákal, možno bol pre nás príliš veľký na to, aby sme sa mohli do toho naplno obuť.


Keď Jupiter vstúpi do Býka, konečne sa dočkáme skutočného pokroku.


Možno už teraz cítite príťažlivosť neznámeho... ale práve vstup Jupitera do Býka 2023 nám dodá potrebnú sebadôveru, aby sme tieto divoké sny a príležitosti realizovali.


Jupiter v Býkovi je našou divokou kartou na nasledujúcich 12 mesiacov, ale nezabúdajte, že v čase jeho vstupu bude Jupiter presne v kvadratúre s Plutom (na 0° Vodnára). To znamená, že skôr než sa dočkáme skutočného pokroku, je potrebné sa úprimne a poctivopozrieť na to, čo bolo zametené pod koberec, a vyčistiť tento zvyškový neporiadok.


JUPITER V BÝKOVI 2023: ASTROLOGICKÉ ASPEKTY

Jupiter v Baranovi sa nezapojil do žiadnych významných aspektov (okrem konjunkcie Jupitera s Cheirónom). To vysvetľuje, prečo Jupiterove témy zostali skôr nepovšimnuté. Tranzit Jupitera v Býkovi 2023 je však úplne iný príbeh.


Počas tranzitu v Býkovi sa Jupiter angažuje v mnohých dôležitých aspektoch:


Jupiter (0° Býka) v kvadratúre s Plutom (0° Vodnára) - 18. máj 2023

Jupiter v konjunkcii so Severným uzlom (3° Býka) - 27. mája 2023

Jupiter (7° Býka) sextil Saturn (7° Rýb) - 19. júna 2023

Jupiter v konjunkcii s Uránom (20° Býka) - 21. apríla 2024

Jupiter v konjunkcii s Venušou (29° Býka) - 23. mája 2024


Poďme sa teraz pozrieť na kľúčové energie, ktoré môžeme očakávať s Jupiterom v Býkovi.


JUPITER V BÝKOVI 2023: PROSTREDIE A UDRŽATEĽNOSŤ

Keď Jupiter začína svoju púť v Býkovi, povedie nás k zamysleniu sa nad prostredím, ktoré sme si pre seba vytvorili a či podporuje nielen naše sny a ciele, ale aj náš nervový systém.


Keď Jupiter strávil posledných 12 mesiacov putovaním v Baranovi, viedlo nás to k tomu, aby sme zasadili semená nových projektov, začali nové veci a možno dokonca urobili nejaké skoky vo viere. Ale teraz, s presunom do znamenia Býka, po nás žiada, aby sme sa postarali o semená svojich nových projektov, na ktorých nám skutočne záleží, a aby sme zabezpečili, že naše prostredie je nastavené tak, aby v nich mohli naše semená rásť a prosperovať.


Vytváranie pozitívneho prostredia je niečo, čo môžeme využiť, kým Jupiter prechádza Býkom. Ak nie ste spokojní so svojou životnou situáciou, pracovným prostredím alebo dokonca prostrediami, ktoré ste si vytvorili vo svojich vzťahoch, je čas na zmenu.


Túto predstavu o životnom prostredí môžeme rozšíriť ešte ďalej, keďže v tomto období môže byť ešte viac "osvetlený" stav našej planéty a ako sa rozhodujeme využívať alebo zneužívať jej zdroje. Býk je tiež spojený s poľnohospodárstvom a farmárčením, takže zrejme aj okolo týchto oblastí môžeme vidieť v médiách výrazné titulky.


Ako som už uviedla vyššie, Jupiter je planéta expanzie, takže aj keď môže priniesť väčšie povedomie o spôsoboch, ako sa lepšie starať o našu planétu a chrániť ju, môže priniesť aj expanziu projektov, ktoré robia presný opak. Energia je tu na to, aby sme ju použili; verme len, že ju dokážeme spoločne využiť tým najprospešnejším smerom.



JUPITER V BÝKOVI 2023: FINANCIE A BOHATSTVO

Väčšina ľudí chce vo svojom živote viac peňazí a hojnosti. Čo však znamenajú peniaze? Čo znamená hojnosť? Jupiter v Býkovi je tu aj preto, aby nám povedal, že skutočná hojnosť je odrazom našej vlastnej tvorby hodnôt. Väčšina ľudí, ktorí vyhrajú v lotérii alebo zdedia veľké sumy peňazí, skončí nakoniec na mizine a nešťastní.


Šťastní a úspešní nie sme vtedy, keď máme veľa peňazí, ale vtedy, keď peniaze, ktoré máme, sú odrazom hodnoty, ktorú vo svete vytvárame.


Peniaze nie sú niečo, čo sme "vyhrali", ale niečo, čo sme vytvorili. Tento prielom je veľmi oslobodzujúci. Keď pochopíme vzťah medzi vytváraním hodnôt a hojnosťou, poznáme presné kroky, ktoré potrebujeme podniknúť, aby sme si vytvorili hojný život, ktorý je vyjadrením našich jedinečných darov a talentov.


Ak nemáte peniaze, nie je to vždy len vaša chyba. Systém vzdelávania typu "copy-paste" a existujúce mocenské štruktúry veľmi neprospievajú individuálnej tvorbe hodnôt. To sa však zmení, keď Jupiter a Urán budú v znamení Býka.


Všetci sa môžeme od Býka učiť o peniazoch a hojnosti...


Môže sa zdať paradoxné, že Býk je považovaný za pracovitého a zároveň lenivého. Býk JE pracovitý - pravdepodobne najpracovitejšie znamenie zverokruhu. Býk je archetypálna dojná krava / Generátor v Human dizajne/.


Býk má však aj zdravý rozum. Býk sa nenechá oklamať nadmerným pracovným nasadením (a vyhorením) ako Panna, ani sa nenechá uväzniť v nezmyselných krysích pretekoch s cieľom dostať sa na vrchol (za každú cenu) ako Kozorožec.


Ak vidíte Býka, ktorý nepracuje, je to preto, že v spôsobe, akým sa od neho očakáva živobytie, je niečo zásadne nesprávne. Býk to bude vnútorne vedieť a nebude to robiť.


Býk pracuje, pokiaľ jeho práca 1) má zmysel a 2) robí ho šťastným. Býk pracuje preto, aby si užíval odmenu za svoju tvrdú prácu. V spôsobe, akým Býk pristupuje k životu, je niečo tak krásne jednoduché, prirodzené a ľahké.


Keď je Jupiter v Býkovi, naša spoločnosť začne pristupovať k životu ako Býk. Čo sa môžete naučiť od Býka? Ako môžete k vytváraniu hodnôt pristupovať viac spôsobom Býka?


Jupiter v Býkovi má tiež tendenciu byť podpisom pre finančné záležitosti. Jupiter aj Býk sú spojení s hojnosťou, takže toto môže byť fantastický čas na rozšírenie vášho bohatstva a osobných zdrojov. Avšak Jupiter a Býk môžu byť tiež silno prepojení s množstvom dlhov!


V každom prípade je to dobrá príležitosť využiť vstup Jupitera do Býka, aby ste si dali do poriadku svoje financie. Nielen rozpočtovanie, výdavky a splácanie dlhov, ale aj investície. Investovanie svojich peňazí môže pôsobiť trochu zastrašujúco, ale naučiť sa investovať na úrovni pohodlia je skvelý spôsob, ako využiť časť tohto Jupitera v energii Býka.


Rôznorodá škála investícií je vždy dobrý nápad, ale ak nemáte peniaze navyše, môžete vytvárať bohatstvo aj v iných oblastiach, ako napríklad: pestovanie vlastného jedla, rozvíjanie nových zručností alebo začatie bočnej práce /brigády, online podnikanie/.


Zameranie sa na myslenie, ktoré sa sústredí na hojnosť, nie nedodstatok, a poznanie svojej hodnoty sú tiež spôsoby, ako môžete vo svojom živote vytvoriť viac bohatstva. Mať bohaté myslenie neznamená len myslieť pozitívne; je to o myslení s otvorenou mysľou. Namiesto toho, aby ste boli uzavretí do strnulej mentality, zachováte si určitú otvorenosť, ktorá umožní viac možností na stole. Ak vás zaujíma táto téma, prečítajte si tiež príspevok MANIFESTÁCIA SNOV DO REALITY: DUCHOVNÁ PERSPEKTÍVA, PRAKTICKÉ KROKY & RITUÁL.


Obmedzené myslenie je často zakorenené vo vytváraní výhovoriek a dôvodov, prečo sa niečo nedá urobiť. Bohaté myslenie sa pýta - "prečo nie?" a zameriava sa na to, čo je možné.


JUPITER V BÝKOVI 2023: HĽADANIE POTEŠENIA

Jupiter v Býkovi tiež nesie znak zhovievavosti, najmä vo veciach, ako je jedlo a cestovanie. Aj keď nechceme žiť nad pomery, môže to byť fantastický čas konečne podniknúť ten dobrodružný výlet do vychýrenej reštaurácie na krásnom mieste v lone prírody.


Výber destinácie na základe jedla a kultúry alebo výlet za jedlom alebo skvelým vínom bude taktiež fantastický spôsob, ako s touto energiou hojnosti efektívne pracovať. Alebo sa môžete zúčastniť ochutnávky miestneho vína alebo absolvovať jednodňový kurz varenia alebo sa niečo naučíte ohľadom projektov udržateľnosti ekológie vo vašom okolí.


Ak jedlo alebo cestovanie nie je vašou záležitosťou, môžete si tiež dopriať nákup nových

rastlín pre vašu záhradu alebo terasu alebo zakúpiť si krásne, ekologické kúsky oblečenia alebo nábytok z prírodného materiálu /hoci aj z bazáru/.


Zamyslite sa nad tým, čo vám prináša potešenie, a dajte si záležať na tom, aby ste to vniesli do svojho každodenného života. Keď to urobíte, váš týždeň môže byť oveľa prínosnejší.


Jupiter v Býkovi nás jednoducho vedie k tomu, aby sme sa zamerali ako na veľké, tak aj jednoduché radosti života. Doprajte si, čokoľvek poteší vaše telo, či dušu, aby ste sa cítili špeciálne, ale nepreháňajte to!



JUPITER A SEVERNÝ UZOL V BÝKOVI 2023

Keď Jupiter vstúpi do Býka, zosúladí sa so Severným uzlom, vďaka čomu bude jeho energia neuveriteľne silná. Túto energiu budeme najintenzívnejšie cítiť od mája do júna 2023.


Severný uzol predstavuje náš spoločný osud a kam smerujeme. Je to ako taký kompas planéty a smer, ktorým sme inšpirovaní spolone kráčaťť.


Severný uzol je v Býkovi od januára 2022 a pomaly sa posúva, no toto konečné spojenie s Jupiterom umocní všetko jeho témy a karmické lekcie. Viac o tom, čo prináša Severný uzol v Býkovi, si môžete prečítať v príspevku LUNÁRNE UZLY V BÝKOVI A ŠKORPIÓNOVI 2022-23: ODHALENIE KARMICKÝCH LEKCIÍ.


Spojenie Jupitera a Severného uzla môže urýchliť udalosti a vytvoriť tento pocit posunu ľudstva ešte ďalej do budúcnosti. Veci, o ktorých sme si mysleli, že sú na obzore alebo „pre budúcnosť“, sa môžu náhle dostaviť k našim dverám.


Spojenie Jupitera a Severného uzla je skutočne vzácnou a výnimočnou udalosťou, ktorá nastane raz za život, a naznačuje, že čokoľvek sa v priebehu nasledujúcich 12 mesiacov odohrá, bude rozhodujúce pre to, kam ako spoločnosť smerujeme.


JUPITER A URÁN V BÝKOVI 2023

To, čo robí Jupiterov presun do Býka takým výnimočným, je zarovnanie, ktoré urobí s Uránom. Táto energia bude najaktívnejšie v apríli až máji 2024, keď sa bude Jupiter pripravovať na svoj odchod zo znamenia Býka.


Urán je planéta prebúdzania, zmien a inovácií. Žiada po nás, aby sme prelomili všetky naše obmedzujúce hranice, hľadali väčšiu slobodu a robili veci viac po svojom, spôsobom, ktorý viac rezonuje s našou dušou.


Jupiter v Býkovi v kvadratúre s Plutom vo Vodnárovi môže vytvoriť napätie a konflikt medzi našou túžbou po materiálnom raste a našou potrebou transcendencie a transformácie.


Pluto bude tlačiť na pílu a vyzývať nás, aby sme sa hlboko pozreli na svoje hodnoty, ciele a presvedčenia a položili si otázku, či sú skutočne odrazom našej najvyššej Pravdy.


Urán a Jupiter, ktorí sa spoja v Býkovi, by však mohli priniesť aj určitú nestálosť alebo veľké zmeny v oblastiach týkajúcich sa poľnohospodárstva, farmárčenia a financií. Spojenie Uránu a Jupitera by tiež mohlo priniesť zrýchlenie inovatívnych technológií, ako je AI alebo dokonca zavedenie digitálne meny.



Zhrnutie na záver...


Astrologická planéta Jupiter predstavuje rast, expanziu, šťastie, pravdu a vyššie učenie. Nesie v sebe vibráciu rozširovania našich vedomostí a bohatstva. Jupiter uvádza dopredu mysliacu mužskú energiu. Táto planéta nám ukazuje, ako si rozšíriť obzory a dôverovať viac Vesmíru.


Zemské znamenie Býk je uzemnené, praktické, luxusné, spoľahlivé, ale aj tvrdohlavé. Tradične Býkovi vládne Venuša, ktorá je planétou krásy, umenia, potešenia a lásky. Preto využiť všetky dary našej kreativity a prejaviť zmyselný život uzemneným spôsobom je jednoduchšie, keď je Jupiter v Býkovi.


Býk je spojený s druhým domom, ktorý sa zaoberá pozemskými záležitosťami. Toto je dom materiálnych statkov, hodnôt, sebaúcty a osobných financií. Takže vedzte, že počas tohto tranzitu Jupitera znamením Býka bude preskúmaný náš zmysel pre dôstojnosť.


Bude potrebné prijať realistickejší pohľad na majetok a spôsob života. Ako môžete svoj život a svoje rozhodnutia zjednodušiť tak, aby mohol nastať rast?


Keď je Jupiter v Býkovi, od 16. mája 2023 do 26. mája 2024, prináša neobmedzené možnosti premeny snov na dosiahnuteľnú realitu. Je to tiež pripomienka toho, že všetci sme na rôznych Cestách osudu a že život nie sú preteky. Spomaľte a pozrite sa na väčší obraz...


Toto je priaznivé obdobie na prebratie toho, čo ste sa doteraz naučili, a napredovanie v tom. Požiadajte o pomoc duchovného mentora alebo sa pustite do božského hľadania sami pomocou svojej intuície.


Kopte hlboko a nechajte energiu Býka viesť vás disciplínou a uzemneným konaním.


Možno by pomohlo sadnúť si a vytvoriť si podrobný plán vašich ďalších krokov. Snívajte vo veľkom, no ostaňte pri práci s týmto tranzitom tiež praktickí. Jupiter v Býkovi 2023 prinesie príležitosti, ktoré by ste si nemali nechať ujsť. Očakávajte, že prosperita a ciele budú počas tohto obdobia dosiahnuteľné.


JUPITER V BÝKOVI 2023: SPIRITUÁLNY VÝZNAM

# Materiálna hojnosť a prosperita: Prechod Jupitera cez toto znamenie môže priniesť nové príležitosti pre finančný rast, stabilitu a hojnosť. Z duchovného hľadiska to možno vnímať ako čas, keď si treba vážiť a byť vďačný za materiálne požehnania v živote a zároveň si uvedomiť, že duchovný rast a materiálny blahobyt môžu harmonicky koexistovať.


# Uzemnenie a stelesnenie: Býk je znamenie spojené s fyzickou sférou, ktoré zdôrazňuje dôležitosť prítomnosti tu a teraz. Počas prechodu Jupitera cez Býka sa môže objaviť výzva na prehĺbenie spojenia s vaším telom, prírodným svetom a fyzickými pocitmi života. Môže to byť čas na preskúmanie praktík, ktoré vám pomôžu zakotviť vašu spiritualitu v každodenných skúsenostiach.


# Pestovanie vnútornej stability a sebaúcty: Býk sa spája so stabilitou a sebaúctou. Tranzit Jupitera v Býkovi vás môže povzbudiť k tomu, aby ste si vypestovali silný pocit vnútornej stability, sebadôvery a vlastnej hodnoty. Môže to byť vhodný čas na to, aby ste pracovali na sebaúcte, starostlivosti o seba a zosúladili svoje konanie so svojimi autentickými hodnotami.


# Pestovanie duchovného rastu prostredníctvom zmyselnosti: Býk je známy svojím vzťahom k zmyselným pôžitkom. Počas tohto tranzitu môžete zistiť, že prijatie a uctievanie vašich fyzických zmyslov sa môže stať bránou k duchovnému rastu. Zapájanie sa do činností, ktoré vám prinášajú radosť, krásu a zmyslové zážitky, môže prehĺbiť vaše duchovné spojenie a ocenenie prítomného okamihu.



JUPITER V BÝKOVI 2023: DENNÍKOVÉ VÝZVY

Tu je niekoľko podnetov do denníka, ktoré môžete preskúmať počas prechodu Jupitera v Býkovi pre maximalizáciu tejto podporujúcej energie:


Hojnosť a vďačnosť: Aké oblasti hojnosti a požehnania už existujú vo vašom živote? Ako si môžete vypestovať hlbší zmysel pre vďačnosť za materiálne a nemateriálne požehnania, ktoré máte? Zamyslite sa nad spôsobmi, akými sa hojnosť prejavuje vo vašom živote, a nad tým, ako sa môžete o svoju hojnosť podeliť s ostatnými.


Uzemňujúce praktiky: Aké praktiky vám pomáhajú cítiť sa viac uzemnení a spojení s prítomným okamihom? Ako môžete do svojho každodenného života zaradiť viac uzemňujúcich aktivít? Zamyslite sa nad dôležitosťou zakorenenia vo fyzickej sfére a preskúmajte spôsoby, ako posilniť svoje spojenie s prírodou, telom a zmyslovými zážitkami.


Pestovanie sebaúcty: Ako definujete svoju sebaúctu? Existujú nejaké obmedzujúce presvedčenia alebo vzorce, ktoré podkopávajú vašu sebadôveru? Zamyslite sa nad spôsobmi, ako si vypestovať silnejší pocit vlastnej hodnoty, oceniť svoje jedinečné vlastnosti a zosúladiť svoje konanie so svojimi autentickými hodnotami.


Pestovanie rozkoše a zmyselnosti: Ako sa vo svojom živote venujete rozkoši a zmyselným zážitkom? Ako môžete prehĺbiť svoje spojenie so zmyslami a začleniť viac radosti a krásy do svojej každodennej rutiny? Zamyslite sa nad spôsobmi, ako si uctiť a oceniť jednoduché radosti, ktoré vám prinášajú pohodu a šťastie do života.


Vytváranie stability: Ktorým oblastiam vášho života by prospelo viac stability a uzemnenia? Ako si môžete v týchto oblastiach vytvoriť pevné základy? Zamyslite sa nad praktickými krokmi, ktoré môžete podniknúť na vytvorenie stability vo financiách, vzťahoch alebo iných aspektoch svojho života.


Rozšírenie a rast: V ktorých oblastiach svojho života by ste chceli zažiť rast a rozšírenie? Ako môžete zosúladiť svoje ciele a túžby so svojimi hodnotami a zmyslom pre účel? Zamyslite sa nad možnosťami osobného a duchovného rastu počas tohto tranzitu a stanovte si zámery pre oblasti, v ktorých by ste chceli expandovať.


Pestovanie trpezlivosti a dôvery: Býk sa spája s trpezlivosťou a vytrvalosťou. Kde vo svojom živote môžete praktizovať viac trpezlivosti a dôvery v procese? Zamyslite sa nad situáciami, v ktorých sa možno ponáhľate alebo sa snažíte kontrolovať výsledky, a preskúmajte spôsoby, ako sa poddať a dôverovať božskému načasovaniu.


Stelesnenie duchovnosti: Ako začleňujete duchovnosť do svojho každodenného života? Ako môžete do svojich každodenných činností vniesť zmysel pre posvätnosť a žitie v prítomnosti? Zamyslite sa nad praktikami, ktoré vám pomáhajú vteliť svoju spiritualitu a prehĺbiť spojenie s božstvom uprostred každodenných povinností.


Nezabudnite k týmto podnetom pristupovať s otvorenou mysľou a srdcom a nechajte svoje myšlienky a pocity voľne prúdiť na stránky svojho denníka. Využite tento čas na sebareflexiu, skúmanie a osobný rast...


S Láskou,

JUPITER V BÝKOVI 2023: ČAS HOJNOSTI A UZEMNENEJ EXPANZIE ~ SPIRITUÁLNY VÝZNAM & DENNÍKOVÉ VÝZVY




Ak túžite pomôcť s objavením svojho poslania na Zemi, prečo ste sa rozhodli inkarnovať práve v tomto čase, aké dary si sebou nesiete, aké lekcie ste sa rozhodli v tomto živote riešiť a kde sa nachádza váš povestný BOD ŠŤASTIA, objednajte si svoju online konzultáciu pod názvom KARMICKÁ ASTROLÓGIA & CESTA DUŠE. Podrobné info nájdete v časti >> ONLINE SLUŽBY.





bottom of page